.............

Αρχικό μήνυμα απο
konstantinaM3
παιδια μπορω να πω οτι εχω απογοιτευτει με τα φρενα του Μ3 αλλη μια φορα σημερα πηγα να σκοτωθω...δεν φρεναρει το αμαξι δεν εχω abs κ μολις τσαρουχωνω το φρενο σε ωρα αναγκης κοκαλονει ο τροχος κ σουρνει κ κανει οκταρια το αμαξι για πειτε μου γνωμες τι σκατα να κανω να βελτιωσω τα φρενα σωληνακια υψηλης φοραει τα εχει βαλει ο προιγουμενος...καινουργιες δισκοπλακες φοραει τι αλλο????????χαλι μαυρο.....

Μην απογοητευεσαι απο τα φρενα σου μιας και το αμαξι δεν ειναι ολοκληρωμενο Μ3 Ε36,θα πρεπει να το ολοκληρωσεις καποια στιγμη για να το ευχαριστηθεις οπως πρεπει.Η Μ3 Ε36 για συνθηκες πολης-κυνηγι/φαναρια κτλ εχει πολυ καλα φρενα-οχι τελεια αλλα σε πιστα+βουνο κουραζονται.
Εσενα τα δικα σου προφανως και δεν ειναι απο Μ3 Ε36 για αυτο και το αμαξι σου ειναι επικινδυνο.Φτιαχτο αμεσα ειναι ζητημα ασφαλειας.....
Στην πλειονοτητα των μετατροπων Μ3 Ε36 3.2 ολοι αφηνανε απο το απλο (και το 286 εχει το ιδιο) μονο το 3.2 εχει διαφορετικη τρομπα φαινεται και απο το παγουρακι του (τριγωνο του 3.2-τετραγωνο του 286 και του απλου).Το αναφερε και ο Πανος παραπανω (M3 E36 USA) που ειναι ο μεγαλυτερος γνωστης ισως......
insane in the ///Midbrain