Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μ6 vs 911

Ψήφισαν
140. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M6

73 52,14%
  • 911

67 47,86%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 217

Θέμα: m6 ή 911

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυνηγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.
    δεν μπορουσα να τον περασω, αλλα ουτε εκεινος μπορουσε να ξεμακρυνει...
    .
    εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι την διαδρομη μας στον αγιο ιωαννη..μεγαλη η χαρη του..ανεβαζες-ανεβαζα...ξανα-ανεβαζες-ξανα-ανεβαζα...καποια στιγμη παρα ανεβασα ρυθμο κ μετα απο 3-4 στροφες επρεπε να φρεναρω γιατι σε εχασα απο το καθρεπτη μου....

..μια επαναληψη της βολτας ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξανα-φρεσκαρει τη μνημη..

οσο για την επαφη Μ6-911...συμφωνω με τον δημητρη (σκανδαλη) κ τον σταθη. το Μ6 τα κανει ολα πολυ καλα κ ιδιως τα ανοιχτα παρατεταμενα κομματια..το 911ΤΤ .... τριζει, κοπαναει, ειναι στριμοκωλο, ειναι δυσχρηστο, αλλα οταν πας ας πουμε σαρωνιδα σουνιο κ μπαινεις με 3ες σπασμενες στις αποτομες φουρκετες κ σε κοροιδευει κ σε λεει κοτα κ σε προκαλει να βυθισεις πιο βαθια το γκαζι...ειναι αλλου...

οπως παντα... με ξερετε...εγω βαζω ανοιχτη προσκληση σε οποιονδηποτε θελει να νιωσει πως ειναι ενα γρηγορο κ σωστα στημενο 911ΤΤ να τον κανω βολτουλα!

Μετα τιμης,

ο εριστικος/ενοχλητικος οδηγος της γειτονιας σας που με αυθαδεια σας λεει οποιος εχει @@ ας ερθει να παμε να στριψουμε...

2. The Following 3 Users Say Thank You to Paladin For This Useful Post:

skandalis447 (25-07-11), Stathis (25-07-11), Thomelef (25-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP