Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μ6 vs 911

Ψήφισαν
140. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M6

73 52,14%
  • 911

67 47,86%
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 217

Θέμα: m6 ή 911

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αποψη πληρως στοιχειοθετημενη.
    Με μονο μια διαφωνια-ερωτημα. Τα 200χ.α.ω. ερχονται ευκολα και με ενα Ε46 330.

Το ζητουμενο ομως ειναι πως συμπεριφερεται ενα αυτοκινητο στην Ελλαδα με 250 χ.α.ω. ;
    σε πολλους καλους δρομους που εχουμε, οπως η αττικη οδος, οι ευθειες του αλμυρου και της λαρισας, η ευθεια της θεσσαλονικης και προσφατα η εγνατια, αν δεν υπαρχει κινηση και μπορεις να πατησεις με ασφαλεια, η συμπεριφορα ειναι πολυ καλη.
    τουλαχιστον το bmw στα 250 πινεις καφε, στα 300 εισαι ανετος, στα 330 βραχος.
    το πορσε ελαφρωνει πολυ μετα τα 250 πραγμα που εμενα δεν μου εδωσε τη σιγουρια που δινει το bmw. γι αυτο το εβαλα στα μειον.

Μηπως μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου για το τι συμβαινει σε μια διαδρομη γεματη στροφες οπου ουτε Φ1 δε στριβει με 50χ.α.ω? (οχι 4κινιτη porsche απαραιτητα στη συγκριση)
    ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυνηγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.
    δεν μπορουσα να τον περασω, αλλα ουτε εκεινος μπορουσε να ξεμακρυνει...

Επισης τι συμβαινει στη διαδρομη θεσσαλονικη-αθηνα με τα ταχυτητες 130 ....ως 200.
    σε αυτες τις ταχυτητες και τα δυο αυτοκινητα ειναι βαρετα.

Τελος ο ηχος σε μ6 ειναι εξισου ποροτικος κατα τη γνωμη σου η και ανωτερος
    κατα τη γνωμη μου ο ηχος του v10 ειναι πιο πορωτικος απο το φλατ-σιξ.
    σε αυτο μπορεις να μας πεις κι εσυ που τα ακουσες και τα δυο ως θεατης στις σερρες...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ενταξει με αυτα που λεει ο Σταθης δειχνει να μην του εκανε η Πορσε..Και εννοω παντα αναλογα και με τις αναγκες που εχει ο καθενας!

Σταθη δεν ειχα διαβασει το συγκεκριμενο ποστ αλλα αυτο δεν με κανει να εχω μια εντελως διαφορετικη αποψη..Πιστευω οδηγικα η 911 tURBO ειναι αλλου και ας μην εχω την πολυτελεια να την οδηγήσω!

Απο εκει και περα δεν προσβαλω το αυτοκινητο σου ουτε μου αρεσουν οι συζητησεις καφενειου οπως λες..

Σαφως και η γνωμη μου δεν μετραει οπως το βλεπεις εσυ διοτι δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο αλλα μην μου πεις τωρα οτι οι 115 που εχουν ψηφησει την δημοσκοπηση εχουν δοκιμασει τα αυτοκινητα..?

Φιλικα παντα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SuperSonic : 24-07-11 στις 19:02

3. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

Stathis (24-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστευω οδηγικα η 911 tURBO ειναι αλλου και ας μην εχω την πολυτελεια να την οδηγήσω!
    τοτε πως το πιστευεις αφου δεν εχεις αποψη?
    αυτο δεν μπορω να καταλαβω.

αλλο πραγμα να λες οτι ενα πραγμα μου αρεσει πιο πολυ απο ενα αλλο, και διαφορετικο να το ανακυρησεις καλυτερο χωρις να το εχεις δοκιμασει!

ειναι αλλου σε τι η 911? μπορεις να το αναλυσεις?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τοτε πως το πιστευεις αφου δεν εχεις αποψη?
    αυτο δεν μπορω να καταλαβω.

αλλο πραγμα να λες οτι ενα πραγμα μου αρεσει πιο πολυ απο ενα αλλο, και διαφορετικο να το ανακυρησεις καλυτερο χωρις να το εχεις δοκιμασει!

ειναι αλλου σε τι η 911? μπορεις να το αναλυσεις?

Ισως δεν καταλαβαινεις το σχημα λογου μου..
    Anyway..Kραταω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι με τα δικα μου πιστευω και ονειρευομαι την Porsche Καλυτερη τις Μ6.
    Αυτα απο εμενα!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισως δεν καταλαβαινεις το σχημα λογου μου..
    Anyway..Kραταω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι με τα δικα μου πιστευω και ονειρευομαι την Porsche Καλυτερη τις Μ6.
    Αυτα απο εμενα!
    οποιο αυτοκινητο και να βρισκοταν στο διαβα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευε.
    απο κει και περα τα ονειρα του καθενος ειναι διαφορετικα.
    δεν σου κρυβω οτι κι εγω wallpaper 911T ειχα στο pc μου.
    οταν ομως ηρθε η ωρα και σκεφτηκα και καποια αλλα πραγματα εκτος της κ@υλας (διοτι τα λ7 ειναι πολλα αρη, οπως ελεγε κι ο συνονοματος σου στην ταινια), πηρα bmw...

αυτο προσπαθω να πω, μην μπερδευουμε την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.

ειμαι βεβαιος οτι αν μπορουσε ο καθενας να το αποκτησει, ολοι θα ειχαμε και ενα gt3 rs.
    αν ομως δεν μπορεις να εχεις 3-4 σουπερ-καρς στο γκαραζ σου, τοτε βαζεις και αλλα κριτηρια.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

pilot (26-07-11), S8N (24-07-11), SuperSonic (24-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

οποιο αυτοκινητο και να βρισκοταν στο διαβα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευε.
    απο κει και περα τα ονειρα του καθενος ειναι διαφορετικα.
    δεν σου κρυβω οτι κι εγω wallpaper 911T ειχα στο pc μου.
    οταν ομως ηρθε η ωρα και σκεφτηκα και καποια αλλα πραγματα εκτος της κ@υλας (διοτι τα λ7 ειναι πολλα αρη, οπως ελεγε κι ο συνονοματος σου στην ταινια), πηρα bmw...

αυτο προσπαθω να πω, μην μπερδευουμε την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.

ειμαι βεβαιος οτι αν μπορουσε ο καθενας να το αποκτησει, ολοι θα ειχαμε και μια gt3 rs.
    αν ομως δεν μπορεις να εχεις 3-4 σουπερ-καρς στο γκαραζ σου, τοτε βαζεις και αλλα κριτηρια.

Ναι δεν εχεις καθολου αδικο γιατι καμια φορα οπως εγραψα ποιο πανω το παθος και το παιδικο ονειρο η απωθημενο σε κανει να μην σκεφτεσαι την πραγματικοτητα.

Θυμαμαι ποσο ασχημα εκρινα ενα Honda..Γιατι ακουγα τους διαφορους και διαβαζα επισης τους διαφορους οτι δε ειναι καλα δεν στριβουν..Οταν απο πεισμα το αγορασα αλλαξαν ολα τα πσιτευω μου!

9. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

Stathis (24-07-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.

Απορώ πως δεν έχει μπει ακόμα η αγαπημένη σου ατάκα.......μιας και τέτοια αυτοκίνητα θα παραμείνουν πλέον μονάχα όνειρα θερινής νυχτός ακόμα κι ύστερα από 10 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους.

Rides
    0

Προεπιλογή

σε πολλους καλους δρομους που εχουμε, οπως η αττικη οδος, οι ευθειες του αλμυρου και της λαρισας, η ευθεια της θεσσαλονικης και προσφατα η εγνατια, αν δεν υπαρχει κινηση και μπορεις να πατησεις με ασφαλεια, η συμπεριφορα ειναι πολυ καλη.
    τουλαχιστον το bmw στα 250 πινεις καφε, στα 300 εισαι ανετος, στα 330 βραχος.
    το πορσε ελαφρωνει πολυ μετα τα 250 πραγμα που εμενα δεν μου εδωσε τη σιγουρια που δινει το bmw. γι αυτο το εβαλα στα μειον.

ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.

σε αυτες τις ταχυτητες και τα δυο αυτοκινητα ειναι βαρετα.

κατα τη γνωμη μου ο ηχος του v10 ειναι πιο πορωτικος απο το φλατ-σιξ.
    σε αυτο μπορεις να μας πεις κι εσυ που τα ακουσες και τα δυο ως θεατης στις σερρες...

o v10 σε παραπεμεπει σε F1 αλλα κι αυτος ο ''χαλασμενος'' ηχος του boxer ειναι αλλο πραγμα.

130χμω εως 200 ειναι βαρετα και τα δυο;Αυτο κι αν δεν ειναι απαντηση.
    Η διαδρομη στο Αγ. Ιωαννη οντως ειναι απαιτιτικη.Το συμπερασμα μου απο τα λεγομενα σου οτι και τα δυο ειναι πυραλαυλοι.

Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβαζοντας ολα αυτα τα posts με προσοχη κι εχοντας οδηγησει μονο 911 (997manual ) σε ρυθμους βολτας ενα ειναι σιγουρο.Και τα δυο ειναι κορυφαια αυτοκινητα.
    Θα ηθελα πολυ να μπω σε μ6 ας ειναι και στο πισω καθισμα.

Δυστυχως δεν εχουμε στη διαθεση μας για την ωρα, και την αποψη ενος ιδιοκτητη 911.

Για τους χωρους και μονο θα διαλεγα μ6.Μη ξεχναμε οτι εχω και δυο κορες.
    Και για δευτερο αυτοκινητο θα διαλεγα hyundai i10 η το αλμερα της γυναικας μου.

Αν ομως ειχα τη δυνατοτητα να κρατησω το Ε46 και το αλμερα σιγουρα θα επαιρνα 911(997 ομως τη πλεον  light εκδοση ) ως αντικειμενο ποθου και τρελλας.

Καποτε ρωτησα το Σταθη τι χλμ προλαβε και ειδε στην εξοδο της ευθειας στη πιστα των σερρων.Η απαντηση μου στην απαντηση του ηταν αναμενομενα αυτα τα χλμ γιατι εχεις πραγματικα δυνατο αυτοκινητο.

Σιγουρα το μ6 ειναι θηριο αλλα το 911 μηπως ειναι λιγο ποιο στυλατο και λιγο ποιο αειθαλες;Σιγουρα ομως το τελευταιο θα πρεπει να ειναι και ποιο κουραστικο.

Η αισθηση μου : και τα δυο μοναδικα και ας ειναι εντελως διαφορετικα.

Οι οδηγοι τους ; Δεν ειναι τυχεροι, ειναι ευλογημενοι γιατι ο Θεος δεν αφηνει τιποτα στη τυχη.

Δε βλεπω την ωρα που θα βρεθουμε στις Σερρες και ολα τα m της παρεας θα μοιρασουν θεαμα και ευωδεια καμμενου ελαστικου.

Σταθη φερε και τους πορσαδες μαζι σου.

PS Ψηφησα 911κοντρα στη bmwδικη μου συνειδηση

13. The Following 4 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

gant (25-07-11), Stathis (24-07-11), SuperSonic (24-07-11), Thomelef (24-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυνηγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.
    .
    εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι την διαδρομη μας στον αγιο ιωαννη..μεγαλη η χαρη του..ανεβαζες-ανεβαζα...ξανα-ανεβαζες-ξανα-ανεβαζα...καποια στιγμη παρα ανεβασα ρυθμο κ μετα απο 3-4 στροφες επρεπε να φρεναρω γιατι σε εχασα απο το καθρεπτη μου....

..μια επαναληψη της βολτας ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξανα-φρεσκαρει τη μνημη..

οσο για την επαφη Μ6-911...συμφωνω με τον δημητρη (σκανδαλη) κ τον σταθη. το Μ6 τα κανει ολα πολυ καλα κ ιδιως τα ανοιχτα παρατεταμενα κομματια..το 911ΤΤ .... τριζει, κοπαναει, ειναι στριμοκωλο, ειναι δυσχρηστο, αλλα οταν πας ας πουμε σαρωνιδα σουνιο κ μπαινεις με 3ες σπασμενες στις αποτομες φουρκετες κ σε κοροιδευει κ σε λεει κοτα κ σε προκαλει να βυθισεις πιο βαθια το γκαζι...ειναι αλλου...

οπως παντα... με ξερετε...εγω βαζω ανοιχτη προσκληση σε οποιονδηποτε θελει να νιωσει πως ειναι ενα γρηγορο κ σωστα στημενο 911ΤΤ να τον κανω βολτουλα!

Μετα τιμης,

ο εριστικος/ενοχλητικος οδηγος της γειτονιας σας που με αυθαδεια σας λεει οποιος εχει @@ ας ερθει να παμε να στριψουμε...

15. The Following 3 Users Say Thank You to Paladin For This Useful Post:

skandalis447 (25-07-11), Stathis (25-07-11), Thomelef (25-07-11)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP