0-40 είναι το λάδι που έχω. 2-5 λεπτά δεν βγάζει τίποτα. Δεν φαίνεται τουλάχιστον να βγάζει έγχρωμο καυσαέριο απο πίσω.
Μήτσο η εγγύηση χάνεται απο την στιγμή που πειράξεις έστω και μια βίδα πάνω. Σκέψου να ανοίξουν καπώ και να δούν τις φιλτροχοάνες με την σκάστρα, πόσο μάλλον να το ακούσουν με τα downpipes και την εξάτμηση. Αν είναι θα σε ενημερώσω για να μου πείς για το συνεργείο που λές. Και πάλι σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
Σήμερα έκανα 2 χαλαρές βόλτες μέχρι να ζεσταθούν τα λάδια και πάλι πίσω, χωρίς σκήσιμο. Ουτε καν υπήρχε κάποιος καπνός απο πίσω. Αν ήταν χτυπημένο το τούρμπο τότε σίγουρα θα έβγαζε ντουμάνι και ζεστό και κρύο.
Υστερα απο συζήτηση με τον φίλο μου KOSTADAS μου είπε οτι μπορεί να συμβαίνει κάτι που δεν είναι απίθανο. Ο προηγουμενος ιδιοκτήτης της εξάτμισης είχε σπάσει turbo, μάλλον το πίσω (αρα την δεξια εξάτμηση). Σκεφτείτε οτι μόνο απο το intercooler αδειασε 0.5 λίτρο λάδι. Υπάρχει περίπτωση ποσότητα λαδιού να έμεινε στο μεσαίο καζανάκι και φυσικά να πότησε ο υαλοβάμβακας που έχει το τελικό. Μετά απο αυτό πούλησε το αυτοκίνητο και αγόρασα την εξάτμηση. Αρα, μόλις ζεσταίνεται αρκετά καίγεται το ποτισμένο λάδι και καθαρίζει η εξάτμηση. αν είναι κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνω μερικά δυνατά πατήματα να δούμε αν καθαρίσει και τελικά δεν φταίει το τούρμπο μου γιατί όπως έγραψα και πρίν δεν βγάζει συνέχεια καπνό.

Απάντηση με παράθεση