Οχι και τοιούτος ρε Πάνο
Το αυτοκίνητο είναι εκτός εγγύησης απο την στιγμή που βάλεις χέρι. Μόνο ο Vishnu δεν ανιχνεύεται, όλα τα άλλα φαίνονται πάνω στο αυτοκίνητο.
Αν παραδώσει εντελώς προφανώς δεν θα σηκώνει πίεση ή θα κολλήσει στην χειρότερη. Επίσης κάποιο θέμα θα είχε και με την θερμοκρασία λαδιού η οποία ευτυχώς δεν ανεβαίνει.
Α ρε Στέφανε, μου εκανες την καρδιά περιβόλι. Την διάγνωση την έκανα εγώ. Επίσης βοηθάει το παρπάρισμα που κάνει η δεξιά εξάτμηση. Αν ήταν κάτι απο αυτά που ανέφερες τότε θα είχα καπνό και απο τις 2 εξατμήσεις.
Τα λάδια μου είναι σχετικά φρέσκα, 1500 - 2000 km περίπου και έχει τσιμπήσει την επιτρεπτή ποσότητα.
Ας ελπίσουμε. Θα αρχίσω έρευνα στα εξουσιοδοτημένα.
Το ποσό είναι εξωφρενικό αλλά τόσο είναι περίπου δυστηχώς στο συνεργείο που πάω. Εδώ κοντά 400 ευρώ μου στοίχησαν το intercooler και τα downpipes σε μια μέρα.
Το τούρμπο υπάρχει περίπτωση να επισκευάζεται γιατί είναι με θρός και όχι ρουλεμάν.
Απο κατανάλωση λαδιού δεν έχω κάτι ιδιαίτερο εκτός απο τα γνωστά. Εχω την εντύπωση οτι έγινε απο προχτές με τα πατήματα με τον turbodog. Απο εδώ και στο εξής θα το παρατηρώ πιο συχνά.
Γιώργο θα έχεις πμ σε λίγο