Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Στόχος: 500 whp

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο με το διαφορικό σίγουρα έχεις κάποιο δίκιο. Αλλιώς το ελεύθερο και αλλιώς το μπλοκέ. Σε σαπουνόδρομους έτσι και αλλιώς δεν το ανοίγω ποτέ. Οσο για το να ξεκολλήσει και να το μαζέψω, δεν ξέρω την εμπειρία σου απο 335 αλλά είναι πολύ προβλέψημο μέχρι στιγμής και αντεπεξέρχεται πολύ καλά, ειδικά με το DTC on που πολύ σπάνια απενεργοποιήται.

Οσο για το quife δεν κάνει 1500 euro. Εχω κολλητή κορώνα και διαφορικό που αναιβάζει αισθητά το κόστος με αμφίβολης ποιότητας αποτέλεσμα και κόστος αρκετά υψηλό. Ισως ο jannisa μπορεί να μας κατατοπήσει.
    Στρατο, αν εβαζες ενα μπλοκε, θα καταλαβαινες γιατι τωρα θες παραπανω hp... δεν χρειαζεται να ειναι ο δρομος βουτυρο για να νιωσεις την διαφορα. Απο επιταχυνσεις τρελες, θα μετατρεψεις τα παντα σε εκτοξευσεις τρελες. Και εγω κολλητη κορωνα ειχα, και βρηκα διαφορικο bolt με 300¤ και εκανα την σκατζα... Με το DTC on, το αμαξι πεταγεται σαν 4κινητο απο οπουδηποτε... Δεν ειμαι καν στο club των 400hp ροδα αλλα σαν αισθηση (G) σε 1η,2α εχω παρει μπολικα...
    Μη σε πιανει hpλαγνεια!

2. The Following 4 Users Say Thank You to Papajim For This Useful Post:

oldcarskickass (12-04-11), Panos 316T (12-04-11), Stathis (12-04-11), stratos (12-04-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP