σταυρακο καλημερα...
εγω ''ειχα'' το 318ci 2000cc cabrio!
η πρωτη φορα που χαρηκα το αυτοκινητο μου κ κυριολεκτω ήταν οταν τοποθετησα το εν λογω μπλιμπλικι μετα απο δωρεα του φιλου κ συμφορουμιτη Vanvic!
Το παιδι το εβγαλε γιατι τοποθετησε κομπρεσσορα , οπως καταλαβαινεις δεν του ηταν χρησιμο πλεον!
Ωστοσο τον πρωτο καιρο το χα ανελλιπως κ μεσα στην πολη αλλα κ σε ταξιδια (αλλη φαση)
Το μπλιμπλικι που χα εγω ηταν το πρωτογονο...με on off απλα!
Μεταγενεστερα βγηκε το καινουργιο με διαβαθμισεις (δεν το χω δοκιμασει),αλλα σαφως θα ναι καλυτερο (απο οτι εχω ακουσει)
Το αποτομο μπαμ μεσα στην πολη με κουρασε μετα απο καιρο,το τονιζω γιατι αν ειχα αυτο με τις διαβαθμισεις θα ηταν πιο ηπια τα πραγματα *(γι αυτο αλλωστε το αναβαθμισε κ ο κατασκευαστης)
Απο την αρχη αυτου του θρεντ,αυτοι που υποστηριζουμε το εν λογω μπλιμπλικι ,λεμε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΟΓΑ!
Αλλαζει η αισθηση του αυτοκινητου απλα, γινεται πιο σπορ στη ανταποκριση του γκαζιου!
Σαφως θα υπηρχαν κ αλλοι τροποι να το κερδισεις αυτο!
Ισως με εναν προγραμματισμο, ο οποιος θα κοστιζε παραπανω κ δεν θα χε επιστροφη παρα μονο με επαναπρογραμματισμο!
Το μπουστερ εχει το off>..κ αν σε κουρασει ή θες πιο ηπια οδηγηση την απολαμβανεις με ενα κλικ!!
Ουτε εμπορευομαι φυσικα το προιον αλλα ουτε γνωριζω προσωπικα κ τον κατασκευαστη!
Υποστηριζω την αποψη κ της γνωμη για το προιον του εφοσον το δοκιμασα κ εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!
Αν το πουλουσε 50 ευρω μονο ειμαι σιγουρος οτι θα το βαζαμε ολοι κ στο 2ο κ στο 3ο αμαξι μας...
Αν η σχεση τιμης / αποδοσης του προιοντος ειναι αυτη που ενοχλει, σκεφτειτε οτι με τα διπλα κ ισως παραπανω μπορειτε να επιτυχετε αυτο που κανει αυτο με τα μισα χρηματα!
![]()