-
@Πανο, Γιωργος στο μικρο.
Λοιπον, το αυτοκινητο το εφερα εγω απο Στουτγκαρδη πριν απο 4,5 χρονια περιπου,απο Γερμανο εμπορο με την εγγυηση ελεγχου (μου διαφευγει τωρα ακριβως η πιστοποιηση, για οσους εχουν υπ' οψιν τους εκδιδουν καποια εγγραφα ελεγχου πρασινου χρωματος...)
Τεσπα, το αυτοκινητο ειχε λιγο κατω απο 80χιλ χιλιομετρα και τωρα εχει 129.
Με το που βγηκα Ηγουμενιτσα, στις ανηφορες μου αναψε το κιτρινο λαμπακι λαδιων.Εδω ειμαστε λεω, την κατσαμε.Μεγαλη απογοητευση.
Να πω οτι το αυτοκινητο ελεγχθη και στην Γερμανια σε συνεργειο, και δεν εβγαλε τιποτε.Θυμαμαι μαλιστα, οταν εδειξα την ταπα των λαδιων στον μηχανικο εκει γιατι μου φανηκε σχετικα βρωμικη, μου απαντησε οτι ειναι απο τις φυσιολογικες αναθυμιασεις.
Τεσπα.Με το που ηρθα, εγινε παλι ελεγχος σε επισημο αντιπροσωπο στη Θεσσαλονικη(δεν του ανεφερα το προβλημα), αλλαχθηκαν τα λαδια και αφου μου ειπε οτι ειναι τζιτζι, εφυγα.
Μετα 2000 χιλ παλι κιτρινο λαμπακι λαδιων.Το ξαναπηγαινω, και εκτος του γνωστου περι αναβαθμισης μου προσθετουν λαδι και φευγω.Μετα απο 1800 χιλιομετρα το ιδιο.
Παω σε εξω μηχανικο,εχω ακουσει καλα λογια για παρτη του, που μου λεει για αλλαγη ελατηριων, και μαλιστα απο 3αρι bmw.
Αστο λεω θα το παρακολουθησω.
Το πηγαινω σε αλλο μηχανικο επισης εχοντας ακουσει πολυ καλα λογια για την δουλεια του.Το ελεγχει μου λεει, το αμαξι δεν εχει τιποτε, μην κανεις τιποτε, καιει στα πλαισια του φυσιολογικου.Τα Μ54 καινε λαδακι.
Τεσπα, θελω να κανω τωρα ενα μεγαλο ταξιδι εκτος Ελλαδος για δουλεια, και το σκεφτομαι.Aσε που επειδη ειμαι λιγο ψειρας, το θεμα μου στεκεται στο λαιμο.Δεν ξερω τι να κανω.
Συμπληρωματικα κατι που ξεχασα, ολο αυτο το διαστημα, το αυτοκινητο φορεσε λαδια μονο μαμα,0-30, μια αλλαγη 10-40, και τωρα παλι 0-30.Αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsambu : 16-03-11 στις 23:50
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP