Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 122

Θέμα: Συναγερμοί σπιτιού

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Δεν είναι η δουλειά μου αυτή καθεαυτή αλλά επειδή οικοδομές φτιαχνω , έχω έρθει σε επαφή με λογής λογής μάστορες οικοδομής . Όσον αφορά τους συναγερμους θα σας πω το εξής . Δώστε λίγα λεφτά παραπάνω και βάλτε μια καλωδιωμενη εγκατάσταση . Από επαγγελματία εγκαταστατη. Υπάρχουν χίλια δυο τεχνάσματα που αν τα αναφέρω δημόσια θα δημιουργήσω επίδοξους ληστές !
    Ο συναγερμός να είναι συνδεδμενος με τηλεφωνικό κέντρο .
    Επίσης μην ξεγελιεστε με τα φανταζι ονόματα του χώρου . Έχω παράδειγμα πελάτη μου που απευθύνθηκε σε « σοβαρή » εταιρία που έχει πάρει εργολαβία αρκετά δημόσια κτίρια ... Οποίος γνωρίζει λίγα πράγματα κατάλαβε. Ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα , το σύστημα ποτέ δεν δούλεψε σωστά ! Με αποτέλεσμα να αναγκαστεί κάποια στιγμή να τα ξηλώσει και να κρατήσει μόνο την καλωδιωση από αυτήν την υπεροχή δουλειά .
    Αν νομίζετε ότι είναι απλό το θέμα θα σας πω δυο συχνά προβλήματα που παρατηρούνται . Το ένα είναι η αδυναμία συγχρονισμού με το τηλ κέντρο και το άλλο τα εσφαλμένα σήματα συναγερμού . Απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία που έχει κάνει δουλειά σε σπίτι γνωστού σας και δουλεύει αποδεδειγμένα .
    Επίσης για ήδη έτοιμες κατοικίες που δεν έχουν αναμονες και προεγκατασταση όπως τα σύγχρονα διαμερίσματα , να σας πω ότι η δουλειά δεν είναι τόσο τρομερή , δεν έχει τόσα μερεμετια. Οι εγκαταστατες είναι συνηθισμένοι να δουλεύουν σε σπίτια , μαγαζιά και όχι γιαπια ,δεν θα σας κατεδαφισουν το σπίτι .
    Αν κάποιος χρειαστεί μπορώ να σας συστήσω ολοκληρωμένη λύση .

Σημείωση απαραίτητο ... Ζητήστε από τον εγκαταστατη να σας υποδείξει το τροπο με τον οποίο καταχωρειται ο κωδικός ασφαλείας για να βάλετε τον ατομικό σας αριθμό .
    Τα συνεργεία βάζουν συγκεκριμένα νούμερα , τα οποία ακόμα και εγώ με 10 προσπάθειες θα τα βρω.
    Τέλος ζητήστε να σας υποδείξουν όλες τις δυνατότητες της εγκατάστασης και όχι το οπλιστε αφοπλιστε

2. The Following 8 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (24-09-12), bill_m3 (11-01-11), davids (26-09-12), ghost-rider (19-01-11), PANOS-E60 (11-01-11), sierra (14-06-13), trueno (14-06-13), Vasilis (11-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP