Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ερωτηση!Τα ηχεια μπροστα ποσο τα πηρες και απο που.Και τα πισω αν μπορεις την τιμη τους
Τα πηρα απο ebay.de γυρω στα 300 ευρω εμπρος-πισω + μεταφορικα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
χρονια πολλα καλη χρονια παιδια(1ο ποστ για φετος)!!!Ζαχο παρε απ το 9 πιν που λεει 12V Dir(directed) δλδ ειναι συνεχομενο 12v ρευμα!!αν και να σου πω την αληθεια δεν υπαρχει λογος μιας και θα βαλεις κοντα κοντα τον ενισχυτη και το converter παρε με ενα καλωδιο λιγο χοντρο (πχ 3mm) ρευμα απο κει και δωσε στο converter!! απλα εκει θελεις 12v σταθερα!!!
Καλη χρονια & χρονια πολλα και σε σενα Πανο!!
Απο που εκει Πανο..??
Αυτη τη στιγμη εχω συνδεσει σε σειρα πρωτα τον επεξεργαστη (Remote Out) με τον ενισχυτη.. Στο Remote in του επεξεργαστη (εχω τραβηξει καλωδιο μεχρι μπροστα) ειχα σκοπο να συνδεσω το 16πιν (12V Ant Out)... (δεν εχω κοψει ακομη κανενα καλωδιο πισω απο τη πηγη)
Οποτε τραβαω ακομα ενα καλωδιο απο το 9πιν(12V Dir), το συνδεω στο +12V του επεξεργαστη και ειμαι ready..??

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστω Ζαχο, να εισαι καλα ! Αν παρεις απο μπροστα , παρε απο το 9 , οπως σου ειπε ο Πανος, νομιζω ειναι το κιτρινο καλωδιο. Αλλιως παρε κατ'ευθειαν απο πισω !
Απο πισω που βρε συ..?? ( μη πηγαινει στο πονηρο το μυαλο!!)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
ξερεις τι γινεται Μπιλη?ασφαλεια πισω για τον ενισχυτη και ασφαλεια για τον converter γεμιζει ο τοπος ασφαλειες!!! ετσι κι αλλιως η αποσταση ειναι μικρη απ την μπαταρια, οποτε τραβαει διπλα απ το ν ενισχυτη και τελειωνει η ''μπουγαδα''!!!!
Απο που..??

@gyiama & georggge46 Λιγα ποστ πιο πανω ρωταω αν μπορω να περασω τα καλωδια απο καποιο αλλο σημειο και για γειωση πισω να μου πειτε τη γνωμη σας..