Σελίδα 30 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 291 έως 300 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Rides
    0

Προεπιλογή

Να προτείνω και εγώ κάτι? Βάλε την πηγή στου στα 3/4 της έντασης, τον ενισχυτή βάλτον στην μέση (Gain) και παίξε με τον μετατροπέα....

Ούτε παραμόρφωση ούτε τίποτα φίλε

Και μην ευχαριστείς δεν έκανα και τίποτα το σημαντικό!
    Όσο για τα Rainbow θα τα καταευχαριστηθείς τα χρήματα που έδωσες..... Αξίζουν και με το παραπάνω

2. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

zaharias (04-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ζαχο ασε τις ευχαριστιες και πες μου πως παιζουν τα rainbow χωρις το σαμπ!!!!!με εχεις σκασει τοσο καιρο αντε σου λεω δεν κρατιεμαιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ να σαι καλα ζαχο και οτι μπορουμε παραπανω εδω ειμαστε να βοηθησουμε!!!!
    υγ2 ενα τιπ για να ρυθμισεις... χαμηλωνεις τερμα το gain απο ενισχυτη και τερματιζεις την ενταση της πηγης σου!!επειτα αρχιζεις και ανοιγεις το gain του καθε καναλιου μεχρι να φτασεις σε σημειο που θα παραμορφωνουν τα μεγαφωνα σου. κει κανεις ενα κλικ κατω το gain!!αυτο το κανεις και στα 2 καναλια! το σαμπ απλα το ρυθμιζεις με βαση τα ακουσματα σου!!! τον επεξεργαστη(αν και οπως ειπαμε ειναι μετατροπεας σηματος οχι επεξεργαστης σηματος) ανοιγεις τα καναλια του τερμα σχεδον μιας και εχεις ενισχυτη γι αυτη τη δουλεια και δεν οδηγεις κανεναν monobloψκ
    Συγκριση τα Rainbow με τα "μαμα" φυσικα δεν μπορω να κανω..
    Οποτε, οτι και να σου πω.. Για σενα που εχεις αλλαξει αρκετα ηχεια..
    Εγω απο τα μαμα, πηγα στα Rainbow..
    Παντως ειναι δυναμη.. εχω τρελαθει..
    Το μονο "θεμα" που εχω, ειναι οταν κλεινω το r/cd ακουω εναν ηχο στιγμιαιο (ντουπ) απο τα ηχεια.. και καλα οτι κλεινει το ρευμα.. (Τι μ@λ@κι@ εχω κανει..??)
    Λιγο που σκαλισα τον επεξεργαστη, ειδα οτι αλλαζει ο ηχος..
    Η διαφορα στη ποιοτητα παντως ειναι αισθητη απο τη πρωτη στιγμη..
    Θελω να δω το sub οταν θα μπει το πισω καθισμα..
    Το FILTER στα καναλια του ενισχυτη που το ρυθμιζω..?? OFF-HP-LP..??
    Απ'οτι λεει στο manual του Alpine για το sub το βαζω στο LP..
    Στη θεση HP αν ειναι για tweeter/midrange system και στη θεση OFF αν ειναι για full range speakers..
    Για διαφωτισε με ρε Πανο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

δες: εγω σαν Παναγιωτης θα το ρυθμιζα ως εξης:

μπροστα ηχεια HP (high pass)
    πισω ηχεια HP
    sab εννοειται LP (LOW pass)

τα ηχεια παρολο που ειναι 6.5'' δεν μπορουν να αποδωσουν μπασα οποτε τα δουλευεις σαν δορυφορους και γεμιζεις τις χαμηλες με το σαμπ! ετσι δεν ζοριζεις τα μεγαφωνα σου να παιξουν κατι που δεν μπορουν!! αν ειχες 2 οβαλ πχ τοτε ναι να τα παιξεις foul pass η καποια 8''ιντσα,τωρα σε αυτα δεν λεει!!! το σαμπ σου τι χαρακτηριστηκα εχει?δλδ απο ποσσα hz ξεκιναει και μεχρι που φτανει? ο ενισχυτης σου στα gain γραφει hz?

το ντουπ ειναι αναποφευκτο μιας και εχεις 1002 ματζαφλαρια συνδεμενα οποτε με το κλεισημο αποφορτιζονται οι πυκνωτες και ακους αυτο το ντουπ!καλο ειναι οταν κλεινεις να εχει χαμηλα την ενταση στην πηγη!! στην ουσια αυτη κανει την δουλεια οποτε δεν την γλυτωνεις οτι και να κανεις

5. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

georggge46 (05-01-11), zaharias (04-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

δες: εγω σαν Παναγιωτης θα το ρυθμιζα ως εξης:

μπροστα ηχεια HP (high pass)
    πισω ηχεια HP
    sab εννοειται LP (LOW pass)

τα ηχεια παρολο που ειναι 6.5'' δεν μπορουν να αποδωσουν μπασα οποτε τα δουλευεις σαν δορυφορους και γεμιζεις τις χαμηλες με το σαμπ! ετσι δεν ζοριζεις τα μεγαφωνα σου να παιξουν κατι που δεν μπορουν!! αν ειχες 2 οβαλ πχ τοτε ναι να τα παιξεις foul pass η καποια 8''ιντσα,τωρα σε αυτα δεν λεει!!! το σαμπ σου τι χαρακτηριστηκα εχει?δλδ απο ποσσα hz ξεκιναει και μεχρι που φτανει? ο ενισχυτης σου στα gain γραφει hz?

το ντουπ ειναι αναποφευκτο μιας και εχεις 1002 ματζαφλαρια συνδεμενα οποτε με το κλεισημο αποφορτιζονται οι πυκνωτες και ακους αυτο το ντουπ!καλο ειναι οταν κλεινεις να εχει χαμηλα την ενταση στην πηγη!! στην ουσια αυτη κανει την δουλεια οποτε δεν την γλυτωνεις οτι και να κανεις
    Παλι καλα που δεν εχω κανει καμια μ@λ.... εγω!!
    Νομιζω οτι ειναι 25-200 Hz του sub..
    Θα κατεβω τωρα να ανοιξω το μπροστα καπακι του ενισχυτη να δω.. να δω και σε ποιες ρυθμισεις ειναι αυτη τη στιγμη..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

αν μπορεις βγαλε μια φωτο του ενισχυτη τα ρυθμιστικα και ανεβασε,να δουμε τι θα κανουμε!!!!

8. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (04-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

αν μπορεις βγαλε μια φωτο του ενισχυτη τα ρυθμιστικα και ανεβασε,να δουμε τι θα κανουμε!!!!
    Αυτο ειχα σκοπο να κανω!!

Παντως παιζει καλυτερα μολις ρυθμισα τα filter στα καναλια..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

μολισ ρυθμιστει σωστα και μπουν στην θεση τους τα πραγματα θα παιξει ακομα καλυτερα

11. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (04-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

μολισ ρυθμιστει σωστα και μπουν στην θεση τους τα πραγματα θα παιξει ακομα καλυτερα
    Σιγουρα.. Λογικο μου κανει..

Λοιπον, ο ενισχυτης.. Ολα στη μεση.. Δεν εχω πειραξει ΤΙΠΟΤΑ απο τις ρυθμισεις του.. εκτος απο τα FILTER στα channel 1/2 & 3/4 που τα εβαλα στο ΗΡ...
    Στο sub μου ειπες LP.. Ποιες συχνοτητες ομως..?? Ειναι στη μεση αυτη τη στιγμη..
    Επισης τα crossover..??

Στον επεξεργαστη ηταν ολα στη μεση και τα πηγα δεξια, οχι τερμα.. Το sub ειναι νομιζω λιγο πριν το τερμα..

ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπροστινά ηχεία HP (120Hz με 160Hz)
    Πίσω ηχεία HP (70Hz με 90Hz)
    Subwoofer LP 80Hz
    Αυτές τις ρυθμίσεις σου προτείνω εγώ που τις κάνω συνήθως σε τέτοια συστήματα!
    Ρυθμιστικά του τύπου Bass Boost κλπ να τα έχεις κλειστά γιατί μόνο κακό κάνουν....
    Όσο για το γκούπ που ακούς όταν κλείνει φτιάξε λίγο καλύτερα τις γειώσεις σου και θα σταματήσει αυτό
    Μόλις μπεί και το Subwoofer θα αλλάξει εντελώς ο ήχος σου να είσαι σίγουρος

14. The Following 2 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

georggge46 (05-01-11), zaharias (05-01-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

τα ηχεια τα αφηνεις οπως εχει η ρυθμιση τους η αν θες ενα κλικ επανω δλδ οπως ειπε ο δημητρης κοντα στα 120hz!!ολα τα ηχεια το ιδιο διοτι ολα σου τα ηχεια ειναι ιδια και δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει 6.5ιντσο ηχειο στα 90hz και ειδικα οταν παιζει hp δεν υαπρχει περιπτωση ποτε των ποτων!! το σαμπ εφοσων εχει τα χαρακτηριστικα που ανεφερες πιο πανω ριξτο λιγο ακομα κοντα στα 55-60hz και απ το lc6i κατεβασε λιγο τα level ενα κλικ πριν το τερμα!!! βασικα δεν ξερω χαρακτηριστικα του lc6i δλδ πιο ειναι το peak στις εξοδους του!! αν εχει τερμα 3.2-3.5v βαλτα οπως σου ειπα!αν παει ακι παραπανω τοτε υπολογισε να παιζει μεχρι τα volt που σου ανεφερα για να δουλευει και με ασφαλεια ο ενισχυτης σου!!

16. The Following 3 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (05-01-11), georggge46 (05-01-11), zaharias (05-01-11)

Σελίδα 30 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP