Ηρθε το ενισχυτακι σημερα!!!!!!!!!Μια σταλια ειναι!!!!!!
Θα ανεβασω φωτο αργοτερα..
Ηρθε το ενισχυτακι σημερα!!!!!!!!!Μια σταλια ειναι!!!!!!
Θα ανεβασω φωτο αργοτερα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
BILL007 (31-12-10), fanisk (30-12-10), georggge46 (30-12-10)
Εκανα λιγη δουλιτσα αυτες τις μερες που ειχα free time..
Συνδεσα ενισχυτη με επεξεργαστη (remote), εχω ετοιμο και το remote που θα ερθει απο μπροστα, συνδεσα τα καλωδια που ερχονται απο μπροστα και μπαινουν στον επεξεργαστη, γειωση ενισχυτη, το καλωδιο που παει στη μπαταρια(+) και τα καλωδια που θα φυγουν απο το ενισχυτη να πανε στα ηχεια..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
georggge46 (02-01-11)
Τα καλωδια που θα συνδεθουν πισω απο την πηγη, μπορουν να περαστουν απο εδω.. ?? Απο εκει περναει και η "μαμα" πλεξουδα που παει στη πηγη.. (ή πρεπει να περαστουν οπωσδηποτε πισω απο το κοντερ κτλ κτλ..??)
Οι φωτο ειναι τραβηγμενες απο τη μερια του οδηγου..
Επισης, γειωση πισω, να παρω απο ενα σημειο που παιρνει και η "μαμα" πλεξουδα που παει καπου πισω.?? Μπορω να παρω απο το ιδιο σημειο γειωση για τον ενισχυτη & τον επεξεργαστη..??
Φωτο απο το σημειο (πανω δεξια) που σκεφτομαι να συνδεσω τη γειωση..
![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
Keep walking Ζαχαρία !!! Μπράβο ρε φίλε για το μεράκι σου !
zaharias (02-01-11)
Τα καλώδια μπορείς να τα περάσεις έτσι όπως το σκεφτηκες . Έτσι είχα περάσει και εγώ τα RCA . Στρώνει και η μοκετα μετά , όλα καλά ...
Τώρα για τις γειωσεις δεν νομίζω να έχεις θέμα αν τις πάρεις από το ίδιο σημείο . Εγώ είχα πάρει ας πούμε από το ίδιο σημείο για ενισχυτή και sub .
Η πιο σίγουρη λύση είναι βέβαια να κανείς κάποια δοκιμή για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις κάποιο παράσιτο. Αν και η λογική - εμπειρία μου λέει πως δεν θα έχεις
zaharias (02-01-11)
Προσοχή στις γειώσεις γιατί το "Ground loop" παραμονεύει...https://www.epanorama.net/documents/groundloop/
Δοκιμή πρώτα πριν fixάρεις θέσεις Ζαχαρία![]()
ghost-rider (02-01-11), zaharias (02-01-11)
BILL007 (02-01-11)