Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 166

Θέμα: Το επομενο Μ3 V6 ?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλεξη μαλλον αναφερεσαι σε μενα ...
    Δεν καταλαβες μαλλον την τοποθετηση μου, ισως δεν διευκρινισα και εγω.
    Δεν ειπα οτι με ολο αυτο που γινεται συμφωνω... Δεν το ανεφερα πουθενα.Εξηγησα κατα την αποψη μου γιατι γινεται αυτο.
    Εμενα σαν Σπυρο δεν με αγγιζει... δεν προκειται να το αγορασω για οδηγικη απολαυση (βασικα δεν προκειται να το αγορασω).
    Τα γουστα μου τα κανει ενα Ε30 για δυο λογους.
    1) Ειναι οδηγικη απολαυση, παλευεις για να κανεις αυτο που οι αλλοι κανουν με ενα χερι, ζοριζεσαι , τα νιωθεις ολα, πολλες φορες πας με τον χαρο συνοδηγο.
    2)Πριν ακομα μπω μεσα, οταν ειμαι απεξω νομιζω οτι με προκαλει να το λιωσω.Ειναι το μονο αμαξι που μου το βγαζει αυτο...

Αρα οπως καταλαβαινεις ο στοχος ειναι ενα Μ3Ε30.
    Αν ηθελα αποτελεσματικοτητα θα εκανα αυτο που κανεις εσυ, ή ακομα περισσοτερο αυτο που κανει ο Μανος .

Και δηλωνω γιατι θα με κακοχαρακτηρισετε...ΔΕΝ γουσταρω τα τουρμπα, απλα τα σεβομαι.
    Φίλε εγώ δεν πήρα CSL για να είμαι αποτελεσματικός, άλλωστε δεν πληρώνομαι για να κάνω trackdays, αντιθέτως πληρώνω και πολλά μάλιστα.
    Μου αρέσει το CSL από τη στιγμή που βγήκε, ήξερα ότι είναι το αυτοκίνητο για εμένα μιας και είναι τόσο ιδιαίτερο, hardcore και ελαφρύ. Έχω οδηγήσει και Μ3 Ε30 και δεν εντυπωσιάστηκα. Ίσως σε μορφή με ανάρτηση, 300 άλογα, φρένα κτλ να είναι (και είναι μάλιστα) τρελό πιστόλι. Μιλάω για σχεδόν εργοστασιακά αυτοκίνητα όμως και όχι για "κάθε τρίτη μάστορα".
    Τα Μ3 Ε90/92 προσωπικά δεν με πείσανε μιας και είναι θεόβαρα και συμπεριφέρονται σαν μαούνες.

2. The Following 3 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

m-power_01 (14-11-10), manos///3 (14-11-10), Stathis (14-11-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP