Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 166

Θέμα: Το επομενο Μ3 V6 ?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω τι λες για την τεχνολογία και ότι το "τρώμε το χαπάκι" και τα ξεχνάμε όλα...
    Θα σου πω κάτι πολύ απλό, εγώ με το "παλιό" CSL σήμερα τα βίασα όλα στην Μόντσα, και Μ3 Ε92, και Μ6 και 997 GT3, και 430.

Καλά τα άλογα για την autobahn, τα αυτοκίνητα για να πάνε γρήγορα στις στροφές θέλουν πλαίσιο, ανάρτηση, μικρό βάρος κτλ κτλ.

Θα περιμένω με χαρά το νέο Μ3 τούρμπο να το βιάσω και αυτό
    Αλεξη μαλλον αναφερεσαι σε μενα ...
    Δεν καταλαβες μαλλον την τοποθετηση μου, ισως δεν διευκρινισα και εγω.
    Δεν ειπα οτι με ολο αυτο που γινεται συμφωνω... Δεν το ανεφερα πουθενα.Εξηγησα κατα την αποψη μου γιατι γινεται αυτο.
    Εμενα σαν Σπυρο δεν με αγγιζει... δεν προκειται να το αγορασω για οδηγικη απολαυση (βασικα δεν προκειται να το αγορασω).
    Τα γουστα μου τα κανει ενα Ε30 για δυο λογους.
    1) Ειναι οδηγικη απολαυση, παλευεις για να κανεις αυτο που οι αλλοι κανουν με ενα χερι, ζοριζεσαι , τα νιωθεις ολα, πολλες φορες πας με τον χαρο συνοδηγο.
    2)Πριν ακομα μπω μεσα, οταν ειμαι απεξω νομιζω οτι με προκαλει να το λιωσω.Ειναι το μονο αμαξι που μου το βγαζει αυτο...

Αρα οπως καταλαβαινεις ο στοχος ειναι ενα Μ3Ε30.
    Αν ηθελα αποτελεσματικοτητα θα εκανα αυτο που κανεις εσυ, ή ακομα περισσοτερο αυτο που κανει ο Μανος .

Και δηλωνω γιατι θα με κακοχαρακτηρισετε...ΔΕΝ γουσταρω τα τουρμπα, απλα τα σεβομαι.

2. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexk (14-11-10), spar@ (15-11-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP