Επιτέλους Φρέναααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους.Επιτέλους παρασκευή πρωί τοποθετήθηκαν τα θηρία(σε σχέση βέβαια με τα προηγούμενα) φρένα απο Ε46 330.Έπειτα από πολλά χιλιόμετρα για λόγους προφανείς(στρώσημο) όλο το Σαββατοκύριακο σήμερα σε μία γρήγορη βολτίτσα κατάλαβα τι θα πει ''φρενάρω'' για τα καλά.Πρώτη φορά βλέπω το αυτοκίνητό μου φρενάροντας να πετάει ο κώλος(και καλά).Να νιώθεις πως θα ξεκολλήσεις απο το κάθησμα και θα βγεις μπροστά στο παρμπρίζ,περιττό να σας πώ πως υπάρχει περίπτωση να άκουσα και λάστιχα να σφυρίζει απο την απότομη επιβράδυνση χωρίς να πιάνει το ΑΒS(πως τα λέω ο π*****ς).
Η διαδικασία γνώριμη για τους περισσότερους απλά ξεβιδώνεις τα φρένα και κουμπώνεις κατευθείαν τα μεγαλύτερα,κάνεις την εξαέρωσή σου στα σωληνάκια με το νέο υγρό φρένων πλέον,στην περίπτωση μου(MOTUL RBF600) και είσαι έτοιμος.Με προβλημάτισαν βέβαια τα τακάκια(καινούρια μεν) που πήγαιναν πακέτο με το σέτ(τα έδωσε όλα ενας φίλος),μου φάνηκαν κάπως μαλακά σε σχέση με αυτά που έχω συνηθήσει εδώ και κάτι χρόνια GALFER.
Ερώτηση:Μπορούν να κουμπώσουν πάνω στις υπάρχουσες βάσεις(330) δίσκοι από Μ3?(μιλάμε το απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα)Θα υπάρχει πρόβλημα με το πάχος του δισκού 325Χ28 σε σχέση με το 325Χ25???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....