https://www.youtube.com/watch?v=3YaV...layer_embedded
Διαβάστε το άρθρο
https://tothefloor.com/2012-nissan-g...deo-in-action/
https://images.encyclopediadramatica.../86/Haters.gif
Printable View
Ενα βελτιωμενο R35 με ψαγμενα διαφορικα τι θα κανει αραγε απο σταση και απο 1ες ρολλ ;
Παναγίτσα μου!!!
Και το 599 όμως στο τέλος ε ????
το R35 ειναι σφεντονα.
τελος
"as quickly as possible hopefully without hurting the $20,000 transmission."
χαχα...ειχαν μαζευτει και περιμενανε να κανει κραου το κιβωτιο!!!!
μυρισε δισκιλα ομως το λαπτοπ μου! χαχαχαχα
ρε τον Μπιλ Γκειτς...χαχαχαχα
+1000 Χριστοφορε
Το μονο ψεγαδι που ειχε σαν αμαξι κατ εμε ηταν το κιβωτιο, που απο οτι φαινεται, το εχουν αντιμετωπισει και εχουν βρει λυση (ο χρονος θα δειξει βεβαια). Ειναι το καλυτερο value for money στην κατηγορια. Γιατι με αυτα τα λεφτα, το Porsche που παιρνεις, ειναι ενα Boxster S full extra με TV-Navi και 19αρες. Για καντε την συγκριση με αυτο να δουμε ποιο ειναι καλυτερο. Γιατι πολλοι προσπερνανε την αξια αγορας και το συγκρινουν με ενα αμαξι κατα πολυ ακριβοτερο (997 turbo, GT2 κτλ).
Να κανουμε το ιδιο και να συγκρινουμε το 997 με ενα Veyron η ενα Enzo, μιας και η τιμη δεν ειναι το ουσιαστικο μετρο συγκρισης και δεν το λαμβανουμε τοσο υποψιν στην συγκριση? Η τιμη αγορας ειναι για μενα (και νομιζω και για τους περισσοτερους εδω μεσα) καθοριστικος παραγοντας στην αγορα του αυτοκινητου.
Μπραβο στην Nissan που τα εβαλε με το θεριο και βγηκε ασπροπροσωπη. Και μακαρι να γινω καποτε ιδιοκτητης αυτου του ιδιαιτερου Ντατσουν. Το προτιμω αλλωστε απο την παντοφλα της Porsche, το Boxster.
Νικο, δεν νομιζω να ειναι ισοπέδωση ειδικά οταν ειναι Νισσάν.
Η Νισσάν για μένα, εκτός οτι ειναι κορύφαία εταιρία στην Ιαπωνία, ειναι και απ τις καλυτερες εταιρίες σπορ αυτοκινητων στον κόσμο.
Το λάθος της Νισάν ειναι οτι τόσα χρονια δεν εκανε σωστη προώθηση των μοντέλων που εβγαζε στην Ευρωπαική αγορά οπως εκανε τωρα με το GT-R.
Εαν πάρουμε σαν παράδειγμα την BMW, την Audi, την Μερσεντές, δεν εχουν να επειδείξουν τιποτα μπροστα στην Νισάν οσον αφορα σπορ αυτοκινητα μεταξυ δεκαετιας ΄90-2000, εκτος απο ποιοτητα λαμαρίνας και δέρματος και μερικα λαμπακια του check engine αναμένα.
Εμεις εδω στην κυπρο ειχαμε ευτυχως την τυχη να γνωρισουμε για τα καλά, μοντελα οπως
180SX, 200SX, 240SX
SUNNY GT-R
300 ZX
Skyline GT-S (με το RB-25 μοτερ)
Sylvia S14 και S15
και φυσικα τα Skyline GT-R 32,33,34, και 34 V-spec
Φυσικά γραφω μονο για σπορ μοντελα μιας και το θρεντ αναφερεται στο GTR και φυσικά εξαρτατε και απο τα γουστα του αγοραστη τι θα ηθελε. Παντως αυτα δεν ηταν "αμαξάκια" αλλα "φωτοβολίδες" στον δρομο.
Εγω προσωπικα θα προτημουσα στην ιδια τιμη να έπερνα ενα GT-R 34 v-spec αντι για μια Ε46 330 ci.
Δεν το συζητώ, μια χαρά γκάζια ήταν ..στο "all around" τα χαλούσαν .. Το GT-R δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα ..είναι ασύλληπτα εξελιγμένο σε σχέση με τα άλλα..
αστειεύομαι Χριστόφορε (με την ισόπεδη παντόφλα) ..δεν θα με χαλούσε ένας σκαραβαίος cabrio 300 άλογα με 25Κ (και χαμηλότερα) που τα βρίσκεις τώρα ...φυσικά τα γούστα είναι σε όλους μας διαφορετικά, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.. thumb
Ε οχι ρε Νικο....
300 αλογα και καμπριο??
Τι θες να το σπρώχνεις για να τσουλάει????:th_Laie_67-1:
Με 25Κ να παρεις ενα R-33 v spec. Ειναι κτήνος.
Αστευομαι.
Οπως και να το κανουμε οι σκαραβαίοι εχουν και το prestige τους...
και ειδικα τα παλιά αεροψυκτα μ΄αρεσουν πολύ.
Ενα 964 RSR ειναι κ@υλα !!!
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω μιας και ούτε καν σε ξέρω, πίστεψέ με η τιμή αγοράς σ αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει!!
Εκτος εαν υπάρχει κάποιος που έχει όλα και όλα 100Κ για το GTR και λέει ότι το 997 turbo δεν είναι καλό αμάξι , μιας και ΔΕΝ έχει άλλα 130Κ για το Porsche....
Y.Γ: 2 GTR υπάρχουν στη γειτονιά μου ΚΑΙ οι 2 έχουν έναν σταύλο από αυτοκίνητα-supercars....
130Κ ειναι το 997 turbo??
πολλά λεφτά. Το GT-R είναι μονόδρομος μέχρι τα 100 ..γι αυτό έχει γεμίσει ο τόπος.. να είχε και μια 4ετή (τουλάχιστον) φουλ εγγύηση ..θα ήταν μια χαρά..
130Κ ειναι λιγα???
Ειναι ακομη ενα GT-R και ενας Σκαραβαίος καμπριο που θέλει ο Νικος.
Μενουν και 5 χιλιαρικα για τα μπουζουκια.
δε γ@μιούνται όλα!!!εγώ αυτό θα έπαιρνα...
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...g=&tabNumber=2
thumb...φυσικά και μόνο αν δεν έβρισκα καλό σκαραβίδι με αλκαντάρες...thumb
Μη ξεχνάς και τον Θεμιστοκλή τον Σκάστρα.
Ε μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Το αμαξι και εμφανιση εχει, και δυναμη, και τεχνολογια απιαστη.
Βγαζουμε χολη γιατι ειναι Ιαπωνεζικο;
Και το RX 7 οταν βγηκε πριν απο 20 χρονια περιπου, αμα ειχε το αλογακι για σημα, θα λεγαμε ολοι για το ποσο μπροστα ειναι η Φεραρι.
Και βεβαια εχει σχεση! Ουτε και εγω σε ξερω, αλλα πιστεψε με οτι 230Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και για μενα αλλα και σχεδον για ολους εδω περα. Οποτε +130 Κ (για αγορα αυτοκινητου) που συζηταμε ειναι παρα πολλα λεφτα για το 99.9% των μελων αυτου του φορουμ. Τωρα αν δεν παιζει ρολο για καποιους σειχηδες απο το Καταρ, δεν ειναι ο γενικος κανονας. Το 997 ειναι πολυ καλο αμαξι-μπορει και καλυτερο απο το GTR αλλα (για τα δικα μου οικονομικα μεγεθη) ειναι πολυ ακριβο και υπερτιμημενο. Οποτε συνοψιζοντας το GTR ειναι κατα την προσωπικη μου γνωμη καλυτερη αγορα.
Υ.Γ. Εισαι απο τους τυχερους και προφανως ζεις σε μια γειτονια με πολλους οικονομικα ευκαταστατους (και καλα κανεις, ο καθενας αν μπορουσε θα εκανε το ιδιο). Τα πραγματα ομως δεν ειναι ακριβως ετσι στις γειτονιες που ζουν οι περισσοτεροι
Δηλαδή θες να μου πεις ότι το GTR το παρκάρουν στον δρόμο σε άλλες γειτονίες...?
Ή μήπως θες να μου πεις ότι το GTR είναι για την φτωχολογία με 22λτ/100 χλμ...?
ρε στεφ εννοει οτι ειναι πιο προσιτο σουπερ καρ απο τα αλλα με πολλες δυνατοτητες που αλλα αυτοκινητα κανουν τα 2πλα λεφτα για να εχουν αυτες τις επιδοσεις και κατα την γνωμη μου αν εχεις να διαθεσεις 100000 για αυτοκινητο μαλλον το τελευταιο που σε ενδιαφερει ειναι το ποσο καιει!!!λες δλδ καποιοι που εχουν τα viper 8000 κυβικα να τους νοιαζει ποσο καινε????
Για να διαθέσει πλέον κάποιος στη ψωροκώσταινα ακόμα και 100Κ για αυτοκίνητο πρέπει:
α) ή να είναι ηλίθιος
β) ή πραγματικά να ΜΗ ξέρει τι έχει
Εκατόν κάτι χιλιάρικα είναι ΠΟΟΟΛΛΑ λεφτά για ρόδες.
Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. Ειπα οτι εμενα δεν μου περισσευουν +130Κ για να παρω σχεδον το ιδιο πραγμα επειδη εχει το ονομα Porsche. Εσενα απο την αλλη μπορει και να σου φαινεται αδιαφορο, εμενα οχι. Και αφου ρωτας εμενα προσωπικα τα 22λτ/100 δεν ειναι προβλημα. Ουτε και το προβλημα ειναι ενα κλειστο παρκινγκ. Οποιος κοιταει να αγορασει GTR η κατι αλλο σε αυτην την κατηγορια τιμης και βεβαια δεν ειναι φτωχος. Αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και Μλκς να δωσει αλλα τοσα και ακομα ποιο πολλα για να παρει (σε αγορα αυτοκινητου) κατι που μπορει να το κανει με λιγοτερα. Εγω ετσι το βλεπω. Εσυ μπορεις να το βλεπεις αλλιως. Δικαιωμα σου και προβλημα σου. Εγω προτιμω τα +130Κ (μιας και δεν μου περισευουν ουτως η αλλως) να τα ξοδεψω αλλου.
ρε φίλε είναι δυνατόν να πιστεύεις πως στέκει αυτό που λές???
κάποιος που έχει 100κ για αμάξι, άντε να μπορεί να δώσει και 120 - 130...
αν ίσχυε αυτό, τότε δεν θα κυκλοφορούσαν Μ3 92άρια απο το 2007 που
τα πράγματα ήταν και πολύ καλύτερα...
όσο για το R35, ναι είναι πολύ ελκυστική η τιμή του...και είναι value for money
η αγορά του...δυστηχώς δεν είναι όμως το ίδιο και η συντήρηση του...και δεν
μιλάω για το καύσιμο. στο κάτω κάτω τέτοια αμάξια, τα αξίζουν αυτά που καίνε,
έναντι κάποιων άλλων τενεκέδων που καίνε και περισόττερα, χωρίς να προσφέρουν
απολύτως τπτ...
Θωμά, το '07 τσίτωνες (όχι εσύ) λίγο το budget σου και τσουκ έφτανες τα 100 κάτι του Μ3. Άμα λάχει το παιρνες και με leasing στην εταιρεία. Σήμερα ποιος θα το κάνει? Γι αυτό λέμε ότι τη ΣΗΜΕΡΟΝ ημέρα ακόμα και τα 100 είναι αστρονομικό # για ρόδα.
@Stef
Τι αμαξι εχεις?
Porsche και ξερό ψωμί!!!!!
Και επειδή δεν μιλάω για τον εαυτό μου μιας και ούτε 100 αλλά και ούτε 200 διαθέτω για αμάξι, θα σου πώ το εξής: δεν είναι θέμα το πόσο γρήγορο αμάξι έχεις, όσο το πόσο γρήγορα μπορεί να το πάει ο κάθε κατοχός σου...
Α και αυτός που έχει 100Κ σήμερα στην Ελλάδα για αμάξι έχει και όχι 200Κ αλλά και 500Κ για αμάξι....
Σκέψου το αυτό που σου λέω και θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο...