Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. Ειπα οτι εμενα δεν μου περισσευουν +130Κ για να παρω σχεδον το ιδιο πραγμα επειδη εχει το ονομα Porsche. Εσενα απο την αλλη μπορει και να σου φαινεται αδιαφορο, εμενα οχι. Και αφου ρωτας εμενα προσωπικα τα 22λτ/100 δεν ειναι προβλημα. Ουτε και το προβλημα ειναι ενα κλειστο παρκινγκ. Οποιος κοιταει να αγορασει GTR η κατι αλλο σε αυτην την κατηγορια τιμης και βεβαια δεν ειναι φτωχος. Αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και Μλκς να δωσει αλλα τοσα και ακομα ποιο πολλα για να παρει (σε αγορα αυτοκινητου) κατι που μπορει να το κανει με λιγοτερα. Εγω ετσι το βλεπω. Εσυ μπορεις να το βλεπεις αλλιως. Δικαιωμα σου και προβλημα σου. Εγω προτιμω τα +130Κ (μιας και δεν μου περισευουν ουτως η αλλως) να τα ξοδεψω αλλου.
ρε φίλε είναι δυνατόν να πιστεύεις πως στέκει αυτό που λές???
κάποιος που έχει 100κ για αμάξι, άντε να μπορεί να δώσει και 120 - 130...
αν ίσχυε αυτό, τότε δεν θα κυκλοφορούσαν Μ3 92άρια απο το 2007 που
τα πράγματα ήταν και πολύ καλύτερα...
όσο για το R35, ναι είναι πολύ ελκυστική η τιμή του...και είναι value for money
η αγορά του...δυστηχώς δεν είναι όμως το ίδιο και η συντήρηση του...και δεν
μιλάω για το καύσιμο. στο κάτω κάτω τέτοια αμάξια, τα αξίζουν αυτά που καίνε,
έναντι κάποιων άλλων τενεκέδων που καίνε και περισόττερα, χωρίς να προσφέρουν
απολύτως τπτ...
sympether with chiefτης
Θωμά, το '07 τσίτωνες (όχι εσύ) λίγο το budget σου και τσουκ έφτανες τα 100 κάτι του Μ3. Άμα λάχει το παιρνες και με leasing στην εταιρεία. Σήμερα ποιος θα το κάνει? Γι αυτό λέμε ότι τη ΣΗΜΕΡΟΝ ημέρα ακόμα και τα 100 είναι αστρονομικό # για ρόδα.
@Stef
Τι αμαξι εχεις?
Porsche και ξερό ψωμί!!!!!
Και επειδή δεν μιλάω για τον εαυτό μου μιας και ούτε 100 αλλά και ούτε 200 διαθέτω για αμάξι, θα σου πώ το εξής: δεν είναι θέμα το πόσο γρήγορο αμάξι έχεις, όσο το πόσο γρήγορα μπορεί να το πάει ο κάθε κατοχός σου...
Α και αυτός που έχει 100Κ σήμερα στην Ελλάδα για αμάξι έχει και όχι 200Κ αλλά και 500Κ για αμάξι....
Σκέψου το αυτό που σου λέω και θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο...