Ισως να παρεις τελικα το DTM
Printable View
Ισως να παρεις τελικα το DTM
Το εβο το μαύρο φαίνεται νοικοκυρεμενο που έβαλε ο Βαγγέλης
Αλέξη για μένα αν έχεις άνθρωπο που φτιάχνει μιτσουμπισι να σε οδηγήσει αυτός στον κατάλληλο ιδιοκτήτη η αν βρούμε κάποιον γνωστό απ την άλλη βδομάδα θα ρωτήσω 2-3 άτομα, με τις αγγελίες δεν θα βγάλεις άκρη
Σε ευχαριστω Γιαννη, καλα κανει και τα ζηταει, αυτος ξερει το αμαξι του και εαν ειναι καλο ισως αξιζει και περισσοτερα.....
Για το μ5 μου π.χ, θεωρω οτι κατω απο 50000 (ακομα και αυτη την δυσκολη εποχη) ειναι σκοτωμα, το θεμα ειναι ποιος τα δινει να το παρει.....thumb
Οι λεγομενες ευκαιριες αγορας αυτοκινητου δεν ειναι στο καρ, ειναι στο μιλητο, εδω στην Πατρα δυο εβο (ενα 9 και ενα 10) υπαρχουν προς πωληση και τα δυο ειναι στο καρ.......:whistle:
τωρα ειδα τα χλμ.....
Αλέξη μέσα στα συνεργεία ξέρουν το κάθε αμάξι τι ειναι και τι θέλει .... Πολλες φορες και να μην πουλάει κάποιος μπορείς να κανεις εσυ την προσφορα η οποία θα μείνει να σογοβραζει στο μυαλο του ιδιοκτήτη πάντα είμαι της άποψης οτι δεν θέλει βιασύνη και κάθε εμπόδιο για καλο ....
Αν αρχίζεις να γυρνας ολη την Ελλάδα και τα συνεργεία το μονο που θα καταφέρεις ειναι να χαλας χρήματα...τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν ιστορικό που κανεις μηχανικός σε ένα 2ωρο ψάξιμο δεν θα σου δώσει 100% έγκυρο συμπέρασμα κατάστασης, στο αναφέρω προσωπικά για σένα γιατι δεν είσαι άνθρωπος που κανεις συμβιβασμούς στην κατάσταση του αυτοκινήτου σου βλέποντας και απο το πενβε.
Οποτε για μένα αν εχει κάποιος απο αθηνα κάποιον γνωστό που να πουλαει να το δουμε εμείς και αν ειναι της προκοπής να ρθεις για έλεγχο το ίδιο και Θεσσαλονίκη κλπ και όπου μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3599034/
Γειτονας του σατανα....(S8N), με 13500 μετρητα ειναι στο παρκινγκ μου!!!
Δινω και την κορολλα ανταλαγη και το εχω για καθημερινο με σχαρα οροφης και σκαλες..... οταν χρειαζεται.
Πρωτη προτεραιοτητα παραμενει το εβο, εαν δεν κατσει βλεπουμε...thumb
50000 ;;;
Και κάποιος είχε γράψει σε αυτο το τοπικ για μ5 κάτω απο 20000 και άρχισα να ονειρευομαι:hystericalbs1::hystericalbs 1::hystericalbs1:
Πάντως μπορεί τα αυτοκίνητα να έχουν αξία (κυρίως για εμάς τους κατόχους ), αλλα προσωπικά δε θα έδινα πάνω απο 15000 για 9αρι...
Εχω ξαναγράψει... Παρόμοια και μπορεί να μη συμφωνούν πολλοί μαζί μου...
Απο την άλλη αν το θέλεις πολύ, πάρε το πρώτο καλό που θα βρεις, και ας κάνει και 18-19.... Οχι όμως παραπάνω... Αμαρτία είναι :original:
Αθήνα παίζει 9αρι στα 430 άλογα, με έξτρα που ξεπερνάνε τα 20κ. Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει πιο ωραίο ήχο σκαστρας σε τουρμπισιο αμάξι πέραν του κουατρο γκρουπ Β.
Το αμάξι το έχει στην κατοχή του ναυτικος. Πολύ καλός και προσεχτικος οδηγός, που έχει το αμάξι σαν τα μάτια του. Το είχε βάλει για πούλημα κάποια στιγμή γιατί το θεωρούσε ανούσιο πλέον όλο αυτό το τρέξιμο για μπαξιματα, αφού πιο πολύ με αυτό ασχολιοταν, παρά με την οδήγηση του.
Στο αμάξι όλα είναι αλλαγμένα με κορυφαία πράγματα για εβο. Φρένα, ανάρτηση, αντιστρεπτικες, ενισχύσεις για το σασί από κάτω, πολλά καρμπόν παρτς, ντυμένο με μαύρο δέρμα παντού, ενώ στο μοτέρ έχει πολύ πραμα...δούλευε κάποια στιγμή με τα ίδια πράγματα με 500+ αλογα.
Το αμάξι είναι απλά απίστευτο, και σε απίστευτη κατάσταση, μιας και το είδα πριν τρεις μήνες, όταν πέρασε ο ξάδερφος του που είναι κολλητός μου από Θεσσαλονίκη με αυτό. Του είπε να το πάρει, για να περπατήσει λίγο γιατί το έφαγε η ακινησία 5 μηνες.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Αλέξη, μπορώ να μάθω και να σου πω. Το αμάξι είναι κόκκινο με μαύρες ζάντες τρελής αξιας.
Τέλος, έχει όλα τα μαμά πράγματα σε κουτιά πακεταρισμενα. Μιλάμε για πολύ ψείρα ανθρωπο...
Να γίνει το ντιλ και ο Πατρινός να φέρει δώρο στον τομι 1,5 κιλό σαρδέλες χωρίς λεπι και 1 κιλό παπαλινα Καλλονης παστη για ούζο
Εγώ είχα ανέβει όταν έπαιζε στα 500+
Είχα πάθει τη πλάκα μου. Το αμάξι πήγαινε το 200-300, όπως πάει για τα 200-250 το Μ3.
Δύο καγιεν τούρμπο τα έπαιζε στα 240 στις κενές και δεν υπερβάλω καθόλου. Ένα διήμερο είχα λαλήσει. Μεχρι και με Ρ1 είχε ανοίξει και το μηχανάκι δεν μπορούσε να ξεκολλήσει με τπτ...
Συνάδελφε αν και βλέπω έβαλες πλώρη για το ταξί θα μου επιτρέψεις να πω δυο λόγια.
Την παρασκευή οδήγησα το DTM ενός φίλου για μια μικρή μεν αποκαλυπτική δε διαδρομή
στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής(Συκία-Σάρτη).Πρώτα ερεθίσματα ότι οδηγώ κάτι πολύ εύκολο,λεβιές βούτηρο,τιμόνι πούπουλό,προοδευτικότατος συμπλέκτης(αλλαγμένος,την άκουσε
στα 40.000) σε προιδεάζει ότι η εμπειρία σου δεν θα έχει δράματα.Τσουλόντας η ποιότητα
κύλισης είναι εξαιρετική ούτε κραδασμοί ούτε πλέυσεις ούτε κλίσεις απλά άψογη.Τα φρένα
το ίδιο.Το τιμόνι όμως καμία σχέση με BMW,δεν θα πλατιάσω επ'αυτού.Το αμάξι φοράει
το πρόγραμμα της BSR αποκλειστικά για DTM η οποία δηλώνει 260-265 ps.Το αμάξι δεν στα
'δείχνει' αυτά τα άλογα σε αίσθηση αλλά στα δείχνει στο κοντέρ.Εντύπωση μου έκανε ότι δεν
ξεφούσκωνε ψηλά όπως τα 20V π.χ.Ο ήχος του μοτέρ αδιάφορος...Κατέβηκα ανικανοποίητος...
Είναι άψογο σε οδήγηση 7/10 αλλά σου λέει εεεεπ μέχρι εκεί μεγάλε,χαλάρωσε...Στο BMW
χαμογελάς από εκεί και πάνω.
Με το EVO χαμογελάς μόνιμα,δεν καβάλησα αλλά έχω μπει αρκετές φορές σε 6άρια :thumbsup:
Σπυρο ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους!!!!
Η επιλογη αγορας εβο αυτη την εποχη ειναι σαν σκεψη κακη για να μην πω παραλογη και κανονικα να ξεφοτωθω το Μ5 πρεπει και οχι να βαλω αλλο ενα μπιμπελο.... στο παρκινγκ!!!
Η Πατρα μεχρι και περσι ειχε 13 με 15 εβο και αρκετα απο αυτα τα εβλεπα σχεδον σε καθημερινη βαση, τον τελευταιο χρονο δε κυκλοφορει κανενα, ή τα πουλησαν ή ειναι κλεισμενα μεσα στα παρκινγκ οπως το δικο μου!!!
Με τα 16000 + κατι ψιλα.... 20000ευρω και συμφωνα με τα οικονομικα μετρα που ισχυουν σημερα, κυκλοφορω το Μ5 οπως το κυκλοφορουσα......:whistle: για τα επομενα 5-7 χρονια!!!
Ομως θες η μαυριλα....της εποχης, θες η κλιμακτηριος....:th_Laie_67-1:, μου εχει κατσει για evo, ασφαλως και δεν θελει βιασυνη, επειδη ομως αυτες οι αγορες ανηκουν στην κατηγορια του κ@υλ@ντ@ν.....,οταν καθυστερουν ελλοχευει ο κινδυνος να υπερισχυσει η λογικη......:original:
Μπας και ειναι η καβλα της ωρας;
Ελα διακοπες και το κουβεντιαζουμε εκειθε.
Μπορει να σου περασει τελικα.
Και να σου μεινουν και τα εικοσι στο χερι.
Αμ δεν ειναι της ωρας Σταμ, εχω απο τον περασμενο Δεκεμβριο (οταν ανακοινωθηκε οτι δεν αλλαζουν τα τεκμηρια) που τρωγομαι!!!
Πηγα να δω εβο, Μεγαρα, Αθηνα, Καλαματα και η φαγουρα συνεχιζετε.
Το Καλαματιανο ηταν πολυ καλο και σε πολυ καλα λεφτα, το εφαγε η εγχειριση του φαδερ.....
Παρτο γιατι θα σου μείνει αποθυμενο... Απλα να βρούμε κάτι καλο γιατι αν σου βγει σαβουρα θα δεις πως θα κυκλοφορουσες το Μ5 για 10 χρονια + οτι δεν θα το ευχαριστηθεις...
Επειδη οι εποχές δεν ειναι για πολλες αλλαγές ούτε να αφήνεις όνειρα για το μέλλον καντα τώρα που μπορείς, ειναι δεδομένο οτι κάτι θα βγάλουν όλα και θα πληρώσεις τουλάχιστον μην πεις ποτε δεν έπαιρνα το εβο τουλάχιστον θα το είχα ευχαριστηθεί
Και αν δεν σου αρέσει εδώ είμαστε ....
Αυτο το παιδι ειναι γεννημενος εμπορος.... και ψυγεια σε εσκιμωους πουλαει χαλαρα!
Γεια σου Σπυρε!
Εχουμε 4η επιλογη λοιπον.
Να ξαναβγει το Μ5 στο δρομο!!!
Παραυτα προσωπικα θεωρω οτι η αγορα ενος evo δεν ειναι τοσο κακη.
Σε αντιθεση με ενα audi και πολυ περισσοτερο ενα bmw, το evo δεν απαξιωνεται τοσο γρηγορα.
Εχει ζητηση και δεν ειναι αμαξι που σημερα κανει 20.000 και αυριο θα κανει 10, ενω μεθαυριο 5.
Μπορει απο τα τρια της ψηφοφοριας να φαινεται σαν η πιο επιπολαιη επιλογη δεδομενων των συνθηκων.
Ισως ομως, κρινοντας με βαση την μεταπωλητικη αξια να ειναι η πιο συνετη.
Τα evo ειναι κτηνη και δεν εχουν ουτε κυβικα ουτε τιποτα.
Δεν ξερω μονο μηπως τα χτυπησει το καινουριο κολπο με τη φορολογηση βαση αξιων και χασουν απο κει.
Ισως θελει λιγη υπομονη να δουμε πως θα οριζονται πλεον τα τελη και τα τεκμηρια.
Και να γινει καμμια κομπινα και να φορολογησουν με εργοστασιακη ιπποδυναμη λεει ε;
To γελάς ?????
Έχει ένας γνωστός μου 9άρι, κάτι είχε ακουστεί ότι θέλει να το πουλήσει (φτώχεια καταραμένη λέμε...) αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση, θα κάνω μια ερώτηση την Παρασκευή για λεπτομέρειες!!!
Eείναι ο αδερφός του παιδιού εδώ: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3958638/
Ο Μπαμπάς έχει Χ6 !!!
530, 540...
Και ο μηχανάκιας το έδινε. Δευτέρα δεν καθόταν από τα καντήλια, τρίτη μας έφτανε και μας περνούσε περίπου 1,5 αυτοκίνητο, και μέχρι τα 260-270 που πατούσαν, άνοιγε αλλά ενα.
Μπορεί να ήταν και λίγο παραπάνω, αλλά δεν την βρίσκω διάφορα αυτή για αμάξι εναντίον χιλιαρας πιστας.
Αλέξη θα μάθω, γιατί αν δεν πάρει αυτά που θέλει αυτός και θελήσει να το πουλήσει, υπάρχει και το ενδεχόμενο να το κάνει μαμά και τα ανταλλακτικά να τα δώσει χωριά. Έτσι πιο εύκολα θα του φύγει, το θέμα είναι να δούμε αν το πουλάει. Το παιδί είναι γνωστός και στο εβονετ, όπου τον γνωρίζουν ολοι.
καλά ήταν και R1 να μου πεις! χααχαχαχαχαχα
για την ιστορία το δικό μου 200-300 τα έχει σε περίπου 7 δεύτερα...:whistle:
Το αμάξι ήταν κροτιδα πουλοπομ...πάτημα με Μ-τριο μέχρι τα 250, παίζει να του ρίχνει τρεις...
Καλό είναι ΠΡΙΝ το πάρεις Αλεξ να σε πάει κάποιος μια βόλτα για να δεις τη πολεμική μηχανή είναι...:drive:
Αλέξη, γιατι δε κοιτάς για EVO X?
Για μένα είναι πολυ πιο εξευγενισμενο, πιο ποιοτικό, πιο όμορφο και (για τα γούστα μου επαναλαμβάνω, μη παρεξηγηθώ) λιγότερο κακγουρικο.
Τροφή για σκέψη... :)
Sent from a mobile device
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3976426/
Φρέσκο πράμα ... Σε καλή τιμή...
Παρτο γρήγορα ... Μας βάζεις και άλλους σε σκέψεις ...
Το εννιαρι δεν πωλειται.
Μάλιστα μόλις επιστρέψει από Σιγκαπούρη ο ιδιοκτήτης του, θα το ξανασηκωσει στα 500...
Μοναδική περίπτωση να το δώσει, είναι ανταλλαγή με κάτι ισάξιο, που δεν ξέρει τι...
Μπα...δεν θέλει να δώσει λεφτά από πάνω, και άσε που δεν είναι και τύπος για Μ5. το αμάξι το είχε αγοράσει καινούριο, οπότε σε μεταχειρισμενο μπορούσε να αγοράσει κάτι, θεωρητικά για εμάς, καλυτερο.
Άσε που δεν του αρέσουν τα γερμανικά, πλυν των Πόρσε, αλλά και εκεί φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα 996 τουρμπο.
Πάντως δεν είναι κάνας μπαγλαμας να ζητάει το αμάξι του χρυσάφι, ούτε και τραχανά που κοιτάει με ένα εβο λόγο κιβυκων να τσεπωσει σουπερκαρ τετραπλάσια αξίας εκμεταλευομενος την κατασταση.
Είναι αυτοκινητοφιλος και σέβεται και τα αμάξια, και τους ιδιοκτήτες που ξέρουν τι έχουν.
Τες πα, ο άνθρωπος προς το παρών δεν το δίνει. Μεταξύ αστείου και σοβαρού που του είπα για το δικό μου, μου ειπε...δεν θέλω πεμβε ρε μλκ.
φιλαρακο, αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2900754/ τσεκαρίστηκε, με αριθμό πινακίδας, δεν εχει κανενα καταχωρημένο σερβις στο δίκτυο της αντιπροσωπείας. :shok: εκτός κι αν εχει αλλαγμένες πινακίδες.