Αν η ελλαδα δεν ειχε αυτο το δηθεν φιλελευθερο προς σοβιετικο καθεστως θα ειμασταν πιθανον παρα πολυ καλυτερα απο τωρα..
Printable View
αυτη ειναι μια ακομα υποθεση εντυπωσιασμου εξυπνα στημενη και προβεβλημενη απο τα μηντια.
αν καποιος κανει τον κοπο να ψαξει σε οικονομικες στηλες θα δει οτι ο ομιλος πετζετακη αντιμετωπιζει εδω και πολλους μηνες προβληματα ρευστοτητας.
εφτασε μαλιστα λογω αυτου να διακοψει εντελως τη λειτουργια του μην εχοντας να πληρωσει ουτε και μισθους στους εργαζομενους, χρωστουμενα στους προμηθευτες, για να αφησουμε τις τραπεζες και το δημοσιο.
ειχε καταθεσει μαλιστα αιτηση υπαγωγης στο αρθρο 99 πολυ καιρο πριν την φοβερη και τρομερη συλληψη του (βγηκε την επομενη μερα)...
καθαρα κινηση για τα ματια του κοσμου, αφου οι περισσοτεροι που εχουν πιασει ως τωρα και εγινε και ντορος εντελως κατευθυνομενα, ειναι φαληρημενοι.
μια ακομη κινηση απο τους απατεωνες πολιτικους, τα παπαγαλακια τους, τους ψηφοφορους πελατες τους, τους τσατσους των μεσων ενημερωσης, ωστε να ριξουν σταχτη στα ματια του αγαθου κοσμου, οτι και καλα εστω στο παρα 5 το συστημα αρχισε και δουλευει και οι κακοι επιχειρηματιες που ρουφανε το αιμα και το μοχθο του τιμιου εργατη θα μπουνε μεσα επιτελους.
καλα τα ειπατε πιο πανω, καποια στιγμη θα φυγουν ολοι οσοι αξιζουν σε αυτη τη χωρα και οι μπογιοπουλοι, θα ψαχνουν ξεκρεμαστοι πια κι εκεινοι να βρουν τι εγινε, αφου τα αφεντικα τους δεν θα τους χρειαζονται πια και θα τους αδειασουν κι αυτους...
θωμα τι εγινε ρε, γιατι γραφεις ετσι?
μου έκανε παρατήρηση ο σταμάτης, και με πρόσβαλε δημόσια.
μέχρι να πάει ο κλητήρας και να του αφήσει το εξώδικο, ο δικηγόρος μου μου με συμβούλεψε να κάνω την πάπια, και να γράφω με παραγράφους...
αν το ειπε ο προεδρος, παω πασο...
σε βρισκω μη ενημερωμενο τα churche's(κορυφαια, σου τα προτεινω ανεπιφυλακτα) ειναι ανδρικα υποδηματα κι οχι οι εκκλησιες.
επι του θεματος γιατι απευθυνεσαι ειδικα σε μενα;
τελος απο το συγκεκριμενο post δε βγαζω νοημα.
ειδικα τον Μπογιοπουλο τον γνωριζω πανω απο 10 χρονια κι εχω να πω οτι δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να ειναι τοσο αυστηρος με τον εαυτο του.
Επισης δε γνωριζω ανθρωπο περα απο το Μπογιοπουλο-Δημοσιογραφο που να μιλα παντα με νουμερα.
ΖΗΤΩ Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
Δε θα μιλησω παραπανω για να μη διαταραξω τα ηρεμα νερα του φορουμ
3,6 δις πρόσθετοι φόροι με το νέο προϋπολογισμό, αλλά το παιδοβούβαλο (Βενιζέλος) λέει πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα...
Έχουν καταντήσει τόσο γελοίοι πια που ακόμα και να τους βρίσεις τιμητικό θα είναι.
εγώ βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιός είναι αυτός ο μπογιόπουλος και ο κάθε μπογιόπουλος, που λένε ότι λένε, και γράφουν ότι γράφουν για φυσικά πρόσωπα...
τι είναι όλοι αυτοί οι μλκς τέλος πάντων? και γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με τις άκρως μ@λ@κισμένες απόψεις τους???
ανάρτησε 2 - 3 φορολογικές δηλώσεις, χωρίς ονόματα...πωπωπω!!!
γιατί λοιπόν αυτός ο μάγκας δεν σηκώνει την δήλωση του παπανδρέου???τι παραπάνω γνωρίζει πέρα απο τις δηλώσεις που ανάρτησε για τους ιδιοκτήτες των δηλώσεων αυτών???
η δική του δήλωση πόσο μεγάλη μικρή είναι???
δεν γ@μιόμαστε λέω'γω μωρέ???έχουμε όλα αυτά που έχουμε, έχουμε και την κάθε βλακεία που κυκλοφορεί στην ενημέρωση απο τον κάθε π@π@ρ@...
αν αυτός ο άνθρωπος θέλει να πράξει κοινωνικό έργο με την δουλειά του, να χτυπήσει το ίδιο το σύστημα, και όχι να δημιουργεί εντυπώσεις του κώλου, με φορολογικές δηλώσεις που μπορεί να είναι μέχρι και του συνταξιούχου παππού του...
υγ. μου την δίνουν οι παράγραφοι...
Αυτά που λες δεν στέκουν γιατί οι πληροφορίες για το ποιανού είναι οι φορολογικές δηλώσεις κλπ βρίσκονται στην εφημερίδα του δημοσιογράφου και αν τίθενται υπό αμφισβήτηση, ας πάει ο εισαγγελέας να τις ζητήσει.
Δεν είναι τόσο ηλίθιος να βγάζει ανύπαρκτες φορολογικές δηλώσεις.
Όσο για το ποιος είναι ο Μπογιόπουλος, επαναλαμβάνω όποιος διαβάζει άρθρα τον ξέρει πολύ καλά και ξέρει και την πορεία του και αν βγάζει πολλά λεφτά, έχει βίλες, τα παίρνει από την Τρόικα (όπως πολλοί συνάδελφοί του που κατά κανόνα αρθρογραφούν σε οικονομικές εφημερίδες και βγαίνουν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια) ή οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να συμφωνούν όλοι με τον καθένα.
Αλλά τα άρθρα του Μπογιόπουλου για εμένα έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τον κάθε γυμνοσάλιαγκα που λέει πόσο καλή είναι η Τρόικα και πως θα πάει η χώρα αν ο μισός λαός είναι άνεργος και ο άλλος ζει στα όρια της φτώχιας.
τη γαλοτσα μην κατηγορας, αυτη σου δινει για να φας...!:th_Laie_67-1:
εννοειται φιλικα, ουτε εγω δανειστηκα το ρολοϊ του πατερα μου (ενα ζενιθ), μου το εδωσε λιγο πριν πεθανει και μαλιστα πριν 1-2 μηνες το εκανα σερβις και το εχω στο γραφειο μου να το βλεπω να τον θυμαμαι.
αστο αυτο φιλε...
καθε φορα που γινεται λογος για ελεγχο στον περισσο απειλειται εμφυλιος.
γιατι αραγε δεν εχουν δεχθει ποτε να ελεγχθουν, φοβουνται τιποτα???:whistle:
για κανα bmw θα κανουμε κουβεντα;
τελευταιο μου post για αυτοκινητο αφορ ατο Τ3
αντε να βλεπω bmw
οχι εννοω την κλασσικη τη λαστιχενια.
αυτη που οσοι εκαναν δραστηριοτητα στην υπαιθρο τιμησανε δεοντως χωρις φοβο και χωρις παθος!
η αλλη δεν ειναι γαλοτσα ειναι μποτα (βερμαχτ).
Ας τα βγάλει ο Πρετεντέρης με τον Καψή και τον Παπαδημητρίου αν θέλουν.
Και πάλι όμως από τα "μαγαζιά" τους (βλέπε κανάλια) όπως και από τα κόμματα που υπηρετούν είναι σίγουρα πολύ πιο καθαρό το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ.
Ειλικρινά πάντως αδυνατώ να καταλάβω πόσο πολύ "πείραξε" ένα άρθρο που γράφει τα αυτονόητα, ότι ορισμένοι δηλαδή εκατομμυριούχοι της χώρας μας μας δουλεύουν ψιλό γαζί και έχουν πέσει όλοι να φάνε τον δημοσιογράφο, το κόμμα απ'όπου προέρχεται κλπ..
Αν έβαζα άρθρο του Κώνστα να λέει πως πρέπει να απολυθούν 1 εκατομμύριο άνθρωποι για να μας δώσουν την επόμενη δόση οι Τροϊκανοί και πως μόνο έτσι θα πάει καλά η χώρα, είμαι σίγουρος πως τόσο έντονες αντιδράσεις δεν θα υπήρχαν.
αγορίνα!!!εγώ είμαι μες'την αγορά, και έχω άποψη για το τι γίνεται...πληρώνω φόρους, πληρώνω ικα, πληρώνω τεβε, πληρώνω ταπ, πληρώνω έκτακτες εισφορές, πληρώνω φπα, μόνο το @@ της μάνας μου που δεν πληρώνω.
το τι στέκει και τι δεν στέκει, δεν θα μου το πεί εμένα ένα κοθώνι ονόματι μπογιόπουλος.
γκέγκε???
αυτοί απλά υπάρχουν, για να ταίζεται ο κόσμος που νομίζει ότι έχει εικόνα της κατάστασης, ενώ στην ουσία θέλουν μια φωνή η οποία με 5 αράδες να εκφράζει την λαική οργή του μυαλού τους...
προσωπική μου γνώμη, άλλο ένα παππαγαλάκι που εξυπηρετεί συμφέροντα...τι συμφέροντα και ποιάς παράταξης, όλοι γνωρίζουν...
αυτο το ξερεις αρη ή το εικαζεις?
γιατι αν το εικαζεις, κι εγω εικαζω οτι ολα αυτα που λεγονται απο κακες γλωσσες (και "εχθρους του λαϊκου κινηματος και της εργατικης ταξης" φυσικα...) για τον περισσο (οφ σορ εταιριες, λαθρεμποριο, ναρκωτικα, παρανομος τζογος, παρανομες χρηματοδοτησεις απο το εξωτερικο κλπ κλπ κλπ) ειναι αληθεια...
εχουμε δυνατοτητα να το μαθουμε αυτο?
δεν πειραξαν τα αυτονοητα, τα στοιχεια ουτως ή αλλως δεν ειναι λαθος.
πειραζει το προσωπο και ο τροπος παρουσιασης τους, ο οποιος ειναι ο ιδιος λογος που το αριστερο κινημα και οι σωστες ιδεολογικα θεσεις του, καταρακωνονται και δεν μπορουν σε αυτον τον τοπο να βγουν στην επιφανεια τοσα χρονια.
Αυτό που είπα ότι δεν στέκει είναι το ότι αυτά που λέει είναι στον αέρα και ότι οι φορολογικές δηλώσεις του άρθρου είναι ψεύτικες.
Σου εξήγησα και τους λόγους.
Επίσης πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί του, ψεύτη δεν τον έχει πει ποτέ κανείς γιατί πάντοτε έχει στοιχεία και εύκολα μπορεί εκτός απ'το να τους διαψεύσει, να τους κυνηγήσει και νομικά.
Ψεύτες κατ'εμέ είναι αυτοί που μας λένε ότι του χρόνοι θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και σε μερικούς μήνες θα μας λένε ότι θα πρέπει να παρθούν έκτακτα μέτρα για να μην χρεοκοπήσουμε.
Επίσης ψεύτες είναι αυτοί που από τη μια μιλούν για επιπλέον φόρους 3,5+ δις και από την άλλη λένε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.
Όχι ο Μπογιόπουλος που λέει τα αυτονόητα.
Ως προς το πρώτο Στάθη, όχι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι.
Αν γίνονταν όλα αυτά όμως, πρώτον το ΚΚΕ μπορεί να ήταν και κυβέρνηση σήμερα μιας και τέτοιες πρακτικές έχουν κατά κανόνα τα κυβερνώντα κόμματα και δεύτερον, θα όφειλε το κράτος να ξεσκεπάσει όλο αυτό το σκοτεινό καθεστώς και είμαι σίγουρος πως θα το έκανε μιας και υπάρχουν πολλοί που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετα συμφέροντα με το κόμμα αυτό.
Γιατί δεν το κάνουν?
Είτε γιατί απλά θέλουν να καλλιεργούν προπαγάνδα στον αέρα μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα, είτε γιατί το ΚΚΕ κρύβει τόσο καλά τα στοιχεία αυτά.
Το δεύτερο μου φαίνεται λίγο δύσκολο (όχι αδύνατο φυσικά), οπότε κλίνω πιο πολύ προς το πρώτο.
Όταν όμως μιλάμε για ένα τόσο διεφθαρμένο κυβερνών κόμμα (πασοκ) και μια (όχι εξίσου αλλά σίγουρα αρκετά) διεφθαρμένη αντιπολίτευση (ΝΔ) που υπηρετούν φανερά ορισμένα συμφέροντα, τότε το να αφορίζουμε κόμματα σαν το ΚΚΕ μου φαίνεται αν μη τι άλλο υπερβολικό.
Για το άρθρο τώρα, κατανοώ να πειράζει κάποιους ο τρόπος παρουσίασης.
Είναι άλλωστε γνωστός ο ξύλινος λόγος του ΚΚΕ οπότε δεν θα μπορούσε να απέχει και πολύ το ύφος.
Προσωπικά πάντως, σέβομαι τον Μπογιόπουλο σαν δημοσιογράφο πολύ περισσότερο από την πλειοψηφία των Ελλήνων δημοσιογράφων και ας διαφωνώ συχνά μαζί του.
Ωστόσο, το παρόν άρθρο το ανήρτησα ως προς την ουσία του και εκεί και μόνο στάθηκα, πόσο αστείες φορολογικές δηλώσεις δηλαδή κάνουν κάποιοι οι οποίοι φέρονται στην εφορία σαν μικροαστοί και στην πραγματικότητα είναι δισεκατομμυριούχοι, κάτι που όλοι ξέρουμε άλλωστε.
βρε μην απολογεισαι, δεν αποδοκιμαζει κανεις εσενα, καλα εκανες και εδωσες τροφη για συζητηση...:thumbsup:
αυτο το ξυλινο οπως λες εσυ και, αγοραιο υφος να προσθεσω εγω, εχει κανει τη μεγαλυτερη ζημια στην αριστερα.
δυστυχως οι ανθρωποι αυτοι ειναι πολυ κατωτεροι και αναξιοι των μεγαλων ιδεων που προσπαθουν -με λαθος τροπο- να εκφρασουν.thumb
Ούτε το ότι είναι ενάντια με τα δικά σου πολιτικά πιστεύω σημαίνει πως ο Μπογιόπουλος είναι το ίδιο γραφικός και κατευθυνόμενος με τον Καψή και τους λοιπούς.
Και επίσης, το να είναι κάποιος κατευθυνόμενος από την ιδεολογία του είναι κατανοητό σε μεγάλο βαθμό.
Το να κατευθύνεται όμως επειδή τον πληρώνουν τα συμφέροντα είναι εντελώς κατακριτέο και ανήθικο.
Κι αυτό κάνουν οι παπαγάλοι των μεγάλων μίντια. Δεν λένε απαραίτητα αυτά που πιστεύουν, λένε αυτά που είναι πληρωμένοι να πουν.
Παρεμπιπτόντως το έχω ξαναπεί πως δεν είμαι κομμουνιστής, αλλά δεν πειράζει.
Έχω το θάρρος της γνώμης μου και αν ήμουν θα το έλεγα ξεκάθαρα πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Στάθη δεν απολογούμαι για κάτι.
Απλά τονίζω γιατί έβαλα το άρθρο. Και ο Κώνστας να το υπέγραφε πάλι θα το ανέβαζα.
Συνηθίζω να κοιτάω το περιεχόμενο και μετά το ποιος το υπογράφει.
Χαίρομαι πάντως για τη γνώμη που εκφράζεις για τις αριστερές απόψεις και συμφωνώ πως τόσα χρόνια δεν χρησιμοποιήθηκαν όπως θα έπρεπε για να συσπειρώσουν τον απλό κόσμο, τον οποίο εκφράζουν και υπερασπίζονται άλλωστε.
θα ξεφυγω.θα σκασω .διαβαστε να φρικαρετε
https://www.newsit.gr/default.php?pn...107190&catid=6
Αρη τζαμπα κανεις δε κανει τιποτα, πληρωνεται ο Μπογιοπουλος απο τον εργοδοτη του.
Οι αλλοι συναδελφοι του απλα θησαυριζουν... στιριζοντας τα μεγαλα συμφεροντα.
Κουμ μουνιστης δεν ειμαι ουτε κι εγω.Απλα ειμαι ανθρωπιστης.Επισης πρεπει να αναγνωρισουμε το δικαιωμα σε ολους τους φιλους να αντιπολιτευονται και τον Μπογιοπουλο.Εχουν δικαιωμα να εκφραζουν αποψεις και να προστατευουν τα οποια συμφεροντα τους.
Ρε γμω το κερατο μου δε μπορώ να καταλάβω τον αυτοέλεγχο μερικών ανθρώπων δηλαδή κάνει αυτό το πράμα στο παιδί σου και πας οκ στην αστυνομία πως κρατιεσε να μην πας να τον σουγιαδιασεις μου λες? πως?
δεν απευθύνομαι ειδικά σε σένα φυσικά
απάντησα ορμώμενος από τα σχόλιά σου
επίσης χαίρομαι και δεν έχω πρόβλημα που δεν ξέρω τα συγκεκριμένα υποδήματα, γιατί ποτέ μου δεν έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε μοδάτο
για μένα ο μπογιόπουλος είναι η αριστερή έκφραση του φασισμού και δε με πειράζει να ταράζονται τα ύδατα του φόρουμ αν κάτι που λέω δεν αρέσει
φιλικά πάντα και χωρίς οτιδήποτε προσωπικό
μερικες φορες η λογικη ειναι πανω απο το συναισθημα.
σκεψου οτι σιγουρα θα φαει κλωτσια απο το σωμα. θα διαπομπευτει θα το σουταρει και η γυναικα του αν δεν ειναι ζωο.Και καποτε θα μαθουν τα παιδια του τι αρρωστο πατερα εχουν.
Για μενα το θεμα ειναι πως θα προστατευτουμε απο τετοιους ανθρωπους;
Γιατι να υπαρχουν αναμεσα μας τοσο αρρωστοι ανθρωποι.
Σε αυτό συμφωνώ 1000 %.
Όσο για το άρθρο, πάντα διαφωνούσα κάθετα με τις δημοσιεύσεις του στυλ "κάποιος, κάπου, κάποτε".
Έχεις τα @@ να αποκαλύψεις κάτι ; Ωραία, πες "αυτός, έκανε αυτό, και το έκανε τότε". Τέλος.
Όσο για το ΚΚΕ είναι ίσως η πιό εμετική παράταξη απ΄όλες.
Και όποιος διαφωνεί να ρωτήσει τους απολυμένους του τυπογραφείου του (ξέρετε, αυτούς που δεν θυμάται το ΠΑΜΕ).
πάντως μάγκες χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που συζητάνε σε υψηλό επίπεδο...
έχω στήσει την κοπελιά μου για να διαβάσω τις νέες δημοσιεύσεις!
φεύγωωωω :original:
Ούτε εγώ είμαι υπέρ του κόμματος αυτού, αφού παρότι σε ορισμένα σημεία συμφωνώ, υπάρχουν άλλα τόσα που διαφωνώ.
Αλλά πιο εμετική από το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κατ'εμέ και δύσκολα θα ξαναυπάρξει.
Και όποιος διαφωνεί, αρκεί να ρωτήσει το σύνολο του ελληνικού λαού (αφαιρώντας τους βολεμένους και τους παπαγάλους).:D
November 17, 2011
https://www.zoomnews.gr/wp-content/u...se-280x140.jpg Στις χώρες που λειτουργούν οι θεσμοί, οι ζάπλουτοι επιχειρηματίες ζητούν οι ίδιοι να πληρώσουν τους φόρους τους πριν τους βγάλει το λογαριασμό το κράτος.
Ενώ λοιπόν οι πλούσιοι Έλληνες προσπαθούν με κάθε τρόπο να φοροδιαφεύγουν, κάποιοι εύποροι Αμερικανοί, 138 στον αριθμό, ζήτησαν επισήμως από το αμερικανικό Κογκρέσο να «κάνει το σωστό» για το καλό της χώρας, αυξάνοντας τους φόρους τους!
«Πατριώτες εκατομμυριούχοι για την οικονομική ισχύ» (Patriotic Millionaires for Fiscal Strength) υπογράφει η συγκεκριμένη ομάδα, που έστειλε επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και στα μέλη του Κογκρέσου. Σε αυτήν, οι εκατομμυριούχοι τόνισαν ότι ωφελήθηκαν από τις καλές μέρες της οικονομίας και τώρα θέλουν να βοηθήσουν.
Εδώ και ένα χρόνο έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα και έχει απευθύνει το ίδιο αίτημα προς την 12μελή «υπερ-επιτροπή» του Κογκρέσου που έχει ως «αποστολή» να μειώσει το δημόσιο έλλειμμα τουλάχιστον κατά 1,2 τρισ. δολάρια την επόμενη δεκαετία.
εγώ θα ρωτήσω κάτι...
πιστεύετε ότι είναι παράνομος αυτός ο οποίος οδηγάει ένα 911, κάνει ακριβά ψώνια, ταξίδια, τρώει σε ακριβά εστιατόρια, την κουζίνα του διακοσμούν ευρωμπαλέτες αναψυκτικών και νερών, κάθε μήνα κάνει 2.000 ζημιές στα μπουζούκια, γενικά κάνει ότι του γουστάρει, με μια δήλωση 20 - 25κ???
αν ναι λυπάμαι χάσατε...είναι άκρως νομιμότατος, γιατί αυτά του επιτρέπουν να κάνει οι ελληνικοί νόμοι...
κάποτε είχε γράψει ο σταμάτης για το ελληνικό σύνταγμα, και τους νόμους του. δεν ξέρω αν το είχε διαβάσει κανείς, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι τύποι που αναφέρω πιο πάνω, αλλά το σύστημα που επιτρέπει να γίνονται όλα τα παραπάνω...
φυσικά όλα αυτά μπορεί να μην πληρώνονται αυτού καθε αυτού απο τα φυσικά πρόσωπα, αλλά σίγουρα απο κάπου πληρώνονται, έστω και αν αποφορολογούνται...
και το κύριο ερώτημα μου είναι, και αναφέρεται σε όλους...
πές ότι έχουμε μια εταιρεία, όπου για τα χριστούγεννα καλούμαστε να πληρώσουμε 200.000 ΦΠΑ.
οι αποθήκες μας είναι γεμάτες υλικά, οι υποχρεώσεις καλυμένες όλες, και έχουμε και ταμείο...
τι κάνουμε???πάμε και σκάμε τα 200.000 στην κωλοεφορεία, ή αγοράζουμε μια 911 και αποφορολογούμαστε???
τι θα κάνατε εσείς???και τι θα έκανε και ο μπογιόπουλος που κορνιζάρει φορολογικές δηλώσεις???
απαντήσεις του τύπου ναι αλλά δεν είμαστε σε τέτοια θέση, δεν έχουμε εταιρείες και λοιπά χαριτωμένα, είναι ανούσιες...
είναι άκρως αντικειμενική η ερώτηση, και απαντώ πρώτος λέγοντας ότι θα το είχα γ@μήσει την μάνα το θέμα...
Μ αρέσει που γράφεις με παραγράφους Τομ. Απλωωωωωωώνει η σκέψη πολύ καλύτερα έτσι. Και κάνεις και οικονομία στο χώρο. :)
Όσο για τη παραπάνω ερώτησή σου, σε μία κοινότητα όπως αυτή εδώ μέσα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα έκαναν ακριβώς αυτό που ανέφερες. Βέβαια ο κόσμος έχει κι άλλα πολλά βίτσια, αλλά ένα ακριβό τουτού is a good way to start.
ρε τρελαμενε μην τα μπερδευεις.
τα αυτοκινητα δεν αποφορολογουνται οπως αλλα ειδη μικρης αξιας, αναλωσιμα κλπ.
ο φπα τους δεν εκπιπτει και σαν εξοδο μπανει στα παγια και αποσβένεται σε 5 χρονια.
αρα στο παραδειγμα σου η επιχειρηση αυτη θα αποσβεσει περιπου 10000 ανα ετος.
δεδομενου οτι εχει μηνιαιο φπα 200000 θα πρεπει να κανει κοντα στο ενα εκατομυριο τζιρο
το μηνα φυσικα κερδοφορος (αφου εχει χρεωστικο φπα).
οποτε για επιχειρηση ετησιου τζιρου 12 εκατομυριων (με κερδη αναλογα με το ειδος απο 8-40%
ή και παραπανω αν ειναι παροχη υπηρεσιας) ειναι ψιχουλο το εξοδο και το κερδος των 10 χιλιαδων...thumb
αρα ο εν λογω επιχειρηματιας θα εξοφλησει κανονικα το φπα του, ωστε η επιχειρηση του να συνεχισει
να λειτουργει απροσκοπτα και θα παρει και την 911 να κανει τα γουστα του...thumb
οριστε γραφω εγω σα θωμας τωρα... χεχεχε