Stathis (18-11-11)
Thomelef (18-11-11)
Driver M (18-11-11)
τη γαλοτσα μην κατηγορας, αυτη σου δινει για να φας...!
εννοειται φιλικα, ουτε εγω δανειστηκα το ρολοϊ του πατερα μου (ενα ζενιθ), μου το εδωσε λιγο πριν πεθανει και μαλιστα πριν 1-2 μηνες το εκανα σερβις και το εχω στο γραφειο μου να το βλεπω να τον θυμαμαι.
αστο αυτο φιλε...
καθε φορα που γινεται λογος για ελεγχο στον περισσο απειλειται εμφυλιος.
γιατι αραγε δεν εχουν δεχθει ποτε να ελεγχθουν, φοβουνται τιποτα???![]()
για κανα bmw θα κανουμε κουβεντα;
τελευταιο μου post για αυτοκινητο αφορ ατο Τ3
αντε να βλεπω bmw
οχι εννοω την κλασσικη τη λαστιχενια.
αυτη που οσοι εκαναν δραστηριοτητα στην υπαιθρο τιμησανε δεοντως χωρις φοβο και χωρις παθος!
η αλλη δεν ειναι γαλοτσα ειναι μποτα (βερμαχτ).
Ας τα βγάλει ο Πρετεντέρης με τον Καψή και τον Παπαδημητρίου αν θέλουν.
Και πάλι όμως από τα "μαγαζιά" τους (βλέπε κανάλια) όπως και από τα κόμματα που υπηρετούν είναι σίγουρα πολύ πιο καθαρό το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ.
Ειλικρινά πάντως αδυνατώ να καταλάβω πόσο πολύ "πείραξε" ένα άρθρο που γράφει τα αυτονόητα, ότι ορισμένοι δηλαδή εκατομμυριούχοι της χώρας μας μας δουλεύουν ψιλό γαζί και έχουν πέσει όλοι να φάνε τον δημοσιογράφο, το κόμμα απ'όπου προέρχεται κλπ..
Αν έβαζα άρθρο του Κώνστα να λέει πως πρέπει να απολυθούν 1 εκατομμύριο άνθρωποι για να μας δώσουν την επόμενη δόση οι Τροϊκανοί και πως μόνο έτσι θα πάει καλά η χώρα, είμαι σίγουρος πως τόσο έντονες αντιδράσεις δεν θα υπήρχαν.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
αγορίνα!!!εγώ είμαι μες'την αγορά, και έχω άποψη για το τι γίνεται...πληρώνω φόρους, πληρώνω ικα, πληρώνω τεβε, πληρώνω ταπ, πληρώνω έκτακτες εισφορές, πληρώνω φπα, μόνο το @@ της μάνας μου που δεν πληρώνω.
το τι στέκει και τι δεν στέκει, δεν θα μου το πεί εμένα ένα κοθώνι ονόματι μπογιόπουλος.
γκέγκε???
αυτοί απλά υπάρχουν, για να ταίζεται ο κόσμος που νομίζει ότι έχει εικόνα της κατάστασης, ενώ στην ουσία θέλουν μια φωνή η οποία με 5 αράδες να εκφράζει την λαική οργή του μυαλού τους...
προσωπική μου γνώμη, άλλο ένα παππαγαλάκι που εξυπηρετεί συμφέροντα...τι συμφέροντα και ποιάς παράταξης, όλοι γνωρίζουν...
sympether with chiefτης