Σελίδα 34 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτη ειναι μια ακομα υποθεση εντυπωσιασμου εξυπνα στημενη και προβεβλημενη απο τα μηντια.

καθαρα κινηση για τα ματια του κοσμου, αφου οι περισσοτεροι που εχουν πιασει ως τωρα και εγινε και ντορος εντελως κατευθυνομενα, ειναι φαληρημενοι.
    Τα είπες ολα........ολοι οσοι ειχαν την στοιχειώδη επαφή με τον όμιλο τα ξέρουν, οπως και παρα πολύς κόσμος μεσο των υπαλλήλων, εδω και καιρο.....και οι πολίτικοι ανακάλυψαν θησαυρό ....αι στα διαλα κωθώνια
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Stathis (18-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά που λες δεν στέκουν γιατί οι πληροφορίες για το ποιανού είναι οι φορολογικές δηλώσεις κλπ βρίσκονται στην εφημερίδα του δημοσιογράφου και αν τίθενται υπό αμφισβήτηση, ας πάει ο εισαγγελέας να τις ζητήσει.
    Δεν είναι τόσο ηλίθιος να βγάζει ανύπαρκτες φορολογικές δηλώσεις.

Όσο για το ποιος είναι ο Μπογιόπουλος, επαναλαμβάνω όποιος διαβάζει άρθρα τον ξέρει πολύ καλά και ξέρει και την πορεία του και αν βγάζει πολλά λεφτά, έχει βίλες, τα παίρνει από την Τρόικα (όπως πολλοί συνάδελφοί του που κατά κανόνα αρθρογραφούν σε οικονομικές εφημερίδες και βγαίνουν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια) ή οτιδήποτε άλλο.

Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να συμφωνούν όλοι με τον καθένα.
    Αλλά τα άρθρα του Μπογιόπουλου για εμένα έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τον κάθε γυμνοσάλιαγκα που λέει πόσο καλή είναι η Τρόικα και πως θα πάει η χώρα αν ο μισός λαός είναι άνεργος και ο άλλος ζει στα όρια της φτώχιας.
    Αφού είναι τόσο "φοβερός" και "φίλος του λαού" ο δημοσιογράφος,ας βγάλει και τα του οίκου του στη φόρα(βλέπε οικονομικά στοιχεία του ΚΚΕ) μπας και φανερωθούν πόσο υποκριτές είναι και αυτοί.Εκεί θα τον παραδεχτώ..

4. The Following User Says Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

Thomelef (18-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού είναι τόσο "φοβερός" και "φίλος του λαού" ο δημοσιογράφος,ας βγάλει και τα του οίκου του στη φόρα(βλέπε οικονομικά στοιχεία του ΚΚΕ) μπας και φανερωθούν πόσο υποκριτές είναι και αυτοί.Εκεί θα τον παραδεχτώ..
    σεβαστη αποψη.εισαι super.

Αλλα πιστευω αυτο ειναι υποχρεωση του μασοκ-νδ-καρατζαφιρερ.
    Η εχουν στοιχεια και τα πανε στον εισαγγελεα η σταματαν τη προβοκατσια
    ο μπομπολας κι ο "αυριανης" σχισαν τον Αντρεα οταν σταματησε να τους ταιζει.

6. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Driver M (18-11-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι σημερα ετσι εχει, αλλα οταν τα φορουσε ο πατερας μου καποιοι κυκλοφρουσαν με τιρλικια και γαλοτσες.
    Εγω δε φορεσα ποτε τα εν λογω υποδηματα ουτε και δανειστηκα τα ρολεξ του πατερα μου!

Φιλικα παντα
    τη γαλοτσα μην κατηγορας, αυτη σου δινει για να φας...!

εννοειται φιλικα, ουτε εγω δανειστηκα το ρολοϊ του πατερα μου (ενα ζενιθ), μου το εδωσε λιγο πριν πεθανει και μαλιστα πριν 1-2 μηνες το εκανα σερβις και το εχω στο γραφειο μου να το βλεπω να τον θυμαμαι.

(βλέπε οικονομικά στοιχεία του ΚΚΕ)
    αστο αυτο φιλε...
    καθε φορα που γινεται λογος για ελεγχο στον περισσο απειλειται εμφυλιος.
    γιατι αραγε δεν εχουν δεχθει ποτε να ελεγχθουν, φοβουνται τιποτα???

Rides
    1

Talking

αστο αυτο φιλε...
    Τί κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια....(όχι η μαϊμού του Σταμάτη που καπνίζει χόρτο πάντως )

Rides
    0

Προεπιλογή

τη γαλοτσα μην κατηγορας, αυτη σου δινει για να φας...!

εννοειται φιλικα, ουτε εγω δανειστηκα το ρολοϊ του πατερα μου (ενα ζενιθ), μου το εδωσε λιγο πριν πεθανει και μαλιστα πριν 1-2 μηνες το εκανα σερβις και το εχω στο γραφειο μου να το βλεπω να τον θυμαμαι.

αστο αυτο φιλε...
    αν εννοεις γερμανικη γαλοτσα:
    θα απαντησω οτι δε χαριζουν οι γερμανοι τιποτα. ο ελληνας εργαζεται και τρωει.

Rides
    0

Προεπιλογή

για κανα bmw θα κανουμε κουβεντα;

τελευταιο μου post για αυτοκινητο αφορ ατο Τ3

αντε να βλεπω bmw

Rides
    2

Προεπιλογή

οχι εννοω την κλασσικη τη λαστιχενια.
    αυτη που οσοι εκαναν δραστηριοτητα στην υπαιθρο τιμησανε δεοντως χωρις φοβο και χωρις παθος!

η αλλη δεν ειναι γαλοτσα ειναι μποτα (βερμαχτ).

Rides
    1

Προεπιλογή

Ας τα βγάλει ο Πρετεντέρης με τον Καψή και τον Παπαδημητρίου αν θέλουν.
    Και πάλι όμως από τα "μαγαζιά" τους (βλέπε κανάλια) όπως και από τα κόμματα που υπηρετούν είναι σίγουρα πολύ πιο καθαρό το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ.

Ειλικρινά πάντως αδυνατώ να καταλάβω πόσο πολύ "πείραξε" ένα άρθρο που γράφει τα αυτονόητα, ότι ορισμένοι δηλαδή εκατομμυριούχοι της χώρας μας μας δουλεύουν ψιλό γαζί και έχουν πέσει όλοι να φάνε τον δημοσιογράφο, το κόμμα απ'όπου προέρχεται κλπ..
    Αν έβαζα άρθρο του Κώνστα να λέει πως πρέπει να απολυθούν 1 εκατομμύριο άνθρωποι για να μας δώσουν την επόμενη δόση οι Τροϊκανοί και πως μόνο έτσι θα πάει καλά η χώρα, είμαι σίγουρος πως τόσο έντονες αντιδράσεις δεν θα υπήρχαν.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά που λες δεν στέκουν γιατί οι πληροφορίες για το ποιανού είναι οι φορολογικές δηλώσεις κλπ βρίσκονται στην εφημερίδα του δημοσιογράφου και αν τίθενται υπό αμφισβήτηση, ας πάει ο εισαγγελέας να τις ζητήσει.
    Δεν είναι τόσο ηλίθιος να βγάζει ανύπαρκτες φορολογικές δηλώσεις.

Όσο για το ποιος είναι ο Μπογιόπουλος, επαναλαμβάνω όποιος διαβάζει άρθρα τον ξέρει πολύ καλά και ξέρει και την πορεία του και αν βγάζει πολλά λεφτά, έχει βίλες, τα παίρνει από την Τρόικα (όπως πολλοί συνάδελφοί του που κατά κανόνα αρθρογραφούν σε οικονομικές εφημερίδες και βγαίνουν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια) ή οτιδήποτε άλλο.

Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να συμφωνούν όλοι με τον καθένα.
    Αλλά τα άρθρα του Μπογιόπουλου για εμένα έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τον κάθε γυμνοσάλιαγκα που λέει πόσο καλή είναι η Τρόικα και πως θα πάει η χώρα αν ο μισός λαός είναι άνεργος και ο άλλος ζει στα όρια της φτώχιας.
    αγορίνα!!!εγώ είμαι μες'την αγορά, και έχω άποψη για το τι γίνεται...πληρώνω φόρους, πληρώνω ικα, πληρώνω τεβε, πληρώνω ταπ, πληρώνω έκτακτες εισφορές, πληρώνω φπα, μόνο το @@ της μάνας μου που δεν πληρώνω.
    το τι στέκει και τι δεν στέκει, δεν θα μου το πεί εμένα ένα κοθώνι ονόματι μπογιόπουλος.
    γκέγκε???
    αυτοί απλά υπάρχουν, για να ταίζεται ο κόσμος που νομίζει ότι έχει εικόνα της κατάστασης, ενώ στην ουσία θέλουν μια φωνή η οποία με 5 αράδες να εκφράζει την λαική οργή του μυαλού τους...

προσωπική μου γνώμη, άλλο ένα παππαγαλάκι που εξυπηρετεί συμφέροντα...τι συμφέροντα και ποιάς παράταξης, όλοι γνωρίζουν...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gnx (19-11-11), Lambros46 (19-11-11), Leonidas_E39 (18-11-11), mitsos_chania (23-11-11), Monsta (19-11-11), Stathis (18-11-11)

Σελίδα 34 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP