Thomelef (18-11-11)
Driver M (18-11-11)
τη γαλοτσα μην κατηγορας, αυτη σου δινει για να φας...!
εννοειται φιλικα, ουτε εγω δανειστηκα το ρολοϊ του πατερα μου (ενα ζενιθ), μου το εδωσε λιγο πριν πεθανει και μαλιστα πριν 1-2 μηνες το εκανα σερβις και το εχω στο γραφειο μου να το βλεπω να τον θυμαμαι.
αστο αυτο φιλε...
καθε φορα που γινεται λογος για ελεγχο στον περισσο απειλειται εμφυλιος.
γιατι αραγε δεν εχουν δεχθει ποτε να ελεγχθουν, φοβουνται τιποτα???![]()
για κανα bmw θα κανουμε κουβεντα;
τελευταιο μου post για αυτοκινητο αφορ ατο Τ3
αντε να βλεπω bmw
Ας τα βγάλει ο Πρετεντέρης με τον Καψή και τον Παπαδημητρίου αν θέλουν.
Και πάλι όμως από τα "μαγαζιά" τους (βλέπε κανάλια) όπως και από τα κόμματα που υπηρετούν είναι σίγουρα πολύ πιο καθαρό το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ.
Ειλικρινά πάντως αδυνατώ να καταλάβω πόσο πολύ "πείραξε" ένα άρθρο που γράφει τα αυτονόητα, ότι ορισμένοι δηλαδή εκατομμυριούχοι της χώρας μας μας δουλεύουν ψιλό γαζί και έχουν πέσει όλοι να φάνε τον δημοσιογράφο, το κόμμα απ'όπου προέρχεται κλπ..
Αν έβαζα άρθρο του Κώνστα να λέει πως πρέπει να απολυθούν 1 εκατομμύριο άνθρωποι για να μας δώσουν την επόμενη δόση οι Τροϊκανοί και πως μόνο έτσι θα πάει καλά η χώρα, είμαι σίγουρος πως τόσο έντονες αντιδράσεις δεν θα υπήρχαν.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
αυτο το ξερεις αρη ή το εικαζεις?
γιατι αν το εικαζεις, κι εγω εικαζω οτι ολα αυτα που λεγονται απο κακες γλωσσες (και "εχθρους του λαϊκου κινηματος και της εργατικης ταξης" φυσικα...) για τον περισσο (οφ σορ εταιριες, λαθρεμποριο, ναρκωτικα, παρανομος τζογος, παρανομες χρηματοδοτησεις απο το εξωτερικο κλπ κλπ κλπ) ειναι αληθεια...
εχουμε δυνατοτητα να το μαθουμε αυτο?
δεν πειραξαν τα αυτονοητα, τα στοιχεια ουτως ή αλλως δεν ειναι λαθος.
πειραζει το προσωπο και ο τροπος παρουσιασης τους, ο οποιος ειναι ο ιδιος λογος που το αριστερο κινημα και οι σωστες ιδεολογικα θεσεις του, καταρακωνονται και δεν μπορουν σε αυτον τον τοπο να βγουν στην επιφανεια τοσα χρονια.
Thomelef (18-11-11)
Ως προς το πρώτο Στάθη, όχι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι.
Αν γίνονταν όλα αυτά όμως, πρώτον το ΚΚΕ μπορεί να ήταν και κυβέρνηση σήμερα μιας και τέτοιες πρακτικές έχουν κατά κανόνα τα κυβερνώντα κόμματα και δεύτερον, θα όφειλε το κράτος να ξεσκεπάσει όλο αυτό το σκοτεινό καθεστώς και είμαι σίγουρος πως θα το έκανε μιας και υπάρχουν πολλοί που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετα συμφέροντα με το κόμμα αυτό.
Γιατί δεν το κάνουν?
Είτε γιατί απλά θέλουν να καλλιεργούν προπαγάνδα στον αέρα μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα, είτε γιατί το ΚΚΕ κρύβει τόσο καλά τα στοιχεία αυτά.
Το δεύτερο μου φαίνεται λίγο δύσκολο (όχι αδύνατο φυσικά), οπότε κλίνω πιο πολύ προς το πρώτο.
Όταν όμως μιλάμε για ένα τόσο διεφθαρμένο κυβερνών κόμμα (πασοκ) και μια (όχι εξίσου αλλά σίγουρα αρκετά) διεφθαρμένη αντιπολίτευση (ΝΔ) που υπηρετούν φανερά ορισμένα συμφέροντα, τότε το να αφορίζουμε κόμματα σαν το ΚΚΕ μου φαίνεται αν μη τι άλλο υπερβολικό.
Για το άρθρο τώρα, κατανοώ να πειράζει κάποιους ο τρόπος παρουσίασης.
Είναι άλλωστε γνωστός ο ξύλινος λόγος του ΚΚΕ οπότε δεν θα μπορούσε να απέχει και πολύ το ύφος.
Προσωπικά πάντως, σέβομαι τον Μπογιόπουλο σαν δημοσιογράφο πολύ περισσότερο από την πλειοψηφία των Ελλήνων δημοσιογράφων και ας διαφωνώ συχνά μαζί του.
Ωστόσο, το παρόν άρθρο το ανήρτησα ως προς την ουσία του και εκεί και μόνο στάθηκα, πόσο αστείες φορολογικές δηλώσεις δηλαδή κάνουν κάποιοι οι οποίοι φέρονται στην εφορία σαν μικροαστοί και στην πραγματικότητα είναι δισεκατομμυριούχοι, κάτι που όλοι ξέρουμε άλλωστε.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
βρε μην απολογεισαι, δεν αποδοκιμαζει κανεις εσενα, καλα εκανες και εδωσες τροφη για συζητηση...
αυτο το ξυλινο οπως λες εσυ και, αγοραιο υφος να προσθεσω εγω, εχει κανει τη μεγαλυτερη ζημια στην αριστερα.
δυστυχως οι ανθρωποι αυτοι ειναι πολυ κατωτεροι και αναξιοι των μεγαλων ιδεων που προσπαθουν -με λαθος τροπο- να εκφρασουν.![]()