Για να ειμαστε και λιγο εντος θεματος, Σειρα 317 Δ2
Φανη οτι θελεις,χτυπα τηλεφωνο μιας και τα εχω ολα φρεσκα...
Το μονο που εχω να σου πω απο τωρα ειναι πως θα κανεις ζωαρα στο στρατο...:original:
Printable View
Για να ειμαστε και λιγο εντος θεματος, Σειρα 317 Δ2
Φανη οτι θελεις,χτυπα τηλεφωνο μιας και τα εχω ολα φρεσκα...
Το μονο που εχω να σου πω απο τωρα ειναι πως θα κανεις ζωαρα στο στρατο...:original:
εγω ΟΥΚ ηθελα να παω αντε στην χειροτερη αλεξιπτωτα που ηταν και ο ΜΠΑΜΠΑΣ μου.........αλλα ο ΜΠΑΜΠΑΣ μου ( :th_Laie_67-1: ) δεν ηθελε..... :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αντε με το καλο φανη και θα δεις οτι θα περασει και ουτε θα το καταλαβεις....
αν και εγω βεβαια ουτε μια ωρα δεν ξαναεμπαινα εκει μεσα και ας πηγαινα μονο για 5-6 ωρες την ημερα και μετα σπιτι μου (σαν δημ.υπαλληλος)
ΜΕ ΤΑ Μ***ΙΑ.........
276 Α' ΕΣΣΟ. Παρουσιάστηκα στη Θήβα 3Γ'. Πρώτη μετάθεση στην Ελευθερούπολη στην 193 ΜΠΕΠ MLRS και μετά στην 194 ΜΠΕΠ MLRS στο Λαγκαδά. Bodyline και @#$!#!$!. 102 κιλά μπήκα και βγήκα 71!
Ωραια χρόνια-πολυ τρεξιμο αλλα ατελειωτη ανεμελεια
259 -99 Β
Μ.ΠΕΥΚΟ
μετα βολτα απο Ασπροπυργο για 4 μηνες(μεσα και τα ΛΥΒ)
Καταταξη ΜΑΛ και στο 3μηνο 1η ΜΑΕ
εκδρομες αναψυχης με πληρες πακετο σε
ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟ-(Στρ.Χατζηπεντη)-ΒΡΙΣΙΚΑ και σε ονειρικες ραχουλες κορνοφωλια για 5 ημερες χειμερινες αναζητησης χλωριδας πανιδας κτλ για οσους γνωριζουν απο ΕΒΡΟ
ΡΕΝΤΙΝΑ-ΒΟΛΟ ετσι για χαλαρωση κοντα σε τσιπουραδικα
το καλοκαιρι προτιμουσα τα νησια Γκασμαδια ή ΜΥΤΙΛΗΝΗ στην εξωτικη ΚΑΛΟΝΗ , ΧΙΟ 96 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ , ΛΗΜΝΟ 88 Εαν θυμαμαι καλα.
ξεμπερδεψα το 18 μηνο απο αθηνα στρατοπεδο ΚΑΠΟΤΑ ΜΕΝΙΔΙ απο τα ΤΕΝΞ
Ολα καλα ομως.
10Γ ΕΣΣΟ 312 σειρα
Παρουσιαστηκα στο ΚΕΜΧ Ναυπλιο οπου και εμεινα 1,5 μηνα λογω "εκπαιδευσης" σκαπανεα, μεταθεση Κυπρο για εφτα μηνες και τελος επαναπατρισμο στην Καλαματα στο ΚΕΔΒ μεχρι να απολυθω (ουτε μηνας δεν ηταν δηλαδη οπου δεν κοιμηθηκα καθολου στο στρατοπεδο)....
296...
305 08 Δ ΕΣΣΟ. παρουσιαστηκα πευκο (κεεδ) μετα σπαρτη(κεεμ),γυθειο και τελος οι υπολοιποι 7 μηνες στην χιο καρδαμυλα (643 τε).
ααα ρε Φανη βυσμα.... κανε κανα κονε γιατι καλοκαιρι μπαινω να υπηρετησω για το αφεντικο μου και στα καπακια μπαινω για μενα... πφφφ μακαρι να μην το κανουν 12 μηνο γιατι δεν θα την παλεψω 24 μηνες στρατο!
303 08 b esso 625 tp perama ioaninion - 616 mk tp neoxori orestiados - 502 mk tp kavyli orestiados kai meta zwara stin asden ston karea!
203 - 87Ε
κορινθο 2 μηνες ψαρακας
λουτρακι 4 μηνες για ΔΕΑ ΠΖ με ειδικοτητα σκαπανεα ΜΧ (πικρα)
καβυλη σε ΜΤΠ για 15 μηνες (αν δεν ξερετε που ειναι απλα σηκωστε τη δεξια ψηλα πινεζα)
κορινθο σε γραφειο επιστρατευσης για 3 μηνες (υπνος πολυς)
καβυλη 502 φιλαρακι ??? το εχτισαααααα
Μιας και κοντεύουν οι μέρες για πείτε καμια ιστορία απο το φανταριλίκι σας :original:
Είχα κάτσει προχθές και άκουγα διάφορες ιστορίες απο φίλους του πατέρα μου...είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί έκανες τόσο καιρό να τελειώσεις Van Sinner :hystericalbs1:
Πόσο φυλακή θα είχε πέσει...
Για πάμε σας ακούω!!!Στόχος είναι να γράψω και εγώ κάτι μόλις γυρίσω thumb
Οι δικες μου ιστοριες απο τον στρατο δεν γραφονται....
Μονο απο κοντα :p
Χαχαχαχαχαχ ο λόγος? :whistle:
Ειτε θα φαω τρελλλλλο κραξιμο απο τους στρατοκ@υλους φιλους μας, ειτε πολλα respect :p
Τι να πρωτοπω ?
- Οτι οταν παρουσιαστηκα, ημουν στον 2ο λοχο, κοιμομουν στον 3ο, οι του δευτερου νομιζαν πως ημουν στον τριτο, και οι του τριτου στον δευτερο ? Και εγω εξαφανισμενος και απο τους μεν και απο τους δεν.... :shok:
- Οτι πηρα αδεια ορκομωσίας (2ημερη) και πηγα μετα απο 38 μερες (και καθισα μεχρι το μεσημερι ?) :shok:
- Οτι εστελνα με κουριερ την μεταθεση στο στρατοπεδο, και μου εστελναν την επομενη επισης με κουριερ (μαζι με τις 980 δραχμες/μηνα) :shok:
Τα παραπανω απο τις 27 Ιουλιου, μεχρι τα μεσα Οκτωβρη..... :th_Laie_67-1:
Δεν θα πω πως τα περασα στην Πατρα απο μεσα Οκτωβρη εως μεσα Γεναρη, ουτε απο τα μεσα Γεναρη που πηγα καπου στο Ελληνικο..... μεχρι που απολυθηκα τον επομενο γεναρη.....
Απολυθηκα με περι τις 60 μερες (χαθηκε ο λογαριασμος...) χρεος,, τιμητικων αδειων.. (δεν τις πηρα ποτε).... Φαντασου λοιπον τι γινεται.....
Προς το αγαπητο στρατοκ@υλο συμφορουμιτη που θα πει πως δεν υπηρετησα την πατριδα, του απαντω πως την πατριδα την υπηρετουμε με διαφορους τροπους, αναλογα με το πως η πατριδα κρινει, και οχι με ποσες σκοπιες εχουμε κανει....
Εγω παραδειγματος χαριν δεν την υπηρετησα κανοντες σκοπιες, αλλα με αλλον τροπο
:fountwtis:
Ακουω ιστοριες απο τον στρατο τωρα.....
YΓ. Αλλη μερα θα σας πω τι καναμε σε μια επιλεκτη ομαδα ΟΥΚαδων οταν ενα βραδυ του Ιουλη θελησε να ... παρεισφρήσει στο στρατοπεδακι μας και να κανει ντου σε ενα διπλανο....
Ακομα πρεπει να τρεχουν :hyper:
Χαχαχαχ έτσι έτσι για πες...έχω ακούσει για τρελές καφρίλες στον στρατό..και στο σχολείο μαζί με έναν φίλο μου που μπαίνουμε παρέα τώρα κάναμε πολλές μ@λ@κίες :th_Laie_67-1:
Ο πατέρας μου ήταν οδηγός στα φορτηγά και υπηρέτησε αρκετό καιρό στην Σίνδο.Είχε συμμετάσχει και στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς κάπου εκεί κοντά σε ένα εργοστάσιο αν θυμάμαι καλά (ο Gant ίσως μας διαφωτήσει)
Ας διορθωσει καποιος τα ορθογραφικα πλιζ
Πλάκα,πλάκα,σήμερα κλείνω 9 μήνες ακριβώς από τότε που απολύθηκα :thumbsup:
Τα λοιπόν.Παρουσιάστηκα στο ΚΕΤΘ στΟν(γιατί άραγε όλοι λένε στΗν αυλώνα??) Αυλώνα.ΚΕΤΘ.Σώμα Υγειονομικό.3 βδομάδες έκανα ζωάρα κυριολεκτικά.Ταιριάξαμε πολύ με τα παιδιά στο θάλαμο και πραγματικά παίζει να πέρασα καλύτερα απ'ότι θα πέρναγα έξω.
Δεν θα κρυφτώ.Έβαλα βύσμα.Η θεία της κοπέλας μου για την ακρίβεια.Με διαβεβαίωσε πως θα έμενα Υγειονομικό παρόλο που δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο σπουδών μου και είχα μπεί κατά τύχη.
Παρ'όλα αυτά,δεν είχα επαναπαυτεί στο βύσμα και στη τελική πραγματικά δεν με ένοιαζε αν θα μείνω Αθήνα.Το είδα και σαν μια ευκαιρία να κάτσω καιμλίγο μακριά από τη κοπέλα μου μετά από τόσα χρόνια σχέση :hystericalbs1::hystericalbs1:
Μαθαίνω τη μετάθεση κατά την άδεια ορκομωσίας.
(Τύμπανα ηχούν....)
Δεν το λες και Αθήνα https://www.google.com/maps/place/Sa...0aa03ddaeee2d1 :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
Μόνο η μάνα μου και η κοπέλα μου το πήραν κατάκαρδα :hystericalbs1::hystericalbs1:
Πάω Σαμοθράκη λοιπόν.
Με το καλημέρα και χωρίς να έχω πιάσει όπλο(εκτός από μια φορά βολές) στον Αυλώνα,αρχίζουν τα σκοπέτα.
Σαν νέοι,είχαμε τα χειρότερα νούμερα.3-5 για κάμποσες μέρες σερί.Δηλαδή,αϋπνία από τις 2 το βράδυ μέχρι να πέσω για ύπνο την επόμενη μέρα το βράδυ.Καμία έξοδο που και που.Ο Θεός να την κάνει έξοδο.Όσοι ήμασταν μέσα στο στρατόπεδο ήμασταν και έξω από αυτό.Στο νησί δεν υπήρχε ψυχή.
Σε μερικές εξόδους δεν βγήκα μπας και καταφέρω να κάνω κανα ντους :hystericalbs1::hystericalbs1:
Στο ΣΠΕΝ,παρόλη τη πουτσ@ πέρασα τις καλύτερες μέρες.Σκοινάκια μέσα στο βουνό,ο αέρας να κοπανάει ανελέητα τη σκηνή και το κρύο άπειρο.Ούτε κατά διάνοια δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ.Ο συγκάτοικος μου στο σκοινάκι ήταν ενας θεσσαλονικιός.Μεγάλο φρούτο.Κατά τη διάρκεια του ΣΠΕΝ κάναμε και κάτι νυχτερινές βολές,το οποίο είναι το καλύτερο πράγμα που έχω να θυμάμαι από το στρατό σε σχέση με την εκπαίδευση.
Την καλύτερη βδομάδα μου τη πέρασα σε ενα φυλάκιο στη μέση του πουθενά,μέσα σε ενα βουνό.Αν εξαιρέσεις τα λίγα φώτα του φυλακίου,τριγύρω δεν υπήρχε ούτε ενα λαμπάκι να σου θυμίζει ότι ίσως κάπου εκεί έξω υπάρχει πολιτισμός.Μόνο μια στάνη απέναντι.
Κοιμόμασταν(λέμε τώρα) μέσα σε ενα κοντεινερ το οποίο από το πολύ αέρα κουνιόταν συνέχεια.Κατά τα άλλα,είχες συνέχεια την ηρεμία σου,σε άφηναν να παίρνεις κανα καφέ,δεν σου έλεγαν τίποτα αν είχες τη μουσική μαζί σου,'έτρωγες όποτε ήθελες,δεν είχε αναφοροφρουρές.Ζωάρα.
Μια μέρα,έρχεται εντολή από το διοικητή να ανοίξουμε το φυλάκιο για να μπουν τα κατσίκια απο την απέναντι στάνη :hystericalbs1::hystericalbs1:
Με το που μπαίνουν μέσα,αρχίζουμε 8 μ@λάκες να κυνηγάμε κάτι κατσικάκια για να βγάλουμε φωτό :hystericalbs1::hystericalbs1:
Την καλύτερη σκοπιά μου την έκανα με εναν Λαρισαίο.Το παιδί ήταν ο Ατσίδας της σκοπιάς.Είχε βιονικό αυτί μάλλον.Βγάλαμε μια 2ωρη σκοπιά βλέποντας βιντεάκια Παπαρίζου :tt1::tt1: .Μόνο δυο φορές πατήσαμε pause κατά τις εφόδους που ακόμα δεν έχω καταλάβει πως σκ@τα τους καταλάβαινε ότι έρχονται μέσα από το σκοτάδι :hystericalbs1:
Μετά τη Σαμοθράκη ήρθα στα ΚΑΑΥ στον Αγ.Ανδρέα.Το μόνο που έχω να θυμάμαι σε σχέση με τις σκοπιές εδώ είναι ενα.Μια φορά και αφού έχω ρίξει μπιφτέκι 40 λεπτά στον προηγούμενο :hystericalbs1: (δεν με ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας) , παίρνω το όπλο,το ρίχνω μέσα στη BMW και πήγα στη σκοπιά(φαντάσου η σκοπιά ήταν 5 λεπτά με το αμάξι-20 λεπτά με τα πόδια).Στο φεύγα από τη σκοπιά,παίρνω και τους άλλους δυο απέναντι σκοπούς με το αμάξι και γυρίσαμε.Τρία όπλα μέσα στο αμάξι :hystericalbs1: .Ήμουν τόσο γκαντέμης που όταν πάρκαρα στο λόχο,έκανε έφοδο εκείνη τη στιγμή η Αξιωματικός Υπηρεσίας.Πάλι καλά που τα πήγαινα πολύ καλά με αυτή και τη γλύτωσα με 10λεπτο κράξιμο :hystericalbs1::hystericalbs1:
ΥΓ:Μάλλον δεν με συμπαθεί η θεία της κοπέλας μου :hystericalbs1::hystericalbs1:
υπαρχει παρομοιο θεμα.....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...EF%EB%E9%EA%EF
και εδω...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3722
99'Β ΕΣΣΟ ή 263σειρά.Πήγα στην ηλικία μου ,πιτσιρικάς με αργοπορεία 4 σειρές.
Η θητεία ήταν 18μήνες και εγώ έκανα 21 ο π@π@ρ@ς.:facepalm::facepalm:
Δέν έχω χρόνο να γράψω πολλά τώρα αλλα θα επανέλθω.
Ημουν οδηγός,στην ειδικότητα,και έχω κάνει τα άπειρα χλμ με STEYER έντος επικρατείας.Απο Πολύκαστρο (στην 140) μέχρι Α.Στέφανο (ΑΒΥΠ) για να φορτώσω ελαστικά,όλη την Ροδόπη και όλα τα φυλάκια.
Ημουν όδηγός διοικητη για 3 μήνες με Mercedes 240GD και κανα 3μηνο στην Ξάνθη(171) είχα χρεωμένο ένα 290GD.
Πρόλαβα φαιοπράσινες και το σύστημα του παλίος-νεός:ranting2:
Έπι της ευκαιρίας θέλω να κράξω και ένα mpousti απο την Λειβαδία!Παγουράς είναι το επώνυμο του(μικρό δέν θυμάμαι),τον βγάζει στούς τίτλους τεχνικών του ΑΝΤ1 και έυχομαι να το διαβάσει.Αύτος μάζι με ένα άλλο απο Αθήνα(επίθετο Μπαριμιάν) μάς είχαν ξεσκίσει στο καψόνι,καψόνι έ με τόνους ειρωνίας και ελεείνα σχόλια,αυτοί και κάτι άλλα μάνγκες είχαν το τραπέζι τους στα εστιατόρια και μείς είμασταν οι σερβιτόροι τους......έ λοιπόν,έχω βουτήξει τις μπριζόλες τους στην τουαλέτα πρίν τις τηγανίσουμε,έχω φτήσει σε όλες τις σαλάτες λάχανο που τους σέρβιρα ,όπως επίσης και σε όλους τους Νεσκαφε που τούς χτυπούσα μέχρι να κάνουν κρέμα :hystericalbs1: έχουμε βάλει τρίχες απο .... στο φαί τους και ότι άλλο σας περναέι απο το μυαλό!!!!!!
Μάζεψα πολλές φυλακές γιατί έκανα χοντράδες με τους καραβανάδες και με το στρατόπεδο,τούμπαρα αμάξια ,έχασα το την τελαμώνα,μπήκα στο στρατόπεδο μάζι με την πύλη :hystericalbs1: :hystericalbs1: φορούσα αμερικάνικες παραλλαγες και τζόκευ ,αλητεία τελειώς.
Τελευταια για απόψε και συνεχίζουμε αύριο.
Άνοιξη 2001 και έχει ζεστάνει η νύχτα,πέφτει το σιωπητήριο και γώ με μιά σείρουλα μου ,να ναι καλά ώπου είναι,παραγγελνουμε σάντουιτς απο telemenu ,μαζί πέρνουμε και 2 6αδες μπυρες....2ώρες μετα,μας βρίσκει ο ΑΞΥΠ μέσα στο ελικόπτερο του στρατηγου(έχει ελικοδρομια στο σώμα στην Ξάνθη,τότε είχαμε και ελικόπτερο για τώρα δεν ξέρω)
-Τι κάνετε έδω????Πώς μπήκατε????
(είχα σπασει το λουκέτο της πόρτας)
-Ναααα βρήκαμε ανοιχτα και μπήκαμε
-Και τί θέλετε εδω μέσα?
-(εγω)Να το βάλω μπρόστα να του ακούσω πα πα πα πα πα:facepalm:
20φ για φθορα δημόσιας περιουσιας
20φ γιατι είμασταν έξω απο την πυροβολαρχια μετά το σιωπητήριο
20φ γιατι είμασταν μεθυσμενοι
20φ γιάτι θέλαμε να πέταξουμε το ελικόπτερο
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
Τι m@lakas μου βγήκε το τυροπιτάκι απο την μύτη χαχαχαχαχαχαχ :th_Laie_67-1:
Ρε τα παλικάρια αφού ζουν ακόμα άγιο είχανε...
Όσο για τα άλλα....απλά περιμένω να ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ :th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Καλά εννοείται πως δεν θα έκανες φυσιολογικό στρατό εσύ με την τρέλα που κουβαλάς :th_Laie_67-1: Εγώ είμουν 244 και είμουν Ηλεκτρολόγος τροχοφόρων :thumbsup: Έκανα και εγώ οδηγός διοικητή με G240 και αξιοματικών με λεοφωρείο Ford 600 στις Μάνδρες Κιλκίς.
https://www.imcdb.org/i017339.jpg :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Φορούσε μηχανή από REO βενζίνα -τρομπέτο εννοείται- και κάποιος βαρυποινήτης μηχανικός είχε κάνει πατέντα το σεβρό και γέμιζε πίεση κάθε 4-5 πατήματα,αποτέλεσμα 1ο 2ο 3ο 4ο πεντάλ πάτωμα και εκεί που αρχίζεις να ιδρώνεις με το πέμπτο πάτημα κόκκαλο το λεφορείο και οι αξιοματικοί κουτουλούσαν στα μπροστινά καθίσματα :hystericalbs1::hystericalbs1: τρελό εργαλείο!! Επίσης έφαγα ένα σασμάν από Μ37 και ένα από Σεβρολέτα BLAZER
https://24.media.tumblr.com/tumblr_m...2aeo1_1280.jpg
αυτοματίλα φυσικά γιατί το άφηνα με Ν στην κατηφόρα ανάποδα και κάρφωνα την D και σανίδα! Όργωνε μιλάμε...μοτέρ V8 6200cc πετρέλαιο.Με λίγα λόγια το έκανα ευθανασία το σαζμάν! Κι άλλα κι άλλα... ποιος δεν θυμάται τέτοια!
Ειχαμε ενα περιεργο τυπο ΑΥΔΜ. Αμα δεν του εδινες δικαιωμα ηταν γαμω τα παιδια. Βραδυ σκοπια, εχουμε δει οτι βγηκε απο το διοικητηριο και μετα τον ορχο και τους λοχους θα περασει απο εμας. Λεω στον αλλο σκοπο να εχει το νου του, να περασει ο ΑΥΔΜ και να συνεχισουμε το τσιγαρο μας σαν ανθρωποι :th_Laie_67-1:
Αυτος επιασε τη μερια κοντα στη σκοπια, και εγω τη μερια απεναντι απο τη πορτα του λοχου μας (αφου ολοι απο εκει βγαιναν στην εφοδο). Πισω μου εχω ενα σωρο πετρες και ποταμι με μονοπατι. Μεχρι να ερθει τον ψιλοπηρα αλλα φαινομουν ορθιος στις πετρες. Ανοιγω τα ματια και βλεπω τον αλλο σκοπο να κοιταει προς εμενα και να λεει αλτ τις ει κλπ. Ψιθυριζω "ρε ****** εγω ειμαι!", συνεχιζει αυτος πιο δυνατα. "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!" τιποτα αυτος τα δικα του, βλεπω ομως περιεργο βλεμμα. Τοτε καταλαβα οτι δεν το λεει σε μενα.:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Γυρναω και φωναζω και εγω τα ιδια χωρις να εχω δει που ειναι. Βγαινει πισω απο ενα δεντρο στο ποταμι :shok: Δεν ειπε τιποτα, μαλλον επειδη ημουν πλατη.
----------
15 Αυγουστος ξημερωματα περιπολο με τον ιδιο σκοπο της προηγουμενης ιστοριας. Εχω γινει αρχιλοχιας λοχου καιρο πριν και επειδη περασαν οι μερες που ημουν τυπικος και δικαιος με τις υπηρεσιες, τις εβγαζα οπως ηθελα. Ολοι οι δικοι μου ιδια νουμερα σκοπιες/περιπολα, περναγε η ωρα αερα. Οσοι σπαγαν @@ 4-6 για να ξυπνανε 3.30 και να κοιμουνται το αλλο βραδυ. 9-12 το βραδυ τελειωνουμε το περιπολο. Ξημερωνε 15 αυγουστος. Ειχαν ερθει οι γονεις του φιλου στο νησι και επειδη ειχαμε τρελη εμπλοκη οι μονο εξοδουχοι ειμασταν αυτος και εγω :th_Laie_67-1: Παμε να παραδωσουμε και βγαινει αλλος περιεργος ΑΥΔΜ. "Κομαντος γιατι δεν εχετε 10 μετρα αποσταση μεταξυ σας? Αμα σας ριξω μια επιθετικη (χειροβομβιδα) θα στειλω τα εντερα στη μανα σας, αναφερομενοι". Πελαγωνει ο αλλος, τι να πει στους δικους του κλπ. Μας λεει ή θα ποτισετε ολο το στρατοπεδο ή θα βγειτε στην αναφορα, θα ποτισετε καλυτερα. Μας δινει 2 5λιτρα μπουκαλια νερο (του ψυκτη) να ποτισουμε. Οσο ποτιζουμε μας τραγουδαει οτι εχει σχεση με νερο. Κατα τις 3-4 το πρωι ρωτησε αν εχουμε πολυ ακομα (12.10 θα κοιμομασταν) και λεω σπασμενος δεν ξερω. Λεει πηγαινε στο ταδε δεντρο (το πιο απομακρο ηταν αχαχαχαχ) και οταν το ποτισεις ειστε ενταξει. 15 Αυγουστο ετρωγα κερασμενη αστακομακαροναδα απο τους γονεις του παιδιου :th_Laie_67-1:
----------
28η Οκτ. Παρελαση. Στις 31 απολυομαι. Ενας ΕΜΘ μου λεει μια μαλακια στη παραταξη πριν ξεκινησουμε και δεν θυμαμαι τι χοντρο του απαντησα. Πρεπει να ηταν καλο γιατι κλαψαν αρκετοι. Τελειωνουμε τη παρελαση γυρναμε πισω. Εχει ερθει ο πατερας μου στο νησι να με δει στη παρελαση, οταν του ειπα πριν 8 μηνες που παω καναμε μερες να μιλησουμε :th_Laie_67-1: Οι παλιοι βγαινουμε εξοδουχοι αφου απολυομαστε. Ο ΕΜΘ λεει στον ΑΥΔΜ οτι ειμαι αναφερομενος και δεν θα βγω. Το εμαθα αφου εκανα μπανιο, ντυθηκα, και πηγα να παρω το εξοδοχαρτο. ΑΥΔΜ ενας αλλος αντιπαθητικος συνομιληκος μου απο ΣΜΥ. Χαρα καναν και οι 2. Ηταν ο καιρος κατι μηνων που ειχε ερθει ο νεος λοχαγος μας απο τη 35ΜΚ και τρεχαμε χειροτερα απο τα πεν. Δεν του ειχα κλαφτει ποτε ουτε και του ζητησα κατι. Του στειλα ενα sms με το λογο που θελω να βγω εξω και σε 5 λεπτα μου ειχαν το χαρτι ετοιμο. Πετυχα τον ΕΜΘ στο δρομο για τη χωρα με το σκουτερακι. Περασα διπλα του ξεσκεπαστος με το ασμα των ζιγκ ζαγκ στο τερμα. :thefinger:
--------
Στον ανταρτη εχω παρει το iphone μαζι, τυλιγμενο σε αδιαβροχο σακουλακι zip lock μαζι με 7-8 τσιγαρα. Νομιζα πως δεν θα εχω χρονο ουτε να κλασω, τελικα μια χαρα τα προλαβαινες ολα. Και ασκησεις, και αναγνωρισεις, και αραγμα και κουβεντα μαζι με τα στελεχη. Μετα απο καμια 20αρια χλμ κανουμε τη πρωτη σταση για το βραδυ. Ολοι καπνιζουν στη ζουλα, ερχεται ο υπολοχαγος να μου κανει τρακα γιατι ηξερε οτι θα εχω. Μας γαμησες λεω απο μεσα μου.. αμα σου δωσω και σενα θα εχω 5 τσιγαρα για 4 μερες? Του δινω και μετα μας μαζευει για να μας πει πως θα κανουμε το ντου στο στρατοπεδο του πεζικου. Στο δρομο πεφτουμε σε ενα ξερο ποταμι και φευγει η ομαδα αναγνωρισης. Μειναμε μονο φανταροι και δοκιμοι. Πισω ειχε ενα εκκλησακι με καφενειο/ψιλικα, μπηκαμε οπως ειμασταν. Εκει που ειμασταν ολοι ατσιγαροι, βρεθηκαμε με πακετα:th_Laie_67-1:
Ηξερε και για το iphone, ειχα ισα ισα μπαταρια να τραβηξω κανα τοπιο ακομα. Οι ασυρματιστες δεν πιαναν γραμμη και ειχαν σπασει τα νευρα του. Ηρθε να το ζητησει για να καλεσει το διοικητη για ενημερωση. Το πηρε στραβωμενος ομως και νομιζα πως μολις γυρισω θα μαζεψω μερικες φυλακες. Το βραδυ το ξαναζητησε γιατι το δικο του δεν επιανε και εψαχνε τη γκομενα του :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Μια χαρα μου βγηκε η εξυπηρετηση.
Καθε βραδυ ειχαμε σκοπια 1 ωρας ανα ζευγαρια. Οπως ειχαμε κατασκηνωσει περιμετρικα, φυλαγε το ενα ζευγαρι, μετα το αλλο κ.ο.κ Δεν φυλαξαμε κανενα βραδυ :th_Laie_67-1: Μολις μας ξυπνουσαν οι προηγουμενοι λιωναν στον υπνο απο τις πορειες το αραγμα και τις ασκησεις ολη μερα. Οι επομενοι απο εμας δεν ξεραν ποιος φυλαει οποτε στο καπακι ξυπναγαμε τους επομενους και νευριασμενοι κιολας οτι μας μπιφτεκωσαν και ξαναπεφταμε. :whistle:
Άλλο που θυμήθηκα από Σαμοθράκη.Έχω απογευματινό περίπολο με έναν ΕΠΟΠ λοχία.Το περίπολο υποτίθεται ότι είναι συνολικά τρείς ώρες.
Αφού έχουμε περπατήσει 10 λεπτά και έχουμε βάλει 1 από τις 15 υπογραφές ανα γύρο αρχίζει και κόβει βήμα.Καθώς περνάγαμε μπροστά από το εκκλησάκι του στρατοπέδου τον βλέπω να χώνεται μέσα.
Μου λέει "Μπές και άραξε".Πετάμε όπλα,εξαρτήσεις κράνη και τις λοιπές μαλ@κείες,καθόμαστε μέσα στο εκκλησάκι,κλείνουμε πόρτα και σερφάραμε από τα κινητά για κανα δύωρο μέχρι που αξιωθήκαμε να πάμε να βάλουμε όλες τις μούφα υπογραφές.Τρελό το φίδιασμα μέσα στην εκκλησία :hystericalbs1::hystericalbs1:
ΥΓ:Φάνη τί είναι ο αντάρτης ρε??
Πατρα.
Ταγματάρχης: "Ντινο αγόρι μου πήγαινε στον διοικητή (ταξίαρχος) που σε θελει"
Πηγαινω
Ταξίαρχος: "Επειδη εχει αρχίσει η μουρμούρα που την κοπανας μερα παρα μερα (σημείωση: στις 8 εβδομάδες εκπαίδευσης, δικαιουμασταν 2 ΣΚ άδεια), βγες στην αναφορά ενα πρωι, και ζητά απο τον λοχαγο μια καλύτερη μεταχείριση στις άδειες λόγω αθλητικών υποχρεώσεων"
"Ενταξει, μεθαυριο θα βγω"
-"στρατιώτης εφοδιασμού μεταφορών Π.xxxx Κωσταντινος, 98Δ ΕΣΟ... Μπλα μπλα μπλα μπλα"
Λοχαγός (καραβανας) : "ρε αιντε στο διαλο μας έχεις σπάσει τ´******α κάθε τρεις και λιγο άδεια. Αει παγαινε απο δω"
Αιφνιαδιαζομαι...
Οταν τελειώνει η αναφορά, έρχεται ενας ανθυπολοχαγός και μου λέει πως με θελει ο λοχαγός στο γραφείο του.
Πάω ολίγον εκνευρισμενος:
- "Κυρ λοχαγε ήσουν λιγάκι αγενης πριν λιγο και βγήκα αναφορά επειδη μου το ζήτησε ο κυρ. Xxxxxxx
- "το ξερω παλικάρι μου, συγγνωμη που σου έβαλα τις φωνές, αλλα το εκανα για να δουν οι άλλοι οτι εδω είμαστε αυστηροί. Άντε φύγε τωρα, μην σε πιάσει και η κίνηση"
Ο ανταρτοπολεμος (Αχιλλευς) ειναι η πιο καυλωτικη ασκηση στις ΚΔ. Χωριζονται οι λοχοι και κανουν πορεια με διανυκτερευση στο βουνο καμια 80αρια χλμ σε 4 μερες. Εχεις πληρη φορτο 25-30 κιλα με το Μ4 και τροφη/νερο, και καθε λιγο αλλαζουν χερια το TRC (ασυρματος) και τα MAG (πολυβολα) για να ξεκουραζονται οι προηγουμενοι. Κανεις αναγνωρισεις (περνανε τα Steyr με αλλα νουμερα στις πορτες καθε φορα) και σημειωνεις ωρα και νουμερο για να ξερουν οτι δεν φιδιασες. Ψαχνεις κρυμμενο φαι/νερο και ριχνεις χαλαζολη για να το πιεις. Περιπολα και σκοπιες το βραδυ. Τη προτελευταια μερα ενεδρα σε στρατοπεδο πεζικου - ασκηση Κερβερος- (τους εχουν ενημερωσει για να μη φανε κανεναν, την ωρα δεν ξερουν) με υπερυθρα, εκρηκτικα μικρης ισχυος (ισα το τσαφ δηλαδη) εικονικες εκτελεσεις και αιχμαλωσιες. Για σπιτι εχεις το poncho με "χταποδια" και κλαδια, ή χυμα στον υπνοσακο αν δεν εχει πολυ κρυο. Και μια απο τις μερες κανεις παραλαβη αερομεταφορας. Νομιζα οτι μας λενε μαλακιες και οτι απλα θα ψαχνουμε κρυμμενα πακετα αλλα οντως πεταξε C130 ! Ειναι ασκηση και για αυτους. Σε συγκεκριμενο χωρο και ωρα περιμενεις να περασει το C και να ριξει τα κουτια. Μετα πρεπει να πας να τα μαζεψεις. Εμεις τρεξαμε 1.5 βουνο παραπερα γιατι εκαναν λαθος :th_Laie_67-1:
Ηταν η μονη ασκηση που οταν γυρισαμε ειχαμε ξενερωσει ολοι. 4 μερες αξυριστος, απλας, με τα στελεχη ηταν σαν να εισαι κατασκηνωση (ενω στη μοναδα μπορει να σε ζαλιζαν για ηλιθιους λογους εκει δεν τους ενοιαζε). Μακαρι να γινοταν καθε μηνα! Εχει τρελα εξοδα ομως και δεν τους συμφερει.
Αλλες ωραιες ασκησεις που ειχαμε ηταν το ορεινο (γερμανικη και ρουμανικη καταρριχηση), πολλες αμφιβιες αναγνωρισεις σε βραχονησιδες, πελεκυς (χαζη ασκηση, τσαμπα η ταλαιπωρια), θαλασσιες, η πενηνταρα (πορεια-βολη 50χλμ), νυχτερινες βολες, χειροβομβιδες, βολες με AT, ναρκοθετηση κ.α
Έπίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ την γυναίκα του διοικητη,που με είχε οδηγό του,και πήγαινα κάθε πρωί να τον πάρω απο τα ΣΟΑ..........τούμπανο η ξανθιά!!!Εγώ περίμενα έξω απο το 240GD να ανοίξω την πόρτα στον δοικα(ταχα) η πραγματικότητα ήταν λίγο πιο ζουμερή,έβγαινε η κυρά στο μπαλκόνι με ρομπίτσα να μας καλημερίσει ,κααααααάθε μέρα:shok::shok::shok:
Έγω είχα καβατζωθεί ,ώς οδηγός,και φορούσα γυαλία ηλίου πάντα όταν ήμουν με το αμάξι και ιδιαίτερα τα πρωίνα,να μήν δίνω στόχο :hystericalbs1:
Ένα μεσημέρι που είχε μείνει μέσα ο δοίκας με φωνάζει και μου ζητάει να πάω να πάρω την Ξανθιά να την πάω στις πισίνες που είχε απέναντι απ το στρατοπεδο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ω ρε μάν'μ !!!!
Ήμουν τόσο ευγενικός που την συνόδεψα μέχρι τις ξαπλώστρες,ακόμη λίγο και θα της έβαζα και λάδι :th_Laie_67-1: καααααααααα΄ψιμο τρελλό η Ξανθιά!Μέτα απ αυτο έχασα το φώς μου για δυο εικοσιτετράωρα :whistle:
Τώρα που θυμάμαι καλύτερα ο δοικας έσκαγε με ένα Ε34 μπορντώ με κόκκινα νούμερα,άμα διαβάζεις αλάνι σου ευχομαι να είσαι καλά και να έχεις ακόμη την Ξανθιά thumb
Μήπως ο Δίκας ήταν από Καλαμάτα;
Pt τι σειρά ήσουν?
Πρόλαβα 63άρηδες μέσα.
Ήμουν 270 (2001_Α') πυροβολικό.
Κανονικά ήταν να μπω το '94.