Ωωωωω καλως τον μητσο...που χαθηκες εσυ ρε ψυχη.
Printable View
Ωωωωω καλως τον μητσο...που χαθηκες εσυ ρε ψυχη.
valerios2000 εισαι εκτος θεματος, σου εγινε ξανα η παρατηρηση στο αλλο θεμα οτι δεν μας ενδιαφερει σαν φορουμ πως πανε τα χοντα.
εδω ειναι φορουμ φιλων bmw, αν το ενδιαφερον μας ηταν για χοντα θα ανοιγαμε φορουμ για χοντα.
σε ενα θεμα που αναφερεται σε αποριες για Μ3 Ε46, ειναι εκτος θεματος ενα βιντεο για χοντα.
το φορουμ εχει ενοτητες για αλλα αυτοκινητα και για φωτογραφιες και για βιντεο και για ολα.
ποσταρετε εκει αν θελετε, σχολιαστε, ειστε ελευθεροι.
μη χαλατε ομως θεματα που καποιοι προσπαθουν να ρωτησουν 5 πραγματα και να βγαλουν μια ακρη και στα οποια ξαναεπαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΤΑ.
-Administrator
γεια σου παλιοφιλε:wink:
Ναι οκ...ντριφταδικο αυτοματο δυσκολα να βρεις.
Αλλη χρηση το εν;, αλλη χρηση το αλλο. Αλωστε το εχω πει πολλες φορες, οτι για να ευχαριστηθεις μπαντηλικια, δεν παιρνεις τπτ αλλο,.περαν του χειροκινητου...
Περί ορέξεως...
Ότι αρέσει στον καθένα φυσικά, απλά εγώ προσωπικά βλέπω ότι το Μ3 το οδηγείς όμορφα είτε με γραμμές είτε με ντριφτ.
Δεν μου αρέσει να κάνω κανιβαλισμούς που θα έκανε σε ένα Εσκορτ 30ετιας.
Και φυσικά ένα μηχανικό είναι ότι πρέπει για τέτοια :)
Νομίζω με ένα φλικ το πλασάρεις όμορφα // για απλές καταστάσεις.
Για τα πολεμικά ντριφτ σίγουρα χρειάζεσαι μπλοκαρίσματα κτλ. και η αλήθεια είναι ότι δεν το κατέχω το σπορτ.
Και μιας και το Topic ειναι περι Ε46 Μ3, παρακατω ποσταρω την τεχνικη αναλυση του S54. Ειναι και αυτο αρκετα ενδιαφερον με αρκετες κατασκευαστικες λεπτομερειες οπως και πληροφοριες για το λυσιμο-δεσιμο του κινητηρα thumb
Τα 125.000 κμ είναι πολλά για Μ3 ε;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Εάν είναι καλά συντηρημένα είσαι ΟΚ...θα έρθουν κάποια τιμολόγια συντήρησης πιό κοντά, από την άλλη θα το αγοράζεις λογικά πιό φτηνά.
Εμένα, σα georGAZ, με ενδιαφέρει περισσότερο σε τί κατάσταση είναι το εσωτερικό του αυτοκινήτου, γιατί πολλά trimings είναι ακριβά, δυσεύρετα και κυριότερο όλων οι μάστοροι στην Ελλάδα βγάζουν 1, γδέρνουν 3 και μένει και μία χούφτα βίδες.
Άρα, για μένα, πρώτα κοιτάς structural damage και κάνεις ανάλογο ψαλίδι στην τιμή, μετά εσωτερικό, τα μέταλλα θα τα έκανα από μόνος μου ουτως ή άλλως κλπ κλπ κλπ.
Άιντε προχώρα, do it, do it.
https://www.youtube.com/watch?v=Ra70O9nps6E
Πως μπορώ να ξέρω ότι είναι καλά συντηρημένο όμως;
Αυτός μπορεί να πει ό,τι θέλει. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος;
νικο εγω ειχα παρει το δικο μου με 116000 το αμαξι οταν μπηκα μεσα ηταν σαν να το πηρα καινουργιο απο το εργοστασιο η μηχανικη του κατασταση απλα τελεια φανοποιεια ουτε μια γρατζουνια τα χιλιομετρα δεν λενε παντα την αληθεια σημασια εχει το ποιος το ειχε και ποσο το προσεχε thumb
Ελήφθη.
Θα πάω να το δω από κοντά από βδομάδα.
Γι'αυτό προκειται:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2770454/
127Κ, σόρυ.
Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο;
η τιμη ειναι καλη παντως για facelift m3 e46 τωρα για την κατασταση του πρεπει να το πας να το δουν
Σίγουρα θα τσεκαριστεί.
Το facelift πότε βγήκε?
νικο με μπερδευει κατι η κονσολα του κλιματισμου και τα led πισω φαναρια δειχνουν facelift ομως το σημα smg στο κιβωτιο νομιζω εμπαινε μονο στα προfacelift μοντελα εκτος να το κολησε αυτος δεν ξερω
Δεν ειναι facelift. Τα facelift εκτος απο τα led πισω εχουν και πιο μακρυ χερουλι στο πορτ-μπαγκαζ, εκει που ειναι τα φωτα της πινακιδας. Για να μπει το χερουλι ομως επρεπε να αλλαχτει το ολοκληρο το πορτ-μπαγκαζ οποτε οι περισσοτεροι στα pro F/L αλλαζανε μονο τα παλια πισω φωτα με τα νεα τυπου led. Αν ειχαμε και μια εικονα του κινητηρα θα το διαπιστωναμε καλυτερα thumb
ναι ρε μητσο αλλα η κονσολα του κληματισμου ειναι σιγουρα απο facelift
Βασικά το αμάξι φαίνεται ταλαιπωρημένο. Τα χερούλια trims στις πόρτες είναι σε άθλια κατάσταση ας πούμε, και κοστίζουν 90 ευρώ το ένα. Οι ζάντες είναι μες στο χτύπημα και το συγκεκριμένο σχέδιο λόγω διχρωμίας δεν το αναλαμβάνει κανείς να το βάψει. Επίσης τα facelift ξεκίνησαν 03/2003, το εν λόγω δεν είναι facelift και σίγουρα δεν είναι κατασκευή 06/2003. Επίσης από τη φωτογραφία μου φαίνεται πως τα εμπρός φώτα είναι αυτά που έβαζε στο 330ci με το ασημί-titan εσωτερικό πλαστικό...και ο προφανής λόγος για να αλλάξει κάποιος μπροστινά φώτα είναι γνωστός και αποτρεπτικότατος....
Ως κατοχοι Μ3 που γνωριζουμε καποιες περισσοτερες λεπτομερειες, κανουμε υποθεσεις για το τι ακριβως συμβαινει. Αν ειχαμε το πλαισιο δεν θα χρειαζοταν να κανουμε τιποτα απο τα παραπανω
Εμένα είναι προ φεις λίφτ κ η κονσόλα είναι έτσι.
Ποια η διάφορα με τα μεταγενέστερα;
Όσον αφορά τα trimmings
Τα άλλαξαν πέρσι κ φέτος ξαναχαλασανε με μηδενική χρήση.
Μητσο η μηχανή πως δείχνει ότι είναι προ ή μετα;
τα βελακια για το ζεστο-κρυο ειναι σε διαταξη πανω-κατω στα f/l ενω ειναι σε σειρα στα προ f/l.
επισης στα f/l εκει που ειναι η μπαταρια στα απλα 46ρια, ο χωρος ειναι κενος.
ααα και στα smg, στον πινακα οργανων η ενδειξη για νεκρα ειναι Ν στα f/l (mercentes-ισια που λεει και ο Τομις) ενω στα προ ειναι 0.
Λάθος για τη κονσόλα που ειπα
σε δουλεψανε τοτε δεν ειναι f/l!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
περιεργο παντως..μηπως αλλαξε αργοτερα?
Ωχ...τώρα μόλις πάτησα για πρώτη φορά το vin μου στο realoem και λέει 07/1999....από την πρώτη παρτίδα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής...οι άτιμοι και μου το πουλήσανε για 07/2003...:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Λοιπόν...το cluster των οργάνων άλλαξε 09/2003, οπότε υπάρχουν πολλά facelift (03/2003 έως 09/2003, τα λεγόμενα και "αντρικά facelift":th_Laie_67-1:) που έχουν το hardcore "0" στο πινακάκι του SMG.
Οι διαφορες του FL με pro FL ειναι ασημαντες ωστε να γινονται λογος για την αγορα του αυτοκινητου, περαν του γνωστου θεματος με τα μεταλλα του κινητηρα. Παντως επειδη τα Μ3 κατασκευαστικα εχουν θεμα με την ευπαθεια στα μεταλλα στροφαλου, ακομη και αγοραζοντας ενα Μ3 05-06 δεν ειμαστε εξασφαλισμενοι οτι το μοτερ δεν θα παρουσιαζει προβλημα εκει. Αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης χρησιμοποιουσε λαθος λαδια/αλλαζε καθυστερημενα και πιεζε το αυτοκινητο κρυο η ζημια μπορει να εχει γινει.
ποιος εισαι αγορι μου, ουτε ο μαριο ταϊσεν δεν τα ξερει ετσι... :thumbsup::thumbsup:
Παει αυτος, μας τελειωσε :original:
https://www.inews.gr/13/telos-epochi...n-markarnt.htm
το ξερουμε ρε μησταρα, ειμαστε τσοπανηδες, αλλα οχι εντελως.
οταν εβγαινε το Μτριο ο μαριο ηταν ο αρχηγος για αυτο τον συγκρινα μαζι σου (ακυρη συγκριση το ξερω σε αδικω...) :D