Την υδατοπαγίδα τι να τη κάνει ? Θα το κάνει το γκαράζ βαφείο ? :hystericalbs1:
edit: Αναρωτιέμαι πως θα κάνει το Μ3 μου (καβούκα) σε συνδυασμό με τη Eisenmann race.
Printable View
Την υδατοπαγίδα τι να τη κάνει ? Θα το κάνει το γκαράζ βαφείο ? :hystericalbs1:
edit: Αναρωτιέμαι πως θα κάνει το Μ3 μου (καβούκα) σε συνδυασμό με τη Eisenmann race.
και εγώ αναρωτιέμαι πως θα κάνει με την κάβουκα μόνο!:th_Laie_67-1:
εγώ είμαι της άποψης μαμα εξάτμιση όταν το αυτοκίνητο φοράει airbox άντε με ένα τελικό μονο όχι παραπάνω γιατι άκουσα μια μέρα απο κοντά ένα που φορούσε ολόκληρη superspint και ο ήχος απ το airbox απλά χάνεται!! ακούγεται μόνο η εξάτμιση
Kανονικά χρειάζεται ένα φίλτρο με κυκλώνα στα 5μm για σωματίδια και νερά και μετά ένα myst separator στα 0.3μm για τα λάδια εάν το κομπρεσσέρ δεν είναι τύπου oil free. Επίσης και τα δύο καλό είναι να έχουν αυτόματο drain γιατί αλλιώς καθε λίγο θα πρέπει να ανοίγει χειροκίνητα την εξυδάτωσή τους.
Κώστα σκέψου το σοβαρά...με την eisenmann το αμάξι έχει ήχο παντού και όχι μόνο πάνω από τις 3,500rpm που έχει μαμα...
:original:
Μου φαίνεται απίθανο η εξάτμιση να καλύπτει τον ήχο της καβούκας σε wot, διότι όταν αυτό το 'πράμα' ρουφάει αέρα, κάνει ΠΟΛΥ (πορωτικό) θόρυβο.
Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα μείγμα των δύο. Το μπάσο της καβούκας σε όλο το φάσμα στροφών όπως τώρα, παρέα με το rasp της race.
Παρεα με το ΚΤΕΟ ομως πως θα κανεις;
Πολύ σωστά τα λες Νάσο, αλλά τσάμπα λεφτά στη περίπτωση του Γιάννη που θέλει να 'παίξει' με τον αέρα. Αν θέλουμε όμως πεντακάθαρο αέρα (βαφείο) τότε η λύση που προτείνεις είναι μονόδρομος.
Το σκέφτομαι καιρό για εξάτμιση, το μόνο που με 'φρενάρει' είναι τι είδους ήχο θα βγάζει το αμάξι. Δε θέλω να χάσει το ρούφηγμα της εισαγωγής.
Όσο αφορά τη ρύθμιση του ύψους της εξάτμισης, εγώ θα πρότεινα να βάλεις το diffuser από csl. Πιστεύω πως θα 'γεμίσει' το χώρο με τα 83άρια tips.
Έεεεεεετσι. Ν αρχίσεις να γκρινιάζεις και να φωνάζεις. :hystericalbs1:
Κώστα η εξάτμιση θα δώσει δυνατό μπάσο χαμηλά, στα μεσαία-ψηλά που θες να ακούς την εισαγωγή το τελικό δεν δίνει έντονο μπάσο οπότε μια χαρά θα ακούς την καβούκα. Εάν βέβαια αλλάξεις καταλύτες ή xpipe τότε το πιο πιθανόν είναι να μην ακούς την εισαγωγή.
Εάν βάλω csl diffuser μετά θα μου τη δώσει να το κάνω όλο csl εξωτερικά οπότε ανοίγουμε πληγές....το ότι όμως έτσι θα καλυφτεί το κενό έχεις δίκιο, δεν είναι τυχαίο που στο site της eisenmann οι περισσότερες φώτος είναι με csl diffuser!
σιγά σιγά νάσο...έτσι και αλλιώς το αμάξι σου είναι κουκλάρα και έτσι όπως είναι...
με 1500¤ πάντως, το κάνεις άνετα όλο λουκ σι ες ελ...κάνα 1200άρι τα παρτς, και κάνα 400άρι για βάψιμο τοποθέτηση.
θα γίνει όμως άλλο αμάξι. πιστεύω αξίζει τα λεφτά, και με το παραπάνω. ειδικά απο πίσω, εγώ το δικό μου δεν χορταίνω να το βλέπω τώρα και με τις 83άρες μπούκες.
εμπαξα το αυτοκολλητο :th_Laie_67-1::original::original: ελπιζω να μην φαινεται καγκουραδικο.......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εγώ πάντως, θα σε στεναχωρήσω ντίνα.
απο την άλλη, αν αρέσει σε σένα, περιτεύει η δική μου γνώμη.
Μ έχετε πριζώσει και οι δύο με την εξάτμιση. Αυτό που μένει είναι να με πείσετε ότι το αμάξι δε θα χάσει hp. Όλοι έχουμε διαβάσει πόσο μελετημένη είναι η εξάτμιση του Μ3 από τη κατασκευάστρια εταιρεία.
Για το look csl Νάσο θα το πας βήμα βήμα. Το diffuser άλλωστε είναι ότι πιο ανώδυνο και θα δείξει απίστευτα, αργότερα θα βάλεις με την ησυχία σου πορτ-μπαγκάζ και προφυλακτήρα. :)
α ναι τωρα που ειπες για εξατμιση εμπαξα κ εγω το γνησιο τελικο του Μ3 Ε36 κ εχει αλλαξει κ ο θορυβος κ το αμαξι δειχνει οτι δεν βαργιεται χαμηλα βεβαια αλλαξα κ τον λαμδα 1 κ εχω δει πολλες διαφορες....:original:
Τα φώτα Κωνσταντίνα, τα ΦΩΤΑΑΑΑΑΑΑ. :)
ε δεν θα μεινει κ για παντα το αυτοκολλητο εκει...λολ τι εχουν τα φωτα????λολ
Κώστα το να χάσει χαμηλά που κάποιοι λένε εγώ δεν το έχω παρατηρήσει...άλλοι λένε ότι παίρνεις κάτι το ελάχιστο ψηλά. Προσωπικά θεωρώ δεν παίρνεις ούτε χάνεις. Εταιρείες σαν την supersprint ή την eisenmann δεν βγάζουν στο εμπόριο ό,τι να ναι...πεύτει σχεδιασμός και τρελές δοκιμές γι αυτό είναι και πανάκριβα...
Μου λέει ο εξατμισάς: εγώ σου έφτιαχνα ίδιο με 200 ευρώ....ναι καλά λέω, ίδιο εμφανισιακά μόνο...
Ρε σεις κάνεις look csl με 1,500??? Με ιμιτασιόν parts εννοείτε? γιατί με ΟΕΜ ούτε με σφαίρες...
σιγά ρε νάσο μην δώσεις μια περιουσία για να τα πάρεις γνήσια...καλύτερα να βάλεις κάνα κομπρεσέρ αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά...
φυσικά και για ιμιτασιόν λέμε ρε. τα οποία, αν ασχοληθεί ο μάστορας όπως πρέπει, κάθονται τέλεια πάνω στ'αμάξι, χωρίς ατέλειες.
Απλά τα μαμίσια φώτα τα βρίσκω προσωπικά πολύ πιο όμορφα από αυτά τα αφτερμάρκετ. Αλλά όπως είπαν και άλλοι, to each his own....ότι ευχαριστεί εσένα....
Τι εννοείς, η κούτα ? Πάντως με τη καβούκα έχω χάσει το ρασπ και μου χει λείψει πάρα πολύ.
Εννοείται ρε. Αν και για πορτ-μπαγκάζ θα σου πρότεινα μόνο γνήσιο. Οι ατέλειες στον πολυεστέρα (βλέποντάς το από πάνω) και γενικά το fit & finish δεν έχει καμία σχέση με το γνήσιο. Πέρνα μια μέρα να δεις το δικό μου και γιατί αξίζει every cent.
της σέιμπον άμα πάρει, είναι μια χαρά. πολύ καλό. αυτό έχω και εγώ, και εφαρμόζει τέλεια.
επίσεις ο προφυλακτήρας που πουλάει ο ζέφκας, σε καλό μάστορα, κάθεται τέλεια. προσωπικά, θεωρώ ότι δεν αξίζει να ρίξεις μια περιουσία για παρτς που τα βρίσκεις πολύ φτηνότερα, και κάνουν σωστά την δουλειά.
εκτός βέβαια και αν μιλάμε για κόλημα με τα εργοστασιακά. εκεί πάω πάσο.
σίγουρα πάντως, μόνο σε γνήσιο σι ες ελ δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω κάτι αφτερ μαρκετ απο αυτά τα πράγματα αν πάθαινε καμμιά ζημιά.
Ο πολυεστέρας δεν κάνει 'νερά' Θωμά ?
οπως το βλεπεις το αμαξι ετσι το ειχα παρει ο προηγουμενος τα εχει βαλει αυτα τα φωτα αλλα κ εγω δεν εκατσα να ασχοληθω με τα φωτα ε ενταξει δεν ειναι σε κατασταση που να μην βλεπετε....:P :)
της συγκεκριμένης μάρκας, το κάρμπον είναι τέλεια πρεσσαρισμένο. ούτε νερά ούτε τπτ.
το δικό μου φυσικά είναι και βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου. και του πόντιου όμως, αλλά και του τάσου σαούλ που έχω δεί, ήταν εξίσου καλά.
όσοι ξέρουν το αμάξι μου, μπορούν να επιβεβαιώσουν για την ποιότητα της τοποθέτησης στα αφτερμαρκετ παρτς που φοράω.
Το βάψιμο δεν έχει σχέση. Αν ο πολυεστέρας έχει πρόβλημα, θα φαίνεται και μετά το βάψιμο κι ας έχει πέσει και γεμιστικό αστάρι.
Επειδή έχω δει πολλές απομιμήσεις csl μπαγάζ γι αυτό το λέω, αλλά για να επιμένεις, μάλλον της συγκεκριμένης εταιρείας είναι καλής ποιότητας.
Καλά θα βγάλω τα ωραιότατα και γνησιότατα μέρη του αυτοκινήτου μου για να βάλω απομιμήσεις? Θωμά όπως το είπες...κολλημένος με τα ΟΕΜ, μέχρι και το φαρμακείο μου είναι Bmw. To να πάρεις όμως γνήσια csl πράγματα καινούργια έχει απαγορευτικό κόστος και σίγουρα δεν αξίζει...΄
Λοιπόν το επόμενο μπάξιμο θα είναι πίσω μπάρα θόλων wiechers το έχω αποφασίσει....
σκέφτομαι πάντως το ενδεχόμενο του να βάλω και καταλύτες 200άρηδες.
το θέμα είναι, ότι φοβάμαι μήπως και ο θόρυβος φτάσει σε μη επιτρεπτά για μένα όρια.
δυστηχώς δεν ξέρω και κανέναν να φοράει αυ΄τα που φοράωω εγώ απο εξάτμιση, συν τους καταλύτες, έτσι για να επαιρνα και μια γεύση τουλάχιστον.
Θωμά δηλαδή τώρα το αμάξι σου κάνει σαν το μαύρο cabrio στο link?
https://www.youtube.com/watch?v=mB5J...E&feature=fvst
Συμφωνα με τη βιβλιογραφια οι εργοστασιακοι καταλυτες ειναι 200αρηδεσ.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2633