οπως το βλεπεις το αμαξι ετσι το ειχα παρει ο προηγουμενος τα εχει βαλει αυτα τα φωτα αλλα κ εγω δεν εκατσα να ασχοληθω με τα φωτα ε ενταξει δεν ειναι σε κατασταση που να μην βλεπετε....:P![]()
οπως το βλεπεις το αμαξι ετσι το ειχα παρει ο προηγουμενος τα εχει βαλει αυτα τα φωτα αλλα κ εγω δεν εκατσα να ασχοληθω με τα φωτα ε ενταξει δεν ειναι σε κατασταση που να μην βλεπετε....:P![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
της συγκεκριμένης μάρκας, το κάρμπον είναι τέλεια πρεσσαρισμένο. ούτε νερά ούτε τπτ.
το δικό μου φυσικά είναι και βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου. και του πόντιου όμως, αλλά και του τάσου σαούλ που έχω δεί, ήταν εξίσου καλά.
όσοι ξέρουν το αμάξι μου, μπορούν να επιβεβαιώσουν για την ποιότητα της τοποθέτησης στα αφτερμαρκετ παρτς που φοράω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 24-02-12 στις 20:39
sympether with chiefτης
Καλά θα βγάλω τα ωραιότατα και γνησιότατα μέρη του αυτοκινήτου μου για να βάλω απομιμήσεις? Θωμά όπως το είπες...κολλημένος με τα ΟΕΜ, μέχρι και το φαρμακείο μου είναι Bmw. To να πάρεις όμως γνήσια csl πράγματα καινούργια έχει απαγορευτικό κόστος και σίγουρα δεν αξίζει...΄
Λοιπόν το επόμενο μπάξιμο θα είναι πίσω μπάρα θόλων wiechers το έχω αποφασίσει....
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
doctore (25-02-12)
σκέφτομαι πάντως το ενδεχόμενο του να βάλω και καταλύτες 200άρηδες.
το θέμα είναι, ότι φοβάμαι μήπως και ο θόρυβος φτάσει σε μη επιτρεπτά για μένα όρια.
δυστηχώς δεν ξέρω και κανέναν να φοράει αυ΄τα που φοράωω εγώ απο εξάτμιση, συν τους καταλύτες, έτσι για να επαιρνα και μια γεύση τουλάχιστον.
sympether with chiefτης
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Vassilis ///M (25-02-12)
Συμφωνα με τη βιβλιογραφια οι εργοστασιακοι καταλυτες ειναι 200αρηδεσ.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2633
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 25-02-12 στις 13:19
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
sympether with chiefτης