Αρχικό μήνυμα απο
oldcarskickass
καταρχάς ΔΕΝ είσαι ο μόνος που τον ενοχλεί η ΧΑ. Ένα αυτό.
Δεύτερον το πολίτευμά μας είναι δημοκρατία και οφείλεις ΟΠΩΣ και εγώ να σέβεσαι τους εκλεγμένους αντιπροσώπους, δυστυχώς.
Εγώ αυτό που με εκνευρίζει είναι η όψιμη οργή ενάντια στην ΧΑ και σε κατηγορίες που νόμιμα ΔΕΝ μπορούν να της προσάψουν και επίσης το κόλλημα των δημοσιογράφων να ρωτάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, ενώ οι ίδιοι έχουν απαντήσει επανηλημένα.
Επίσης θεωρώ τραγικό (και καθόλου τυχαίο) ότι έχουμε μπει στο τρυπάκι να σχολιάζουμε το ΑΝ και το κατά πόσο αξίζει να είναι η ΧΑ στην Βουλή όταν έχουμε καταπιεί ολόκληρα ποτάμια ψεμμάτων κωλοτούμπων και προδοσιών.
Αλλά βλέπεις σε κάτι που είναι παγκόσμια γνωστό πετάμε κοπριά άνετα.
Επίσης εσύ μηδενίζεις την γνώμη της ΧΑ λέγοντας ότι δεν θα την ήθελες καθόλου στη Βουλή (ούτε καν να περνάει απέξω).
Εσύ δλδ κρίνεις ότι όλα από αυτά που λένε οι ΧΑ είναι λάθος;
Δεν βρίσκεις κανένα κοινό της ΧΑ με άλλα πολιτικά κόμματα;
Επίσης βλέπεις τα κανάλια να ασχολούνται με το ίδιο μένος με τα υπόλοιπα κόμματα όσο ασχολούνται με την ΧΑ;
Προσωπικά, αν υπήρχε, και ο Διάβολος ο ίδιος να μπορούσε να μπει στην Βουλή θα τον έβαζα.
Ο τρόπος για να βγει η ΧΑ από την Βουλή όπως και το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα (για εμένα αυτά είναι τα 2 χειρότερα) σκατοκόμματα δεν είναι αυτός που λες, απλά και μόνο γιατί ανεβάζει την ένταση και δίνει, όπως τώρα σε εμένα, πάτημα έστω για συζήτηση.
Αν είχαμε την ΠΑΙΔΕΙΑ να ψηφίζουμε σωστά δεν θα το συζητούσαμε καν, όχι γιατί δεν θα έμπαινε στην βουλή αλλά γιατί ΚΚΕ και ΧΑ δεν θα υπήρχαν ούτε σαν σκέψη.