Μπράβω ρε Φάνη μερακλή, συνέχομενα projects για την έτσι κι αλλιώς όμορφη ζετούλα σου.
Printable View
Μπράβω ρε Φάνη μερακλή, συνέχομενα projects για την έτσι κι αλλιώς όμορφη ζετούλα σου.
Ευχαριστω Κωστα, να με προσλαβεις για part-timer :th_Laie_67-1:
Οι πορτες και το dash ειναι ευκολα, το τουνελ δεν παλευεται. Επρεπε να λυσω ολο το πλαστικο αναμεσα στα καθισματα, να βγαλω το λεβιε, το τουνελ, να βγαλω ισα με 20(!!) torx βιδες, και να το ντυσω. Εμπαξα τριγωνικο(σαν illuminati με κοιτανε) καψιμο στο χερι απο το θερμοπιστολο (το ακουμπησα καταλαθος ο μακακας) και στο αλλο χερι ενα ελαφρυ κοψιμο απο το "βγαλε" του τουνελ. Μαχη κανονικη..
1. Θαυμα ειναι οτι βλεπεις 1 γοπα.. ενταξει στο Ζ οι σταχτες φευγουν οταν ειναι ανοιχτο (σκουπα μετα) αλλα στο compact το τασακι αν δεν γεμιζε.. δεν αδειαζε :th_Laie_67-1:
2. Τοσο χαλια?? Φτου και μυριζει ωραια (καλυπτει τη μποχα του τσιγαρου με top up). Οκ θα το ξεμπαξω, θα γλυτωσω και μερικα γραμμαρια :hystericalbs1:
κ.Γιωργο ευχαριστω thumb
Και μιας και "πατησαν" λιγο τα φρενα, τωρα που μπηκα να γραψω κανα σχολιο. Σε δρομο γυαλι δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι, δουλευει υπερωρια το ABS και ακομα παω συγκρατημενα μην αγκαλιασω τον μπροστινο.
Σε "καλο" δρομο ειναι ποοοοοοολυ καλο το φρεναρισμα, και στην ασφαλτο της Α.Ο με πολλα και τσαρουχωμα, νιωθω οτι θα πεταχτουν τα ματια μου εξω :shok:
Για τους αποστατες, δεν ξερω αν ειναι καλο το οτι ειναι 15mm, αλλα δεν παρατηρησα τρεμουλο ή ο,τι αλλο. Ηρθαν και τα λαστιχα προσωπο με το χειλος επιτελους γιατι παρα-ηταν μεσα. Νομιζω πως παταω καλυτερα, και στριβω καλυτερα.
Με τα oem φρενα στα 4-5 δυνατα φρεναρισματα, δεν ειχα φρενο. Σε αυτα πατησα καμια 10αρια και δεν καταλαβαν τιποτα, βαρεθηκα να συνεχισω το πατα-ασε-πατα-ασε σιγουρα ομως αντεχουν για πολλα παραπανω.
Ωραιο μπαξιμο, πολυ το χαιρομαι οσο γραφω χιλιομετρα και πατανε (δεν εκανα πολλα σημερα), τεραστια ταλαιπωρια μεχρι να μπουν(συνεχεια στο περιμενε με ειχαν γιατι δεν ταιριαζε, δεν εμπαινε, σε παιρνω σε 10'..αλλα δεν σε παιρνω ποτε, κ.ο.κ), και συνολικα διπλασιο κοστος απο το αρχικο μεχρι τη τοποθετηση.
Αγκυρες... οποιος θελει εξαγωγη σφραγισματος να στειλει pm. :th_Laie_67-1:
Λιγο που ελειπα, λιγο που διαβαζα μονο τα επειγοντα, μου ειχε ξεφυγει αυτο.
Ρε Φανη!!!!! τι κουκλι φτιαχνεις ρε μικρε!!!!!
και οταν το πηρες ελεγα ταχει ολα αυτο το Ζ!!!!
Πάρε της Αουτογκλύμ αν θυμάμαι καλά λέγεται 'Auto Fresh', αλλιώς το 'Smoke & Odor Eliminator' της Σόναξ.
Και τα δύο σε υγρή μορφή και σε μπουκάλια σπρέϋ των 500ml, τα αποθηκεύεις πίσω από τα καθίσματά σου, εκεί που έχει το Ζ4 κάτι ωραίες θηκούλες με διχτάκι. Πριν μπεις μέσα και όποτε σου μυρίζει, ψεκάζεις 2-3 φορές στη μοκέτα ή κάτω από το πατάκι (για μεγαλύτερη διάρκεια) και αυτό κρατάει αρκετές ώρες με το top up. Δεν λεκιάζουν, δεν κινδυνεύουν τα πλαστικά του αυτοκινήτου σου ούτε και η υγεία σου (δεν πρόκειται να βγεις ποτέ μαστουρωμένος από εκεί μέσα thumb ).
εχει γινει αρχιμπαχταρος ο μικρος.
καλοριζικα Φανη.
μπραβο φανη, ανακυρησεσαι δικαιως ο αρχιμπαξιματιας του φορουμ!
Μπράβο ρε Φάνη, ωραία μπαξίματα, το 2ο είναι και πολύ ουσιαστικό, ειδικά αν πάς και "γι'άλλα"...
Σχετικά με τα τακάκια, βγάλε τα Galfer και μπάξε Ferodo DS2500, θα καταλάβεις...
(προσοχή στο στρώσιμο για να μην "κλάψεις" απο το τρέμουλο στο τιμόνι όταν φρενάρεις δυνατά στα πολλά)
Ευχαριστω Κωστα, αντε να παρει σειρα και το δικο σου :thumbsup:
Οχι που δεν θα ειχες απαντηση στο προβλημα! Μπαινουν στη λιστα, ευχαριστω Κωστη. thumb
Ευχαριστω Σταματη :thumbsup:
Ευχαριστω Σταθη :thumbsup:
Ευχαριστω Βαγγελη :thumbsup: Γνωριζω πως με τα DS2500 θα εχω ακομα καλυτερο φρενο, αλλα δεν το παλεψα σωστα στο "παζαρι". Δεν πειραζει ομως, οταν χρειαστω αλλαγη θα τα εχω υποψιν thumb Ακομα δεν εχω καταλαβει πως πρεπει να κανω το σωστο στρωσιμο, ο αντιπρ. και τα μαστορια ειπαν κανε χλμ, αλλοι λεγαν για bedding. Τι να κανω?
200 χιλιομετρα με ηρεμη οδηγηση χωρις καφριλες.