Ναι Ζαχαρια και μου βγηκε η παναγια, καμια σχεση με το Ε46. Εκει τα ειχα κανει σε λιγοτερο απο ωρα. Στο Ζ ενω ολα ειναι ευκολα, το κεντρικο τριμ του τουνελ, για να βγει, πρεπει να ξηλωσεις το μισο αμαξι. Δεν λες παλι καλα που θυμομουν που μπαινει τι?
Στρατο θα στειλω ενα email στον Birds![]()
Φάνη ΜΠΡΑΒΟ, πολύ ωραία δουλίτσα φαίνεται ότι έκανες με το di-noc.
Δύο πραγματάκια πρόσεξα στις φωτό που χρήζουν άμεσα τη προσοχή σου....
α) Βλέπω μια....γόπα στο τασάκι και
β) Πέτα στα σκουπίδια αυτό το υγρό αρωματικό από τον αεραγωγό σου, διότι αν για κάποιο λόγο γύρει και χυθεί πάνω στο ταμπλώ, θα το λιώσει / παραμορφώσει και πας για αναγκαστική αλλαγή. Όχι του αρωματικού, αλλά του ταμπλώ βεβαίως βεβαίως. Το έχω δει να συμβαίνει σε αρκετά αυτοκίνητα. Επίσης ως τοξικό δεν κάνει να το αναπνέουμε.
fanisk (10-07-10)
Μπράβο ρε Φάνη, ωραία μπαξίματα, το 2ο είναι και πολύ ουσιαστικό, ειδικά αν πάς και "γι'άλλα"...
Σχετικά με τα τακάκια, βγάλε τα Galfer και μπάξε Ferodo DS2500, θα καταλάβεις...
(προσοχή στο στρώσιμο για να μην "κλάψεις" απο το τρέμουλο στο τιμόνι όταν φρενάρεις δυνατά στα πολλά)
fanisk (10-07-10)
Ευχαριστω Κωστα, αντε να παρει σειρα και το δικο σου
Οχι που δεν θα ειχες απαντηση στο προβλημα! Μπαινουν στη λιστα, ευχαριστω Κωστη.
Ευχαριστω Σταματη
Ευχαριστω Σταθη
Ευχαριστω ΒαγγεληΓνωριζω πως με τα DS2500 θα εχω ακομα καλυτερο φρενο, αλλα δεν το παλεψα σωστα στο "παζαρι". Δεν πειραζει ομως, οταν χρειαστω αλλαγη θα τα εχω υποψιν
Ακομα δεν εχω καταλαβει πως πρεπει να κανω το σωστο στρωσιμο, ο αντιπρ. και τα μαστορια ειπαν κανε χλμ, αλλοι λεγαν για bedding. Τι να κανω?