το βολαν παντα ελεγχεται στην αλλαγη δισκοπλατου
αν εχει πολυ τζογο αλλαζεται.
εμενα στην επομενη αλλαγη(2η) δισκοπλατου θα χρειαστει.
Printable View
αυτο ειναι το κοστος αλλαγης.
οι τιμες ειναι περσινες με εκπτωση.
https://i465.photobucket.com/albums/...ps3ab00023.jpg
τα πραγματα είναι απλά.
πρέπει να τα βάλεις όλα κάτω κ να τα υπολογίσεις καλά,
βενζίνες τέλη σέρβις(κ όχι μόνο λαδιά)
φυσικά αναλώσιμα.
ξέρεις πόσο θέλουν αλλαγή τα λάστιχα στο μ5? αμορτισέρ?
τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού σε κάθε αλλαγή τα λεφτά μετρούνται σε χιλιάδες πράγμα πολύ κακό.
κ πρέπει να βάλεις κ ενα ποσό στην άκρη για τυχόν ζημιά.. αθάνατο δεν είναι τίποτα στις μέρες μας.
μην αγχώνεσαι αν θα μείνεις απο δίσκο..ενα αμάξι μένει απο πολλά πράματα ακόμα κ απο μπαταριά!
είναι απλό αν βγαίνει παραπάνω απο τις δυνάμεις σου δεν προχωράς.
αμα βγαίνεις ίσα ίσα παλι δεν προχωράς. τώρα αμα είσαι εντάξει κ βγαίνεις άνετα προχωράς.
πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά γιατί αυτή η επιλογή μπορει να καθορίσει κατά εναν τρόπο το μέλλον σου..κ εξηγούμαι..
μιλάμε για ενα αυτοκίνητό 5000 κυβικά. δεν είναι σεισεντο το παίρνεις δεν σου αρέσει το πουλάς.
μπορεί να μην μπορέσεις να ξαναπουλησεις ποτέ το αυτοκίνητο.
πας μέχρι εκει που είναι οι δυνάμεις σου. δύσκολες οι εποχές βλέπεις σε κάθε δόση του μνημονίου αλλάζουν οι νομοι του κράτους. σήμερα αυτά αύριο μπορεί ψηλότερα τεκμήρια μεγαλύτερα τέλη κ ξαφνικά βρίσκεσαι σε αδιέξοδο.
κ μην ξανακούσω για παράδοση πινακίδων. τέτοια αυτοκίνητα δεν φτιάχτηκαν για να κάθονται, εκτός αυτού θα μείνεις κ χωρίς αυτοκίνητο, κ τι θα γυρίσεις να πεις στην οικογένεια σου δεν τα υπολόγισα καλά κ πήρα ακριβό αμάξι κ παρέδωσα πινακίδες. απο παραδείγματα ένα σωρό.. μόνο στην γειτονιά μου έχω χ5 διετίας αγορασμένο 110000 κ καγιεν 150000 με ζαντολαστιχο που κάνει οσο το αυτοκίνητο μου. ήταν οι ίδιοι που με έβλεπαν κάθε μέρα κ μου λέγανε που πας με το 316 πούλησε το να πάρεις τίποτα της προκοπής. τώρα εγώ συνεχίζω να εχω το αμάξι μου κ αυτά σαπίζουν στον δρόμο(ούτε 50 ευρώ δεν έχουν οι ιδιοκτήτες να τα βάλουν σε γκαράζ)κ περνάει το κάθε καλό παιδί κ επειδή τα βλέπει τα γρατσουνίζει.
η επιλογή δικιά σου αλλά θέλει πολύ σκέψη ειδικά τις εποχές που ζουμε
ο ανθρωπος ρωτησε για μερικα τεχνικα ζητηματα αναλογικα με το κοστος και τον πονοκεφαλο του συνεργειου(δηλαδη δεν θελω να περασω την μιση ζωη μου στο συνεργειο) και προερχεται απο μαζερατι που κακα τα ψεμματα δεν ειναι και τογιοτα, ουτε σε κοστος συντηρησης ουτε σε αξιοπιστια.προφανως εχει το οικονομικο υποβαθρο να υποστηριξει την αγορα και συντηρηση της Μ5 και χωρις να θελω να θιξω καποιον, νομιζω οτι παρεκλινει η συζητηση οταν ο καθενας προσπαθει να τον πεισει οτι σε γενικες γραμμες δεν ειναι καιροι για αγορα Μ5 μπαινοντας ο ιδιος στη θεση του υποψηφιου αγοραστη.με την ιδια λογικη πρεπει ολοι να παρουμε ντιζελ και στο τσακιρ κεφι κανενα 316.
Πολύ λογικές και σωστές οι παρατηρήσεις σου, αλλά μάλλον δεν θα έχεις διαβάσει το προηγούμενο Post μου που αναφέρω ότι η πρώτη μου επιλογή είναι το quattroporte. Και σαν κάτοχος maserati που ήμουν γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει ανταλλακτικά και λάστιχα και μια ζωή μικτές ασφάλειες κλπ Εξάλλου δεν νομίζω το Μ5 να έχει μικρότερο κόστος συντήρησης από το quattroporte....
Σαφώς και τα έχω υπολογίσει όλα αυτά και εννοείται ότι υπάρχει και άλλο οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν πας ούτε με το Μ5 ούτε με το quattroporte στο supermarket....
Για τα ακούνητα Χ5 και Cayenne συγνώμη αλλά επειδή έχω δει και κοντινές μου περιπτώσεις , κάποιους όχι όλους, κάποιους δεν τους λυπάμαι καθόλου όταν ζούσαν μια ζωή σε μια φούσκα με δανεικά και κάρτες. Και μην μου πείτε δεν ισχύει. Προσωπικά δεν έχω δανειστεί ούτε 1 ευρώ. Δεν έχω , δεν παίρνω. Απλά. Αυτή είναι η δική μου στάση ζωής και θα συνεχίζω να την εφαρμόζω χωρίς απόκλιση.
Οσο για το (αφερέγγυο) κράτος έχεις δίκιο ότι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πλέον το να κατέχεις κάτι θα είναι έγκλημα....τουλάχιστον ας το ευχαριστιόμαστε.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3010798/
Αυτό ειναι που έχεις υπόψη σου?
(μαύρο με μπεζ καθίσματα παιδιά..... ορμάτε)
Νομίζω ότι εστιάσαμε σε αυτό το θέμα των προβλημάτων.
Ο φίλος έκανε πρώτη ερώτηση για το δίσκο συμπλέκτη, που στο κάτω κάτω είναι αναλώσιμο.
Νομίζω το να πεις ότι είναι ένα ακριβό παιχνίδι και άν δεν είσαι έτοιμος να πληρώσεις 4ψήφια νούμερα για πιθανές βλάβες, είναι φυσιολογικό.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι το Μ5 Ε60 δεν είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που έχει βγάλει η εταιρεία.
Και κινητήρες ανατινάζονται, και κιβώτια ταχυτήτων γίνονται σούπα και διαφορικά παραδίδουν πνεύμα.
Φυσικά ο φίλος μας θα κάνει ότι νομίζει αυτός σωστό.
Μαυρο ειναι αλλα ειναι εκρου τα καθισματα(silverstone)!!!:thumbsup:
εδω το λινκ:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3010798/
thumb
Θα το κοιταγα σαν αμαξι.
Δεν ξερω τιποτα για αυτο παραπανω.
Τα αλλα λιγο πολυ ειναι γνωστα εδω και καιρο.
Αυτο ειναι σχετικα φρεσκο στην πιατσα.
Εχουμε δει ως τωρα διχρωμα, με σπασμενους προφυλακτηρες και επισκευη με λαμες, βιβλια σερβις με λαδια κάθε εικοσι χιλιαδες χιλιομετρα, ελληνικα που δεν ηταν ελληνικα κτλ.
Στα διαφορα θρεντ που κουβεντιαζουμε αυτο δεν το εχουμε ακουμπησει.
Οποτε ξεκινα από αυτο εσυ να συνεισφερεις κιολας.
Χρησιμο τιπ
Για να δεις αν εχουμε σχολιασει μια αγγελια ανοιξε τη στο καρ και παρε τον αριθμο της
Μετα κανε αναζητηση στο φορουμ αν εχουμε κουβεντιασει για αυτην με κριτηριο αυτο το νουμερο.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Thanks για το tip, αλλά να ρωτήσω κάτι;
να ξεκινήσω εγώ να πω τι; π.χ. είχε ωραίες ζάντες; :hystericalbs1:
Το θέμα είναι να το δει κάποιος ειδήμονας/γνώστης και να ξεκινήσει να γράφει πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα π.χ. είδα πρόβλημα εδώ , είδα πρόβλημα εκεί κλπ.
Πάντως αν κάποιο αμάξι έχει σοβαρά προβλήματα μου φαίνεται απίστευτο ότι δεν θα τα βρουν σε ένα σοβαρό συνεργείο αν το κάνουν φύλλο και φτερό.
Εδώ σε άλλες υποδεέστερες μάρκες και βρίσκουν τα πάντα.
Ωχ.... ένα ένα μου τα λέτε.....
Χαλια τα bmw, ειδικα τα Μ.... :th_Laie_67-1:
Φιλε μου ολα καλα ειναι , ΟΜΩΣ οταν αγοραζεις οποιοδηποτε μεταχειρισμενο να τα περιμενεις ολα.
Aσχετο
ειδα χτες 545 με πινακιδες νεασ υορκης.
δεν ηξερα οτι ειχε βγει τετοιο
Επισης ασχετο αλλα τι τον ωθησε στην αγορα του 650?
Μαλλον το ηχοσυστημα.
Ακουει Βασιλη Καρά τερμα.
αμα σου πω ότι εχουμε μέλος με 545 ?
https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=126
κάτοικος Ολλανδιας
Και 550 Ε60 υπάρχει παιδιά :original:
Ωραίο όχημα :thumbsup:
650 έχω δει .
Λες ναναι ο ίδιος;
Με 35000 Μ5 τι ψαχνεις? δες αν ειναι οκ απο φανοποιια και μετα οκ Ατμοσφαιρα ειναι τι θα παθει και δισκο να θελει τι εγινε τοσο που κανει...
Τα καθίσματα ειναι γκρι ανοικτό στο χρώμα του πάγου .
Το συγκεκριμένο δειχνει κούκλα και η τιμη του για τα αξεσουαρ και τα χιλιόμετρα του ειναι καλη !!
Αν τα χιλιόμετρα ειναι πραγματικά .
Οποίο αμάξι και να επιλέξεις ψάξτο με τις πινακίδες μέσω κάποιου ασφαλιστή να δεις αν εχει κάποιο τρακάρισμα .
Ζήτα το νούμερο των πινακίδων αν δε στις πει απλα άστο.
Με το καλο λοιπόν και να έρθεις σε καποια συναντηση να σας γνωρίσουμε απο κοντά και να ασημωσουμε !!!!
και φυσικά μας δίνεις και τα 7 τελευταία γράμματα απο τον αριθμό πλαισίου για να κάνουμε τους γνωστούς ελέγχους...
μπράβο φίλε...παίρνεις το τελευταίο γνήσιο Μ5 που έβγαλε η εταιρεία, με την μοτερούκλα της δεκαετίας.
πραγματικό κτήνος, άσχετα που δεν είναι του γούστου μου αυτής της κατηγορίας τα αυτοκίνητα.
στην τιμή που πωλιούνται πλέον, θα σε συμβούλευα να μην σκάς και τόσο πολύ με την κατάσταση του δίσκου, γιατί ακόμα και έτσι είναι τζάμπα πράμα.
καλό έλεγχο και καλά χιλιόμετρα.
τα λοιπά περί κατανάλωσης συντήρησης κτλ κτλ, δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρονται καν για την κατηγορία του οχήματος, ειδικά αν μιλάμε για αγορά εντός ελλάδος με το κλίμα που επικρατεί τεκμηριακά και φορολογικά. θεωρώ ότι είναι λεπτομέρεια πολύ μικρή, όπως επίσεις και την σύγκριση με άλλα για το ποιό καίει ένα ή δυο λίτρα λιγότερο στα 100.
καλή αγορά εύχομαι...
Αν έχουν πειραχτεί τα χιλιόμετρα φαίνεται στο διαγνωστικό;