Μητσο ουτε εγω μετανιωσα,αλλα καποια πραγματα αξιζει να τα αναφερω
Printable View
Δεν το έβαλα γιατί έχω τρεχάματα με το αμάξι, πήρε ο π.....ς ο μαντράς τα λεφτά και δεν έκανε την μεταβίβαση και την κοπάνησε και τον ψάχνουν καμιά τριανταριά πελάτες. Ετσι περιμένω να ξεκαθαρίση η υπόθεση και μετά να το βάλω. Προς το παρών το καμαρώνω στο κουτί του αν δεν σκάσω από την στεναχώρια μου με αυτό που έπαθα... :doh: :helpsmilie:
Φιλε Sierra ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα και αναιμακτα απο το λαμογιο.Κουραγιο και υπομονη πανω απο ολα.Παιδια εγω εχω παραπονο απο τον ηχο του ειναι πολυ φτωχος και οι δυνατοτητες του playlist του επισης. Κατα ολα τα αλλα οτι πληρωσαμε πηραμε..
Ευχαριστώ παιδιά ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα και να μπορώ να κυκλοφορώ και εγώ και να βάλω και το μηχάνημα. Ναι για το αμάξι του γκαράζ πρόκειται. :thanks: :thanks: :thanks:
Να πω κι εγώ στα γρήγορα τις εντυπώσεις μου:
1) Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα στον ήχο που ελπίζω να οφείλεται σε λάθος δικό μου κατά την εγκατάσταση (το έβαλα μόνος μου και δεν έχω ξανακάνει παρόμοια δουλειά). Ακούγεται όταν παίζει το ραδιόφωνο ένα τζζζζζ πολύ ενοχλητικό. Μάλιστα ο θόρυβος έρχεται από κάπου αριστερά μπροστά, όχι από το μηχάνημα ούτε από κάποιο ηχείο. Σαν συντονισμός είναι, αυξομειώνεται πατώντας το φρένο (!!) ή ανάβοντας τα φώτα. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για αυτό, θα είμαι ευγνώμων.
2) Το πιο σοβαρό πρόβλημα χρηστικότητας για μένα είναι ότι δεν μπορώ πλέον από το τιμόνι να επιλέξω τους αγαπημένους μου σταθμούς στο ραδιόφωνο. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό γιατί το είχα πριν και με βόλευε πολύ. Γενικά δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό, πρέπει να παίζεις συνέχεια με το touchscreen που δεν είναι ούτε βολικό ούτε και τόσο ασφαλές όταν οδηγείς.
3) Τα κωλοwindows μου έχουν κάνει κανα δυο φορές κόλλημα στο navigation και έπρεπε να κάνω restart.
Πέραν από αυτά, είμαι ευχαριστημένος από την αγορά (ειδικά αν καταφέρω να λύσω το πρόβλημα του ήχου). Το navi είναι μια χαρά (δεν έχω αποφασίσει αν είναι καλύτερο το igo ή το destinator), το dvd επίσης, μουσική-videaκια φορτώνουν αμέσως από usb, το ίδιο και από το iphone. Τηλεόραση δεν έχω ασχοληθεί παρά μόνο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης που απλά διαπίστωσα ότι παίζει χρησιμοποιώντας εσωτερική κεραία σπιτιού. Ξέρει κανένας αν έχει βγει ή θα βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα;
Eχει βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα. Αυτό: https://cgi.ebay.com/ISDB-T-Digital-...ht_2035wt_1165
ή αυτό:https://www.e-autoshop.gr/images/201052715745.jpg απο εκεί που πήραμε το μηχάνημα.
Απο 160 euro εως 200 euro. Είπαμε να το αφήσουμε για αργότερα να πέσουν λίγο και οι τιμές...thumb
ο θορυβος που ακους ειναι παρασιτο στον ηχο και ακουγεται απ τα ηχεια και ας σε ξεγελαει!!!πρεπει να κοιταξεις λιγο τις γειωσεις σου (το σωμα δλδ) μηπως ακουμπαει καπου πχ στην τραβερσα του ταμπλο κλπ η μηπως δεν ειναι σωστα τοποθετημενα!!!ενα 90% ειναι αυτο!!αλλα θα πρεπει να βγαλεις παλι το μηχανημα εξω για να κανεις τον ελεγχο!!!
εγω στο μικρο διαστημα που το εχω αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα. πρωτον δεν ανοιγει το i-go καθως και ενα αλλο δεν θυμαμαι ποιο. το ραδιο οταν βγαινω εκτος αθηνων ακομα και μεσα σε επαρχιακες πολεις δεν σταματα σε σταθμους και πρεπει να το πηγενω χειροκινητα κατι πολυ εκνευριστικο και χρονοβορο και ως δια μαγειας χωρις να αλλαξω καποια ρυθμιση μολις μπαινω αθηνα δουλευει ρολοι. η κεραια τηλεορασης που πηρα απο το ζερβουδακη ειναι κατωτερη των περιστασεων και σε συγκριση με αλλες κεραιες σε αυτοκινητα φιλων ειναι επιοικως απαραδεκτη. ο ψηφιακος ειναι μονοδρομος πλεον.
γιαννη ριξε μια ματια μηπως εχεις ενεργοποιημενο το local dx το οποιο βρισκει μονο σταθμους με δυνατο σημα οποτε σου κανει διαφορα οταν βγαινεις εκτος μιας και οι σταθμοι εχουν ασθενεστερο σημα!!!
τυχαια βρηκα αυτον τον ψηφιακο δεκτη της dynavin ο οποιος απο οτι γραφει συνεργαζεται με τα μηχανηματα που βαλαμε. κατι που σημαινει πως δεν χρειαζεται ξεχωριστο τηλεχειρηστηριο και θα μπορουμε να αλλαζουμε καναλια απο την οθονη η τα χειριστηρια στο τιμονι. τι λετε αξιζει?
https://www.e-techshop.com/index.php...oduct_id=32392
τα γνωστα προβληματα στο dynavin που παρελαβα συνεχιζονται. δεν τρεχουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης και ειδικα το i-go που θελω. μιλησα με το ζερβουδακη σημερα και μου ειπε πως δεν ειναι δυνατον να τρεχουν και ολα. :shok: στα δικα σας ανοιγουν ολες οι εφαρμογες η αντιμετωπιζεται κατι παρομοιο? μου προτεινε να στειλω την καρτα μνημης θεσσαλονικη και να τα ξαναπερασει κατι που θα κανω και να του πω ποια θελω να παιζουν. αν δεν μπορει να ανοιξουν ολες οι εφαρμογες τοτε γιατι τις φορτωσε στην καρτα? για τα κολληματα που μου κανει λεω να ξεφορτωσω τα games και τα office μιας και ειναι αχρειαστα. τι λετε θα δουλευει καλητερα το μηχανημα η δεν παιζει ρολο λογω οτι ειναι φορτωμενα στην καρτα μνημης?
Γιάννη για να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω τρέξει όλα. Πάντως όσα έχω δοκιμάσει τρέχουν μια χαρα . Ας μιλήσει και κανά άλλο παιδί να έχουμε μια δεύτερη γνώμη
Με το I-go και τα destinator 7 & 9, (αυτά έχω χρησιμοποιήσει), δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Γιαννη δεν την εβαλες πανω στην τραβερσα του ταμπλο???εσωτερικα πησω απ το μηχανημα!!!!
Γεια σας λεβεντες και σε μενα δεν παιζουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης δηλ απο τα 9 δεν παιζουν τα 2, στην ουσια δεν με απασχολει καθολου και 3 να επαιζαν απο τα 9 δεν θα ειχα προβλημα :original:, τωρα το σημα του ειναι δυνατο δεν χανετε καθολου μονο μεσα σε γαλαριες (φυσιολογικο) thumb
ακριβως εκει την εβαλα. και την εδεσα με νταιραπ μην τυχον ξεκολησει σε κανα τρανταγμα. προχθες μεσα στην πολη ουτε τουνελ ουτε τιποτα δηλαδη καθε 5 λεπτα εχανε το σημα και ξαναρχοταν μετα απο κανα 5 λεπτο παλι. και το ραδιοφωνο δεν παιζει εκτος αθηνας εχοντας αλλαξει ολες τις ρυθμισεις απο dx σε local εχω βγαλει το rds και γενικα τα παντα. κατα ενα περιεργο τροπο μεσα στην αθηνα παιζει κανονικα. ο αντιπροσωπος μου πε πως παιζει θεμα με την κεραια μου. πριν το pioneer που χα δεν ειχα κανενα προβλημα με το ραδιοφωνο. μυστηριο πραγμα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει
Έχει ξαναγραφεί. Η κεραία τοποθετήθηκε απ τον Ζερβουδάκη, εσωτερικά και πάνω στο dynavin, δηλαδή αμέσως κάτω απ το ταμπλο, όπως σωστά ανέφερε παραπάνω και ο Παναγιώτης.
Ρε παιδια, να ρωτησω κατι? Αυτο το Dynavin, υποστηριζει εξωτερικη κεραια GPS που συνδεεται με Bluetooth?
Εγω χρησιμοποιω mio και ειμαι ικανοποιημενος οσο για την κεραια παιζει να ξεκουμπωσε?
Επανέρχομαι για αυτό το θέμα. Ο θόρυβος τελικά δεν οφειλόταν σε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά στην κακή ποιότητα του ήχου που βγαίνει από το dynavin. Όταν το σήμα του ενισχυθεί, βγάζει αυτόν το θόρυβο. Στο δικό μου περνάει στο Harman-Kardon αλλά το ίδιο πρόβλημα θα έχει και όποιος το περάσει από οποιονδήποτε ενισχυτή.
Μίλησα στον Ζερβουδάκη για αυτό το πρόβλημα και μου συνέστησε 2 φιλτράκια για να λυθεί το πρόβλημα του θορύβου, με αντίστοιχη όμως μείωση του max volume. Δυστυχώς τα φιλτράκια αυτά μου τα χρέωσε 30euro, ίσως να έπρεπε να συμπεριληφθούν στην τιμή του dynavin από τη στιγμή που υπόσχεται συμβατότητα με Harman-Kardon αλλά για 30 euro δεν το έκανα θέμα.
Βέβαια για να μπουν τα φίλτρα πρέπει πάλι να βγει το μηχάνημα, ευτυχώς το συνδύασα με την εγκατάσταση του ψηφιακού αποκωδικοποιητή tv.
Το πρόβλημα του θορύβου φαίνεται να έχει λυθεί τώρα, θα ενημερώσω αν ξαναεμφανιστεί.
ναι τα φιλτρα που εβαλες ειναι αντιπαρασιτικα φιλτρα και κοβουν αυτο το παρασιτο το οποιο ναι μπορει να οφειλεται στο ιδιο το μηχανημα (δεν ειναι κακη ποιοτητα ηχου δλδ δεν παιζει καλα) το οποιο λογο κατασκευης αφηνει να παιρναει αυτο το παρασιτο!!πολλα τα 30 για 2 φιλτρα μπορουσες να βρεις στο εμποριο με λιγοτερα χρηματα(ειτε σε μαγαζι με ηλεκτρονικα ειτε σε μαγαζι με ηχοσυστηματα)το θεμα ειναι οτι τελειωσες με το προβλημα σου!!!
Εγώ έβαλα αυτό:
https://www.e-techshop.com/index.php...oduct_id=32158
Πρώτες εντυπώσεις καλές, το σήμα είναι τέλειο ακόμα και με τη βροχή σήμερα, εκτός από το mad και το mtv που τραβάνε ζόρι, δεν έχω καταλάβει γιατί.
Το λειτουργώ με τηλεκοντρόλ, το μάτι του είναι άψογο, πιάνει χωρίς να το σημαδεύεις οπότε είναι αρκετά εύχρηστο γενικά.
Ένα μείον είναι οι 2 κεραίες οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον λίγο αντιαισθητικές, αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να βγάλω φωτό.
Χμ... Μυρίζει δεύτερο γκρουπ μπαι ;
Δεν μπορουν να μπουν στο πισω παρπριζ? Λογικα θα πρεπει να τρεξεις καλωδιο μεχρι εκει πισω, και θα πρεπει να ξυλωσεις το μισο αυτοκινητο.
στο καμπριο λιγο δυσκολο να μπουν πισω τι θα γινει οταν ανοιξει η κουκουλα??
Αυτές τις κεραίες φοράει και ο Ζερβουδάκης στο δικό του.
Η αλήθεια είναι πως και άλλοι συμφορουμίτες κατά την τοποθέτηση του dynavin, τις βρήκαμε αρκετά καγκούρικες. Βγάζουν μάτι από μακρυά, ασε που μπορεί και να σου σπάσουν και το άμαξι, νομίζοντας πως θα κλέψουν τίποτα πανάκριβο.