Σελίδα 93 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 43839192939495103 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 921 έως 930 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακομα δε το εβαλες φιλε? μπραβο υπομονη....... , και εγω θα ελεγα σαν αρνητικο το φωτισμο κουμπιον που δεν ειναι και κατι σημαντικο, σε γενικες γραμμες μεχρι στιγμη ευχαριστημενος ειμαι, ειμαι και ατομο που δεν εχω πολλες απαιτησεις, δεν μετανιωσα για την αγορα του
    Μητσο ουτε εγω μετανιωσα,αλλα καποια πραγματα αξιζει να τα αναφερω

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μητσο ουτε εγω μετανιωσα,αλλα καποια πραγματα αξιζει να τα αναφερω
    Ναι Διονυση σωστα ετσι πρεπει να γινετε για να εχει ο καθε ενδιαφερομενος ολοκληροτικη εικονα για την συσκευη

3. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

Dathanaso (10-07-10)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακομα δε το εβαλες φιλε? μπραβο υπομονη....... , και εγω θα ελεγα σαν αρνητικο το φωτισμο κουμπιον που δεν ειναι και κατι σημαντικο, σε γενικες γραμμες μεχρι στιγμη ευχαριστημενος ειμαι, ειμαι και ατομο που δεν εχω πολλες απαιτησεις, δεν μετανιωσα για την αγορα του
    Δεν το έβαλα γιατί έχω τρεχάματα με το αμάξι, πήρε ο π.....ς ο μαντράς τα λεφτά και δεν έκανε την μεταβίβαση και την κοπάνησε και τον ψάχνουν καμιά τριανταριά πελάτες. Ετσι περιμένω να ξεκαθαρίση η υπόθεση και μετά να το βάλω. Προς το παρών το καμαρώνω στο κουτί του αν δεν σκάσω από την στεναχώρια μου με αυτό που έπαθα...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το έβαλα γιατί έχω τρεχάματα με το αμάξι, πήρε ο π.....ς ο μαντράς τα λεφτά και δεν έκανε την μεταβίβαση και την κοπάνησε και τον ψάχνουν καμιά τριανταριά πελάτες. Ετσι περιμένω να ξεκαθαρίση η υπόθεση και μετά να το βάλω. Προς το παρών το καμαρώνω στο κουτί του αν δεν σκάσω από την στεναχώρια μου με αυτό που έπαθα...
    αμαν βρε φιλε στα καλα καθουμενα βρηκες τον μπελα σου , αστα να πανε ευχομαι το γρηγοροτερο να τελειωνει αυτην η υποθεση με θετικη καταληξη για σενα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 11-07-10 στις 11:36

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρόκειται για το αμάξι του "γκαράζ" σου;
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε Sierra ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα και αναιμακτα απο το λαμογιο.Κουραγιο και υπομονη πανω απο ολα.Παιδια εγω εχω παραπονο απο τον ηχο του ειναι πολυ φτωχος και οι δυνατοτητες του playlist του επισης. Κατα ολα τα αλλα οτι πληρωσαμε πηραμε..

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα και να μπορώ να κυκλοφορώ και εγώ και να βάλω και το μηχάνημα. Ναι για το αμάξι του γκαράζ πρόκειται.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή εντυπώσεις

Να πω κι εγώ στα γρήγορα τις εντυπώσεις μου:
    1) Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα στον ήχο που ελπίζω να οφείλεται σε λάθος δικό μου κατά την εγκατάσταση (το έβαλα μόνος μου και δεν έχω ξανακάνει παρόμοια δουλειά). Ακούγεται όταν παίζει το ραδιόφωνο ένα τζζζζζ πολύ ενοχλητικό. Μάλιστα ο θόρυβος έρχεται από κάπου αριστερά μπροστά, όχι από το μηχάνημα ούτε από κάποιο ηχείο. Σαν συντονισμός είναι, αυξομειώνεται πατώντας το φρένο (!!) ή ανάβοντας τα φώτα. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για αυτό, θα είμαι ευγνώμων.
    2) Το πιο σοβαρό πρόβλημα χρηστικότητας για μένα είναι ότι δεν μπορώ πλέον από το τιμόνι να επιλέξω τους αγαπημένους μου σταθμούς στο ραδιόφωνο. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό γιατί το είχα πριν και με βόλευε πολύ. Γενικά δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό, πρέπει να παίζεις συνέχεια με το touchscreen που δεν είναι ούτε βολικό ούτε και τόσο ασφαλές όταν οδηγείς.
    3) Τα κωλοwindows μου έχουν κάνει κανα δυο φορές κόλλημα στο navigation και έπρεπε να κάνω restart.

Πέραν από αυτά, είμαι ευχαριστημένος από την αγορά (ειδικά αν καταφέρω να λύσω το πρόβλημα του ήχου). Το navi είναι μια χαρά (δεν έχω αποφασίσει αν είναι καλύτερο το igo ή το destinator), το dvd επίσης, μουσική-videaκια φορτώνουν αμέσως από usb, το ίδιο και από το iphone. Τηλεόραση δεν έχω ασχοληθεί παρά μόνο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης που απλά διαπίστωσα ότι παίζει χρησιμοποιώντας εσωτερική κεραία σπιτιού. Ξέρει κανένας αν έχει βγει ή θα βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα;

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eχει βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα. Αυτό: https://cgi.ebay.com/ISDB-T-Digital-...ht_2035wt_1165

ή αυτό:https://www.e-autoshop.gr/images/201052715745.jpg απο εκεί που πήραμε το μηχάνημα.

Απο 160 euro εως 200 euro. Είπαμε να το αφήσουμε για αργότερα να πέσουν λίγο και οι τιμές...

Rides
    1

Προεπιλογή

ο θορυβος που ακους ειναι παρασιτο στον ηχο και ακουγεται απ τα ηχεια και ας σε ξεγελαει!!!πρεπει να κοιταξεις λιγο τις γειωσεις σου (το σωμα δλδ) μηπως ακουμπαει καπου πχ στην τραβερσα του ταμπλο κλπ η μηπως δεν ειναι σωστα τοποθετημενα!!!ενα 90% ειναι αυτο!!αλλα θα πρεπει να βγαλεις παλι το μηχανημα εξω για να κανεις τον ελεγχο!!!

Σελίδα 93 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 43839192939495103 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP