Σελίδα 94 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 44849293949596104 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 931 έως 940 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω στο μικρο διαστημα που το εχω αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα. πρωτον δεν ανοιγει το i-go καθως και ενα αλλο δεν θυμαμαι ποιο. το ραδιο οταν βγαινω εκτος αθηνων ακομα και μεσα σε επαρχιακες πολεις δεν σταματα σε σταθμους και πρεπει να το πηγενω χειροκινητα κατι πολυ εκνευριστικο και χρονοβορο και ως δια μαγειας χωρις να αλλαξω καποια ρυθμιση μολις μπαινω αθηνα δουλευει ρολοι. η κεραια τηλεορασης που πηρα απο το ζερβουδακη ειναι κατωτερη των περιστασεων και σε συγκριση με αλλες κεραιες σε αυτοκινητα φιλων ειναι επιοικως απαραδεκτη. ο ψηφιακος ειναι μονοδρομος πλεον.

Rides
    1

Προεπιλογή

γιαννη ριξε μια ματια μηπως εχεις ενεργοποιημενο το local dx το οποιο βρισκει μονο σταθμους με δυνατο σημα οποτε σου κανει διαφορα οταν βγαινεις εκτος μιας και οι σταθμοι εχουν ασθενεστερο σημα!!!

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τυχαια βρηκα αυτον τον ψηφιακο δεκτη της dynavin ο οποιος απο οτι γραφει συνεργαζεται με τα μηχανηματα που βαλαμε. κατι που σημαινει πως δεν χρειαζεται ξεχωριστο τηλεχειρηστηριο και θα μπορουμε να αλλαζουμε καναλια απο την οθονη η τα χειριστηρια στο τιμονι. τι λετε αξιζει?

https://www.e-techshop.com/index.php...oduct_id=32392

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τυχαια βρηκα αυτον τον ψηφιακο δεκτη της dynavin ο οποιος απο οτι γραφει συνεργαζεται με τα μηχανηματα που βαλαμε. κατι που σημαινει πως δεν χρειαζεται ξεχωριστο τηλεχειρηστηριο και θα μπορουμε να αλλαζουμε καναλια απο την οθονη η τα χειριστηρια στο τιμονι. τι λετε αξιζει?

https://www.e-techshop.com/index.php...oduct_id=32392
    απ οτι καταλαβα εγω φιλε ταιριαζει απολυτα με την dynavin ε39 και οχι ε46 , ισως να κανω και λαθος

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    απ οτι καταλαβα εγω φιλε ταιριαζει απολυτα με την dynavin ε39 και οχι ε46 , ισως να κανω και λαθος
    το ειδα οτι γραφει καπου e39 αλλα σκεψου πως τα μηχανηματα ειναι ακριβως τα ιδια, αλλα και οτι το μηχανημα για το e39 μολις που κυκλοφορησε. θα ναι παραλογο να μην κανει για το δικο μας μηχανημα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ειδα οτι γραφει καπου e39 αλλα σκεψου πως τα μηχανηματα ειναι ακριβως τα ιδια, αλλα και οτι το μηχανημα για το e39 μολις που κυκλοφορησε. θα ναι παραλογο να μην κανει για το δικο μας μηχανημα
    Το λογικο ειναι οι οθονες ναειναι ιδιες για Ε39 κ Ε46...αρα και οι δεκτες να ειναι εξισου συμβατοι! Αντε να δουμε τιμη...να κανονισουμε και την δευτερη επιτυχημενη μαζικη παραγγελια !!! Συνδιαστικη μαλιστα, οθονες και δεκτες...

7. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (28-08-10), Dathanaso (06-09-10), spar@ (20-10-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα γνωστα προβληματα στο dynavin που παρελαβα συνεχιζονται. δεν τρεχουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης και ειδικα το i-go που θελω. μιλησα με το ζερβουδακη σημερα και μου ειπε πως δεν ειναι δυνατον να τρεχουν και ολα. στα δικα σας ανοιγουν ολες οι εφαρμογες η αντιμετωπιζεται κατι παρομοιο? μου προτεινε να στειλω την καρτα μνημης θεσσαλονικη και να τα ξαναπερασει κατι που θα κανω και να του πω ποια θελω να παιζουν. αν δεν μπορει να ανοιξουν ολες οι εφαρμογες τοτε γιατι τις φορτωσε στην καρτα? για τα κολληματα που μου κανει λεω να ξεφορτωσω τα games και τα office μιας και ειναι αχρειαστα. τι λετε θα δουλευει καλητερα το μηχανημα η δεν παιζει ρολο λογω οτι ειναι φορτωμενα στην καρτα μνημης?

Προεπιλογή

Γιάννη για να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω τρέξει όλα. Πάντως όσα έχω δοκιμάσει τρέχουν μια χαρα . Ας μιλήσει και κανά άλλο παιδί να έχουμε μια δεύτερη γνώμη

10. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

spar@ (20-10-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με το I-go και τα destinator 7 & 9, (αυτά έχω χρησιμοποιήσει), δεν έχω κανένα πρόβλημα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το I-go και τα destinator 7 & 9, (αυτά έχω χρησιμοποιήσει), δεν έχω κανένα πρόβλημα.
    εμενα ενα destinator εχει. σου κολλαει καθολου το μηχανημα ? την κεραια που την εχεις βαλει γιατι εμενα συνεχεια χανει σημα εν κινησει

Σελίδα 94 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 44849293949596104 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP