αισιοδοξο σε βρισκω..χαχαχαχχαχα
Printable View
Αυτο ειναι ολο?Να κερδισετε τον ολυμπιακο μονο?
Τι να το κανεις φιλε μου..!
Ενα σωστος παοκτζης θα προτιμουσε πρωταθλημα απο το να κερδιζει τον ολυμπιακο...η κανω λαθος?
Εχθες ο ολυμπιακος δεν ηταν στην μερα του ειδες κανα κορακι να τον βοηθησει?
Ο Ολυμπιακος οταν πρεπει να χασει θα χασει και το εχει δειξει φετος με ολες τις μεγαλες ομαδες που δεν εχει παρει νικη εκτος του αγωνα με τον Παοκ στο καραισκακη.
Δεν ειπε κανεις οτι η ακριβοτερη ομαδα ειναι και η καλυτερη ΑΛΛΑ η ποιοτητα των παικτων οπως προεανεφερες κανει την διαφορα..
Συμφωνω για καβαλα και ολυμπιακο βολου οτι παιζουν καλο ποδοσφαιρο αλλα θελω να πιστευω και ο ολυμπιακος φετος παιζει μπαλα με διαφορα απο ολους τους αλλους.
Και για να κλεισει το θεμα..Ο Παοκ το ξαναλεω πηρε δικαια την προκριση οποιος ξερει ποδοσφαιρο ειδε εχθες οτι ο παοκ εκανε σεμιναριο αμυντικης λειτουργιας.
Οσο για τον Γκαρσια ειμαι ισως ο μοναδικος γαυρος που του βγαζει το καπελο!
Μονο τα καραγκιοζιλικια να μην εκανε και θα ηταν μια χαρα..:original:
Παντως ευχαριστο ειναι οτι φετος δεν θα υπαρχει στον τελικο του κυπελλου ενας απο τις δυο μεγαλες ομαδες τις ελλαδας.
την χρωστούσε (η τύχη?) αυτή την πρόκριση στην ΑΕΚ ...είχε χάσει έναν τελικό κυπέλλου από τον Ολυμπιακό πριν 2 χρόνια νομίζω, που δεν έληγε με τίποτα το παιχνίδι αν δεν ερχόταν ισόπαλο.. και πήγε παράταση και μετά καμιά 30αριά πέναλτυ, αν θυμάμαι καλά (που δεν θυμάμαι)
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΑΟΚ,απ'οτι βλέπω η ιστορία ξαναεπαναλαμβάνετε!!!!:thumbsup:
καραγκιοζλικι ειναι να βαρας τον Ιβιτς σφαλιαρα ενω εχεις τη μπαλα και δε σε μαρκαρει.
καραγκιοζλικι ειναι να εισαι παιχταρας οπως ο Τζορτζεβιτς(ο ξενος με τη μεγαλυτερη προσφορα στον ολυμπιακο) και να σερνεσαι στα χορταρι επειδη σε πετυχε αδειο πετ μπουκαλι στο χερι.
Καραγκιοζλικια ειναι οι προκλισεις του αβρααμ και του κηπουρου.
Μικροπρεπεια ειναι να επιδιωκεις την τιμωρια του αντιπαλλου οταν θεωρεις τον εαυτο σου σπουδαιο
και τον αντιπαλλο σου ανυπαρκτο. Βλεπε τους θεατρινισμους του Μiralace
Ειμαι σιγουρος οτι ο μεσος ολυμπιακος δε σεβεται και δεν υπολογιζει τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι στηνει τη διαιτησια;
Δηλαδη δεν ειναι αρκετο να παρεις το πρωταθλημα μ3 2 βαθμους απο το δευτερο και με 2 ηττες απο τον ασιμο ΠΑΟΚ;
Απο οσο καταλαβα αν η διαιτησια παιζει 60% υπερ του ολυμπιακου ειναι καλη αν παιζει 90% υπερ του ολυμπιακου ε τοτε μπορει να ειναι και εριστικη.
Τελος επειδη εχω γυρισει σχεδον ολα τα γηπεδα της Ελλαδος εχω μαθει να σεβομαι και το πιο φανατισμενο αντιπαλλο οπαδο εκτος απο το Μαρινακη. Ανακατωσε μια πολη ολοκληρη αλλα δεν εχω καταλαβει για πιο λογο
https://www.youtube.com/watch?v=Kq6leRa3aJQ
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοολλλλ!!!!!!!
Στο 3-0 ο Γκαρσια εκανε χειρονομιες προς τον κοσμο αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι?
Ο Ιβιτς περυσι πεταξε μπουκαλι στην κερκιδα στα play offs αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι
Το τσουτσεκι ο κονσεισαο λιγα καραγκιοζιλικια εχει κανει?
Οι κομπλεξικοι οπαδοι σας δεν εχουν κανει καραγκιοζιλικια οπως τα χθεσινα?
Ο Ολυμπιακος επιδιωκσε την τιμωρια του παοκ???????:th_Laie_67-1:
Δηλαδη ο ολυμπιακος φταιει που τα σπασανε οι παοκτζηδες στον βολο???
Γιατι να σεβαστω τον παοκ?με σεβαστηκε ποτε εκεινος?
Στηνω την διατησια?
οχι φιλε μου ειμαι ικανος εχω παικταραδες και δεν εχω αναγκη καμια διατησια.
Τωρα για τον Μιραλλας που λες εχει μπει γυαλι στο ματι του απο σπασμενο μπουκαλι που πεταχτηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΜΠΑ..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τι εγινε ρε Μπαοκια τον Ξεχασατε τον Κοκκαλη και τωρα τα εχετε βαλει με τον Μαρινακη?
Που τον ξερεις εσυ Κplc16 τον Μαρινακη και τον κρινεις..δηλαδη αν δεν ερχοταν ο Μαρινακης στην τουμπα δεν θα υπηρχε η αστυνομια για να μαζεψει ολα τα βλαμμενα που ειχαν μαζευτει απ'εξω?
Εξαλου ο Μαρινακης τελευταια στιγμη αποφασισε να ανεβει ενο το σχεδιο τις αστυνομιας ειναι ετοιμο απο την περσαμενη εβδομαδα...
Κατα τα αλλα ο Μαρινακης αναστατωσε μια ολοκληρη πολη...και επειδη φοβηθηκαν τον Μαρινακη ειπαν να φερουν και 2-3 πουλμαν με σερβους τις Παρτιζαν...:th_Laie_67-1:
Βγαλτε την τζιμπλα απο τα ματια σας μπας και αλλαξετε νοοτροπια.
Πηγαινω τοσα χρονια στα γηπεδα και ποτε την διοικηση του παοκ στο καραισκακη δεν την ακουμπησαν..στον μαρινακη ομως πεταξαν ενα ολοκληρο πλεξι γκλας...αυτα ειναι καραγκιοζιλικια φιλε μου γιατι τετοια πραγματα στο καραισκακη δεν γινονται ..ελα στο καραισκακη να δεις πως ειναι ο Ζαγορακης και οι παρεα του με τα ουισκακια χωρις να τους πειραζει κανεις.
ποσες φορες αραγε ειχα ακουσει την φραση " στο 80' λεπτο ο ολυμπιακος κερδιζει πεναλτυ"..
Ακομα το θυμαμαι...
Κατεβαινα Αθηνα Πειραια με το ΠΑΟΚ απο το '86 εως το 2004. Απο το επιθετικο σου υφος καταλαβαινω οτι μαλλον εκτος Αθηνας δε παρακολουθεις τον ολυμπιακο ή εισαι νεοτερος των 25ετων.
Φιλαθλοι και οπαδοι υπαρχουν παντου. Καλοι οπαδοι και κακοι οπαδοι επισης υπαρχουν παντου.
Τωρα για το Garcia που ασχολεισαι μαζι του τι να πω...
Σε πειραζει που παιρνει 300000 και αποδιδει για 2300000;
Ειμαι σιγουρος οτι Τουμπα δεν εχεις μπει ποτε σου.
Με μεγαλη χαρα αν ανεβεις θεσσαλονικη σε προσκαλω να παρακολουθησουμε ενα παιχνιδι παρεα απο οποια θυρα θες εσυ.
Τοτε θα καταλαβεις οτι στη θεσσαλονικη το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη αγαπη παθος και διεξοδος απο τη αβασταχτη καθημερινοτητα.
Φιλικα
Νικος
Παραθυρο στο παρελθον...
https://archive.enet.gr/online/onlin...081556,9195604
ετυχε λογω φιλιας με καποιους απο "μεσα" να ανεβω Τουμπα για να δω 3 φορες την ΑΕΚ και κανα 2 φορες αλλα ματς του ΠΑΟΚ(λαρισα-ντιναμο).
πιο ομορφη ατμοσφαιρα καθαρα "ποδοσφαιρικη" δεν υπαρχει στην Ελλαδα ΑΥΤΗ την εποχη.
Περα απο καποια συνηθισμενα παρατραγουδα που ΚΑΚΩΣ βλεπουμε η βλεπαμε παλιοτερα σε ολα τα γηπεδα ομαδων με λαο πισω τους.
και παντα επειδη μετα απο τα παιχνιδια ειμαστε απλοι ανθρωποι ,υπαρχει πλακιτσα,καλαμπουρι αντε και καμια ψιλοδιαφωνια για το ματς,ετσι θα επρεπε να το βλεπετε ολοι παιδια.
Υ.Γ στον ημιτελικο θα ειμαι πανω παλι με καποιους θα τα πουμε απο κοντα να γελασουμε.
Φίλε Μpower ηρέμησε λιγάκι, έχεις ξεφύγει. Δεν έχουν καθόλου πλάκα αυτά που γράφεις. Υπάρχουν κι άλλοι που διαβάζουν και έχουν το δικαίωμα να υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα. Και ο Μαρινάκης ο ίδιος να ήσουν δεν θα αντιδρούσες έτσι. Σε παρακαλώ άλλαξε στυλ και γίνε πιο φιλικός. Εκτός από τις ομάδες υπάρχει και η παρέα. Εκτός αν η παρέα η δική σου πρέπει να απαρτίζεται μόνο από Ολυμπιακούς..
Λυπάμαι πολύ, αλλά αν συνεχιστούν οι χοντράδες το θέμα θα κλείσει και θα διαγραφεί
Φιλε Νικο δεν μιλας με κανα πιτσιρικα..35 χρονων ειμαι το γραφει και το προφιλ μου και μπορεις να το διαπιστωσεις και απο αλλα μελη που με γνωριζουν εδω και σε αλλο παλιοτερο Bmw forum.
Απο το επιθετικο μου υφος καταλαβες οτι δεν εχω παει τουμπα και γενικα εκτος εδρας???
Λαθος κανεις!
Και βεβαια υπαρχουν διαφοροι οπαδοι αλλα αυτο εμενα δεν μου λεει κατι οταν μιλαμε για μπαλα..εξαλου δεν μιλαμε για ξυλο και γενικα οπαδικα.
Για τον Γκαρσια λαθος καταλαβες..Ειπα και σε προηγουμενο μου ποστ οτι ειναι πολυ καλος παικτης και ΙΣΩΣ ειμαι απο τους μοναδικους γαυρους που του βγαζω το καπελο ΑΛΛΑ αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η προκλητικη του συμπεριφορα οταν ερχεται στο καραισκακη απο το ζεστα μα τον ομαδων.
Δηλαδη μονο στην θεσσαλονικη ειναι γιορτη το ποδοσφαιρο?
Εμεις στην Αθηνα ειμαστε καφροι και το βλεπουμε διαφορετικα?
Στο καραισκακη ας που με οταν γινεται ενα παιχνιδι δεν ειναι γιορτη?
Το προχθεσινο για εσας ηταν γιορτη???
Οκ Νικο σεβομαι την αποψη σου ασχετως αν δεν συμφωνουμε.:original:
Δεν προσβαλα κανεναν και ειδικα απο εδω μεσα μην λεμε οτι θελουμε..
Βλαμμενους και κομπλεξικους ανεφερα αυτους που δημιουργησαν προβληματα εξω απο την τουμπα και κατα την εισοδο του Ολυμπιακου και του Μαρινακη...τωρα αν ησουν ενας απο αυτους τι να πω!
Να προσεχουμε τι διαβαζουμε και τι απανταμε.:original:
Ποιος ειπε οτι κανω πλακα?
Μιλαω οπως πρεπει να μιλησω αλλα βλεπω αυτο ενοχλει..δεν αναφερθηκα προσβλητικα σε κανενα απο εδω μεσα εξαλου αν το εκανα που δεν προκειτο θα το ειχα διωρθωσει ΑΜΕΣΑ!
Ο γραπτος μου λογος ισως ειναι για καποιους ειναι επιθετικος..δεν θα συμφωνησω μιας και δεν εχω τετοια προθεση,
Κλεινω το θεμα μιας και υπαρχει οπως ειπατε ΠΡΩΤΑ η παρεα.:original:
Αυτός είσαι! thumb
Αν όλοι καταλάβουμε πως το "οπαδικό" κλίμα δεν μπορεί να συμβαδίσει με το "παρεΐστικο" και το ρίξουμε περισσότερο στην γνήσια πλάκα κι όχι στην άγρια πλάκα ..θα είναι καλά...
Όλοι μας έχουμε κολλητούς φίλους που υποστηρίζουν ομάδες οι οποίες δεν θέλουν "ούτε να βλέπονται" στα γήπεδα με τη δική μας ομάδα... θα κάνουμε την πλάκα μας, θα πειραχτούμε, δεν θα χαλάσουμε όμως και τη φιλία μας για τις κολομάδες ..που αν το δεις πιο αντικειμενικά ..μας κλέβουν όλους και ξεπλένουν λεφτά... σιγά τώρα...
Όντως ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος, γι' αυτό καλύτερα να προσέχουμε λίγο παραπάνω το πως γράφουμε το γραπτό μας, τι νόημα βγάζει, ώστε να μην θίγεται η παρέα, γιατί μια παρέα αγνώστων και γνωστών είμαστε, δεν ήρθαμε εδώ για να μισηθούμε, εξαιρούνται οι γνωστοί που μπορούν να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες παραπάνω μεταξύ τους, αλλά όσοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν καταλαβαίνουν πως έχει η κατάσταση με αποτέλεσμα να παρασύρονται διαβάζοντας τα πειράγματα... είναι λεπτές οι ισορροπίες, με λίγη καλή θέληση απ' όλους και κάποιες προϋποθέσεις σεβασμού προς τον διαφορετικής ομάδας συνομιλητή μας, πιστεύω πως αυτό το "επικίνδυνο" για κάποιους θέμα μπορεί να επιβιώσει...
Πολυ σωστα Νικο περα απο τη πλακιτσα με τα πειραγματα που ετσι ειναι,το να μαλωσουμε εμεις για αυτους που ποια,δεν αντιπροσωπευουν κανενα φιλλαθλο ιδανικο ειναι ανοησια.
Καλως ή κακως η εννοια της ομαδας εχει χαθει, επιχειρησεις ειναι που ολα γινονται για το χρημα.
Εμεις πεφτουμε στις παγιδες τους για να θησαυριζουν και να ξεπλενουν χρηματα....
Μεχρι και εμμισθους "στρατιωτες" εχουν, οσο για τους παικτες επαγγελματιες
ποσοι απο αυτους "πονανε" την ομαδα που παιζουν?
τεσπα..
υγ. KATSARAIOS εμεις τα Παοκια ειμαστε καλοι ανθρωποι μη σας νοιαζει για τον ..ΕΟ θα τους τιμωρησουμε στο τελικο για εσας αν τα καταφερουν και φτασουν:hystericalbs1:
Πολύ σωστά τοποθετήθηκαν ο Νίκος και ο Αντώνης.
Για να βοηθήσω και γώ στο όμορφο κλίμα, πέρα από πλάκα και καζούρα που πάντοτε γίνονταν και θα γίνεται και μου αρέσει, όλα τα υπόλοιπα πέραν αυτού είναι για ανεγκέφαλους.
Ποτέ δεν θα φθάσω στο σημείο να ψυχρανθώ με έναν συνφορουμίτη, τον γνωρίζω η όχι εξ αιτίας του ποδοσφαίρου.
προσφεραμε θεαμα παλι ...ειπαμε με τις μεγαλες δυσκολευομαστε ,ενω τις μικρες τις εχουμε για πλακα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο ξεκινά τώρα στον Σκάι.
Να απολαύσουμε λίγη μπαλίτσα εισαγόμενη, γιατί η εγχώρια...
Οι γνωστές μπουγάτσες άνοιξαν πάλι τα μπουτάκια στον χρηματο-παικτοδότη βάζελο, όπως ήταν αναμενόμενο. Και φυσικά δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι, όταν με μας 50-60 αλήτες κεκλεισμένων των θυρών κόντεψαν να τυφλώσουν τον Μιραλάς.
Το εν λόγω παιχνίδι κάθε χρόνο με πάει σταθερά ταμείο. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Αν πραγματικα ειδατε το παιχνιδι ολοκληρο και βλεπετε παραρτηματα ακομα καλυτερα να σας κοιταξει καποιος γιατρος..
Εγώ θα έλεγα πως δεν είδα τίποτα τέτοιο ..είδα 2-3 ευκαιρίες του ΠΑΟΚ να περνάει ξυστά άουτ, είδα δοκάρι απο ΠΑΟΚ, άντε και 1-2 κλασσικές ευκαιρίες απο ΠΑΟ.
..αν και βάζελος ...το 1-1 θα ήταν ένα δίκαιο σκορ ..και 2-1 δίκαιο θα ήταν, μιας και ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία... η μπάλα όμως δεν κάνει πάντα τα χατίρια στον καλύτερο... όπως από την άλλη, μπορεί να σε κάνει νικητή στην έδρα σου με αυτογκόλ του αντιπάλου....
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μάτσο χάλια, ανεξαιρέτως ομάδων, αυτό βλέπω εγώ... ομάδες χρυσοπληρωμένες, για τα μπάζα ..που δεν μπορούν να κερδίσουν καθαρά Ξάνθη και Πανσερραϊκό στην έδρα τους......
με το πνεύμα του οπαδού, μπορούμε να μιλάμε ώρες ατελείωτες ...με την ουσία του ποδοσφαίρου που είναι το θέαμα και το καθαρό αποτέλεσμα ενός αγώνα ...δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω... Όταν λήγει 1-0, 1-1, 0-1, 2-1 ...δεν είναι σκορ αυτά για παιχνίδια μεταξύ ομάδων που στοίχισαν 40-50εκ. με άλλες που στοίχισαν 1.5 εκ ...έτσι το βλέπω εγώ..
Εγω ειδα ενα ματς με την ΠΑΟΚΑΡΑ να παιζει απιστευτη μπαλα για τα δεδομενα της ομαδας,κυκλοφορια,κατοχη πιεση και πουθενα δεν ειδα τον παναθηναικο να απειλησει..εβαλε ενα ωραιο γκολ απο την πατατα του χαλκια και μια φαση του κατσουρανη στο 82'.Αντιθετα ο ΠΑΟΚ σφυροκοπουσε αλλα λιγο η ατυχια λιγο η μπαλα δεν ηθελε να μπει διαμορφωσαν αυτο το σκορ.. Τα στατιστικα μιλανε μονα τους..
Αν παλι βλεπετε παραρτηματα τοτε κατι δεν παει καλα..
Οσο τυχη και φαρδος ειχε ο ΠΑΟΚ στο 1ο ματς για το κυπελλο στο καραισκακη τοσο ατυχος ηταν σε αυτο το ματς.. Ετσι ειναι η μπαλα και δεν νικαει παντα ο καλυτερος...
Αν σε ματς με το γαύρο δεχόταν κόκκινη παίχτης του ΜΠΑΟΚ και του ακυρωνόταν και γκόλ, ε, δε νομίζω οτι θα τελείωνε ποτέ το παιχνίδι από το ξύλο. Εντελώς αντικειμενικά, λέω οτι υπάρχει μεγάλη λύσσα και μίσος για τον Ολυμπιακό και σε δεύτερη μοίρα για τους 'Αρη-Ηρακλή ενώ όλοι οι άλλοι τους είναι αδιάφοροι. Όποιος βλέπει βγάζει συμπεράσματα. Δε λέω οτι δεν ήταν άτυχος, αλλά πρέπει να το θέλεις πολύ για να σου κάνει και η μπάλα το χατήρι. Και ο ΜΠΑΟΚ δεν το 'θελε όπως το θέλει κάθε φορά με το γαύρο. Έτσι απλά.
Και εξηγούμαι οτι κάνω πλακίτσα και δε παρεξηγούμαι ή τσακώνομαι ποτέ για μπάλα. Αυτά...
Σύμφωνα με την επίσημη στατιστική, 17-2 οι τελικές, ένα δοκάρι, ένα μόλις οφσάιντ γκολ, καλύτερος του ΠΑΟ ο Τζόρβας. Αυτό τα λέει όλα.
Αν δεν θέλει η μέρα να νικήσεις, δεν νικάς, αυτό εξ άλλου είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Στο φινάλε δεν παίζαμε και με καμμιά ομαδούλα!
Προσωπικά δε είδα, πως το πιό επιθετικό του παιχνίδι μέχρι τώρα στην φετινή περίοδο, ο παοκ το παιξε σήμερα.
Εγώ θα πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του ΠΑΟΚ,που παίξαν καταπληκτική μπάλα,τι να κάνουμε η ποτάνα η τύχη δεν μπορεί να είναι συνέχεια μαζί σου,αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου!!!
eimastan arketa kaloi xtes kai nomizo oti prospathisan oloi tous poly, dystyxos merikes fores den eisai kalos kai perneis apotelesma kai alles axizeis tin niki kai den tin pairneis. mia fasi mas ekanan kai balan goal emeis 5 megales eukeiries kai tipota . gi ayto einai oraio to podosfairo
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ
Ισχύει η ποινή της μίας αγωνιστικής χωρίς κόσμο
Οριστικά χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή με τον Πανιώνιο, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Το ίδιο ισχύει και για το πρόστιμο των 100.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα, καθώς και αυτό παρέμεινε ως είχε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ' αριθμόν 65/14-2-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπης της ΕΠΟ. Η ποινή αφορούσε τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 2-2-2011, για τον οποίο στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ και η διεξαγωγή ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών».