Παιδια για τα στοιχεια αποστολης καθως και τον τροπο πληρωμης ο ανθρωπος ειναι ενημερος απο την πρωτη στιγμη! Του εχω στειλει σχετικη λιστα! Δεν την ανεβαζω εδω για τον απλο λογο οτι περιεχει προσωπικα στοιχεια του καθενος!
Printable View
Παιδια για τα στοιχεια αποστολης καθως και τον τροπο πληρωμης ο ανθρωπος ειναι ενημερος απο την πρωτη στιγμη! Του εχω στειλει σχετικη λιστα! Δεν την ανεβαζω εδω για τον απλο λογο οτι περιεχει προσωπικα στοιχεια του καθενος!
Να προσθεσω οτι θελει ενα ενα μηχανιμα προγραμματισμο με την καρτουλα, μαλλον γι αυτο δε θα προλαβε να τα στειλει σημεραthumb
Ευχαριστω φιλε μου δεν θα σου χρειατει αυτη η κεραια( υποστηριζει αλλα δεν εχει δυνατο σημα ) για τον ψηφιακο δεκτη εχει δικες του που ειναι πακετο, κοιτα οποιος θελει να βλεπει tv και δεν μπορει να περιμενει κανα 2-3 μηνες για να πεσουν οι τιμες απο τον ψηφιακο και να γινει η καλυψει μεγαλυτερη καλα ειναι να την παρει 45 euro ειναιthumb
Mητσο καλοριζικο εκατσε τελεια στο εργαλειο σου
θα βαλω ψηφιακο δεκτη φιλε αλλα ελεγα σε κανα χρονο ωστε να πετυχω καλητερη τιμη και μηπως βγουνε συμβατοι με τα χειριστηρια ωστε να μην αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το χειριστηριο του δεκτη. ουτως η αλλως στην αθηνα που μενω το αναλογικο σημα θα σταματησει τελος του 2011
Στην συνδεσμολογια ησουν παρων Δημήτρη?
ειναι δυσκολο?
ναι αξιζει να παρεις την αναλογικη κεραια αν σκεφτεσε ετσι απλα μετα θα την πεταξεις(1 χρονο 50 euro καλα ειναι σιγα τα λεφτα), το ξαναλεω ο ψηφιακος δεκτης εχει πακετο δικες του κεραιες οι οποιες οπτικα δεν μου αρεσαν καθολου, παιδια ξεχασα να πω και ενα αρνητικο που μολις θυμηθηκα, οταν βγαινετε απο το αυτοκινητο να κλεινετε πρωτα την οθονη και μετα να βγαζετε τα κλειδια, βγαζοντας τα κλειδια χωρις να το κλεισουμε χανονται οι μνημες του ραδιοφωνου δεν ξερω αν θα υπαρξει αργοτερα καποια λυση προς το παρον δεν υπαρχει:think:
Μητσο οταν βαζεις το κλειδι στη μιζα και γυρνας πρωτη σκαλα το μηχανημα δεν αναβει?και το αντιθετο?
αναλογος την κινηση που θα κανεις οταν βγεις απο το οχημα πχ αν οταν βγεις κλεισεις το μηχανημα οταν θα μπεις θα ειναι κλειστο, αν το αφησεις ανοιχτο και βγαλεις τα κλειδια σβηνει οπως κανουν ολα, οταν μπεις και βαλεις τα κλειδια ανοιγει μονο του, σε αυτην την περιπτωση χανεις τις μνημες ραδιοφωνου
τους αεραγωγούς γιατι τους βγαζει?
thumb Καλορίζικο και να είσαι καλά να το χαρείς. Στους υπόλοιπους υπομονή και θα έρθει... :whistle:
Μπραβο παιδια καλοριζικα.
Να πω 2 πραγματα ,σε σχεση με την μαμα οθονη οι λειτουργιες ειναι 5 επιπεδα παραπανω και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα.
Επισης για καποιον που ρωτησε και στην μαμα οθονη οι αεραγωγοι πατανε πανω απο το μηχανημα .
Προγραμματα με πλοηγηση υπαρχουν αρκετα για να φορεθουν στις καρτες μνημης σας.
Ξανα καλοριζικα και μπραβο για την καλη καταληξη του γκρουπ μπαι.
Παληκαρια τελικα τι κανατε εσεις που ειστε απο Αθηνα????????? ειχατε καποια επικοινωνια???????:think:
περιμενουμε την αποστολη.παντως ειναι μειον να χανονται οι μνημες οταν κλεινεις το αμαξι χωρις να κλεινεις την οθονη πρωτα
Κατσε να το παρουμε στα χερια μας και θα βρουμε λυση. Ισως να μην δινει ρευμα στη μνημη του μηχανηματος και χανονται οι μνημες. Απο οτι καταλαβαινω αν κλεισεις τελειως το διακοπτη το μηχανημα δεν εχει ρευμα γιαυτο τις χανει
Σωστος ο συναδελφοςthumb
παιδια κατεβηκα τωρα μολις στο γκαραζ για να επιβαιβεωσω οσο αφορα το ραδιο με τις μνημες, λοιπον χθες που εβαλα την οθονη μου ειπε το παιδι εκει αυτα που ανεφερα πιο πανω οτι τις χανει με αυτον τον τροπο, χθες το βραδυ αποθηκευσα 3-4 σταθμους εκλεισα τον διακοπτει χωρις να κλεισω την οθονη και το αποτελεσμα σημερα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι μνημες φιλοι μου :hyper:, δουλευει κανονικοτατα:thumbsup:, μηπως ειναι καποια ρυθμιση τελικα που εκανα καταλαθος???????????????????? μηπως ετυχε και αυριο μεθαυριο τις χασει?????????????????????? στην θεσ/νικη παντως τις εχανε τι να πω δεν ξερω......... σημερα βαζει την οθονη ο tsagio για να δουμε με την δικη του τι γινετε :mpaks:
Εγώ είμαι κομπλέ με πληρωμές κ μου έδωσε αριθμό αποστολής του courier (έφυγε σήμερα).
Επίσης μου συνέστησε έναν ηλεκτρολόγο με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο κ μου είπε ότι το έχει εγκαταστήσει 25 φορές αυτό (!!) κ ότι το έχει κ στο αυτοκίνητό του ο ίδιος, αλλά μου είπε τιμή 80euro που μου φάνηκαν μάλλον πολλά (θα του πάρει 3 ώρες είπε). Αν θέλει κάποιος Αθηναίος πληροφορίες, στείλτε pm.
Επίσης, αν έχει κάποιος ηλεκτρολόγο που να ξέρει από αυτά κ να είναι γύρω στα 50 euro, ας στείλει ένα pm.
stef να σου αναφερω οτι και γω στο καμπριο που θα το βαλω την δευτερα , μου ειπε ο μηχανικος που εχει βαλει πολλα εργοστασιακα την κεραια του gps μπορει να μπει εκει που μπαινει και η γνησια χωρις να φενεται μπροστα στο μπαμπριζ.περισσοτερα την δευτερα που θα κανω την εγκατασταση.
αντε ωραια με το καλο να τις βαλετε και εσεις, η κεραια gps απο το dynavin δε φαινετε καθολου ειναι μεσα στο νταμπλο και κανει γειωση με ολο τ αυτοκινητο, εκπεμπει καταπληκτικα το εχω δοκιμασειthumb
Ορεξη και χρονο να εχετε να ασχοληθητε με αυτην την οθονη //// τα παντα ολα////:grin::cheers:
Καλησπερα, σημερα εφυγε και το δικο μου.
Δημητρη ξερεις αν πηγε ταχυδρομειο ο tsagio?:thumbsup:
Σωστος ο tsagio!!!:mpaks:
Το απόγευμα με πήρε ο Ζερβουδάκης για επιβεβαίωση και θα το έστελνε και μου είπε ότι αύριο θα το παραλάβω. Εφτασε η ώρα για την υπομονή μου ενάμιση χρόνο τώρα. Ιδωμεν. Περιμένω με αγωνία... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Για να καταλαβω μονο σε μενα δεν το εχει στειλει?
παιδια καλησπέρα ναι το τοποθέτησα και εγω + κεραία τν 30αρα δεν καταφερα να βάλω την καμερα γιατι αυτήν που ήθελα εγώ (να μπαίνει στο φωτάκι της πινακίδας) δεν χωράει ως προς το ύψος δεν μπορεί να κουμπώσει πρέπεί να βρούμε μια ποίο κοντή. Για την ώρα ολά καλά (θα συμφωνήσω με όσα έγραψε ο Δημήτρης) στο τεστ που έκανα για τις μνήμες, το πρόβλημα που έγραψε και ο Δημήτρης δεν μου το παρουσίασε, τα προγράμματα που έχει είναι σουπερ όρεξη και ώρα να ασχοληθείς θέλει:original::original:, θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες αργότερα που τράβηξα κατά την τοποθέτησηthumb
ΥΓ. για τον Αθανασόπουλο,Χριστάκη και Ανδρεάκο μου πε ότι θα τα έστελνε σήμερα απο ότι κατάλαβα σετάρει τις κάρτες.
άντε παιδία καλοφόρετα και συνεχίζουμε να τα λέμε από εδώ:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::mpa ks: