Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παληκαρια τελικα τι κανατε εσεις που ειστε απο Αθηνα????????? ειχατε καποια επικοινωνια???????

Rides
    0

Προεπιλογή

περιμενουμε την αποστολη.παντως ειναι μειον να χανονται οι μνημες οταν κλεινεις το αμαξι χωρις να κλεινεις την οθονη πρωτα

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46-31 Εμφάνιση μηνυμάτων
    περιμενουμε την αποστολη.παντως ειναι μειον να χανονται οι μνημες οταν κλεινεις το αμαξι χωρις να κλεινεις την οθονη πρωτα
    Αυτο το προβλημα το εχω διαβασει οτι το παρουσιαζουν τετοια μηχανηματα και σε VW φορουμ.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια κατεβηκα τωρα μολις στο γκαραζ για να επιβαιβεωσω οσο αφορα το ραδιο με τις μνημες, λοιπον χθες που εβαλα την οθονη μου ειπε το παιδι εκει αυτα που ανεφερα πιο πανω οτι τις χανει με αυτον τον τροπο, χθες το βραδυ αποθηκευσα 3-4 σταθμους εκλεισα τον διακοπτει χωρις να κλεισω την οθονη και το αποτελεσμα σημερα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι μνημες φιλοι μου , δουλευει κανονικοτατα, μηπως ειναι καποια ρυθμιση τελικα που εκανα καταλαθος???????????????????? μηπως ετυχε και αυριο μεθαυριο τις χασει?????????????????????? στην θεσ/νικη παντως τις εχανε τι να πω δεν ξερω......... σημερα βαζει την οθονη ο tsagio για να δουμε με την δικη του τι γινετε

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια κατεβηκα τωρα μολις στο γκαραζ για να επιβαιβεωσω οσο αφορα το ραδιο με τις μνημες, λοιπον χθες που εβαλα την οθονη μου ειπε το παιδι εκει αυτα που ανεφερα πιο πανω οτι τις χανει με αυτον τον τροπο, χθες το βραδυ αποθηκευσα 3-4 σταθμους εκλεισα τον διακοπτει χωρις να κλεισω την οθονη και το αποτελεσμα σημερα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι μνημες φιλοι μου , δουλευει κανονικοτατα, μηπως ειναι καποια ρυθμιση τελικα που εκανα καταλαθος???????????????????? μηπως ετυχε και αυριο μεθαυριο τις χασει?????????????????????? στην θεσ/νικη παντως τις εχανε τι να πω δεν ξερω......... σημερα βαζει την οθονη ο tsagio για να δουμε με την δικη του τι γινετε
    Ναι θα το επιβαιβεωσω ακομα μια φορα και εγω, τελικα δεν τις χανει, απορω ομως και παλι γιατι εκει στο συνεργειο μου ειπε οτι τις χανει????? ισως να εκανε λαθος, ισως να τις εχανε πριν γινει ο προγραμματισμος της συσκευης, τελος καλα ολα καλα λοιπον

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παληκαρια τελικα τι κανατε εσεις που ειστε απο Αθηνα????????? ειχατε καποια επικοινωνια???????
    Εγώ είμαι κομπλέ με πληρωμές κ μου έδωσε αριθμό αποστολής του courier (έφυγε σήμερα).
    Επίσης μου συνέστησε έναν ηλεκτρολόγο με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο κ μου είπε ότι το έχει εγκαταστήσει 25 φορές αυτό (!!) κ ότι το έχει κ στο αυτοκίνητό του ο ίδιος, αλλά μου είπε τιμή 80euro που μου φάνηκαν μάλλον πολλά (θα του πάρει 3 ώρες είπε). Αν θέλει κάποιος Αθηναίος πληροφορίες, στείλτε pm.

Επίσης, αν έχει κάποιος ηλεκτρολόγο που να ξέρει από αυτά κ να είναι γύρω στα 50 euro, ας στείλει ένα pm.

Rides
    0

Προεπιλογή

stef να σου αναφερω οτι και γω στο καμπριο που θα το βαλω την δευτερα , μου ειπε ο μηχανικος που εχει βαλει πολλα εργοστασιακα την κεραια του gps μπορει να μπει εκει που μπαινει και η γνησια χωρις να φενεται μπροστα στο μπαμπριζ.περισσοτερα την δευτερα που θα κανω την εγκατασταση.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

αντε ωραια με το καλο να τις βαλετε και εσεις, η κεραια gps απο το dynavin δε φαινετε καθολου ειναι μεσα στο νταμπλο και κανει γειωση με ολο τ αυτοκινητο, εκπεμπει καταπληκτικα το εχω δοκιμασει

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ορεξη και χρονο να εχετε να ασχοληθητε με αυτην την οθονη //// τα παντα ολα////
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ορεξη και χρονο να εχετε να ασχοληθητε με αυτην την οθονη //// τα παντα ολα////
    το gps-performance το χει? του το χα ζητησει και μου πε πως θα το βαλει

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP