καλησπερα παληκαρια, μολις γυρισα απο Θεσ/νικη με την dynavin πανω στο οχημα μου, απο που να αρχισω απο τα θετικα η τ αρνητικα??????? δεν περιμενα να ειναι τοσο ωραια η οθονη και να παρεχει τοσες πολλες λειτουργιες, απο ντιζαιν εργοστασιακο δεν φαινετε ξενο, απο λειτουργειες σαν υπολογιστης δεν νομιζω να βρεθει ατομο το οποιο να μην του καλυπτει μια τετοια οθονη, ο δεκτης του ειναι αρκετα γρηγορος τον περιμενα πιο αργο, πολυ καλος, μια ωρα γυρισμου για το σπιτι μου (θεσ/νικη-Κοζανη) δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα απο θεμα ραδιοφωνου εκπαιμπει φανταστικα χωρις παρασιτα, τα παιδια εκει μου βαλανε και κατπληκτικους χαρτες πλοηγησης( ειναι στην καρτουλα την οποια θα παρετε και εσεις) το οποιο συμβαδιζει αριστα με το ραδιοφωνο και με το τηλεφωνο μας, απο φωτισμο τελειο, καθος περασα μεσα απο τα τουνελ και αναψα το φωτα επαθα πλακα, καμια διαφορα χρωματων απο την μαμα,ειναι αρκετα μεγαλη η οθονη τελειο μεγεθος κατι αρνητικο δεν βρισκω να πω μεχρι στιγμης και απ οτι φαινετε μονο θετικα θα ειναι, εχω βγαλει 2 εξοδους μια στο ντουλαπακι συνοδηγου η οποια εχει βισμα για ipod το οποιο φορτιζει συνεχεια και μια usb κατω απο το τιμονι, κεραια τηλεορασης δεν εβαλα για τον λογο καποια στιγμη θα παρω ψηφιακο δεκτη ο οποιος εχει δικες του κεραιες, η τιμη για οποιον ενδιαφερετε ειναι 45 euro οπως επισης δεν εβαλα και την καμερα για την οπισθεν η οποια καποια στιγμη θα την βαλω αλλα μονο στην θεση που ειναι το σποτακι οχι στο πλαισιο(γουστα ειναι αυτα)
Τα δικα σας παιδια τα ετοιμαζει ειχε πει οτι θα τα εστελνε σημερα τωρα τι και πως δεν ξερω ισως δεν προλαβε, καλα ειναι αυριο πρωι να παρετε τηλ να κανονισετε την πληρωμη και να τα στειλει, αυτα τα λιγα απο μενα και οτι αποριες θα εχει ο καθενας μας εδω θα ειμαστε να τα λεμε, τελικα αξιζε η ολη διαδικασια και με το παραπανω, καλοφορετες παιδια η σειρα σας τωρα

Υ.Γ επισης να ευχαριστησω τον Κωστα (tsagio) και τον Γιωργο (gant) για την παρεα τους, την βοηθεια τους και την ομορφη βολτουλα που καναμε