Σελίδα 81 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 3171798081828391131 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 801 έως 810 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Προεπιλογή

Παιδια για τα στοιχεια αποστολης καθως και τον τροπο πληρωμης ο ανθρωπος ειναι ενημερος απο την πρωτη στιγμη! Του εχω στειλει σχετικη λιστα! Δεν την ανεβαζω εδω για τον απλο λογο οτι περιεχει προσωπικα στοιχεια του καθενος!

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Dathanaso (09-06-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα παληκαρια, μολις γυρισα απο Θεσ/νικη με την dynavin πανω στο οχημα μου, απο που να αρχισω απο τα θετικα η τ αρνητικα??????? δεν περιμενα να ειναι τοσο ωραια η οθονη και να παρεχει τοσες πολλες λειτουργιες, απο ντιζαιν εργοστασιακο δεν φαινετε ξενο, απο λειτουργειες σαν υπολογιστης δεν νομιζω να βρεθει ατομο το οποιο να μην του καλυπτει μια τετοια οθονη, ο δεκτης του ειναι αρκετα γρηγορος τον περιμενα πιο αργο, πολυ καλος, μια ωρα γυρισμου για το σπιτι μου (θεσ/νικη-Κοζανη) δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα απο θεμα ραδιοφωνου εκπαιμπει φανταστικα χωρις παρασιτα, τα παιδια εκει μου βαλανε και κατπληκτικους χαρτες πλοηγησης( ειναι στην καρτουλα την οποια θα παρετε και εσεις) το οποιο συμβαδιζει αριστα με το ραδιοφωνο και με το τηλεφωνο μας, απο φωτισμο τελειο, καθος περασα μεσα απο τα τουνελ και αναψα το φωτα επαθα πλακα, καμια διαφορα χρωματων απο την μαμα,ειναι αρκετα μεγαλη η οθονη τελειο μεγεθος κατι αρνητικο δεν βρισκω να πω μεχρι στιγμης και απ οτι φαινετε μονο θετικα θα ειναι, εχω βγαλει 2 εξοδους μια στο ντουλαπακι συνοδηγου η οποια εχει βισμα για ipod το οποιο φορτιζει συνεχεια και μια usb κατω απο το τιμονι, κεραια τηλεορασης δεν εβαλα για τον λογο καποια στιγμη θα παρω ψηφιακο δεκτη ο οποιος εχει δικες του κεραιες, η τιμη για οποιον ενδιαφερετε ειναι 45 euro οπως επισης δεν εβαλα και την καμερα για την οπισθεν η οποια καποια στιγμη θα την βαλω αλλα μονο στην θεση που ειναι το σποτακι οχι στο πλαισιο(γουστα ειναι αυτα)
    Τα δικα σας παιδια τα ετοιμαζει ειχε πει οτι θα τα εστελνε σημερα τωρα τι και πως δεν ξερω ισως δεν προλαβε, καλα ειναι αυριο πρωι να παρετε τηλ να κανονισετε την πληρωμη και να τα στειλει, αυτα τα λιγα απο μενα και οτι αποριες θα εχει ο καθενας μας εδω θα ειμαστε να τα λεμε, τελικα αξιζε η ολη διαδικασια και με το παραπανω, καλοφορετες παιδια η σειρα σας τωρα

Υ.Γ επισης να ευχαριστησω τον Κωστα (tsagio) και τον Γιωργο (gant) για την παρεα τους, την βοηθεια τους και την ομορφη βολτουλα που καναμε
    καλοριζικο φιλε μου αντε να παιρνουμε σειρα και μεις. να παραγγηλω και την κεραια φιλε? αυτη που εχει ο ζερβουδακης δεν υποστηριζει ψηφιακο δεκτη?

4. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

dimtz (09-06-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να προσθεσω οτι θελει ενα ενα μηχανιμα προγραμματισμο με την καρτουλα, μαλλον γι αυτο δε θα προλαβε να τα στειλει σημερα

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλοριζικο φιλε μου αντε να παιρνουμε σειρα και μεις. να παραγγηλω και την κεραια φιλε? αυτη που εχει ο ζερβουδακης δεν υποστηριζει ψηφιακο δεκτη?
    Ευχαριστω φιλε μου δεν θα σου χρειατει αυτη η κεραια( υποστηριζει αλλα δεν εχει δυνατο σημα ) για τον ψηφιακο δεκτη εχει δικες του που ειναι πακετο, κοιτα οποιος θελει να βλεπει tv και δεν μπορει να περιμενει κανα 2-3 μηνες για να πεσουν οι τιμες απο τον ψηφιακο και να γινει η καλυψει μεγαλυτερη καλα ειναι να την παρει 45 euro ειναι

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mητσο καλοριζικο εκατσε τελεια στο εργαλειο σου

8. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

dimtz (09-06-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω φιλε μου δεν θα σου χρειατει αυτη η κεραια( υποστηριζει αλλα δεν εχει δυνατο σημα ) για τον ψηφιακο δεκτη εχει δικες του που ειναι πακετο, κοιτα οποιος θελει να βλεπει tv και δεν μπορει να περιμενει κανα 2-3 μηνες για να πεσουν οι τιμες απο τον ψηφιακο και να γινει η καλυψει μεγαλυτερη καλα ειναι να την παρει 45 euro ειναι
    θα βαλω ψηφιακο δεκτη φιλε αλλα ελεγα σε κανα χρονο ωστε να πετυχω καλητερη τιμη και μηπως βγουνε συμβατοι με τα χειριστηρια ωστε να μην αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το χειριστηριο του δεκτη. ουτως η αλλως στην αθηνα που μενω το αναλογικο σημα θα σταματησει τελος του 2011

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mητσο καλοριζικο εκατσε τελεια στο εργαλειο σου
    Ευχαριστω Διονυση τελεια εκατσε καλυτερα δε γινετε, θα το περασεις και θα καταλαβεις τι λεω!

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στην συνδεσμολογια ησουν παρων Δημήτρη?
    ειναι δυσκολο?

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα βαλω ψηφιακο δεκτη φιλε αλλα ελεγα σε κανα χρονο ωστε να πετυχω καλητερη τιμη και μηπως βγουνε συμβατοι με τα χειριστηρια ωστε να μην αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το χειριστηριο του δεκτη. ουτως η αλλως στην αθηνα που μενω το αναλογικο σημα θα σταματησει τελος του 2011
    ναι αξιζει να παρεις την αναλογικη κεραια αν σκεφτεσε ετσι απλα μετα θα την πεταξεις(1 χρονο 50 euro καλα ειναι σιγα τα λεφτα), το ξαναλεω ο ψηφιακος δεκτης εχει πακετο δικες του κεραιες οι οποιες οπτικα δεν μου αρεσαν καθολου, παιδια ξεχασα να πω και ενα αρνητικο που μολις θυμηθηκα, οταν βγαινετε απο το αυτοκινητο να κλεινετε πρωτα την οθονη και μετα να βγαζετε τα κλειδια, βγαζοντας τα κλειδια χωρις να το κλεισουμε χανονται οι μνημες του ραδιοφωνου δεν ξερω αν θα υπαρξει αργοτερα καποια λυση προς το παρον δεν υπαρχει

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην συνδεσμολογια ησουν παρων Δημήτρη?
    ειναι δυσκολο?
    ευκολο ειναι αρκει να ξερεις, προσοχη στους αεραγογους οταν τους βγαλετε παραλιγο να εμπαινα σε περιπετειες

Σελίδα 81 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 3171798081828391131 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP