Για του μ3 εννοώ ρε!
Printable View
Για του μ3 εννοώ ρε!
δε νομίζω τ 5αρι είναι πολύ ανθεκτικό. διαφόρικο βαλε το πολύ 188μμ για παραπάνω θα ανεβεί το κοστοσ γιατί θα θεσ γέφυρα όλη κομπλέ με φρένα κτλ ε αφού θα βελτιώσεις τα πίσω τα μπροστά δε λέει να τα αφισεισ ετσι θα θεσ κ μπρος εγώ λέω αστα εκτοσ εάν ΈΧΕΙΣ χρήμα παω πασο. μπορείς βέβαια να κανεισ κ πατέντα με διαφόρικο πχ απο 750ι (ξέρω ότι γίνετε στ 36αρια) που ειναι κ φτηνο κ 210μμ κ μπλοκε δίσκατο ετοιμο
Μην μπλεκεις με πατεντες ή με αλλαγες μονο στον εναν αξονα.Αρα αν αποφασισεις να βαλεις γεφυρα κομπλε με ψαλιδια,ημιαξονια κτλ απο Μ3 Ε46,θα πρεπει να βαλεις και τα μπροστα για να ειναι σωστο απο γεωμετρια τ'αμαξι σου και να στριβει σαν Μ3.Αν απλως σ'ενδιαφερει να λυσεις το προβλημα του κοντου διαφορικου σου,αλλαζεις ΜΟΝΟ διαφορικο-ημιαξονια μαζι με τον αντιστοιχο αξονα!Και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι για εξοδα,πουλα το Quaife σου και παρε ενα διαφορικο 2.93 απο 330 που ειναι καβουκι 188mm και βαλε μεσα μια αλλη μοναδα Quaife παλι ή καποιου δισκατου.
Ο μηχανικος σου αυτο σου ειπε ακριβως,ασχετα αν δεν καταλαβες και νομιζεις οτι φταιει το Quaife.Αυτη τη στιγμη φορας 168mm διαφορικο και αντιστοιχο γκρουπ μπλοκε,τα οποια δεν αντεχουν στη δυναμη-ροπη και σπανε.
Εν κατακλειδι,ευχομαι γρηγορα να βρεις να πουλησεις το μικρο Quaife που εχεις και να βαλεις το διαφορικο του 330.Τωρα αν βρεις κι ενα σασμαν απο 330 μαζι,παρ'το για 2ο.....δυσκολα θα σπασεις του 320ci ομως....
Υ.γ περιμενουμε κι αλλα βιντεακια καψιματος στην ομορφη Λερο thumb
Δυστυχως,επειδη απ'οτι εχω καταλαβει,δεν πολυγνωριζεις απο μηχανικα μερη,εσυ δεν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου...Και δεν ξερω αν θα βρεις ακρη,για τον ιδιο λογο,βαζοντας το VIN σου στο realoem.....Οποτε επειδη εισαι σε νησι,μονο ο μηχανικος σου μπορει να σου πει.Λογικα θα ξερει αφου γι'αυτο το λογο σου'πε ν'αλλαξεις διαφορικο......Anyway κατα 99% μικρο φορας παντως....