Αρχικό μήνυμα απο
Stathis
κατ αρχας δεν πιστευω οτι μπορει να φτασει με ασφαλεια αυτο το μοτερ 500 αλογα στον τροχο (κοντα 600 στροφαλο).
αν υπολογισουμε οτι νορμαλ εχει καπου 220 μιλαμε για αυξηση πανω απο 100%...
δεν εχω ψαξει το θεμα, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει βελτιωση στο Ν54 που να δινει +280 αλογα με κλειστο μοτερ.
ισως και να κανω λαθος βεβαια, αλλα προσωπικα δεν θα το αποτολμουσα.
επισης οπως ειπε ο θωμας η βελτιωση ειναι θεμα συνολου.
αν γυμνασω μονο το δεξι μου χερι δεν προκειται να τους δειρω ολους.
τωρα δεν ξερω που παμε με φρενα-αναρτηση-μεταδοση-τροχους που ειναι για 220 αλογα, αν εμεις προσθεσουμε αλλα τοσα -και βαλε- και φτασουμε στα 500 (μιλαμε παντα στη θεωρια, οπου εκει πιστευω οτι θα μεινουν και τα συγκεκριμενα "500", οπως και τα περισσοτερα "βελτιωμενα" αλογα στην ελλαδα).
στρατο σε συμβουλευω να αφησεις το αυτοκινητο ησυχο, διοτι η αποτυχια απο την επιτυχια ειναι παρα πολυ κοντα σε αυτα τα πραγματα και οι ασταθμητοι παραγοντες (που δεν μπορεις να προβλεψεις, για αυτο ακριβως ειναι ασταθμητοι) πολλοι.
σκεψου οτι δεν υπαρχουν πολλα παιδια στην ηλικια σου με αυτοκινητα των 100 χιλιαδων ευρω.
υπαρχει μια παροιμια που λεει οποιος θελει τα πολλα, χανει και τα λιγα...
λαβε τη κι αυτην υποψιν σου.
τελος επειδη εισαι ανησυχος με τα μηχανολογικα και ειναι πολυ καλο αυτο, θα σου προτεινα να ακολουθησεις το σωστο και επιπονο δρομο των αγωνων και οχι τα ευκολα καραγκιοζιλικια της καρΓιερας στα βραδυνα στεκια.
παρε μια φθηνη καροτσα, βαλε μεσα ενα μοτερ, ενα μπακετ και ενα ρολμπαρ και ξεκινα.
νταγκστερ, ντριφτ, αναβασεις μετα απο λιγο, οτι νομιζεις οτι σου αρεσει.
εκει θα δεις και αν εχεις ταλεντο οδηγου ή μηχανικου.
εγω σε μια τετοια περιπτωση θα χαιρομουν να συμβαλω να ερθω σαν βοηθος σε καποιο αγωνα, οπως νομιζω και αρκετα παιδια απο εδω.
με λιγα λογια, παιξε με πιο φθηνο παιχνιδι, σε ασφαλεστερο χωρο και δειξε αυτο που αξιζεις απεναντι στους καλυτερους του χωρου.
το αποτελεσμα νομιζω θα σε ευχαριστησει και θα σε γεμισει πολυ περισσοτερο απ' το να περασεις το μπαμπη το σουγια και το μητσο το χλαπατσα μεσ΄στα σκοταδια και να κρυβεσαι... thumb