Αντε με ενα stroker kit θα εισαι κομπλε.
Καλα χιλιομετρα.
Printable View
Αντε με ενα stroker kit θα εισαι κομπλε.
Καλα χιλιομετρα.
Μερικές λεπτομέρειες απο το άλλο ποδήλατο δρόμου που έχω που είναι πολύ ανώτερο απο το προηγούμενο...
Συνολικό βάρος 6,7 κιλά!
Προσέξτε το carbon στην πεταλίερα έχει ειδική πλέξη για να μπορεί να αντέχει πιέσεις απο διάφορες κατευθύνσεις σε αυτοκίνητο δεν έχω δει να χρησιμοποιείται τέτοιο είδος ακόμα τουλάχιστον σε αμάξι παραγωγής.
ελα και εδω ενα απ.
Ξεμπαξα ενα ποδηλατακι απο το υπογειο.
Το τιμονι ειναι για τα μπαζα.Το ιδιο και τα λαστιχα.Αξιζει να το μαζεψω?
Με κανα κατοσταρικο κανουμε δουλεια??? (τιμονι-ροδες-σελα)
καλε μου φιλε αντωνη απο μια γρηγορη ματια....Ουτε 300 δε φτανουν....
Μονο ζαντα το λιγοτερο 150!!!!
για βοηθηστε λιγο
και γω ρε παιδια σημερα εβγαλα το δικο μου και θελει τα συμαζεματακια του οπως και του φιλου πιο πανω αξιζει τον κοπο?το εχω αφησει το σπορ εδω και πολλα χρονια και δεν ξερω τι παιζει με τιμες πια!!!!ζαντες λαστιχα νορμαλ ποσο ?ενα πιρουνι ποσο?οχι τπτ τρελο και ετσι ενα σερβισ ρυθμισμα κλπ?
Οι τιμες εχουν μεγάλη απόκλιση. Καλά ειναι να επισκευθείς το κοντινότερο ποδηλατάδικο να το δουν και να πάρεις μια ιδέα.thumb
το λοιπον.
Θεμε: λαιμο τιμονιου-τιμονι-χειρολαβες-σελα(μαλλον)-τροχους-ελαστικα-τακακια(μαλλον)
Για βοηθηστε λιγο.Ειχε ποσταρει ο βασιλης κατι sites τα οποια σβηστηκαν.
Εγω εχω μπει στα
https://www.podilata.net/
https://www.worldofbike.gr/gr/
https://www.kassimatisbikes.gr/
Ακριβα τα βλεπω τα πραγματα
Να και δυο ''εργαλεια'' απο την αγαπημενη μας μαρκα ..... !!!! :thumbsup:
και ενα φεραρι.......
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...raribike-1.jpg
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.!!!:th_Laie_67-1:
Ενα σωρό λεφτά για την φίρμα. Γιατί το ποδήλατο αυτο καθ'αυτό δεν φτιάχνεται απο καμία αυτοκινητοβιομηχανία.
Το Ελληνικό IDEAL μου (Ergomax) είναι όλα τα λεφτά. Δεν χορταίνω τις (ασφάλτινες) βόλτες.
Προτίνω συνάντηση βορειοελλαδιτών ποδηλάτων στην Παραλία της Θεσσαλονίκης,φυσικά μπορούν να συμμετάσχουν και από τις υπόλοιπες πόλεις:th_Laie_67-1: πάντος χωρίς πλάκα όποιος θέλει Θεσσαλονικιός μπορούμε να οργανώσουμε μια συναντησούλα στην παραλία,έτσι να κάνουμε και κάτι διαφορετικό...thumb
Βρε βασίλη μακάρι να μπορούσα να ερχόμουν στην συνάντηση στο Βόλο :crying: και θα έσκαγα με ποδηλατάκι πίσω στο πορτπαγκάζ....:original: να χάσουμε τέτοια συνάντηση κρίμα,γι αυτο και εγώ θέλω για παρηγοριά μια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη,έστω και με ποδήλατα....
Φανη μου....
για ενα πραγμα χαιρομαι...αλλα για το ιδιο λυπαμαι κιολας...(πως γινεται αυτο θα μου πεις?)
χαιρομαι που γνωριζομαστε εστω κ δια διαδικτυου τοσος καλος κοσμος.....λυπαμαι που η αποσταση δεν μας αφηνει να βρισκομαστε κ απο κοντα!(σκεψου τι bmwδοβολτες θα καναμε ολοι παρεα-κ τι ποδηλατοδιαδρομες θα διανυαμε οι ''δεινοι'' ποδηλατες!!!):thumbsup::th_Laie_67-1:
Καλή καρδιά και Υγεία να χούμε Billi,και ολα γίνονται !!!!
Για να σας βλέπω να γράφεστε ολοι στο Γκρουπάκι των Ποδηλατων..:original:
εκανα κατι μικρο-μπαξιματακια που θελω να δει ο φιλος μου ο samaro...!:whistle:
το λοιπον...επεσαν πολλα λαμπιονια (Led):whistle::th_Laie_67-1:....μεχρι κ στα καλαμια-αμορτισερ μπροστα που ειναι θεσεως..μιας κ οι πιο πολλες βολτιτσες γινονται μετα τις 9 το βραδυ...οποτε πρεπει να μαστε ορατοι 100%
μπηκε κουδουνακι ...για να μας ακουν παντου....
μπηκε πισω φαναρι (κοκκινο ευδιακριτο).....
βρεθηκε θεση για το iphone...Ουτως ωστε το προγραμματακι να μας δειχνει κ τι θερμιδες καιμε....:hystericalbs1::hystericalbs1:
επεται συνεχεια με αλλαγη τιμονιου carbonthumb...που εχει παραγγελθει μεσω ebay...
θα το διαβασει κανας παλιος ...φιλος:whistle:...κ θα λεει τι τα θες τα ελαφρωματα 112 κιλα ανθρωπος...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
τεσπα...το μπαξειν δεν τελειωνει πουθενα....
αφου δεν εχουμε προς το παρον να ριξουμε κατι στο μπεμπε...κ το αφησαμε για τον χειμωνα,καταπιαστηκαμε με το ποδηλατο....
παντως...δεν νομιζω οτι θα παρατησω αυτην την...απασχοληση ποτε...!
ειναι αλλη φαση...!
επομενες φωτο με το καρμπον.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::thanks:
νικολα....
για αυτην την ζαντα σου λεγα....
:original:
γινεται?:whistle::whistle:
Βασιλη φανταζομαι οτι πεφτει πολυ ορθοπεταλια με αυτη τη σελα.Εγω εβγαλα τη δικια μου και εβαλα ενα παγκακι.
Επισης φανταζομαι οτι στο σαλονι το εχεις βαλει για τις αναγκες της φωτογραφισης. Εγω το εχω μονιμα στο μπαλκονι.
Ασε που το χρησιμοποιώ πλέον για κάθε δουλεία σε απόσταση 4-5 χιλ γύρω απο το σπίτι μου.:original:
τι ειναι τουτο ρε σιλεντακο μου?:shok:
πως μας φτιαχνεις ετσι τωρα?:whistle:
ολα θεμα συνηθειας ειναι ......:th_Laie_67-1:
στην αρχη πονουσε:shok:......τωρα , δεν μπορω να πω οτι μ αρεσει κιολας...αλλα δεν ποναει :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αν εστω κατα διανοια περνουσε απο το μυαλο μου (κ ξεστομιζα) στην γυναικα μου οτι το ποδηλατο θα κοσμει πλεον το σαλονι μας...μαλλον θα κοιμομουν εγω στο μπαλκονι......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
οντως χαριν της φωτογραφισης (μην γελαει ο κοσμος βραδιατικα που αναβοσβηνουν τα φλας της DSLR για το ποδηλατο:th_Laie_67-1:) εγινε το σκηνικο μεσα στο σπιτι!
:thanks:
Παίδες είχα πάει στον γιό μου, και έμεινα 5 ημέρες στο Καίμπριτζ.
Πρόκειται για μια πανέμορφη πόλη αλλά το κύριο είναι οτι εχει εκατοντάδες χιλιάδες ποδήλατα.
Δεν ξαναείδα τετοιο πράγμα. Παντού ποδήλατα,ποδηλατόδρομοι αλλα΄και ποδηλάτες όλων των ηλικίων.Με ηλιο η με βροχή.
Φαντάζομαι πως θα είναι στις κάτω χώρες. Ο παραδεισος της ποδηλασίας.:original:
χεχε.. πάντως πέραν του ότι είναι πολύ ψαρωτικό, απο ό,τι δείχνει πρέπει να είναι πολύ πιο ξεκούραστο απο κανονική σέλα γιατι κατανέμει καλύτερα τη πίεση απο όλο το βάρος του σώματος. το κιβώτιο με τη σειρά του είναι κι αυτό καλη λύση και παρόλο το πρόσθετο βάρος του πιστεύω οτι συνολικά είναι πιο "έξυπνο" απο συμβατικό derailleur στο πόσο έργο περνάει απο τα πόδια σου στην άσφαλτο και έχει το πλεονέκτημα οτι μπορείς να αλλάξεις σχέση μετάδοσης σε στάση (αυτό απο ebay). κοινώς.. μπάξε.
Αφήστε ρε τις τεχνολογίες σασμάν... για τ'αυτοκίνητα μας !!!:th_Laie_67-1:
έχω πετύχει πολλές φορές σε auctions τέτοιες περιπτώσεις που δίνουν το nuvinci μαζί με τη ζάντα:
https://cgi.ebay.de/NuVinci-Stufenlo...item3f00b7c2a1
τώρα για διαφορετική διάσταση ζάντας και ποιος πλέκει ακτίνες υπάρχουν μερικοί επαγγελματίες που καταπιάνονται και με τέτοιες "μπελαλίδικες" δουλειές όπως είναι ο γνωστός στους ποδηλατάδες "γιατρός" στη Κηφισιά.
το σύστημα αντικαθιστά τον άξονα της πίσω ζάντας μαζί με όλα τα πίσω γρανάζια και μπαίνει ένα δικό του γραναζάκι που φαίνεται εξωτερικά για να παίρνει κίνηση απο το μπροστινό γρανάζι. οι πίσω ταχύτητες είναι μέσα στη ζάντα στην ουσία.
δεν χρειάζεται ρεύμα, απλά όπως και οι συμβατικές ταχύτητες δουλεύει με ντίζα, αντικαθίσταται δηλαδή το χειριστήριο των πίσω ταχυτήτων με το δικό του.
τωρα να σου πω συγχαρητηρια.....λιγο θα ειναι...
το σκεφτομαι εδω και ενα χρον οπεριπου,αλλα ντρεπομαι να ανεβαινω δυο μετρα γαιδουρι και 90 κιλα πανω σε ποδηλατο...
ομως φαντασου οτι κανεις το καλυτερο δωρο στη καρδια σου,στα ποδια και τους κοιλιακους σου.κανεις ενα δωρο και στο πορτοφολακι σου που το αφηνεις λιγο χωρις να το ανοιγικλεινεις..να ηρεμησει λιγο και αυτο,αν ειχε στομα...
με βλεπω και εμενα σε λιγο με κανενα
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:γαιδουρι ....90 κιλα?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εγω τι ειμαι δλδ.....μουλαρογαιδουρογάιδ ρος 112???:shok::whistle::th_Laie_67-1:
μη μασας γιωργακη.....τσιμπα το ποδηλατακι κ θα δεις πως θα αλλαξεις σκεπτικο....
ωστοσο αν εισαι προς παραλιακη...θα χαρω να συμποδηλατισουμε....:hystericalbs1 :
Και εμείς χθές το βραδάκι κάναμε τρελή μάζοξη στην παραλία της Θεσσαλονίκης με 17 ποδήλατα εκ τον οποίον τα 9 ήταν γυναικείου φίλου,μάλιστα η αναχώρηση κατά τις 3:30 το βράδυ μας δυσκόλεψε λιγάκι λόγω υπερβολικής κατανάλωσης μπύρας,αλλά πάντα με μέτρο :cheers: γιατί όπως προείπα υπήρχαν και κοπέλες στην παρέα...:hug:
και μερικα που θα πρεπει να "θυμομαστε"...
https://www.2x4.gr/