Ευχαριστώ δεν θα πάρω.!!!
Ενα σωρό λεφτά για την φίρμα. Γιατί το ποδήλατο αυτο καθ'αυτό δεν φτιάχνεται απο καμία αυτοκινητοβιομηχανία.
Το Ελληνικό IDEAL μου (Ergomax) είναι όλα τα λεφτά. Δεν χορταίνω τις (ασφάλτινες) βόλτες.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.!!!
Ενα σωρό λεφτά για την φίρμα. Γιατί το ποδήλατο αυτο καθ'αυτό δεν φτιάχνεται απο καμία αυτοκινητοβιομηχανία.
Το Ελληνικό IDEAL μου (Ergomax) είναι όλα τα λεφτά. Δεν χορταίνω τις (ασφάλτινες) βόλτες.
Dimitra Gk (28-01-12)
Προτίνω συνάντηση βορειοελλαδιτών ποδηλάτων στην Παραλία της Θεσσαλονίκης,φυσικά μπορούν να συμμετάσχουν και από τις υπόλοιπες πόλειςπάντος χωρίς πλάκα όποιος θέλει Θεσσαλονικιός μπορούμε να οργανώσουμε μια συναντησούλα στην παραλία,έτσι να κάνουμε και κάτι διαφορετικό...
![]()
''One love three letters'' .....BMW
Βρε βασίλη μακάρι να μπορούσα να ερχόμουν στην συνάντηση στο Βόλοκαι θα έσκαγα με ποδηλατάκι πίσω στο πορτπαγκάζ....
να χάσουμε τέτοια συνάντηση κρίμα,γι αυτο και εγώ θέλω για παρηγοριά μια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη,έστω και με ποδήλατα....
Φανη μου....
για ενα πραγμα χαιρομαι...αλλα για το ιδιο λυπαμαι κιολας...(πως γινεται αυτο θα μου πεις?)
χαιρομαι που γνωριζομαστε εστω κ δια διαδικτυου τοσος καλος κοσμος.....λυπαμαι που η αποσταση δεν μας αφηνει να βρισκομαστε κ απο κοντα!(σκεψου τι bmwδοβολτες θα καναμε ολοι παρεα-κ τι ποδηλατοδιαδρομες θα διανυαμε οι ''δεινοι'' ποδηλατες!!!)![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Ptboul (31-05-10)
Καλή καρδιά και Υγεία να χούμε Billi,και ολα γίνονται !!!!
Για να σας βλέπω να γράφεστε ολοι στο Γκρουπάκι των Ποδηλατων..![]()
georggge46 (29-05-10), stratos (29-06-10), Vasilis (29-05-10)
Vasilis (29-05-10)