ποιος είναι ο γνωστός γιατρός;;;
Printable View
Μήτσο αν εννοείς του Abo, δε νομίζω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι.
Εκείνο ήταν ένα περίεργο κίτρινο individual, και το πουλούσε στον Κορφιάτη στην Καλλιθέα και σίγουρα δεν ήταν Schnitzer.
To συγκεκριμένο υποψιάζομαι ότι το είχε αυτός που έχει το μαγαζί με το ψαρονέφρι (Βαγγέλης νομίζω) κοντά στον Tamtam. Αυτό πρέπει νά΄ναι
Σίγουρα το κίτρινο δεν είναι το γνωστό...Εκτός απο το χρώμα δεν ταιριάζουν και τα χιλιόμετρα...Το άλλο είχε πάνω απο 130Κ...;)
Oσο για το navi,απλά το συγκεκριμένο δυσεύρετο!Το έχω δει σε ελάχιστα αμάξια.Για την εποχή του θυμάμαι έκανε ένα σκασμό λεφτά!
(όπως και το ηλεκτρονικό log book ;) https://bmwfans.info/parts/catalog/E...onic_log_book/ ...Το έχω δει μόνο μια φορά σε φόρουμ του εξωτερικού...)
εβγαινε Μ3 χωρις στανταρ xenon?το κιτρινο δεν εχει.στην περιγραφη αναφερει οτι εχει αλλα προφανως εννοει HID kit
Tα πρωτα εβγαιναν με τα ξενον εξτρα.Οσο για το χρωμα εχετε δικιο.Του γιατρου ηταν καναρινι.Τα χιλιομετρα δεν τα υπολογιζωω γιατι αυτο που λεω ειχε εμφανιστει σε μαντρα με λιγοτερα απο 120000χλμ...
wow!Πρέπει να είναι απο τα πρώτα Μ3!!!!!
(ανάκληση έχει κάνει άραγε?)
Manual,navi με κασσέτα και μικρή οθόνη!?!
Πάντως αν έχουν γίνει τα απαραίτητα,είναι καλή τιμή...:)
Aρη γενικά ο συγκεκριμένος έμπορος έχει απίστευτες τιμές!!Δεν ξέρω πως...
Μα πως γίνεται να είναι όλα ατρακάριστα κι όταν αρχίσεις λίιιιιγο το σκάλισμα να ανακαλύπτεις άλλες αρμόκολλες / πόντες από τις εργοστασιακές. :confused: :rolleyes:
edit: Το άλλο ανέκδοτο με το "ΑΒΑΦΟ ΣΑΣΙ" το χετε διαβάσει έτσι? https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...3&postcount=76
Όχι, ο Χαντές δεν εννοεί αυτό.
Εννοεί ότι μερικά γατόνια βγάζουν μέχρι και ειδικά αντίγραφα από WBSxxxxxxxxxxxxx (edit) tags και τα κολλάνε στο θώλο, εκεί που τοποθετείτε και από το εργοστάσιο. Και στο πουλάνε για γνήσιο. ;) Έχω δει πολύ καλές "δουλειές" που δύσκολα τις διακρίνεις αν δεν είσαι γνώστης.
Μετά τα μαστόρια πρέπει να ξέρουν που να κοιτάξουν για να βρουν τα ράμματα.
WBSxxxxxxxxxxxxx τα ///Μ, WBAxxxxxxxxxxx όλα τα υπόλοιπα.
Παιδια για να μην γινει θεμα ενω δεν πρεπει,το αμαξι με τα 12.999 ευρω εκει στην Πλαπουτα που ειναι απο τα πολυ πρωτα Μ3 Ε46 (λογικα κατασκευη η παλιοτερη μπορει να ειναι Σεπτεμβριος 2000-το πιο παλιο καταγεγραμμενο Μ3 Ε46) ειναι γνησιο το αμαξι.Τα Μ3 Ε46 εκει στο θολο που ειναι ο αριθμος πλαισιου εχουνε μια ζελατινα απο πανω μην μπερδευεστε.
Επειδη πολλα γινονται σε συτη την κωλοχωρα-(a.k.a ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ)-(δεν μιλαω για το συγκεκριμενο αμαξι) οποιος παει και βλεπει Μ3 Ε46 ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ αποκλειτικα στον αριθμο πλαισιου που βλεπει και του βγαζει το REALOEM.
Πρεπει να γινει αντιστοιχιση με το αμαξι.....δηλαδη,ειναι μετατροπη απο το πλαισιο???Βλεπουμε μονοι μας αν ξερουμε ή με τον φανοποιο μας τα πονταρισματα στα φτερα (εφοσον δεν τα εχουνε κανει στο χερι-το εχουμε δει και αυτο το καραγκιοζιλικι) και το πορτ-μπαγκαζ πισω απο κατω και σε πολλα σημεια ακομη.
Ειναι γνησιο απο το πλαισιο???ΠΑΛΙ βλεπουμε οτι στα γνωστα σημεια δεν εχει γινει δουλεια φανοποιου (να μην μας πουλησουνε για γνησιο μια μετατροπη-μαιμου).
Θελω να πω οτι ενα γνησιο αμαξι μπορει να εχει κλαπει-να εχει αλλαχθει ο αριθμος πλαισιου με εναν απο ενα 316i (τρακαρισμενο συνηθως) και να πουλιεται στη συνεχεια σαν μια πολυ καλη μετατροπη που δεν φαινεται τιποτα κατα τα λεγομενα του καθε πωλητη αλλα η αληθεια μπορει να αποκαλυφθει με τη βοηθεια ενος φανοποιου ή και απο εμας αν ξερουμε.
Τετοιες περιπτωσεις εχουνε αναφερθει και σε αρθρο που ειχα ποσταρει παλιοτερα απο δημοσιογραφο που ειχε κανει αντιστοιχη ερευνα με επισημα στοιχεια της Αστυνομιας.
Ξαναλεω το αμαξι που λετε δεν εχει κατι,για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις κατα λαθος κριμα ειναι.
Σε ολα αυτα βοηθαει να εχουμε ξεψαχνισει αμαξι φιλου γνησιο που ξερουμε οτι ειναι καθαρο και προσεχουμε ασταρια,μονωσεις,βερνικια κτλ που εχει του φιλου μας και παμε μετα και βλεπουμε αυτο που μας ενδιαφερει.Οπως καταλαβαινεται στο σημειο που τον εχει τον αριθμο πλαισιου το Μ3 Ε46 αν εχει γινει βαφη μεσα στη μηχανη-θολο κατι αρχιζει και βρωμαει (χτυπημα ή μαιμουδια) και τοτε φοραμε τα AIR NIKE μας και φευγουμε σαν πεταλουδιτσες!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι για να ξεδιαλυνουμε λιγο τα πραγματα...
καλα και καθαρα μ3 ειναι λιγα...πραγματικα λιγα...πχ..στο συνεργειο που πηγαινω το δικο μου ηταν αλλα δυο διπλα...και τα δυο βαμμενα στο πισω φτερο-α!!!!!και φυσικα οπως γνωριζουν οι πιο πολλοι στα σκουρα χρωματα φαινεται..και μαλιστα πολυ και με το ματι..προσοχη δεν λεω οτι τα αμαξια ειναι απαραιτητα τροπετα....αλλα εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να εχει αλλα χρωματα..πλην του μαμα..
απο κει και περα..εχει αρκετα θεματα το μ3 σαν γνησιο-ποσο μαλλον σαν μετατροπη-μακρυαααα...δουλευουν σωστα τα vanos?ειναι ατρακαριστο?το πατωμα πισω ειναι καθαρο?τα πριν το 03-04 ειχαν κανει αλλαγη στα μεταλλα?το διαφορικο του ειναι σε καλη κατασταση?τα χιλιομετρα ειναι πραγματικα?
ολοι ξεχνουν οτι παιρνουν ενα αμαξι που στανταρ εχει 100-150χιλ χιλιομετρα στην καλυτερη των περιπτωσεων..μονο η τυπικη και λογικη φθορα-δηλαδη σινεμπλοκ-αμορτισερ-ελεγχος ψαλιδια-λαστιχα-δευτερεοντες ιμαντες-δισκο πλατο-δισκους και πολλα αλλα κοστιζουν..και το κοστος αντιστοιχει σε ενα αμαξι των 90χιλιαδων ευρω και οχι των 15 που θα το παρουν..και δεν βαζω μεσα τα ληστρικα χαρατσια των τελων-ασφαλειων-φορολογισιμων κτλ...ή τις βενζινες...
εν ολιγοις θελω να πω..οτι μην ακουτε την τιμη και δελεαζεστε...ενα ακριβο αμαξι ειναι και ακριβο στην συντηρηση του..διαβαστε πολυ καλα τα παντα για το μ3 ε46 μεσα απο τα forum πριν αγορασετε ενα και ρωτηστε και αρκετα συνεργεια που ποναει αυτο το αμαξι καθως θα βρεθειτε προ εκπληξεων μετα την αγορα του...πολυ προσοχη λοιπον..
Το Μ3 παντως με τα 12.999 ειναι οκ . . .
Ψαχνει γνωστης Μ3 που ξερει απο αυτοκινητα BMW και με τεχνικο ελεγχο ειναι οκ !!!
Καποια πραγματα οταν δεν γνωριζουμε ειναι καλα να μην μιλαμε . . .
Θεωριτικα, αξιζει.. Διοτι και μοτερ, αν χρειαστει, ποσο θα παει το κοστος..?? (δεν ξερω, ρωταω κι εγω)
Απλα, αμα θελει ΚΑΙ πατωμα πισω επισκευη.. ΚΑΙ δεν ξερω εγω τι αλλο.. και φτασει η τιμη ενα 20αρικο, τοτε πιο καλα να παρει καποιο αλλο.. Εχει και καποια facelift του 03 και 04 που ξεκινανε απο 16,000.. Αν ειναι να δωσει 13 να παρει αυτο, βαζει αλλα 3 και παιρνει κατι (θεωρητικα παντα, διοτι χωρις ψαξιμο και απο τις φωτο, ολα ωραια φαινονται..) κατι πιο καινουργιο και πιο καλο..
Επειδη σημερα εκανα μια βολτα και ρωτησα για το συγκεκριμενο αμαξι,ετσι απο περιεργια,να σας πω οτι η τιμη αυτη ειναι χωρις σημα και μεταβιβαση.
Αρα το αμαξι μπορει να ειναι πραγματικα καλο αλλα η τιμη του δεν ειναι αυτη που παρουσιαζεται στο car.
Ισως να ειναι αυτος ο λογος που δεν το εχουν παρει ακομα.
Αυτες τις μ@λ@κιες κανουν.. και μολις παει ο πελατης.. φευγει..
Τα ιδια κανουν ορισμενοι με το ΦΠΑ.. Βλεπεις την τιμη.. Και σου λεει.. +τοσο ΦΠΑ.. Κατσε ρε φιλε.. Δλδ, ειναι τοσο δυσκολο να γραψεις οτι ΤΕΛΙΚΗ τιμη ειναι τοσο..??
Παντως ΔΕΝ συμφερει το συγκεκριμενο αν βγαινει 14,5.. Με λιγα παραπανω, βρισκεις facelift..
με λιγη υπομονη και ψαξιμο βρισκεις το αμαι που θελει ο καθενας
έλα ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο...14.5 χιλιάρικα για Μ3 Ε46 καθαρό???μην λέμε και ότι θέλουμε.
φοβερά καλή τιμή αν μιλάμε για αμάξι που δεν θέλει επισκευές. μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια. και στο κάτω κάτω αν δεν κυκλοφορεί τ'αμάξι, γιατί να πληρώσει σήματα ο ιδιοκτήτης???επειδή μπορεί να το πουλήσει???
η τιμή του ΑΝ το αμάξι είναι καθαρό, είναι πάααααααααααααααααααρα πολύ καλή.
Δεν είναι απαραίτητα απόλυτο αυτό Ζακ. :p Και θα εξηγήσω:
Ειδικά στο παλιό πλέον σκαρί του Ε46, το f/l δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Εμφανισιακά τουλάχιστον. Ένα μεγαλύτερο 'χερούλι' στο πορτ-μπαγκάζ και πίσω led φώτα, δε νομίζω να έκαναν το f/l πιο 'ποθητό'.
Στα σημερινά f/l bmw και όχι μόνο, οι διαφορές είναι πολύ πιο σημαντικές, ενώ σε άλλες μάρκες για να βάλεις f/l φώτα πρέπει ν αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο (καπώ, μπρος & πίσω φτερά, πορτ μπαγκάζ).
Κατά τη γνώμη μου αυτό που πρέπει να κοιτάξει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής Ε46 Μ3, είναι η συντήρηση / service που έχει γίνει στο αυτοκίνητο, το σημαντικό recall, τα ανταλλακτικά και τι από τα περιφερειακά χρήζει αλλαγής. Και όχι αν έχει πίσω led φώτα, ή νάβι.
Όπως πολύ σωστά είπαν και άλλα παιδιά πιο πριν, ένα αμάξι 340 αλόγων στα 15 χιλιάρικα μπορεί φαντάζει σούπερ ευκαιρία, μπορεί όμως και να κρύβει πολλά κουσούρια που με τη πρώτη μιζιά δε φαίνονται. Δυο-τρία εύκολα εντοπίσιμα πραγματάκια σε Μ3 είναι για πλάκα 2-3 χιλιάρικα και μιλάμε μόνο για λάστιχα, αμορτισέρ, φρένα. Που να πιάσεις όλα τα υπόλοιπα.
Αναρωτηθείτε λοιπόν και ερευνήστε καλά.
Πιστευω πως ενα f/l μοντελο περα απο τις αισθητικες αλλαγες που εχει ,ειναι βελτιωμενο κ στα μηχανολογικα-ηλ/κα μερη του.Τα προβληματα που βγαζουν τα πρωτα μοντελα σε καθε νεα σειρα η εταιρεια τα λαμβανει υποψιν κ προσπαθει με το f/l να τα εξαλιψει...(βλεπε μεταλα στα πρωτα Μ3 ) .
Σιγουρα για ενα μεταχειρισμενο αυτο που μετραει παρα πολυ ειναι κ η σωστη συντηρηση αλλα κ η χρηση του αυτοκινητου .Βεβαια ολοι θελουμε να αγορασουμε περισσοτερα καλουδια (ζαντες ,navi ,δερματα ,κ.α) με λιγοτερα χρηματα ,αλλα αυτο δεν πρεπει να ειναι το κυριοτερο κριτηριο επιλογης.
Τελος το συμπερασμα ειναι πως η φτηνια τρωει τον παρα κ αυτο σημαινει οτι οταν κατι ειναι πολυ φθηνοτερο απ το μεσο ορο της αγορας σιγουρα κατι κρυβει...
Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που σκοτώνουν το Μ3 τους αυτήν την περίοδο και να είναι άψογα συντηρημένο. Και η συντήρηση σε ένα τέτοιο αμάξι είναι το Α και το Ω, εάν δεν δουλεύουν όλα ρολόι και δεν είναι όλα του τα αναλώσιμα σε καινουργή κατάσταση απλά το Μ3 δεν πάει σαν Μ3...και είναι κρίμα να πληρώνεις σήμερα τα παρανοικά χαράτσια προκειμένου να έχεις Μ3 και το αμάξι να μην σε ικανοποιεί στο βαθμό που ορίζουν οι προδιαγραφές του.
Όποιος θέλει Μ3 πρέπει να έχει πέρα από το ευτελές ποσό των 15,000 προυπολογίσει και άλλα 10,000 σαν κεφάλαιο συντηρήσεων ή αβαριών. Εκτός κι αν το θέμα είναι να λέει απλά πως πήρε Μ3...
Αυτο εννουσα Θωμα.. :)
Συμφωνω με το Monsta.. (οτι ειναι πολυ βασικο σε ενα μεταχειρο η συντηρηση, ποσο μαλλον σε ενα ///Μ)
Απλα να σας πω, πως το σκεφτομαι ΕΓΩ..
Αν επαιρνα Μ3 αυτη τη στιγμη, μαλλον θα επαιρνα του Monsta.. :D Με κλειστα τα ματια.. :thumbsup:thumb:whistle::D
Αν για τον Χ,Ψ.. λογο δεν ηθελα του Κωστα.. τα ΠΡΩΤΑ Μ3 που θα κοιτουσα, θα ηταν τα facelift.. Αμα ο αλλος δινει κοντα 15 ενα του 2001 και ο αλλος πουλαει του 2003 16, δεν θα κοιτουσατε το πιο καινουργιο..?? (εγω τουλαχιστον ετσι θα εκανα..)
Μπορει να ειναι οντως μικρες οι διαφορες στα facelift, αλλα οπως και να το κανουμε, τα LED πισω κανουν το 46αρι να φαινεται πιο "φρεσκο"..
Τα led μπαίνουν με ελάχιστο κόστος και σε 5'. :original:
Θα σου δώσω άλλο ένα παράδειγμα. Το 46 Μ3 του Lunatic ήταν προ f/l, αλλά αν έβλεπες εκείνο και μερικά 'καθημερινής χρήσης' f/l, θα κατέληγες στου Γιάννη χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης τα χλμ είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπου ένα του 03 μπορεί να χει 80Κ και του 05 120Κ. Αν μπορεί να εξακριβωθεί και αυτό σε μία αγορά, είναι αυτονόητο πως θα πας στο αμάξι με τα λιγότερα χλμ.
Θέλω να πω πως παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες μέχρι τη τελική επιλογή.
Εγώ τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι και αυτό θα κανα. Χωρίς να σημαίνει ότι και ο υπόλοιπος κόσμος το θεωρεί σωστό ή θα κανε το ίδιο. thumb