Θεωριτικα, αξιζει.. Διοτι και μοτερ, αν χρειαστει, ποσο θα παει το κοστος..?? (δεν ξερω, ρωταω κι εγω)
Απλα, αμα θελει ΚΑΙ πατωμα πισω επισκευη.. ΚΑΙ δεν ξερω εγω τι αλλο.. και φτασει η τιμη ενα 20αρικο, τοτε πιο καλα να παρει καποιο αλλο.. Εχει και καποια facelift του 03 και 04 που ξεκινανε απο 16,000.. Αν ειναι να δωσει 13 να παρει αυτο, βαζει αλλα 3 και παιρνει κατι (θεωρητικα παντα, διοτι χωρις ψαξιμο και απο τις φωτο, ολα ωραια φαινονται..) κατι πιο καινουργιο και πιο καλο..
ΧΙΟΣ-CHIOS
nik200 (27-01-12)
Επειδη σημερα εκανα μια βολτα και ρωτησα για το συγκεκριμενο αμαξι,ετσι απο περιεργια,να σας πω οτι η τιμη αυτη ειναι χωρις σημα και μεταβιβαση.
Αρα το αμαξι μπορει να ειναι πραγματικα καλο αλλα η τιμη του δεν ειναι αυτη που παρουσιαζεται στο car.
Ισως να ειναι αυτος ο λογος που δεν το εχουν παρει ακομα.
zaharias (27-01-12)
Αυτες τις μ@λ@κιες κανουν.. και μολις παει ο πελατης.. φευγει..
Τα ιδια κανουν ορισμενοι με το ΦΠΑ.. Βλεπεις την τιμη.. Και σου λεει.. +τοσο ΦΠΑ.. Κατσε ρε φιλε.. Δλδ, ειναι τοσο δυσκολο να γραψεις οτι ΤΕΛΙΚΗ τιμη ειναι τοσο..??
Παντως ΔΕΝ συμφερει το συγκεκριμενο αν βγαινει 14,5.. Με λιγα παραπανω, βρισκεις facelift..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaharias : 27-01-12 στις 18:04
ΧΙΟΣ-CHIOS
έλα ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο...14.5 χιλιάρικα για Μ3 Ε46 καθαρό???μην λέμε και ότι θέλουμε.
φοβερά καλή τιμή αν μιλάμε για αμάξι που δεν θέλει επισκευές. μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια. και στο κάτω κάτω αν δεν κυκλοφορεί τ'αμάξι, γιατί να πληρώσει σήματα ο ιδιοκτήτης???επειδή μπορεί να το πουλήσει???
η τιμή του ΑΝ το αμάξι είναι καθαρό, είναι πάααααααααααααααααααρα πολύ καλή.
sympether with chiefτης
Ειδικά στο παλιό πλέον σκαρί του Ε46, το f/l δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Εμφανισιακά τουλάχιστον. Ένα μεγαλύτερο 'χερούλι' στο πορτ-μπαγκάζ και πίσω led φώτα, δε νομίζω να έκαναν το f/l πιο 'ποθητό'.
Στα σημερινά f/l bmw και όχι μόνο, οι διαφορές είναι πολύ πιο σημαντικές, ενώ σε άλλες μάρκες για να βάλεις f/l φώτα πρέπει ν αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο (καπώ, μπρος & πίσω φτερά, πορτ μπαγκάζ).
Κατά τη γνώμη μου αυτό που πρέπει να κοιτάξει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής Ε46 Μ3, είναι η συντήρηση / service που έχει γίνει στο αυτοκίνητο, το σημαντικό recall, τα ανταλλακτικά και τι από τα περιφερειακά χρήζει αλλαγής. Και όχι αν έχει πίσω led φώτα, ή νάβι.
Όπως πολύ σωστά είπαν και άλλα παιδιά πιο πριν, ένα αμάξι 340 αλόγων στα 15 χιλιάρικα μπορεί φαντάζει σούπερ ευκαιρία, μπορεί όμως και να κρύβει πολλά κουσούρια που με τη πρώτη μιζιά δε φαίνονται. Δυο-τρία εύκολα εντοπίσιμα πραγματάκια σε Μ3 είναι για πλάκα 2-3 χιλιάρικα και μιλάμε μόνο για λάστιχα, αμορτισέρ, φρένα. Που να πιάσεις όλα τα υπόλοιπα.
Αναρωτηθείτε λοιπόν και ερευνήστε καλά.