Αρχικό μήνυμα απο
chief
Δεν μπορουμε να λεμε οτι καποια απο τα αμαξια του βιντεο ειναι φρου φου και αρωματα.
Fun δεν ειναι μονο τα ντριφτ και τα αναπωδα αλλα και η τεραστια προσφυση, η ταχυτητα, οι δυναμεις που ασκουνται στον οδηγο απο το κρατημα στα φρενα και μεσα στις στροφες και πολλα αλλα.
Αυτα τα βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικα των δυνατοτητων του καθε αυτοκινητου γιατι πολλα γινονται για χαρη θεαματος.
Πριν 5-6 μηνες ειχα κανει βολτα με ενα Radical SR3 και παρόλο που εχω καποια εμπειρία με αρκετα αμαξια πιστας, με το Radical εχασα τον υπνο μου.
Νομιζα οτι θα μου φυγει το κεφαλι με το κρανος σε καθε στροφη αφου αυτό ηταν βιδωμενο εκει. Νομιζα οτι θα μου φυγουν τα εντερα απ το πλευρό.
Ακομη μου ειναι αδυνατο να πιστεψω με ποση ευκολια και ποσο γρηγορα αλλαζε κατευθυνση, τα τρομακτικα χιλιομετρα που ειχε μεσα στις στροφες, τα μηδαμινα σχεδόν φρενα και τα λιγα μετρα που χρειαζονταν για να επιβραδυνει και να εχει μια σωστη εισοδο στις στροφες
Απιστευτο, και μιλαμε για ενα αμαξι το οποιο πλεον ειναι υποδιεστερο απο τα lightweight του πιο πανω βιντεο.
Κατεβηκα κατω και ακομη αναρωτιεμαι απο πιο DNA ειναι φτιαγμενοι και τι ανθρωποι ειναι αυτοι που οδηγουν στο οριο Φορμουλα 1, GP2 και GP3 κατασκευες.
Απο τοτε δεν θελω καν να ακουω κριτικες του τυπου "ο Μασα ειναι λιγος" και "ο Μπαρικελο ειναι ασχετος".
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.