Αν ανοιξεις το μοτερακι μεσα εχει ενα γραναζει απο τεφλον κι οπως ειναι τα δοντια του θα δεις οτι επανω στο δοντι εχει φτιαξει ενα ακομα δοντι και φρακαρε, με το αυτοματο ανεβασμα δεν ειχες προβλημα?
Περνεις ενα αλο μοτερ τ' αλλαζεις κι εισαι ΟΚ!
Printable View
Το θέμα είναι ότι για να βγει το μοτέρ πρέπει να λυθεί ρε γμτ όλη το σύστημα ψαλιδιού - μοτέρ, το οποίο το μ@λ@κισμένο έχει πριτσίνια (την προηγούμενη φορά απλά το έλυσα και το πήγα συνεργείο και το έδεσαν, τόσο καλά)
Τα γρανάζια από το ψαλίδι είναι όλα οκ, το είχα ελεγξει την περασμένη φορά.
Πριτσινωμένο μοτέρ πάνω στο ψαλίδι, ε θα μας τρελάνουν τελείως ρε γμτ, ποιος ήταν στο R&D δλδ ο spar@;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θα το κοιτάξω πιθανώς αύριο, γιατί κάτι τα μπυρόνια σήμερα κάτι ο κ@#@ος ο άματιουρ που ποσταρήστηκε από τον σιτάθη σήμερα και θα στοιχειώνει τα όνειρα μου, κάτι που θα πάω για μπάνιο αύριο (και εκεί είναι που θα τρελαθώ τελείως) ε θα πάει λίγο πίσω η δουλειά.
Cross your fingers μάγκες να είναι το μοτέρ ζωντανό! Δεν μπορείς να κάνεις και πλάκα σε κανά περαστικό ρε γμτ με κλειστό παράθυρο σε περνάνε για σνομπ!
Αν δεν διορθωθεί πούλησε το αυτοκίνητο και βρες ένα άλλο 36αρι που να δουλεύουν!! Τι είναι το θερινό σχολείο; Ο πατέρας σου έχει χίλια δικια σε κατάλαβε ότι πηγαίνεις στη Σωκράτους με μισανοιχτα παράθυρα και ακουμπάνε τους βυζους τους οι αραπινες!! Άντε μετά να μην ζοριστει ο μηχανισμός...
Εγώ είμαι τύπος της Φυλής και της παράπλευρης της Συγγρού, ίσως γιαυτό δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ!
Θερινό Σχολείο
Έχω και ηλιοροφή οπότε δε με νοιάζει και τόσο, αλλά επειδή συνήθως φορτώνω κάτι δίμετρα θέλω όλο το μήκος και το πλάτος ανοιχτό!
Νέα από το μέτωπο.
Σήμερα χωρίς να έχω ξανασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ με το θέμα, το παράθυρο λειτουργει ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωρίς θορύβους χωρίς τίποτα.
Τι στο καλό γίνεται ρε παιδιά;
Παίζει να είναι καμιά επαφή από το comfort relay πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού;