Ώρες ώρες δεν τα σκέφτονται καλά εκεί στο division...
ΑΠΕΙΡΑ λάθη...
Printable View
την ίδια γλώσσα μιλάμε φιλαράκι...thumb
όσο για τα φρένα, θυμάμαιπολύκαλά στον τρικαλιώτη θεσ/νίκης που είχα πάρει όταν
έψαχνα για φρέναπου μου είχαν πεί, πως πρώτον δεν μπάινουν στο αμάξι μου και
δεύτερον, πως δεν υπάρχει σετ για πίσω...τελικά μάλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται
γενικότερα στις αντιπροσωπείες...
το οτι ειναι μονοπιστονα δε σημαινει οτι δεν μπορουν να ειναι αποτελεσματικα,ασχετα που τα συγκεκριμενα οντως δεν ειναι .υπαρχουν μονοπιστονες δαγκανες με τεραστια διαμετρο πιστονιου και αποτελεσμα καλυτερο και απο τετραπιστονες...τα πολυπιστονα κιτ βοηθουν πολυ σε αισθηση..και οσο για την αντοχη θεωρω οτι εξαρταται κυριως απο τη σκληροτητα στο τακακι και εφοσον το αυτοκινητο βγαινει για να κυκλοφορει στο δρομο δεν μπορουν να του βαλουν αγωνιστηκα τακακια,τα οποια θα ζεσταινονται πολυ δυσκολα και θα σφυριζουν συνεχεια
Τα μονοπίστονα (επαναλαμβάνω) πατάνε στραβά το τακάκι.
Επίσης, δεν είναι τόσο άκαμπτα όσο τα πολυπίστονα καθώς και δεν μπορείς να βάλει όσο μεγάλο τακάκι όσο σε ένα πολυπίστονο σύστημα.
Να αναφέρουμε και το ότι με αγωνιστικά τακάκια το μονοπίστονο "μαγκώνει" και το φρένο είναι ον / οφφ.
Η αντοχή έχει να κάνει με το τακάκι, με το πάχος του τακακιού και τη θερμοχωρητικότητα της δαγκάνας (δεν πιάνω το θέμα δίσκων τώρα).
Προφανώς οι μεγαλύτερες (πολυπίστονες) δαγκάνες έχουν μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα και έχουν μεγαλύτερη αντοχή !
Ίσως ξέχασα... "κάτι ξέρει το ντιβίζιον και βάζει μονοπίστονες".
Αγωνιστικά τακάκια υπάρχουν πολλά. Εξαρτάται τι θέλει κανείς.
Ρώτα τον chief άν του αρέσουν τα αγωνιστικά τακάκια που φοράει (τα ίδια φοράω ;) ).
Δουλεύουν τέλεια ακόμη και κρύα, δεν κάνουν καθόλου θόρυβο.
Εντάξει, θα χρειαστούν αλλαγή στις 15χιλ. χλμ και σιγά τι έγινε.
δεν αντιλεγω σαυτα που λες ...για τα γουστα τα δικα σου τα δικα μου και πολλων απο δω μεσα μπορει να ειναι ακριβως αυτο που θελουμε αλλα οταν βγαινει ενα αυτοκινητο στην παραγωγη η εταιρια χρησιμοποιει κατι ενδιαμεσο γιατι δεν ειναι ολοι σκληροπυρηνικοι,οι περισσοτεροι θα πανε πιστα μια φορα στα 5 χρονια και ισως να μην πανε και ποτε
Ανεξαρτητα απο το αν θα παει πιστα η οχι, απο τη στιγμη που εχει το σημα επανω του, πρεπει ΑΝ παει πιστα να κανει οτι πρεπει εκει μεσα.
Αλλιως ας ονομαστει is, si, tii, η δεν ξερω πως.
Οπως η audi εχει τα s, rs κτλ.
Μ = motorsport
Μου αρεσει η ευστροφια τις.
https://www.youtube.com/watch?v=4HXV...ayer_embedded#!
Ακούγεται σαν s54 χωρίς το rasp πάντως!
Βέβαια θα μου πεις χωρίς το rasp ΔΕ ΛΕΕΙ!!!