Ισως δεν καταλαβαινεις το σχημα λογου μου..:original:
Anyway..Kραταω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι με τα δικα μου πιστευω και ονειρευομαι την Porsche Καλυτερη τις Μ6.
Αυτα απο εμενα!:original:
Printable View
εντάξει ρε...ο καθένας παίρνει ότι παίρνει για τους δικούς του λόγους. ποιοί είμαστε εμείς άλωστε για να
κρίνουμε!!!
υγ. μιλάω πάντα για χειροκίνητο 911 στην επιλογή μου. το αυτόματο το απορρίπτω κατηγορηματικά...
σε αυτή την περίπτωση, θέλω το Μ6 και το τρελό smg 3, με το wind shield display μπροστά μου.
Όχι ρε συ δεν κρίνουμε.... Τα αυτοκίνητα λυπάμαι αυτό είναι όλο.....
οποιο αυτοκινητο και να βρισκοταν στο διαβα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευε.
απο κει και περα τα ονειρα του καθενος ειναι διαφορετικα.
δεν σου κρυβω οτι κι εγω wallpaper 911T ειχα στο pc μου.
οταν ομως ηρθε η ωρα και σκεφτηκα και καποια αλλα πραγματα εκτος της κ@υλας (διοτι τα λ7 ειναι πολλα αρη, οπως ελεγε κι ο συνονοματος σου στην ταινια), πηρα bmw...
αυτο προσπαθω να πω, μην μπερδευουμε την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.
ειμαι βεβαιος οτι αν μπορουσε ο καθενας να το αποκτησει, ολοι θα ειχαμε και ενα gt3 rs.
αν ομως δεν μπορεις να εχεις 3-4 σουπερ-καρς στο γκαραζ σου, τοτε βαζεις και αλλα κριτηρια.thumb
Ναι δεν εχεις καθολου αδικο γιατι καμια φορα οπως εγραψα ποιο πανω το παθος και το παιδικο ονειρο η απωθημενο σε κανει να μην σκεφτεσαι την πραγματικοτητα.
Θυμαμαι ποσο ασχημα εκρινα ενα Honda..Γιατι ακουγα τους διαφορους και διαβαζα επισης τους διαφορους οτι δε ειναι καλα δεν στριβουν..Οταν απο πεισμα το αγορασα αλλαξαν ολα τα πσιτευω μου!
Διαβαζοντας ολα αυτα τα posts με προσοχη κι εχοντας οδηγησει μονο 911 (997manual ) σε ρυθμους βολτας ενα ειναι σιγουρο.Και τα δυο ειναι κορυφαια αυτοκινητα.
Θα ηθελα πολυ να μπω σε μ6 ας ειναι και στο πισω καθισμα.
Δυστυχως δεν εχουμε στη διαθεση μας για την ωρα, και την αποψη ενος ιδιοκτητη 911.
Για τους χωρους και μονο θα διαλεγα μ6.Μη ξεχναμε οτι εχω και δυο κορες.
Και για δευτερο αυτοκινητο θα διαλεγα hyundai i10 η το αλμερα της γυναικας μου.
Αν ομως ειχα τη δυνατοτητα να κρατησω το Ε46 και το αλμερα σιγουρα θα επαιρνα 911(997 ομως τη πλεον light εκδοση ) ως αντικειμενο ποθου και τρελλας.
Καποτε ρωτησα το Σταθη τι χλμ προλαβε και ειδε στην εξοδο της ευθειας στη πιστα των σερρων.Η απαντηση μου στην απαντηση του ηταν αναμενομενα αυτα τα χλμ γιατι εχεις πραγματικα δυνατο αυτοκινητο.
Σιγουρα το μ6 ειναι θηριο αλλα το 911 μηπως ειναι λιγο ποιο στυλατο και λιγο ποιο αειθαλες;Σιγουρα ομως το τελευταιο θα πρεπει να ειναι και ποιο κουραστικο.
Η αισθηση μου : και τα δυο μοναδικα και ας ειναι εντελως διαφορετικα.
Οι οδηγοι τους ; Δεν ειναι τυχεροι, ειναι ευλογημενοι γιατι ο Θεος δεν αφηνει τιποτα στη τυχη.
Δε βλεπω την ωρα που θα βρεθουμε στις Σερρες και ολα τα m της παρεας θα μοιρασουν θεαμα και ευωδεια καμμενου ελαστικου.
Σταθη φερε και τους πορσαδες μαζι σου.
PS Ψηφησα 911κοντρα στη bmwδικη μου συνειδηση
Jim... επειδη καμια φορα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα,θα το παρεις γιατι απλα μπορεις....,χωρις να σε ενοχλουν οι λακουβες της Ελληνικης μπαλωμενης ασφαλτου, το σταμάτα/ξεκίνα στο μποτιλιαρισμα και θα ριχνεις και καμια ξερογκαζια που και που,οχι για να σε κοιτάξει καμια γκόμενα....,αλλα γιατι θα γουσταρεις....για εσενα thumb