Μιλάω για όλο το πακέτο Παναγιώτη.
Καθίσματα ηλεκτρικά με μνήμες+καθρέπτες thumb
Μάλλον θα βρω κανα στουκε και θα αρχίσω τα χειρουργεία...:D
Printable View
είναι ανάκλιση και όχι ανάκληση στέφανε :sm-angry05:
λοιπον 1ον ανοιξτε ενα καινουριο θρεντακι ρε παλικαρια να τα λεμε μιας και εχει ενδιαφερον το θεμα ντεεεεεεεεεεεεεεε
Μπιλη μονο ετσι αλλα ειναι δυσκολο εως αδυνατον οπως σου ειπα να βρεις σενταν(αν δεν κανω λαθος σενταν δεν εχεις? γι αυτο επιμενω σε αυτο γιατι κουπε κακαμπρια εχει πολλα)με φουλ πακετο καθισματα μνημες κλπ. εγκεφαλακια απο ebay βρισκεις σχετικα ευκολα και φθηνα(30-50ε)το θεμα ειναι μετα αν θες ΟΕM καταστασεις δλδ ιδια χρωματα καλωδια κλπ μπλεκεις βασικα το ποιο δυσκολο ειναι να βρεις τα πινακια στα καλωδια τα οποια η bmw χρεωνει 2 και 2.5ε το ενα.αλλιως αγοραζεις 100αδες (30αρι περιπου η καθεμια) η αλλιως περνας τα καλωδια χυμα και απευθειας μεσα απο την φυσα της πορταςς.εγω παντως θα σου προτεινα την απλη αναδιπλωση και να μη μπλεξεις με τα εγκεφαλακια κλπ.ψιλοτζαμπα ο κοπος ειναι .το διαστημα παντως που εψαχνα αναδιπλουμενους καθρεπτες ειχα βρει εναν ολο κι ολο με μνημες(12πινο δλδ) απ εξω και σε τρελη τιμη αν θυμαμαι κανενα 150αρι η 200αρι. αν θες απλους κατι μπορουμε να κανουμε σε καλουτσικη τιμη
Στον Πολύβιο στο Περιστέρι. Λάδια (bmw 5-40) , μπουζί bosch, φίλτρο αέρα(το κράτησα καβάτζα γιατί έχω K&N)-βενζίνης-λαδιού-καμπίνας 170 ευρώ , το ψαλίδι 150 και μου έκανε και δωρεάν εξαέρωση φρένων.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση.Θα τον ξαναπροτιμήσω όταν έρθει η ώρα!
Άνοιξεεε!!!!:original::original: https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11600 Συνεχίζουμε εκεί για τις μνήμες και τα σχετικά...:D
Μπιλη δεν μεταφερεις και τα σχετικα ποστ απο δω εκει και μετα να συνεχισουμε?
τα έκανα copy απο εδώ για να μην χαθεί η συνέχεια (Αυτά που είναι για τις μνήμες).Πάμε στο άλλο,έχει πολύ θέμα το πράμα...;)
Κύριοι θέλετε νέα για τους καθρέπτες; Έχω νέα. Ακούστε λοιπόν. Το μεσημέρι άνοιξα τις ταπετσρίες στις πόρτες για να βάλω τους καθρέπτες και ανακάλυψα ότι στην πλεξούδα που πήγαινε στον καθρέπτη πριν την 6πινη φύσα έβγαινε και αναμονή μία 2πινη φύσα που κούμπονε η 2πινη φύσα του καθρέπτη που έβαλα. Αφού έβαλα και τους δύο άνοιξα τον διακόπτη εκίνησης για να τους δοκιμάσω και δούλευαν όλα κανονικά. Χάρηκα και σκέφτηκα λες να δουλεύει και η ανάκλιση; Κλείνω τον δικόπτη και βγάζω το κλειδί. Τίποτα δεν έγινε και έμεινα με την χαρά. Τώρα Πάνο πες μου τι να ψάξω ή τι να κάνω εσύ που τα ξέρεις μιας και έχει αναμονή για ανάκλιση αλλά στο μεταξύ είχε νυχτώση και δεν μπορούσα να ψάξω τίποτα άλλο. Περιμένω τα φώτα σας.
stefm5 πες μου από πού πήρες τον δικόπτη και το εγκεφαλάκι; Και πως είναι αυτός ο διακόπτης; Μήπως έχεις καμιά φωτό; :thanks: