PDA

Επιστροφή στο Forum : Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6]

aristent
21-04-12, 23:37
:ranting2: ....εχουν και προτιμηση στα BMW......

Eleni
22-04-12, 05:29
Μια ομάδα Πακιστανών βρήκε το δικό της τρόπο να μιλάει με εξωτερικό χωρίς να πληρώνει ούτε ένα σεντ!

Όλα αυτά στο Ρέθυμνο, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, την Πηγή και τον Καβρό.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι αλλοδαποί παραβίαζαν "τηλεφωνικές γραμμές" μέσω των καφάο και... χρέωναν ανυποψίαστους πολίτες για κλήσεις που έκαναν στο εξωτερικό!

Το ότι "πειράχτηκε" η τηλεφωνική γραμμή του, ο πολίτης το καταλάβαινε μέρες μετά, όταν έπαιρνε στα χέρια του το φουσκωμένο λογαριασμό.

Τελικά, δύο από τα μέλη της ομάδας των αλλοδαπών έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας...
Οι αρχές αναζητούν και άλλους συμπατριώτες τους...

www.newsit.gr (https://www.newsit.gr)

strof
22-04-12, 09:59
:ranting2: ....εχουν και προτιμηση στα BMW......

Οι αριθμοι πλαισιου που εχουν οι αδειες κυκλοφοριας στο realoem βγαινουν σε Ε30 δεξιοτιμονα...

BILL007
22-04-12, 12:46
Στα αυτοκινητα που βλεπετε μαντεψτε τον αριθμο πλαισιου, εγω παντως δεν μπορεσα (καποιοι τα κλαινε, 4 στρωματα διαφορετικου χρωματος εχει το καθενα)....

Κάποτε θα πήγαιναν στον ΟΔΔΥ thumb

strof
22-04-12, 13:22
Κάποτε θα πήγαιναν στον ΟΔΔΥ thumb

Και τωρα εκει θα πηγαν και θα παραμεινουν εκει μεχρι να σαπισουν.

BILL007
22-04-12, 13:35
Και τωρα εκει θα πηγαν και θα παραμεινουν εκει μεχρι να σαπισουν.

Ακριβώς thumb ή θα τα φάει για ανταλλακτικά (2 e36 κάμπριο μου φάνηκαν) κανας γνωστός thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13232

gnx
22-04-12, 17:47
Μια ομάδα Πακιστανών βρήκε το δικό της τρόπο να μιλάει με εξωτερικό χωρίς να πληρώνει ούτε ένα σεντ!

Όλα αυτά στο Ρέθυμνο, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, την Πηγή και τον Καβρό.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι αλλοδαποί παραβίαζαν "τηλεφωνικές γραμμές" μέσω των καφάο και... χρέωναν ανυποψίαστους πολίτες για κλήσεις που έκαναν στο εξωτερικό!

Το ότι "πειράχτηκε" η τηλεφωνική γραμμή του, ο πολίτης το καταλάβαινε μέρες μετά, όταν έπαιρνε στα χέρια του το φουσκωμένο λογαριασμό.

Τελικά, δύο από τα μέλη της ομάδας των αλλοδαπών έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας...
Οι αρχές αναζητούν και άλλους συμπατριώτες τους...

www.newsit.gr (https://www.newsit.gr)

Ειμαι και εγώ παθών...εμένα τα κοπρόσκυλα που με έκλεβαν τηλεφωνούσαν στο Αζερμπαιτζαν.

Thomelef
22-04-12, 18:31
Ειμαι και εγώ παθών...εμένα τα κοπρόσκυλα που με έκλεβαν τηλεφωνούσαν στο Αζερμπαιτζαν.

και τι γίνεται τώρα γιωρίκα???βγαίνει άκρη???τι ρωτάς θα μου πείς. στην οελλάδα βρίσκεσαι ρε μλκ ψηλέ!!!
μωρέ καλά τα λέει ο καρατζαφίρερ πάνω σ'αυτό το θέμα. σε βάρκα, και μεσοπέλαγα βόμβα για να είμαστε σίγουροι...

tzanis320si
23-04-12, 13:01
https://www.youtube.com/watch?v=5k-ik0HT4fE&feature=player_embedded

A8hnaios
23-04-12, 15:02
Περάστε,ψηφίστε,...

https://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/148961_277597955665510_100002459221159_599761_1334 332004_n.jpg

Eleni
23-04-12, 16:00
Τι εκανες? Το αναγνωρησαν στην τηλεφωνικη ? Λογικα πρεπει να σου τα αφαιρεσουν .... ετσι δεν ειναι?

gnx
23-04-12, 16:03
Τι εκανες? Το αναγνωρησαν στην τηλεφωνικη ? Λογικα πρεπει να σου τα αφαιρεσουν .... ετσι δεν ειναι?

Τους έκανα φασαρία και τα αφαίρεσαν, ναι.

oldcarskickass
23-04-12, 16:54
https://www.gazzetta.gr/genikes-eidiseis/article/item/283181-«sta-moy-aytoktonisan»

Thomelef
23-04-12, 17:03
Τουλάχιστον να και ένας που είπε και μια αλήθεια...στα @@ μου. Ίσως και αυτο απο μόνο του να είναι είδηση...ο πρώτος πολιτικός μετα απο χρόνια, που είπε και μιαν αλήθεια.

A8hnaios
23-04-12, 17:16
Ρε παιδιά..!!

https://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/538810_10150724563004678_756429677_9542412_1513782 952_n.jpg

pilot
23-04-12, 17:21
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

oldcarskickass
23-04-12, 17:43
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u1jWz7ePBqM#! (https://www.youtube.com/watch?v=u1jWz7ePBqM#!)

edit...για να βλεπετε την εικονα του βιντεο...εαν θελει καποιος μοντ, ας σβησει το αλλο ποστ.

Το φοβερό είναι ότι χρησιμοποίησε το όπλο του youtube!! Γιατί περί όπλου πρόκειται.

Α ρε Ποπάρα έπρεπε να του πεις να το βουλώσει και να ανοίξεις ΚΑΠΑΚΙ το γιου του μπε.

Driver M
23-04-12, 18:14
Τουλάχιστον να και ένας που είπε και μια αλήθεια...στα @@ μου. Ίσως και αυτο απο μόνο του να είναι είδηση...ο πρώτος πολιτικός μετα απο χρόνια, που είπε και μιαν αλήθεια.
Να δω πόσο στα @@ του θα είναι όταν μετά τις εκλογές αυτόν και την παρέα του θα τους πάρει στο κυνήγι ο κόσμος.

Ήδη στις συγκεντρώσεις τους έχουν τα ΜΑΤ να τους φυλάνε.
Μετά τις εκλογές τους κόβω να κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι.

Driver M
23-04-12, 18:28
Kι άλλη μια αυτοκτονία με ξεκάθαρο χαρακτήρα πολιτικής διαμαρτυρίας, που τα ΜΜΕ φρόντισαν να αποσιωπήσουν για τα καλά:

"Σοκ προκαλεί η είδηση νέας αυτοκτονίας, ενός 44χρονου δασκάλου που έφυγε, θέτοντας τέλος στη ζωή του, χθες Σάββατο 21 Απρίλη το απόγευμα, σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας

Πρόκειται για τον δάσκαλο, Σάββα Μετοικίδη, ο οποίος ζούσε και δίδασκε στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πάσχα. Ο αυτόχειρας απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη. Άφησε ιδιόχειρο, πολυσέλιδο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Aποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στην μνημόνιο και τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία.

Είναι η δεύτερη αυτοκτονία Έλληνα που έχει ξεκάθαρο χαρακτήρα πολιτικής διαμαρτυρίας για την κατάσταση στη χώρα και την οικονομική κρίση και συμβαίνει δύο εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές.
https://tvxs.gr/news/ellada/nea-aytoktonia-44xronoy-daskaloy-me-politiki-parakatathiki

Ειλικρινά στενοχωριέμαι όταν συνειδητοποιημένοι άνθρωποι αυτοκτονούν αντί να συνεχίσουν να αγωνίζονται, τώρα που η κοινωνία τους έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.
Η αυτοκτονία έχει σίγουρα τεράστιο συμβολισμό, αλλά δυστυχώς δεν βοηθά στο να λυθεί το πρόβλημα.
Όπως και να'χει, έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα θύμα στο βωμό των μνημονίων, της εκμετάλλευσης και της κοροϊδίας. Μακάρι να είναι το τελευταίο.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Thomelef
23-04-12, 18:30
πιο πλάκα απ'όλους πάντως, έχει αυτό το ηλίθιο βουλευτίδιο ο βορίδης...απο τότε που έγινε βουλευτής, σταμάτησε να γλύφει τον κώλο του χοντρού, έφυγε απο το κόμμα, και τώρα γυρνάει και μοιράζει συνεντέυξεις δεξιά και αριστερά με ένα μπλαζέ υφάκι γμσ τα...
δεν έχει καταλάβει ακόμα το γίδι τι θύμα έχει πέσει απο τους έμπειρους ψευταράδες του πολιτικού συστήματος, ούτε το γεγονός ότι μια μικρή περίοδος φήμης θα του γυρίσει μπούμερανγκ μέσα στην μάπα, για να μην πώ πουθενά αλλού...
ή ο άλλος ο βλάκας ο άδωνης...οι πεινασμένοι αμολύθηκαν!!!

Thomelef
23-04-12, 18:35
Να δω πόσο στα @@ του θα είναι όταν μετά τις εκλογές αυτόν και την παρέα του θα τους πάρει στο κυνήγι ο κόσμος.

Ήδη στις συγκεντρώσεις τους έχουν τα ΜΑΤ να τους φυλάνε.
Μετά τις εκλογές τους κόβω να κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι.

το σχόλιο έγινε, για να δούμε το πόσο παχύδερμα είναι οι σημερινοί πολιτικοί...και ναι, είπε αλήθεια, γιατί είναι ακριβώς αυτό που λέω. παχύδερμα.

οκ. θα φάνε και μια φάπα, θα φάνε και κάνα γιαουρτάκι και τι να λέει. το βόδι πάλι παραμένει ο έλληνας, που επί τρία χρόνια τρέχει απο πίσω τους, μην και κλάσει κάνας πολιτικός και αυτοί δεν μυρίσουν.
τι να λέμε τώρα. τους πολιτικούς λόγους τους είδατε???είδατε σημαία ντουντούκα και κακό στα δυο κόμματα???
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ *************** μου με τους κωλοελληναράδες που έχουμε μπλέξει.

Driver M
23-04-12, 18:53
το σχόλιο έγινε, για να δούμε το πόσο παχύδερμα είναι οι σημερινοί πολιτικοί...και ναι, είπε αλήθεια, γιατί είναι ακριβώς αυτό που λέω. παχύδερμα.

οκ. θα φάνε και μια φάπα, θα φάνε και κάνα γιαουρτάκι και τι να λέει. το βόδι πάλι παραμένει ο έλληνας, που επί τρία χρόνια τρέχει απο πίσω τους, μην και κλάσει κάνας πολιτικός και αυτοί δεν μυρίσουν.
τι να λέμε τώρα. τους πολιτικούς λόγους τους είδατε???είδατε σημαία ντουντούκα και κακό στα δυο κόμματα???
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ Π@@Τ@Ν@ μου με τους κωλοελληναράδες που έχουμε μπλέξει.
Για τα παχύδερμα συμφωνώ κι εγώ.
Γι'αυτό και το σχολίασα.

Τις σημαίες και το κακό όμως που τα είδες ρε Θωμά?
1000 κλακαδόροι, πολλοί εκ των οποίων έμμισθοι, είναι φρουρούμενοι από ΜΑΤ σε όσο πιο κλειστούς χώρους γίνεται για να φαίνονται πολλοί.
Που είναι παλιά που οι συγκεντρώσεις γίνονταν σε κεντρικές πλατείες κι ο κόσμος πήγαινε ανά δεκάδες χιλιάδες?
Καμία σχέση.

3 κι ο κούκος έχουν μείνει, ο σκληρός πυρήνας των κομματόσκυλων και των βολεμένων (ένα 10% της κοινωνίας) και μερικοί κακομοίρηδες φοβισμένοι που τους πιστεύουν.
Στις εκλογές θα φάνε τόσο μαύρο που θα μοιάζουν με τον Καζαμπούμπου. thumb

Thomelef
23-04-12, 19:16
πάς στοίχημα ότι ένας εκ των δύο θα κυβερνήσει, ενώ ο άλλος θα είναι δεύτερος???σου βάζω στοίχημα ότι θές γι'αυτό...
με όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια, αυτά τα κόμματα κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μετά τις εκλογές που έρχονται στις επόμενες ημέρες.
εδώ θα είμαστε, και θα δούμε πάλι τι θα γίνει...

Driver M
23-04-12, 19:30
πάς στοίχημα ότι ένας εκ των δύο θα κυβερνήσει, ενώ ο άλλος θα είναι δεύτερος???σου βάζω στοίχημα ότι θές γι'αυτό...
με όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια, αυτά τα κόμματα κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μετά τις εκλογές που έρχονται στις επόμενες ημέρες.
εδώ θα είμαστε, και θα δούμε πάλι τι θα γίνει...
Κι εδώ συμφωνούμε.
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο χάρτη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τα εγκλήματα που έχουν κάνει στη χώρα μας.

Και όντως η ΝΔ θα έρθει πρώτη. Αλλά άλλο τα 40άρια που χτύπαγε παλιά ο πρώτος, άλλο το +-25% που θα πάρει τώρα.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, τόσο που έχει πέσει δεν θα με εκπλήξει αν δεν έρθει καν δεύτερο.
Στάνταρ όμως από τον δεύτερο μέχρι τον πέμπτο, μην πω και έκτο, η διαφορά θα είναι 3-4 μονάδες το πολύ, οπότε όλα παίζουν.

Όταν λοιπόν και οι 2 μεγάλοι μαζί θα έχουν όσο στις προηγούμενες εκλογές είχε ο ένας, και μάλισταο δ εύτερος, όχι ο πρώτος, τότε μιλάμε για τεράστια διαφορά.
Το θέμα βέβαια είναι η διαφορά αυτή να είναι και ουσίας, αλλά το τι θα γίνει μετά τις 6 Μαϊου ούτε μέντιουμ δεν το ξέρει.
Οψόμεθα.

oldcarskickass
23-04-12, 19:45
Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ παραπάνω από ΜΙΑ φορά.-

Driver M
23-04-12, 20:20
Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ παραπάνω από ΜΙΑ φορά.-
Το δις εξαμαρτείν είναι το πρόβλημα φίλε μου.
Αυτός που ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές όταν ο ΓΑΠ του έλεγε πως λεφτά υπάρχουν και πως θα γίνουμε Δανία του νότου, αν και είναι βλακεία του που παρασύρθηκε, έχει μια μικρή δικαιολογία.

Αυτός που θα ψηφίσει τώρα ΠΑΣΟΚ όμως και ΝΔ, μιας και με τη συγκυβέρνηση έδειξε πως η μόνη διαφορά τους είναι στο όνομα, βλέποντας τι έχουν κάνει τόσα χρόνια με αποκορύφωμα τα τελευταία 3 σχεδόν χρόνια, δεν έχει καμία μα καμία δικαιολογία.

hades7
24-04-12, 19:11
https://www.capital.gr/News.asp?id=1478389

Samaro
24-04-12, 19:53
ΕΕ προς Τουρκία: "Οι σκελετοί ανήκουν σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους;"

Η ανεύρεση 38 σκελετών στις φυλακές του Ντιγιαρμπακίρ στην ΝΑ Τουρκία για τους οποίους υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να ανήκουν σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους αγνοούμενους του Αττίλα, καθώς δεν ανήκουν ούτε σε Κούρδους, ούτε σε Τούρκους, προκαλεί σοβαρό πονοκέφαλο στην Τουρκία, καθ'ότι θα πρέπει να λογοδοτήσει στις Ευρωπαϊκές Αρχές για το που, το πως και το γιατί.

Κοινώς η Τουρκία θα πρέπει να βρει ισχυρό "άλλοθι" για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Εμείς γνωρίζουμε τι συνέβη στους αγνοούμενους της Κύπρου καιρός έιναι να το μάθει και η Ευρώπη. Ολοι έχουν "σκελετούς στη ντουλάπα τους" η Τουρκία τους έχει στις φυλακές της.

Για το θέμα ζήτησε περισσότερες πληροφορίες και διερεύνηση του θέματος που προέκυψε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Έλμαρ Μπορκ με επιστολή που απέστειλε προς τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Τουρκίας στις Βρυξέλλες Σελίμ Γιενέλ.

Το θέμα ανακινήθηκε κατόπιν παρέμβασης της Ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ και του ΕΛΚ Ελένης Θεοχάρους.

Πιο συγκεκριμένα ο E. Μπροκ ζητά από τον Τούρκο Μόνιμο Αντιπρόσωπο:

1. Διερεύνηση συνθηκών θανάτου,

2. Καταγωγή των νεκρών,

3. Πληροφορίες για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Μπροκ αναφέρει στην επιστολή του ότι, η E. Θεοχάρους εξέφρασε ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών την ανησυχία της πως οι σκελετοί μπορεί να ανήκουν σε Ελληνοκύπριους, αφού περισσότεροι από 200 αιχμάλωτοι πολέμου είχαν μεταφερθεί στις εν λόγω φυλακές μετά την εισβολή του 1974 στην Κύπρο. Η E. Θεοχάρους, επισήμανε ο E. Μπροκ, εξέφρασε την κατεπείγουσα σημασία της συλλογής περισσοτέρων πληροφοριών επί του θέματος.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητά από τον Τούρκο Μόνιμο Αντιπρόσωπο τις καλές του υπηρεσίες, έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές της χώρας του και να διασφαλίσει την έγκαιρη και αξιόπιστη μεταφορά πληροφοριών για το θέμα των 38 σκελετών στις φυλακές του Ντιάρ Μπακίρ. Σύμφωνα με τον E. Μπροκ οι πληροφορίες αυτές αφορούν στις συνθήκες θανάτου των φυλακισμένων, στην καταγωγή τους και στις εν εξελίξει επί του θέματος έρευνες.

Nα σημειωθεί ότι την σοκαριστική πληροφορία είχε μετέφερει στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους πρό μηνός και η ανακάλυψη αυτή προκάλεσε περισσότερα ερωτηματικά όταν μετά από εξετάσεις DNA αποκαλύφτηκε ότι οι σκελετοί αυτοί δεν ανήκαν ούτε σε Τούρκους αλλά ούτε και σε Κούρδους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
.....thumb

tmilatos
24-04-12, 20:13
.....thumb

Καλα αυτο το Defencenet, πιστευει οτι θα μας βοηθησει η Ρωσια καποια στιγμη να ξαναπαρουμε την Πολη... Κοκομπλοκο site.:th_Laie_67-1:

-Θεοφιλος-

Stathis
24-04-12, 21:22
Το δις εξαμαρτείν είναι το πρόβλημα φίλε μου.
Αυτός που ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές όταν ο ΓΑΠ του έλεγε πως λεφτά υπάρχουν και πως θα γίνουμε Δανία του νότου, αν και είναι βλακεία του που παρασύρθηκε, έχει μια μικρή δικαιολογία.

Αυτός που θα ψηφίσει τώρα ΠΑΣΟΚ όμως και ΝΔ, μιας και με τη συγκυβέρνηση έδειξε πως η μόνη διαφορά τους είναι στο όνομα, βλέποντας τι έχουν κάνει τόσα χρόνια με αποκορύφωμα τα τελευταία 3 σχεδόν χρόνια, δεν έχει καμία μα καμία δικαιολογία.
μπηκα για λιγο να δω κατι αλλο και δεν αντεξα στον πειρασμο να μη σχολιασω.

μετα απο καιρο λοιπον, δεν θυμαμαι καν ποσο, θα συμφωνησω απολυτα με τον αρη!

μονο που θα ηθελα κι εγω να κανω μια ερωτηση με τη σειρα μου, ισως ρητορικη.

αυτος που ψηφιζε μια ζωη πασοκ, ηταν γραμμενος στο κομμα, ετρεχε δεξια και αριστερα για αφισοκολλησεις και αλλα θεληματα, επαιζε ξυλο με τα αντιστοιχα φυντανια αλλων κομματων σε καθε ευκαιρια και, τελικα αφου απετυχε σε οτι καταπιαστηκε, με τα πολλα φιλωντας κατουρημενες ποδιες καταφερε να τον χωσουν σε βυσματικη θεση αργομισθιας (που την πληρωνουν ακομα και σημερα και για οσο ακομα θα εχουν φοροδοτικη ικανοτητα μερικοι χαζοι και αχρηστοι), να δουλευει ελαχιστα, να αμοιβεται πλουσιοπαροχα (ως ο χρησιμος ηλιθιος κατα τον παλιο μας φιλο το βλαδιμηρο), να εχει τα προβληματα του λυμενα δια παντος, αλλα...
αλλα μολις αρχισαν οι μειωσεις αρχισε να μουτζωνει το γαπ, να βριζει το μπενυ, να καρακρινει αυτους τους ιδιους που τον βαλαν στη δουλεια, να κραυγαζει κατω οι κλεφτες, να απαιτει πισω τα κλεμμενα (απο τα οποια πηρε κι αυτος μερτικο), αλλα παρ΄ολα αυτα να μην παραιτειται, να συνεχιζει να παιρνει τον περικομμενο μεν, μισθο που δεν αξιζει δε και να το παιζει εκ του ασφαλους επαναστατης ποπολαρος.

αυτος ο ανθρωπος (κατ' ευφημισμον το ανθρωπος, που μπορει να μην ειναι ενας βεβαια, αλλα μερικες χιλιαδες, καθως η επιλογη στη σειρα των κομματων και των προσωπων πιο πανω τυγχανει συμπτωματικη), πως λεγεται φιλε αρη και τι δικαιολογια εχει για τη σταση ζωης του?

καλο βραδι, εχει και μπαλα, c u out there (χαχαχα που το θυμηθηκα) :th_Laie_67-1:

Κωνσταντίνος
24-04-12, 21:24
https://www.gazzetta.gr/genikes-eidiseis/article/item/283181-«sta-moy-aytoktonisan» (https://www.gazzetta.gr/genikes-eidiseis/article/item/283181-%C2%ABsta-moy-aytoktonisan%C2%BB)

Τυχαίνει να τον ξέρω. Ο συγκεκριμένος ήταν κάποια χρόνια "παρατρεχάμενος - σφουγγοκωλάριος" άλλου πολιτικού της περιοχής.
Και τώρα βάζει υποψηφιότητα ο ίδιος ;;; Ο τύπος είναι πραγματικά 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Ερε τι άλλο θα ακούσουμε...

Samaro
25-04-12, 10:05
Τυχαίνει να τον ξέρω. Ο συγκεκριμένος ήταν κάποια χρόνια "παρατρεχάμενος - σφουγγοκωλάριος" άλλου πολιτικού της περιοχής.
Και τώρα βάζει υποψηφιότητα ο ίδιος ;;; Ο τύπος είναι πραγματικά 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Ερε τι άλλο θα ακούσουμε...

Αρα διαθέτει τα προσόντα για βολευτής ! thumb

tzanis320si
25-04-12, 10:41
https://www.youtube.com/watch?v=ZYGx924PMgU

tzanis320si
25-04-12, 11:04
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_363.html

nikos1400
25-04-12, 11:40
Αρρωστημένα ζώα έκαψαν ζωντανό κουτάβι
π**τανας παιδι, το ιδιο να καεις και εσυ, και δεν ειμαι και σκληροπυρηνικος φιλοζωος

Thomelef
25-04-12, 11:43
κρίμα ρε γμτ...πόσο αρρωστημένο μυαλό πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα κουταβάκι.
εύχομαι να πληρώσει γι'αυτό που έκανε...

Ptboul
25-04-12, 11:45
Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στον Πόρο πριν 2-3 χρόνια.

Εντάξει τι να σχολιάσεις. Μάλλον να ανυσηχούμε θα έπρεπε όταν κυκλοφορούν άτομα με τέτοιο ψυχισμό εκεί έξω.

tzanis320si
25-04-12, 11:48
http:

π**τανας παιδι, το ιδιο να καεις και εσυ, και δεν ειμαι και σκληροπυρηνικος φιλοζωος

ενα τετοιο ********* να πετυχω την ωρα που βιαιοπραγει πανω σε καποιο κακομοιρο ζωακι και θα τον θαψω ζωντανο εκει επιτοπου...:ranting2:

Ptboul
25-04-12, 11:51
ενα τετοιο μ@νοπανο να πετυχω την ωρα που βιαιοπραγει πανω σε καποιο κακομοιρο ζωακι και θα τον θαψω ζωντανο εκει επιτοπου...:ranting2:

Θα έχεις την ευκαιρία σου

tzanis320si
25-04-12, 12:19
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛιΚΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ....:ranting2:

hades7
25-04-12, 12:23
παιδια θερμη παρακληση μην ανεβαζετε τετοιες φωτο μονο σε λινκ και οποιος αντεχει το ανειγει

Thomelef
25-04-12, 12:26
σας παρακαλώ πολύ μην βάζετε άλλα τέτοια λινκ με τέτοια θέματα.
χωρίς παρεξήγηση κιόλα.

Thomelef
25-04-12, 12:26
με πρόλαβε ο άρης.

tzanis320si
25-04-12, 12:32
Εχετε δικιο...ειναι πολυ φρικιαστικες και απανθρωπες αυτες οι εικονες και λυπαμε πραγματικα που υπαρχουν. Συγνωμη για την αναστατωση!!!

oldcarskickass
25-04-12, 12:40
Δεν ξέρω ρε παιδιά πως θα συμπεριφερόμουν σε άτομο που έκανε τέτοιο πράμα, ό,τι ηλικίας ή/και φύλου να είναι.

Προσωπικά έχω 3 γάτες και 2 σκυλιά ΟΛΑ μαζεμένα από το δρόμο σε διάφορες φάσεις.

Πριν 2 χρόνια είχαν γεμίσει φόλες την περιοχή και ψόφησαν πάρα πολλά αδέσποτα.

Εν μέρει για τα σκυλιά καταλαβαίνω κάποιον ο οποίος ΜΠΟΡΕΙ να τα φοβάται (ειδικά αν είναι αγέλη, αλλά με λίγο διάβασμα ή ψάξιμο στο νετ μπορεί να βρει τρόπους αντιμετώπισης σχεδόν οποιασδήποτε κατάσταση) αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν δικαιολογείται η βιαιοπραγία εναντίον τους.

Αλλά τέτοιοι είμαστε.

ΥΓ: θυμάται κανείς το 2004 αδέσποτα στους δρόμους;...

Kostas_1
25-04-12, 13:12
Παιδια τα διαγραφω ολα οσα εχουν σχεση με ζωα (εικονες, λινκ και περιγραφες) και παρακαλω οταν βλεπετε κατι αντιστοιχο καντε και κανενα report γιατι μπορει και να μας ξεφυγει

PANOS-E60
25-04-12, 13:16
Παιδια τα διαγραφω ολα οσα εχουν σχεση με ζωα (εικονες, λινκ και περιγραφες) και παρακαλω οταν βλεπετε κατι αντιστοιχο καντε και κανενα report γιατι μπορει και να μας ξεφυγει

και πολύ καλά θα κάνεις ! thumb

nikos1400
25-04-12, 13:39

για να το "γυρισουμε" λιγο...

εχεις Κωστα πολλη δουλεια εδω στο "επικαιροτητα-προβληματισμοι".
εχουν ανεβει πολλες φωτο του παγκαλου...
:th_Laie_67-1:

tzanis320si
25-04-12, 13:51
για να το "γυρισουμε" λιγο...

εχεις Κωστα πολλη δουλεια εδω στο "επικαιροτητα-προβληματισμοι".
εχουν ανεβει πολλες φωτο του παγκαλου...

τωρα ρε Νικο γιατι προσβαλεις τα κακομοιρα τα ζωακια...:hystericalbs1:

tzanis320si
25-04-12, 13:59
Mελετώντας τον εκλογικό νόμο διαπίστωσα -και δυστυχώς αποδεικνύονται πως είναι έτσι- τα εξής...

Είτε ρίξεις λευκό είτε άκυρο είτε δεν πας καθόλου είτε -κι εδώ είναι το ζήτημα- ψηφίσεις κάποιον εκλογικό συνδυασμό αλλά αυτός δεν περάσει το όριο του 3%, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Το ποσοστό κάθε κόμματος υπολογίζεται με βάση το άθροισμα των ψήφων που πήρε κάθε συνδυασμός από όσους πέρασαν το 3%. Αυτές οι ψήφοι θεωρούνται έγκυρες για την κατανομή των εδρών και μόνον αυτές.

Αν λοιπόν είμαστε 1000 πολίτες και 240 από μας θέλουν στην κυβέρνηση το κόμμα π.χ. ΝΔ (!) και το ψηφίσουν, τι δύναμη έχει αυτό;

Ποιο είναι το πραγματικό του ποσοστό;

Έχουμε και λέμε

Από τους 1000 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; (Χ)

Έχουμε λοιπόν: Χ = 240*100/1000 = 24%

Με μια λογική αποχή 20% (δηλαδή αν δεν πάνε να ψηφίσουν οι 200), πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 800 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
Χ = 240*100/800 = 30% !

Υπάρχουν όμως και τα άκυρα... Αν απ' τους 800 που πήγαν στις κάλπες, οι 50 ρίξουν άκυρο τότε, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 750 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
τώρα έχουμε: Χ = 240*100/750 = 32% !

Κι αν απ' τους 750 οι 60 ρίξουν λευκό, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 690 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
Χ = 240*100/690 = 34,8% !!

Μα καλά, θα μου πείτε, αυτά ίσχυαν πάντοτε. Είναι ο κλασσικός τρόπος του συστήματος για να παίρνουν έδρες που δεν τους αναλογούν.

Ναι, αλλά τώρα οι έδρες δεν μοιράζονται με βάση απλά και μόνο τις «έγκυρες» ψήφους (σα να λέμε οι 690 του παραδείγματός μας) αλλά από το άθροισμα των ψήφων μόνο όσων κομμάτων πέρασαν το 3% -και υπό όρους, η ΝΔ με αυτό το ποσοστό κάνει κυβέρνηση.

Αν δηλαδή, από τους 690 πολίτες, οι 100 συνολικά ψηφίσουν συνδυασμούς που δεν περνούν το όριο του 3% τότε έχουμε και λέμε

Από τους 590 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
Πάμε πάλι: Χ = 240*100/590 = 40,7 % !!

Έλα όμως που -με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο- ένα τέτοιο ποσοστό δίνει την απόλυτη πλειοψηφία στη ΝΔ γιατί οι έδρες της θα είναι

Από τους 590 πολίτες ΝΔ θέλουν 240
από τις 250 έδρες πόσες θα πάρει;
και έχουμε τελικά: Χ = 240*250/590 = 101 έδρες

Και επειδή το πρώτο κόμμα παίρνει και «δωράκι» 50 έδρες, η ΝΔ έχει τελικά 151 !

Αν θεωρείτε πως μόνη της η ΝΔ δεν μπορεί να έχει 240 πολίτες στους 1000, βάλτε και τους Πασόκους μαζί. Έτσι κι αλλιώς μαζί θα πάνε αν χρειαστεί να σώσουν το σύστημα.

Πώς πήγαμε από τους 1000 στους 590; Πώς έγινε και ένα κόμμα με πραγματική δυναμική 25% στο σύνολο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, να παίρνει 151 έδρες:

Σε όσες εκλογές έζησα, τέτοιο φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί ούτε και ως ενδεχόμενο. Να πώς γίνεται:

Αν δεν υπήρχε το «δωράκι» των 50 εδρών και εαν οι έδρες μοιράζονταν και στα κόμματα κάτω του 3% η ΝΔ θα έπαιρνε:

Από τους 690 πολίτες ΝΔ θέλουν 240
Χ = 240*250/690 = 87 έδρες.

Ακόμη και με το δωράκι, θα είχε μόνο 87 + 50 = 137 έδρες...

Αυτά διαπίστωσα φίλοι μου και είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι:

Αν δεν επιθυμείτε με τίποτα μια κυβέρνηση ΝΔ ή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θέλετε να ψηφίσετε έναν συνδυασμό που κατά τη γνώμη σας δεν πρόκειται να ξεπεράσει το όριο του 3%, σκεφτείτε το καλά και πολύ.

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε έναν από αυτούς τους συνδυασμούς που κατά πάσα πιθανότητα ξεπερνούν το όριο. Ειδάλλως οφείλετε να είστε έτοιμοι για μια ακόμη 4ετία όσων μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε.

Έγραψα απλώς τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα νούμερα κι όπως πάντα. οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/3_25.html

Driver M
25-04-12, 14:32
Mελετώντας τον εκλογικό νόμο διαπίστωσα -και δυστυχώς αποδεικνύονται πως είναι έτσι- τα εξής...

Είτε ρίξεις λευκό είτε άκυρο είτε δεν πας καθόλου είτε -κι εδώ είναι το ζήτημα- ψηφίσεις κάποιον εκλογικό συνδυασμό αλλά αυτός δεν περάσει το όριο του 3%, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Το ποσοστό κάθε κόμματος υπολογίζεται με βάση το άθροισμα των ψήφων που πήρε κάθε συνδυασμός από όσους πέρασαν το 3%. Αυτές οι ψήφοι θεωρούνται έγκυρες για την κατανομή των εδρών και μόνον αυτές.

Αν λοιπόν είμαστε 1000 πολίτες και 240 από μας θέλουν στην κυβέρνηση το κόμμα π.χ. ΝΔ (!) και το ψηφίσουν, τι δύναμη έχει αυτό;

Ποιο είναι το πραγματικό του ποσοστό;

Έχουμε και λέμε

Από τους 1000 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι; (Χ)

Έχουμε λοιπόν: Χ = 240*100/1000 = 24%

Με μια λογική αποχή 20% (δηλαδή αν δεν πάνε να ψηφίσουν οι 200), πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 800 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
Χ = 240*100/800 = 30% !

Υπάρχουν όμως και τα άκυρα... Αν απ' τους 800 που πήγαν στις κάλπες, οι 50 ρίξουν άκυρο τότε, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 750 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
τώρα έχουμε: Χ = 240*100/750 = 32% !

Κι αν απ' τους 750 οι 60 ρίξουν λευκό, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους 690 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
Χ = 240*100/690 = 34,8% !!

Μα καλά, θα μου πείτε, αυτά ίσχυαν πάντοτε. Είναι ο κλασσικός τρόπος του συστήματος για να παίρνουν έδρες που δεν τους αναλογούν.

Ναι, αλλά τώρα οι έδρες δεν μοιράζονται με βάση απλά και μόνο τις «έγκυρες» ψήφους (σα να λέμε οι 690 του παραδείγματός μας) αλλά από το άθροισμα των ψήφων μόνο όσων κομμάτων πέρασαν το 3% -και υπό όρους, η ΝΔ με αυτό το ποσοστό κάνει κυβέρνηση.

Αν δηλαδή, από τους 690 πολίτες, οι 100 συνολικά ψηφίσουν συνδυασμούς που δεν περνούν το όριο του 3% τότε έχουμε και λέμε

Από τους 590 ΝΔ θέλουν 240
στους 100 πόσοι;
Πάμε πάλι: Χ = 240*100/590 = 40,7 % !!

Έλα όμως που -με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο- ένα τέτοιο ποσοστό δίνει την απόλυτη πλειοψηφία στη ΝΔ γιατί οι έδρες της θα είναι

Από τους 590 πολίτες ΝΔ θέλουν 240
και έχουμε τελικά: Χ = 240*250/590 = 101 έδρες

Και επειδή το πρώτο κόμμα παίρνει και «δωράκι» 50 έδρες, η ΝΔ έχει τελικά 151 !

Αν θεωρείτε πως μόνη της η ΝΔ δεν μπορεί να έχει 240 πολίτες στους 1000, βάλτε και τους Πασόκους μαζί. Έτσι κι αλλιώς μαζί θα πάνε αν χρειαστεί να σώσουν το σύστημα.

Πώς πήγαμε από τους 1000 στους 590; Πώς έγινε και ένα κόμμα με πραγματική δυναμική 25% στο σύνολο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, να παίρνει 151 έδρες:

Σε όσες εκλογές έζησα, τέτοιο φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί ούτε και ως ενδεχόμενο. Να πώς γίνεται:

Αν δεν υπήρχε το «δωράκι» των 50 εδρών και εαν οι έδρες μοιράζονταν και στα κόμματα κάτω του 3% η ΝΔ θα έπαιρνε:

Από τους 690 πολίτες ΝΔ θέλουν 240
Χ = 240*250/690 = 87 έδρες.

Ακόμη και με το δωράκι, θα είχε μόνο 87 + 50 = 137 έδρες...

Αυτά διαπίστωσα φίλοι μου και είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι:

Αν δεν επιθυμείτε με τίποτα μια κυβέρνηση ΝΔ ή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θέλετε να ψηφίσετε έναν συνδυασμό που κατά τη γνώμη σας δεν πρόκειται να ξεπεράσει το όριο του 3%, σκεφτείτε το καλά και πολύ.

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε έναν από αυτούς τους συνδυασμούς που κατά πάσα πιθανότητα ξεπερνούν το όριο. Ειδάλλως οφείλετε να είστε έτοιμοι για μια ακόμη 4ετία όσων μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε.

Έγραψα απλώς τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα νούμερα κι όπως πάντα. οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/3_25.html
Αυτά για όσους σκέφτονται να μην πάνε να ψηφίσουν.

Τέτοιες μ@λ@κίες έλεγαν και στις εκλογές του 2009, ότι θα απείχαν για να δώσουν μήνυμα στους κυβερνώντες, και βγήκε ο ΓΑΠ με 44% και μας μπιπ ανάποδα.
Είναι που πήρε το μήνυμα...

Η ψήφος, ιδιαίτερα σε αυτές τις εκλογές, είναι χρυσός.
Αν σπαταληθεί κι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει επόμενη.

Z4 DCT
26-04-12, 10:54
https://www.youtube.com/watch?v=MFvU18GGM3Y

thumbthumbthumb

PANOS-E60
26-04-12, 11:08
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!!

Bismarck
Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι,κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.

Emma GoldmanΑν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν την πραγματικότητα θα ήταν παράνομες.

Oscar Ameringer Πολιτική είναι η ευγενής τέχνη του να παίρνεις τις ψήφους των φτωχών και να κάνεις προεκλογικές εκστρατείες με τα λεφτά των πλουσίων, υποσχόμενος στους μεν ότι θα τους προστατέψεις από τους δε.

Henry Menken Αν ένας πολιτικός ανακάλυπτε ότι στην περιοχή του ψηφίζουν κανίβαλοι δεν θα... είχε κανένα ενδοιασμό να τους υποσχεθεί ιεραποστόλους για δείπνο.

Jean Paul Sartre
Αγωνίστηκα μια ολόκληρη ζωή για να φτιάξω έναν κόσμο στον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να ζήσω.

Ανώνυμος
Οι κυβερνήσεις είναι σαν τις πάνες των μωρών. Χρειάζονται συχνή αλλαγή και μάλιστα για τον ίδιο λόγο.

ΑνώνυμοςΌποιος εξαπατά έναν άνθρωπο λέγεται απατεώνας, όποιος εξαπατά έναν λαό λέγεται πολιτικός.

Μικρό Κομματικό ΛεξικόΌταν ένας πολιτικός φεύγει από άλλο κόμμα και έρχεται στο δικό μας έχουμε διεύρυνση. Όταν ένας πολιτικός φεύγει από το δικό μας κόμμα και πάει σε άλλο έχουμε προδοσία, αποστασία κ.λ.π.

Ανώνυμος
Αν δεν σου αρέσει η Κυβέρνηση, φταις και συ γι' αυτό.

Ανώνυμος
Μην πεις ποτέ «βλάκα» κάποιο πρόσωπο της εξουσίας. Κινδυνεύεις να καταδικαστείς για τρία αδικήματα.

I) Για προσβολή προσωπικότητας,
Ii) Για περιύβριση αρχής και
Iii) Για αποκάλυψη κρατικού μυστικού.

Νικήτα Χρουστσώφ
Οι πολιτικοί είναι παντού οι ίδιοι. Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν ποτάμια.

Frank McKinney
Όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλλίτερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ποτέ υποψήφιος.

Robert Oren
Οι εκλογές γίνονται για να δούμε αν είναι σωστές οι δημοσκοπήσεις.

Αθανάσιος Κανελλόπουλος
Η Ελλάδα μοιάζει με βιβλιοθήκη. Στα πιο ψηλά ράφια βάζουμε τα πιο άχρηστα βιβλία.

Ροΐδης (για διατελέσαντα υπουργό)
Γνωρίζει δώδεκα τρόπους να προσπορίζεται χρήματα, εκ των οποίων ο τιμιότερος είναι η κλοπή.

Friedman Η εξουσία διαφθείρει. Αυτό είναι το τίμημα της εξουσίας. Φαίνεται όμως, πως τα οφέλη από την άσκηση της εξουσίας είναι τόσο πολλά, που κανένας δεν υπολογίζει το τίμημα.

George Nathan Παρ' όλα τα παραπάνω πρέπει να ψηφίζουμε. Γιατί οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από τους καλούς πολίτες που δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν.

πηγή fb

Z4 DCT
26-04-12, 11:10
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!!

Ανώνυμος
Αν δεν σου αρέσει η Κυβέρνηση, φταις και συ γι' αυτό.

πηγή fb

Απλά για να το προσέξουμε.....

:whistle::whistle::whistle:

Panos 316T
26-04-12, 11:29
έφτασε στα χέρια μου εγκύκλιος για 1% εισφορά επιπλέον υπέρ του ΟΑΕΔ (ξέχωρα από την εισφορά αλληλεγγύης!) με αναδρομική ισχύς από 01/01/11.

τι να πω ρε φούστη μου....

το "αλληλεγγύης" για τι είναι ; έχω καταλάβει σωστά;;;;

Z4 DCT
26-04-12, 11:29
έφτασε στα χέρια μου εγκύκλιος για 1% εισφορά επιπλέον υπέρ του ΟΑΕΔ (ξέχωρα από την εισφορά αλληλεγγύης!) με αναδρομική ισχύς από 01/01/11.

:shok::shok::shok::shok::shok:

Κι αλλη??????

Ptboul
26-04-12, 11:32

Λογικά θα βαρύνει 50-50 εργοδότη - εργαζόμενο.

Αλλά αφού μειώθηκε το επίδομα ανεργίας τότε τι την θέλουν την εισφορά;

Panos 316T
26-04-12, 11:46

όχι Πάνο μόνο τον εργαζόμενο .

Από ότι με ενημέρωσαν ισχύει ήδη στο δημόσιο και τώρα πλέον και στις τράπεζες.

αλλά αυτό το αλληλεγγύης δεν είναι για το ίδιο σκοπό;

nikos1400
26-04-12, 11:58
εγω τη δινω ρε παιδια την αλληλεγγυη και να δωσω κι'αλλη,
αλλα να πηγαινει εκει που πρεπει !

σ'αυτους που τη χρειαζονται !

Thomelef
26-04-12, 12:09
εγω τη δινω ρε παιδια την αλληλεγγυη και να δωσω κι'αλλη,
αλλα να πηγαινει εκει που πρεπει !

σ'αυτους που τη χρειαζονται !

σώθηκες τώρα...
στην ελλάδα είμαστε HALLOOOO!!!κανένα φράγκο απ'αυτά που δίνουμε για το κράτος δεν πάει εκεί που πρέπει, και μάλον θα αργήσει πολύ στο να καταλήγει εκεί που πρέπει.

bill_m3
26-04-12, 12:15
όχι Πάνο μόνο τον εργαζόμενο .

Από ότι με ενημέρωσαν ισχύει ήδη στο δημόσιο και τώρα πλέον και στις τράπεζες.

αλλά αυτό το αλληλεγγύης δεν είναι για το ίδιο σκοπό;

Πάνο πολύ σου άργησε!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Εμείς την έχουμε καιρό!!

Ζήλιαααααααααααααααααααα !!!!

:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

nikos1400
26-04-12, 12:17
σώθηκες τώρα...
στην ελλάδα είμαστε HALLOOOO!!!κανένα φράγκο απ'αυτά που δίνουμε για το κράτος δεν πάει εκεί που πρέπει, και μάλον θα αργήσει πολύ στο να καταλήγει εκεί που πρέπει.

και βλεπω τωρα (χωρις φωνη) καμποση ωρα στις πρωινες εκπομπες τους δυο αρχι-Μαλακες να παρουσιαζουνε λεει το προγραμμα τους....
:ranting2::ranting2:

Panos 316T
26-04-12, 12:18

γράψε λάθος , κάτι θα επιβαρύνει και τον εργοδότηthumb

αλλά η ουσία είναι ότι αυτό μεταφράζεται σε 400 ευρώ μείον στην τσέπη μου.

Εδώ δεν μπορούμε να συντηρήσουμε την οικογένεια μας καλά καλά και θα πληρώνουμε αλληλεγγύης , οαεδ και αργότερα θα σκαρφιστούν άλλες κρατήσεις όπως βοηθείας,συμπαράστασης,συμ πόνοιας,*******************

Nino
26-04-12, 12:29
κυριακη κοντη γιορτη...

nikos1400
26-04-12, 12:42
https://www.youtube.com/watch?v=EiMqH0V46FU&feature=player_embedded

m-power_01
26-04-12, 12:56
Μην βριζετε! Θα πάω στην κουζίνα να φέρω το πιπέρι για τον Γιάννη...

Driver M
26-04-12, 14:15
https://www.youtube.com/watch?v=EiMqH0V46FU&feature=player_embedded
Ψιλά γράμματα αυτά για μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.
Και του συνόλου των ψηφοφόρων των 2 μεγάλων.

tzanis320si
26-04-12, 14:24
Σε μία 100% αντισυνταγματική απόφαση προχωρά η τρόϊκα με το να δώσει εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαρισμούς των πολιτών σε περίπτωση που κριθεί από την εφορία ότι ότι φορολογούμενος φοροδιαφεύγει!

Το αντισυνταγματικό έγκειται στο ότι δεν θα ενημερώνεται καν ο φορολογούμενος, αλλά θα κατάσχονται αυτόματα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Πρόκειται για μια απόφαση που καθαρά παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού για πρώτη φορά το κράτος ανεξέλεγκτα θα μπορεί να δεσμεύει τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών χωρίς καν να τους ενημερώνει.

Και όταν μιλάμε για κράτος και την ποιότητα του κράτους της τρόϊκας, είναι εύκολα αντιληπτό το τι εννοούμε "Να εντοπιστεί φοροδιαφυγή": Θα αρπάζουν όσα τους λείπουν.

Σε όποιον κρίνουν ότι δεν τους αρέσει ή ότι πρέπει να τον τιμωρήσουν, του κατάσχουν τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό χωρίς καν να δίνουν εξηγήσεις για ποιο λόγο γίνεται αυτό πριν του αρπάξουν τις οικονομίες!

Πρόκειται για μία φασιστικής έμπνευσης κίνηση, μια απόφαση που υπογράφηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στενό συνεργάτη του Ε.Βενιζέλου και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτικές αρχές θα μπορούν να προχωρούν σε κατάσχεση των καταθέσεων, "για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Δημοσίου" που αυτοί θα κρίνουν ποια είναι, χωρίς την παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας και εν συνεχεία εντός 15 ημερών θα επιδίδουν στον υπόχρεο κλήση προς επιγενόμενη ακρόαση για τις διαπιστώσεις που καταγράφηκαν στην Ειδική Έκθεση Ελέγχου.

Με την κλήση ο υπόχρεος καλείται, εντός δέκα ημερών, να παράσχει εγγράφως τις απόψεις του επί των διαπιστώσεων της Ειδικής Εκθεσης Ελέγχου, προσκομίζοντας και κάθε αποδεικτικό στοιχείο των ισχυρισμών του. Και όποτε θέλουν και αν θέλουν θα του δίνουν κάποια από τα λεφτά του πίσω.

Μόνη λύση και αντίδραση σε αυτή το "οργουελικό" μέτρο είναι η άμεση απόσυρση των χρημάτων των πολιτών από τις τράπεζες και η διοχέτευσή τους στο εξωτερικό ή σε καλά φυλασσόμενα μέρη. Σε διαφορετική περίπτωση, ότι τους λείπει, θα το παίρνουν άμεσα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς "επί δικαίων και αδίκων"!

https://to-gamato.blogspot.com/2012/04/blog-post_2984.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

tzanis320si
26-04-12, 14:32
https://www.youtube.com/watch?v=F3ZSZ7Zh7vk&feature=player_embedded#!

Kostas_1
26-04-12, 14:54
Σε μία 100% αντισυνταγματική απόφαση προχωρά η τρόϊκα με το να δώσει εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαρισμούς των πολιτών σε περίπτωση που κριθεί από την εφορία ότι ότι φορολογούμενος φοροδιαφεύγει!

Το αντισυνταγματικό έγκειται στο ότι δεν θα ενημερώνεται καν ο φορολογούμενος, αλλά θα κατάσχονται αυτόματα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Πρόκειται για μια απόφαση που καθαρά παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού για πρώτη φορά το κράτος ανεξέλεγκτα θα μπορεί να δεσμεύει τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών χωρίς καν να τους ενημερώνει.

....

Άλλο δέσμευση (που αναφερει η αποφαση) και άλλο κατασχεση (που παραφράζεται στο άρθρο)....

Και πρόκειται για τις περιπτώσεις που θα διαπιστωθεί ότι ενω έχουν μεγάλα έξοδα, έχουν κανει μικρές δηλώσεις....

Δεν ξερω αν διαφωνω.....:think:

Stathis
26-04-12, 15:06

εγω ξερω, συμφωνω.thumb

bakalos
26-04-12, 16:19
εγω ξερω, συμφωνω.thumb

Συμφωνώ.

Thomelef
26-04-12, 17:34
και εγώ επίσεις.

Samaro
26-04-12, 17:52
Άλλο δέσμευση (που αναφερει η αποφαση) και άλλο κατασχεση (που παραφράζεται στο άρθρο)....

Και πρόκειται για τις περιπτώσεις που θα διαπιστωθεί ότι ενω έχουν μεγάλα έξοδα, έχουν κανει μικρές δηλώσεις....

Ακουσα κάπου στο ραδιόφωνο, πως αφορά κύρίως όσους δεν απέδωσαν ΦΠΑ !

Σωστάτατο μέτρο για την περίπτωση, μόνο που όπως κάθε άλλο στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το δούμε στην πράξη.

Thomelef
26-04-12, 18:19
βαρέθηκα πάντως ν'ακούω θα κάνουμε θα ράνουμε, και το μοναδικό που κάνουνε είναι να μας γ@μ@νε ασάλιωτα την τελευταία στιγμή με γελοίους φόρους, για να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα.
παρένθεσης...με πείραν σήμερα για δημοσκόπηση για τον δήμο που υπάγεται το μαγαζί, και μέσα σε όλες ήταν αι η ερώτηση...τι γνώμη έχετε για το έργο του τωρινού δημάρχου.
απάντησης...θα τα μεταφέρεις αυτά στον δήμαρχο???
*μάλιστα.
με 700 ευρώ δημοτικά τέλη χωρίς να έχω ούτε μια λάμπα και έναν κάδο στο μαγαζί μου, πές του να πα'να γ@μηθεί και αυτός και το έργο του μαζί.
σε κάλυψα???
*μάλιστα.
θα του το μεταφέρεις???
*αν μου δώσετε ονοματεπώνυμο, ναι.
θωμάς ελευθεριάδης...

aristent
26-04-12, 20:49
Χωωωωωωσεεεεεεε Τομιιιιιιι!!!!!!,,,,,δωσε ποοοοονοοοοοοοο!!!!!!!:thumbsup:

Thomelef
26-04-12, 20:54
ρε οι άνθρωποι είναι γελοίοι με τρελό θράσος. εν όψη εκλογών τους πείρε το παράπονο να πάρουν και να μας ρωτήσουν τι και πως.
όλο τον υπόλοιπο καιρό που είστε γ@μώ τη μάνα σας???φυσικά οι ερωτήσεις ήταν το τι θα ψηφίσω, αν θα ψηφίσω, αν είχα ψηφίσει, τι είχα ψηφίσει, πως μου φαίνεται η κυβέρνηση παπαδήμου, και διάφορα άλλα που όντως είχαν σχέση με τον δήμο και τις υποτιθέμενες υπηρεσίες του. λές και μας πρόσφεραν ποτέ τπτ για να έχουμε και άποψη. μόνο τα ΚΕΠ, που πάμε για κάνα γνήσιο της υπογραφής και καμμιά εξουσιοδότηση. αυτή είναι η υπηρεσία του δήμου για μας, και μας κοστίζει 700 ευρώ.
what the f@ck!! this is a real bargain mofo...

Z4 DCT
27-04-12, 11:52
Αγαπημενοι μου πολιτικοι αρχηγοι, εδω σας παραθετω ενα δειγμα ''αθορυβου'' εργατικου Προθυπουργου.........

Η Fiat εγκαινίασε εργοστάσιο αξίας 1 δις. στη Σερβία

O Πρωθυπουργός της Σερβίας Mirko Cvetkovic μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fiat Spa Sergio Marchionne, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων της Fiat στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας. Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο παρακολούθησαν την τελετή μαζί με τους εργαζόμενους.

Τα εγκαίνια αντιπροσωπεύουν την ολοκλήρωση των εκτεταμένων εργασιών που εξελίχθηκαν κατά τα τελευταία τρία χρόνια σε έκταση 1,4 εκατομμυρίων τ.μ. με την επένδυση των Ιταλών να αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Στο εργοστάσιο του Κραγκούγιεβατς θα παράγεται το νέο Fiat 500L, που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο. Το 500L θα εξάγεται στις αγορές της Ευρώπης και σε όλο τον κόσμο και το εμπορικό του λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Μέχρι το τέλος του 2012 περίπου 2.400 άτομα θα απασχολούνται στο εργοστάσιο της Σερβίας, καθώς και επιπλέον 1.000 άτομα στις εταιρίες που βρίσκονται στο κοντινό πάρκο προμηθευτών. Όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία, το εργοστάσιο θα έχει παραγωγική ικανότητα έως 200.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

https://www.zougla.gr/automoto/article/i-fiat-egeniase-ergostasio-aksias-1-dis-sti-servia

ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ???........γαμώ το σπίτι σας γαμώ....που να ψοφήσετε όλοι και να μην σαπίζετε ρε καθίκια......γαμώ την ψυχή σας μέσα......δε ξέρω τι άλλο να καταραστώ......μακάρι να υπάρχει κόλαση

Ptboul
27-04-12, 12:57
:eek::gun_bandana:

https://www.mychannel.gr/2012/04/27/%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b1-%cf%87%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b9/

Ptboul
27-04-12, 13:08
Ω ρε πακέτοοοο κ τραβιέμαι μέχρι μολλ για πάρτυ τους ή Παγκράτι.

https://www.mychannel.gr/2012/04/27/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%af%cf%89%c f%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%b8-6-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83/

Thomelef
27-04-12, 13:51
Αγαπημενοι μου πολιτικοι αρχηγοι, εδω σας παραθετω ενα δειγμα ''αθορυβου'' εργατικου Προθυπουργου.........

Η Fiat εγκαινίασε εργοστάσιο αξίας 1 δις. στη Σερβία

O Πρωθυπουργός της Σερβίας Mirko Cvetkovic μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fiat Spa Sergio Marchionne, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων της Fiat στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας. Περισσότεροι από 150 καλεσμένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο παρακολούθησαν την τελετή μαζί με τους εργαζόμενους.

Τα εγκαίνια αντιπροσωπεύουν την ολοκλήρωση των εκτεταμένων εργασιών που εξελίχθηκαν κατά τα τελευταία τρία χρόνια σε έκταση 1,4 εκατομμυρίων τ.μ. με την επένδυση των Ιταλών να αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Στο εργοστάσιο του Κραγκούγιεβατς θα παράγεται το νέο Fiat 500L, που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο. Το 500L θα εξάγεται στις αγορές της Ευρώπης και σε όλο τον κόσμο και το εμπορικό του λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Μέχρι το τέλος του 2012 περίπου 2.400 άτομα θα απασχολούνται στο εργοστάσιο της Σερβίας, καθώς και επιπλέον 1.000 άτομα στις εταιρίες που βρίσκονται στο κοντινό πάρκο προμηθευτών. Όταν τεθεί σε πλήρη λειτουργία, το εργοστάσιο θα έχει παραγωγική ικανότητα έως 200.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

https://www.zougla.gr/automoto/article/i-fiat-egeniase-ergostasio-aksias-1-dis-sti-servia

ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ???........γαμώ το σπίτι σας γαμώ....που να ψοφήσετε όλοι και να μην σαπίζετε ρε καθίκια......γαμώ την ψυχή σας μέσα......δε ξέρω τι άλλο να καταραστώ......μακάρι να υπάρχει κόλαση

έτσι είναι γιάνκο μου...τι να έκαναν δλδ???να ερχόντουσαν εδώ???τότε το 500αράκι θα έπρεπε να πωλείται όσο και ένα 320 πενβέ με την φορολογία και το καθεστώς που επικρατεί για τις επιχειρήσεις εντος του ελλάντα.
πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει ρε. πέραν απο την γαμωκαρέκλα τους.

Harisp
27-04-12, 15:06
έτσι είναι γιάνκο μου...τι να έκαναν δλδ???να ερχόντουσαν εδώ???τότε το 500αράκι θα έπρεπε να πωλείται όσο και ένα 320 πενβέ με την φορολογία και το καθεστώς που επικρατεί για τις επιχειρήσεις εντος του ελλάντα.
πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει ρε. πέραν απο την γαμωκαρέκλα τους.

Ο βασικότερος λόγος που δεν έρχονται είναι η γραφειοκρατία και ο συνδικαλισμός που με το έτσι θέλω κάνει επίσχεση και κλείνει τις γραμμές παραγωγής. Η φορολογία είναι δευτερεύουσα υπόθεση πιστεύω.

Thomelef
27-04-12, 15:09
Όλα σκατα είναι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όλα σκατα είναι στην χώρα...

hades7
27-04-12, 15:46
https://diaforos.blogspot.com/2012/04/1958-2012.html

A8hnaios
27-04-12, 16:03
https://dai.ly/InrRoq

Χάρρυ Κλύνν: "Με λένε Βασίλη και θα σας καταψηφίσω"

hades7
28-04-12, 11:43
https://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/79288/skotwnoyn-to-ethniko-systhma-ygeias-gia-charh-israhlinwn-kai-amerikanwn

hades7
28-04-12, 12:00
https://www.youtube.com/watch?v=Ef7k3ql1Jlg

Cobalt
28-04-12, 12:51
ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ ΣΕ Ο Λ Ο Υ Σ!!!

Eleni
28-04-12, 23:40
https://www.greektube.org/content/view/174252/2/

Z4 DCT
30-04-12, 09:22
Προσοχή στις νέες χρεώσεις από τις τράπεζες

Ήρθαν οι νέας γενιάς χρεώσεις από τις τράπεζες.

Πολλές τράπεζες πλέον, χρεώνουν με πρόστιμα και προμήθειες τους καταναλωτές -πελάτες τους, αν καθυστερήσουν στην αποπληρωμή των δόσεων δανείων ή καρτών, αλλά και όταν επιμένουν να συναλλάσσονται στα τραπεζικά γκισέ.

Οι χρεώσεις αυτές είναι εξαιρετικά υψηλές και μάλιστα είναι διαβαθμισμένες ανάλογα με το προϊόν. Για παράδειγμα το πρόστιμο για καθυστέρηση της πληρωμής πιστωτικής κάρτας ξεκινά από τα 4 ευρώ και φτάνει και τα 15 ευρώ. Ενώ η καθυστέρηση στην πληρωμή της δόση επιχειρηματικού δανείου μπορεί να επιφέρει πρόστιμο και 50 ευρώ.

Τα πρόστιμα ενσωματώνονται στις δόσεις δανείων και καρτών και έχουν ονομαστεί σε έξοδα διαχείρισης και παρακολούθησης λογαριασμού.

Από την πλευρά τους τα τραπεζικά στελέχη δικαιολογούν την νέα πρακτική, καθώς παραδέχονται ότι λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας παρατηρείται «πρωτοφανής αύξηση» του αριθμού των δανείων, πιστώσεων και πιστωτικών καρτών, που εμφανίζουν καθυστέρηση στην πληρωμή τους. Και ακριβώς αυτή η αύξηση των «κόκκινων» δανείων οδηγεί συνακόλουθα σε αύξηση του κόστους παρακολούθησης και διαχείρισης τους. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Ελλάδος στο 9μηνο του 2011, το 14% των στεγαστικών δανείων βρέθηκε στο «κόκκινο» το 26% των καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών και το 13% των επιχειρηματικών δανείων.

Επίσης σταδιακά επανέρχονται και οι χρεώσεις για τις συναλλαγές στα γκισέ. Οι τράπεζες εισπράττουν προμήθεια 1-2 ευρώ για πληρωμές δόσεων δανείων και πιστωτικών καρτών, όταν γίνονται στο γκισέ, ενώ η ίδια συναλλαγή μέσω ΑΤΜ είναι ανέξοδη.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οποιαδήποτε χρέωση είναι παράνομη, αφού σύμφωνα με τον νόμο οι τράπεζες «χρεώνουν» τις καθυστερούμενες οφειλές με τόκο υπερημερίας, που είναι 2,5% επιπλέον του συμβατικού τόκου.

Παράλληλα οι τράπεζες έχουν σταματήσει τις ανανεώσεις των πιστωτικών καρτών, που παρουσιάζουν καθυστέρηση. Το τελευταίο διάστημα οι περισσότερες τράπεζες, μόλις λήξει η πιστωτική κάρτα πριν προχωρήσουν στην ανανέωση της συμβουλεύονται ενδελεχώς τη «λευκή λίστα» του Τειρεσία και σταθμίζουν τη βαθμολογία φερεγγυότητας και πιστοληπτικής ικανότητας που έχει ο κάθε πελάτης. Όσοι συστηματικά καθυστερούν να πληρώσουν τις δόσεις των καρτών τους, «κόβονται» από το σύστημα και η πιστωτική τους κάρτα δεν ανανεώνεται μέχρι να καλύψουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους.

https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112856593

Z4 DCT
30-04-12, 09:24
Η εφορία μπλοκάρει τα αδήλωτα ακίνητα

Να «μπλοκάρει» αδήλωτα ακίνητα επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών. Προς την κατεύθυνση αυτή δρομολογεί μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) πλέγμα διασταυρώσεων στοιχείων από τη ΔΕΗ, το Κτηματολόγιο και το Ε9. Στοχεύει στην αποκάλυψη “κρυφών” τετραγωνικών μέτρων ή και ολόκληρων ακινήτων των οποίων οι ιδιοκτήτες τους ...αμελούν να τα δηλώσουν στην εφορία.

Κι αν μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει η συνεργασία της ΓΓΠΣ με την ΔΕΗ και έχει υπάρξει δοκιμή των σχετικών αλγόριθμων για τις διασταυρώσεις σε ορισμένους δήμους , το Κτηματολόγιο δεν έχει πει το “ναι” στην αποστολή στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τεθεί θέμα προσωπικών δεδομένων και γι΄ αυτό έχει ζητηθεί η Συνδρομή της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αν η Αρχή ανάψει το πράσινο φως και δοθούν στο υπουργείο Οικονομικών τα στοιχεία από το Κτηματολόγιο η ΓΓΠΣ θα ξεκινήσει ελέγχους και διασταυρώσεις στα μητρώα των φορολογουμένων και στα ειδικά στοιχεία που έχουν δηλώσει για την επιφάνεια των ακινήτων τους προκειμένου να εντοπισθούν λάθη ή «παραλείψεις» που έγιναν στην επιφάνεια βάσει της οποίας φορολογείται το ακίνητο.

Οι έρευνες, θα γίνουν με αφορμή τα λάθη που εντοπίστηκαν στον υπολογισμό του τέλους ακινήτων (που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ), αλλά τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν να εντοπιστούν τυχόν παραβάσεις και περιπτώσεις φοροδιαφυγής από ιδιοκτήτες που αποκρύπτουν την πραγματική φορολογήσιμη επιφάνεια των ακινήτων τους.

Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΓΓΠΣ, θα ενταχθούν στοιχεία από τα έντυπα Ε9, το περιουσιολόγιο, του αρχείου της ΔΕΗ, του Κτηματολογίου. Μέσα από τις διασταυρώσεις αυτές, το υπουργείο Οικονομικών θα επιδιώξει να εντοπίσει περιπτώσεις ιδιοκτητών που έχουν δηλώσει στο έντυπο Ε9 λιγότερα τετραγωνικά μέτρα για κατοικίες, διαμερίσματα ή καταστήματα από αυτά που εμφανίζονται στο αρχείο της ΔΕΗ ή αν στη ΔΕΗ τα τ.μ. είναι λιγότερα από αυτά που έχουν δηλωθεί στο Ε9, και πληρώνεται μικρότερο ειδικό τέλος ακινήτων.

Θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι με τους λογαριασμούς του Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων για το 2012 . Θα πληρωθεί σε πέντε ισόποσες δόσεις μέχρι και το Ιανουάριο του 2013 .

Εξάλλου αμέσως μετά τις εκλογές η ΓΓΠΣ θα αρχίσει να στέλνει στους ιδιοκτήτες ακινήτων τους... ξεχασμένους λογαριασμούς για την πληρωμή του ΕΤΑΚ του 2009 και του Φόρου Ακίνητης Περιούσιας για το 2010 και 2011.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών για να μην πέσουν όλα τα βάρη μαζί στους φορολογούμενους θα υπάρξει χρονική απόσταση στην αποστολή των σημειωμάτων.

Ο υπολογισμός των φόρων στα ακίνητα γίνεται με βάση τις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9).

https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112856591

:shok::shok:
Καλα που μας προσέχουν και δεν θα τα στείλουν ολα μαζί.....:ranting2:

PANOS-E60
30-04-12, 09:55
γιά να μην ξεχνιόμαστε ...

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων θα λογοδοτεί, από αύριο, η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα του κ. Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος, μέχρι σήμερα, είχε απευθείας επαφή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο. Με τον τρόπο αυτόν, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης αναφέρεται στην κοινοτική αρχή, η οποία είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αλλά και τα δημοσιονομικά μέτρα που αφορούν την Ελλάδα. Η επίσημη εξήγηση είναι ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας, ώστε να δίνονται άμεσα λύσεις και να προχωρούν οι αλλαγές που έχουν συμφωνηθεί εντός και εκτός μνημονίου.

Εμπλουτισμός προσώπων

Ανεπίσημα, όμως, φαίνεται ότι το ανοικτό θέμα της μόνιμης εποπτείας της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει αρχίσει να παίρνει το δρόμο του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν κοινοτικά στελέχη, μπορεί να ακολουθήσει και ένα δεύτερο «κύμα» ανασχηματισμού της ομάδας, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους, με αλλαγές και εμπλουτισμό προσώπων που έχουν έδρα την Αθήνα. Προς το παρόν, δημοσιονομικά, μέσω της τρόικας, και διαρθρωτικές αλλαγές στο κράτος, μέσω της Ομάδας Δράσης, θα εποπτεύονται από την ίδια αρχή στην καρδιά της Ε.Ε. Ο κ. Ρεν θα αναπτύξει ένα δεύτερο σκέλος, αυτό της γνωστής τρόικας, που θα πρέπει (σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου) να επεκτείνει τη συνεχή παρουσία της στην Αθήνα. για να ελέγχει την υλοποίηση του μνημονίου και να ζητεί -αν χρειάζονται- πρόσθετες παρεμβάσεις.

Οι αποφάσεις είναι «φρέσκες» και ο τρόπος που θα δεθεί η ομάδα στο σκέλος της βοήθειας και του ελέγχου θα δοκιμασθεί στην πράξη τον επόμενο μήνα σε Βρυξέλλες, αλλά και στην Αθήνα: αν η νέα κυβέρνηση συγκροτηθεί χωρίς χρονοτριβή, τότε αναμένεται η κάθοδος, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, επισήμως για επαφές γνωριμίας. Επειτα από κάποιες ημέρες, θα ακολουθήσει ο επίσημος και ιδιαίτερα κρίσιμος έλεγχος: θα ζητηθούν τα νέα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος, αλλά και απολογισμός όλων των μεταρρυθμίσεων του μνημονίου.

Παράλληλα, θα έρθει στην Αθήνα και ο κ. Χορστ Ράιχενμπαχ για τεχνική βοήθεια σε πολλά πεδία, στα οποία η τρόικα ζητεί παρεμβάσεις. Υπενθυμίζεται ότι η Ομάδα Δράσης της Επιτροπής για την Ελλάδα, που ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, έχει δύο κυρίως καθήκοντα: την επιτάχυνση της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων και το συντονισμό της τεχνικής βοήθειας για την υλοποίηση του μνημονίου σε συγκεκριμένους τομείς.
…………………….
Τάσος Δασόπουλος - tdas@nafetmporiki.gr

Kostas_1
30-04-12, 13:44
Καλη αρχη:

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) ενέκρινε άδεια ηλεκτροπαραγωγής 36,6 MW για την κοινοπραξία των Τέρνα Ενεργειακή και Ελλάκτωρ. Οι δύο εταιρείες ελέγχουν από 48% η καθεμία και η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου (MEL) το υπόλοιπο 4%.

Η θέση της μονάδας, η ηλεκτρική ισχύς της οποίας είναι 21,44 MW και η θερμική 15 MW, είναι στο βιομηχανικό πάρκο Θεσσαλονίκης στον δήμο Αγίου Αθανασίου* και η διάρκεια της άδειας είναι 25ετής.

Ως καύσιμο θα χρησιμοποιείται SRF ή RDF από μονάδες επεξεργασίας αστικών στερεών απορριμμάτων, ξηρή ιλύς, ελαστικά αυτοκινήτων (TDF) και βιομηχανικά οργανικά υπολείμματα.

Με βάση τους ειδικούς όρους της άδειας οι κάτοχοι θα πρέπει να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια με στόχο την εγκατάσταση της μονάδας μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2015. Πρέπει, επίσης, το ποσοστό εξοικονόμησης πρωτογενούς ενέργειας να είναι της τάξης του 20% και σε κάθε περίπτωση να υπερβαίνει το 10%. Επίσης θα πρέπει η μεταφορά όλων των πρώτων υλών να γίνεται αποκλειστικά με αυτοκαθαριζόμενους κλειστούς ταινιόδρομους μεταφοράς, με την εγκατάσταση φίλτρων σε κάθε σημείο εκφόρτωσης. Τα αποθηκευμένα χύδην υλικά, περιλαμβανομένου του καυσίμου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι θα διατηρούνται σε περιφραγμένους και στεγασμένους χώρους.
Μπλα μπλα μπλα....

https://www.energyonline.gr/?p=13351
https://et.diavgeia.gov.gr/f/22793/ada/%CE%924%CE%A9%CE%A3%CE%99%CE%94%CE%9E-%CE%A7%CE%9B9

*Μένει κανείς εκει κοντα? :whistle:

BILL007
30-04-12, 13:46

Aν μένει είναι ώρα να μετακομίσει,αν θέλει να ζήσει...

Kostas_1
30-04-12, 14:09
Αν τηρηθούν οι απαιτήσεις που πχ ισχυουν στη Γερμανια, το κόστος διαχείρισης αυτών των απορριμμάτων (πριν πανε για κάυση, ώστε να παράγεται παράγωγο που να επιτρέπεται να καίγεται για παραγωγή ενέργειας, τσιμέντοβιομηχανίες κλπ) ανέρχεται σε 100¤/τόνο αυτών των αστικών απορριμμάτων.

Οι διαγωνισμοί στην Ελλάδα είναι στα 45-57 ¤/ τόνο....

Kostas_1
30-04-12, 14:18
Διαβαστε και ενα άλλο ωραιο:

Εξαίρεση από τη δημοσιοποίηση πόθεν έσχες ζητούν οι δικαστές (https://www.capital.gr/news.asp?id=1472164)

Ελλαδα.....

Thomelef
30-04-12, 14:19
κανονικά ελλάδα...ελλαδιστάν μάλον, αλλά νομίζω αδικούμε την χώρα που συνήθως δανειζόμαστε την κατάληξη που προσθέτουμε στο όνομα της δικής μας.

BILL007
30-04-12, 14:20

Eμείς ξέρουμε καλύτερα...thumb:th_Laie_67-1:

Kostas_1
30-04-12, 14:23
Αν τηρηθούν οι απαιτήσεις που πχ ισχυουν στη Γερμανια, το κόστος διαχείρισης αυτών των απορριμμάτων (πριν πανε για κάυση, ώστε να παράγεται παράγωγο που να επιτρέπεται να καίγεται για παραγωγή ενέργειας, τσιμέντοβιομηχανίες κλπ) ανέρχεται σε 100¤/τόνο αυτών των αστικών απορριμμάτων.

Eμείς ξέρουμε καλύτερα...thumb:th_Laie_67-1:

α, και για να προλαβω.... τωρα με τους αργοσχολους στους ΟΤΑ που προσλαμβανονται για τον τομεα καθαρισμού αλλά ξαφνικα προκύπτουν αναγκες να ειναι σε γραφεια, το κοστος ειναι ακόμη μεγαλύτερο...

Samaro
01-05-12, 08:49
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ του Υπουργείου Εσωτερικών

https://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

thumb

aristent
01-05-12, 11:59
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ του Υπουργείου Εσωτερικών

https://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

thumb

...δεν γινοταν να "την ριξω" κατ'ευθειαν απο εδω την ......ψηφο???

oldcarskickass
01-05-12, 13:58
Καλη αρχη:

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) ενέκρινε άδεια ηλεκτροπαραγωγής 36,6 MW για την κοινοπραξία των Τέρνα Ενεργειακή και Ελλάκτωρ. Οι δύο εταιρείες ελέγχουν από 48% η καθεμία και η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου (MEL) το υπόλοιπο 4%.

Η θέση της μονάδας, η ηλεκτρική ισχύς της οποίας είναι 21,44 MW και η θερμική 15 MW, είναι στο βιομηχανικό πάρκο Θεσσαλονίκης στον δήμο Αγίου Αθανασίου* και η διάρκεια της άδειας είναι 25ετής.

Ως καύσιμο θα χρησιμοποιείται SRF ή RDF από μονάδες επεξεργασίας αστικών στερεών απορριμμάτων, ξηρή ιλύς, ελαστικά αυτοκινήτων (TDF) και βιομηχανικά οργανικά υπολείμματα.

Με βάση τους ειδικούς όρους της άδειας οι κάτοχοι θα πρέπει να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια με στόχο την εγκατάσταση της μονάδας μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2015. Πρέπει, επίσης, το ποσοστό εξοικονόμησης πρωτογενούς ενέργειας να είναι της τάξης του 20% και σε κάθε περίπτωση να υπερβαίνει το 10%. Επίσης θα πρέπει η μεταφορά όλων των πρώτων υλών να γίνεται αποκλειστικά με αυτοκαθαριζόμενους κλειστούς ταινιόδρομους μεταφοράς, με την εγκατάσταση φίλτρων σε κάθε σημείο εκφόρτωσης. Τα αποθηκευμένα χύδην υλικά, περιλαμβανομένου του καυσίμου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι θα διατηρούνται σε περιφραγμένους και στεγασμένους χώρους.
Μπλα μπλα μπλα....

https://www.energyonline.gr/?p=13351
https://et.diavgeia.gov.gr/f/22793/ada/%CE%924%CE%A9%CE%A3%CE%99%CE%94%CE%9E-%CE%A7%CE%9B9

Γιατί ρε γμτ το κέρατό μου δεν επιβάλλουν ΡΗΤΡΕΣ;;;

Δλδ αν δεν έχουν τελειώσει μέχρι ένα προαναφερθέν διάστημα να έχουν το τάδε πρόστιμο;;;;

Γιατί ακόμα είμαστε χύμα στο κύμα;;; Άι σιχτίρ ψόφος.

ΥΓ: είμαι τσιτωμένος όχι για τα παραπάνω, αλλά γιατί η σκύλα μου κόντεψε να αρπάξει την γάτα μου. Τα παραπάνω είναι απλά μια κανονική ελληνική σύμβαση.

Driver M
01-05-12, 18:15
Δεν ειναι αργία
είναι ανεργία
https://www.inout.gr/showthread.php?t=99328

Z4 DCT
01-05-12, 21:05
Ολα καλα....ωραια η πρωτομαγιά ....αυτοι οι αναρχοκουμουνες που μαζευτήκαν στην χαλυβουργική και εκαναν ενα απίστευτο μποτιλιάρισμα μεχρι την συμβολή της Λ Αθηνων με το ποταμι.....δεν μπορούμε να παμε στα σπιτάκια τους να τους κλείσουμε μεσα για κανα μηνα και να τους .........αι σιχτρ ...του Λενιν.....:ranting2::ranting2:

Kostas_1
01-05-12, 21:18
Παρακαλεισθε οχι ακραιες εκφρασεις και βρισιες :)

deepBLUE
01-05-12, 21:31
Βρεθηκα και γω σε αυτη διαδρομη στις 21:40 και ευτυχως εφυγα απο σχιστο ανεβηκα παλι καβαλας αττικη οδο και διοδια ελευσινας !!!!

katsaraios
01-05-12, 23:03
Ολα καλα....ωραια η πρωτομαγιά ....αυτοι οι αναρχοκουμουνες που μαζευτήκαν στην χαλυβουργική και εκαναν ενα απίστευτο μποτιλιάρισμα μεχρι την συμβολή της Λ Αθηνων με το ποταμι.....δεν μπορούμε να παμε στα σπιτάκια τους να τους κλείσουμε μεσα για κανα μηνα και να τους .........αι σιχτρ ...του Λενιν.....:ranting2::ranting2:

Η κατσαρολα σου κυριος δεν εχει live trafic control στο navigation??
Αει πετα τη ρε :hystericalbs1:

Thomelef
01-05-12, 23:11

μπανιέρα παρακαλώ.

Z4 DCT
02-05-12, 07:31

Ειμαι παραδοσιακός τύπος......δεν παω με navi

μπανιέρα παρακαλώ.

Εσενα θα σου ράψω ενα κουστουμάκι με τον άσσο κυριε........εδω ο αλλος πάτησε Χ6 σε ρεπριζ με τον is....δεν θα πατήσω εγω με τον ασσο ενα Μ3 και μάλιστα 46αρι?????

:hystericalbs1::hystericalbs1:

Z4 DCT
02-05-12, 07:32
Παρακαλεισθε οχι ακραιες εκφρασεις και βρισιες :)

Δεν εχετε άδικο ρε παίδες.....αλλα η οργη ξεχείλιζει

bill_m3
02-05-12, 07:44
Διαβάζεις εφημερίδες και λες, τι γίνεται ρε φούστη μου κανένας δεν αντιδρά, σε 3-4 μέρες έχουμε εκλογές...

Γνωστός βουλευτής του πασοκ στο μαγαζί μου, το τι άκουσε δεν λέγεται, τα ίδια σε διπλανό χωριό, την επομένη μέρα στις τοπικές εφημερίδες " πλήθος κόσμου στα χωριά, μεγάλη υποδοχή..." !!
Όλα είναι κατευθυνόμενα!!!!

Την Κυριακή θα γελάσουμε ή θα κλάψουμε??????

Z4 DCT
02-05-12, 07:46
Διαβάζεις εφημερίδες και λες, τι γίνεται ρε φούστη μου κανένας δεν αντιδρά, σε 3-4 μέρες έχουμε εκλογές...

Γνωστός βουλευτής του πασοκ στο μαγαζί μου, το τι άκουσε δεν λέγεται, τα ίδια σε διπλανό χωριό, την επομένη μέρα στις τοπικές εφημερίδες " πλήθος κόσμου στα χωριά, μεγάλη υποδοχή..." !!
Όλα είναι κατευθυνόμενα!!!!

Την Κυριακή θα γελάσουμε ή θα κλάψουμε??????

Θα γελάσουμε και θα τους κλασουμε:thumbsup::thumbsup:

Thomelef
02-05-12, 08:29
εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι γενικώς θα κλάψουμε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών.
έχει πλάκα ο μπένι πάντως που μιλάει για φορολογική σταθερότητα, και δίκαιο φορολογικό σύστημα. ποιός???ο άνθρωπος που έχει επιβάλει μέχρι τώρα τα κέρατα του, και απείλησε τους άνεργους ότι θα τους βυθίσει στο σκοτάδι.
πραγματικά έχει πολύ πλάκα...
μα πιο πολύ πλάκα έχει ο αντωνάκης, που έτσι και βγεί θα μας δώσει την χαριστική βολή. χαχαχαχαχα!!!
θα κλάψει μέχρι και το παρδαλό κατσίκι!!!
η χαλυβουργική τι λέει???πέτυχαν τα αιτήματα τους???ε ρε ψηφαλάκια που μαζεύει στα απεργειακά ερημωμένα εργοστάσια η άλλη όψη του νομίσματος...ήθελα να'ξερα αν το ρεύμα και το γάλα τους το πληρώνει η απεργεία όλους αυτούς, που τυπικά δεν είναι καν απολυμένοι, αλλά συνεχίζουν να βρίσκονται στα καταστατικά της επιχείρησης, και ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και τα ένσημα.
αυτο δεν είναι για την χαλυβουργική συγκεκριμένα μιάς και δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί πλέον εκεί, αλλά για πολές άλλες επιχειρήσεις που έχουν πέσει στην ίδια λούμπα, και τα αφεντικά μαζεύουν απ'τα σκουπίδια πλέον και τους κυνηγάνε θεοί και δαίμονες επειδή θέλησαν να μικραίνουν τα ωράρια, μπάς και βγούνε τα καράβια.

Ptboul
02-05-12, 09:00
Μου ήρθε με mail.

Δεν βλέπουν
Δεν ακούν
Δεν ενδιαφέρονται
Δεν νοιώθουν
Δεν σκέπτονται
Δεν έχουν δουλέψει
Δεν έχουν φιλότιμο
Δεν πάνε φυλακή
Δεν μας σέβονται
Δεν διάβασαν το μνημόνιο

Μας βρίζουν
Μας ενοχοποιούν
Μας κοροϊδεύουν
Μας τάζουν
Μας Ξε-τάζουν
Μας υπόσχονται
Μας δουλεύουν

Έχουν από 5 σπίτια ο καθένας
Έχουν ασυλία
Έχουν παχυλούς μισθούς
Έχουν τηλέφωνα δωρεάν
Έχουν δωρεάν μετακινήσεις
Έχουν δωρεάν διαμονές
Έχουν επιχορηγήσεις
Έχουν "καρέκλες"
Έχουν πουλήσει την Ελλάδα
Έχουν πουληθεί οι ίδιοι
Έχουν φυλακίσει αθώους
Έχουν αποφυλακίσει ενόχους
Έχουν "φίλους" τα κανάλια

Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν
Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν
Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν
Αν πάρεις όπλο και καθαρίσεις μερικούς τους κάνεις ήρωες
Αν φύγεις από την χώρα νιώθεις άσχημα
Αν μείνεις είσαι *******
Αν όμως προσέξεις τι ψηφίζεις, τότε μπορεί και να αλλάξουν όλα τα παραπάνω ..

Z4 DCT
02-05-12, 09:05
Τωρα μολις ειδα τον Χοντρό στην παραλιακή....

Απο που κι ως που ακόμα εχει το αμάξι που του αγόρασε το ελληνικό κράτος σαν υπουργό @ικονομικων?????.......αυτο ειναι περιουσία του Ελληνικού κράτους και οχι κάποιου κόμματος...........το .....κρατος μας........με ξενα @.... γίνονται ολοι μάγκες......

:ranting2::ranting2:

Z4 DCT
02-05-12, 09:12
Τα επώδυνα μέτρα του Ιουνίου

Λίστα – υπενθύμιση για τις δεσμεύσεις της χώρας και τα νέα μέτρα διέρρευσε :whistle:λίγες μέρες πριν από τις εκλογές από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Σε αυτήν αναγράφονται όλες οι δράσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν έως και τον Ιούνιο με βάση το Μνημόνιο. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να νομοθετηθούν: η μείωση 12% στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου (όπως νοσοκομειακών γιατρών, ενστόλων και δικαστικών), επιπλέον μείωση της δαπάνης για φάρμακα και επιπλέον περικοπή των δαπανών για την υγεία.

Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται και βασικά σημεία που θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα συνταχθεί από την νέα κυβέρνηση. Σε αυτό θα πρέπει να προβλέπεται κατάργηση των φοροαπαλλαγών, νέοι συντελεστές ΦΠΑ και αύξηση στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, μετά και τις απαιτήσεις της τρόικας.

Επιπλέον στην λίστα προβλέπονται τα «λουκέτα» σε οργανισμούς του Δημοσίου και ΔΕΚΟ και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Οι μνημονιακές υποχρεώσεις δεν σταματούν εδώ. Η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει στο πλήρες άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, να απαντήσει στην τρόικα για το τι μέλλει γενέσθαι με το εφάπαξ, και να λάβει μέτρα που θα οδηγήσουν σταδιακά έως το 2013 σε αύξηση των τιμολογίων ρεύματος.

Παράλληλα θα πρέπει να προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να βγουν στο σφυρί, μεταξύ άλλων, η ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, τα ΕΛΠΕ, ο ΟΠΑΠ και η ΕΥΔΑΠ.

Έως το τέλος Ιουνίου φαίνεται ότι θα έρθει και νέο «κύμα» μέτρων καθώς η κυβέρνηση να οριστικοποιήσει τα μέτρα ύψους 11 δισ. ευρώ που θα πρέπει να εφαρμόσει στη διετία 2013-2014.

https://www.real.gr//Files/Articles/Document/142917.pdf

Z4 DCT
02-05-12, 09:53
ααααααααααααααααααγκκκκκκ κχχχχχχχχχχχχχχχχχ:shok::shok::r anting2::ranting2::ranting2:

Θα παθω εγκεφαλικο!!!!!!!!!!

«Ήμασταν το πειραματόζωο» δηλώνει στο περιοδικό «Time» ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ανατρέχοντας στα όσα μεσολάβησαν τα τελευταία δύο χρόνια, στην ανάμειξη............................

https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112857489

Βρε γαμώ την κηδεία σου κερατά!!!!!!! (ναιιιιι βριζωωωωω).....εσύ δεν μας έλεγες οτι ειναι ο μόνος σωστός δρόμος??????:shok:

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :ranting2::ranting2:

Kostas_1
02-05-12, 10:01
Ελα ρε Γιαννη πρωι πρωι...

Z4 DCT
02-05-12, 10:02
Ελα ρε Γιαννη πρωι πρωι...

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:.............ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΜΟΥ

Kostas_1
02-05-12, 10:04
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:.............ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΜΟΥ

Ναι αλλα μας το μεταφερεις σε μας. Ασε που πρεπει να κοιταμε και συνεχεια τι θα γραφτει :whistle:

:original:

ntinos
02-05-12, 10:10
Μου ήρθε με mail.

Δεν βλέπουν
Δεν ακούν
Δεν ενδιαφέρονται
Δεν νοιώθουν
Δεν σκέπτονται
Δεν έχουν δουλέψει
Δεν έχουν φιλότιμο
Δεν πάνε φυλακή
Δεν μας σέβονται
Δεν διάβασαν το μνημόνιο

Μας βρίζουν
Μας ενοχοποιούν
Μας κοροϊδεύουν
Μας τάζουν
Μας Ξε-τάζουν
Μας υπόσχονται
Μας δουλεύουν

Έχουν από 5 σπίτια ο καθένας
Έχουν ασυλία
Έχουν παχυλούς μισθούς
Έχουν τηλέφωνα δωρεάν
Έχουν δωρεάν μετακινήσεις
Έχουν δωρεάν διαμονές
Έχουν επιχορηγήσεις
Έχουν "καρέκλες"
Έχουν πουλήσει την Ελλάδα
Έχουν πουληθεί οι ίδιοι
Έχουν φυλακίσει αθώους
Έχουν αποφυλακίσει ενόχους
Έχουν "φίλους" τα κανάλια

[/COLOR][/B]

Ναι βρε Πανουλη, αλλα κανεις δεν εχει αυτο που εχεις εσυ !

Καρμπον φορμουλισιο :thumbsup:

Z4 DCT
02-05-12, 10:12
Ναι αλλα μας το μεταφερεις σε μας. Ασε που πρεπει να κοιταμε και συνεχεια τι θα γραφτει :whistle:

:original:

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ δε πιστεύω να εισαι έτοιμος να ψηφίσεις Π@σοκ?????η ΜΔ??????.................θα γράφω ολη μέρα καθε μέρα........θα σου στέλνω μειλ.....πμ......sms.......γράμματα ........μεχρι να μου πεις το αντιθετοοοοοοοοο:hystericalbs1::hy stericalbs1::hystericalbs1:

Εσυ Πανουλη μην πατάς θενξ γιατι σε βλεπω να παθεις τα ιδια:whistle:

Ptboul
02-05-12, 10:15
:hystericalbs1:

Σφίγγομαι ρε Γιάνν κάθε φορά που γράφεις, αγχώνομαι, λέω πάει καταστράφικα.

Z4 DCT
02-05-12, 10:16
:hystericalbs1:

Σφίγγομαι ρε Γιάνν κάθε φορά που γράφεις, αγχώνομαι, λέω πάει καταστράφικα.

Ρε παπάρες σας κρατάω ενημερωμένους....παλιόγεροι .....:thumbsup::thumbsup:

Kostas_1
02-05-12, 10:24
Ρε τι σχεση εχουν αυτα που σου γραφω με το τι θα ψηφισω?

Αυτο που λεω ειναι να μη μας αγχωνεις συνεχεια.

Α και μαθεις να γραφεις με ευγενεια, ποιοτητα, τακτ, και αβρότητα :th_Laie_67-1:

Z4 DCT
02-05-12, 10:26
Α και μαθεις να γραφεις με ευγενεια, ποιοτητα, τακτ, και αβρότητα :th_Laie_67-1:

:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2:

Συμφωνείς Μπιλι εεεε???........τώρα θα σε σαξω....

:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

PANOS-E60
02-05-12, 10:49
ΓΙΑΝΝΗ, αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα ξαναγράψεις υστερίες, θα ψηψίσω ότι μου πεις εσύ. Πάει ? :original:

gnx
02-05-12, 10:51
ΓΙΑΝΝΗ, αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα ξαναγράψεις υστερίες, θα ψηψίσω ότι μου πεις εσύ. Πάει ? :original:

Γιαννη πεσ'του ΝΑΙ...για να ξεβρωμίσει ο τόπος :th_Laie_67-1:

Z4 DCT
02-05-12, 10:52

:no::no::no:

Z4 DCT
02-05-12, 10:53
Γιαννη πεσ'του ΝΑΙ...για να ξεβρωμίσει ο τόπος :th_Laie_67-1:

Πω πω .......δε με θελουν.....σαν τους καναλαρχες κανουν......:shok::shok:

Z4 DCT
02-05-12, 10:55
ΔΕ θα με φιμωσετε ..........θα κραζω καθε μερα ....με ΥΣΤΕΡΙΑ!!!!!!!

Το βλεπω το :ban::ban: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

PANOS-E60
02-05-12, 10:57
Μου αγχώνεις τον check machine ρε συ ! :th_Laie_67-1:

katsaraios
02-05-12, 11:04
Για να μην ταλαιπωρηθητε

https://www.sport-fm.gr/article/549805

Samaro
03-05-12, 18:16
Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο !!
https://www.youtube.com/watch?v=v58e0Z7bHbw

Kostas_1
03-05-12, 19:46
Τι γελοιοι

https://www.youtube.com/watch?v=_zFTIqMpqxs

https://www.youtube.com/watch?v=TH0hwaSNxE0

Kostas_1
03-05-12, 19:47
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=VQIx8mBzR-0

Akis 330Ci
03-05-12, 20:11
https://img718.imageshack.us/img718/7144/tromaktikog.jpg

Harisp
03-05-12, 21:04
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=VQIx8mBzR-0

Αυτό είναι στην Ηγουμενίτσα.
Αναγνώρισα τον δρόμο... :hystericalbs1:

nikos1400
04-05-12, 15:22
https://www.newsbeast.gr/politiki/ekloges2012/Arthro/345565/puretodeis-proetoimasies-gia-tin-omilia-venizelou/

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη σημερινή προεκλογική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Σύνταγμα, στις 7 το απόγευμα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις κρίσιμες εκλογές του 2012.

ποσοι υπολογιζονται ??

800 ? (500 τα ματ και 300 παρατρεχαμενοι ?)

:D

Monsta
04-05-12, 15:42
Τιιιιι έγινε λέει με το Λαϊνόπουλο ? Αντρέα για βάλε το λίνκι.

Skyline_IS
04-05-12, 20:41
https://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/414897_3911871556934_1283756552_33717503_183340012 7_o.jpg
:think::think:

nikos1400
04-05-12, 20:48
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
καλα ειναι τελειως γελοιοι !!
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:

Thomelef
04-05-12, 20:51
όχι τόσο οι έλληνες που κρατάνε την ίδια σημαία...

Kostas_1
04-05-12, 20:52
Καταλαβα οτι για τα κομματα λεει

Thomelef
04-05-12, 20:55
εεεεεε καλά...αυτό είναι το μόνο σίγουρο. το ότι είναι τελείως γελοία η παραταξη, δεν χωράει κουβέντα.
χώρια που ο αρχηγός έχει χάσει οποιοδήποτε κύρος είχε στο παρελθόν, μιάς και μιλάμε για ένα πολύ βαρύ όνομα της πολιτικής σκηνής.

nikos1400
04-05-12, 20:56
όχι τόσο οι έλληνες που κρατάνε την ίδια σημαία...

οχι οι πακιστανοι ρε, οι μλκες του πασοκ
και οχι μονο....

ΚΑΙ οι ελληνες που κρατανε τη σημαια. (του πασοκ ή αλλου)

aristent
04-05-12, 20:57
Πασοκ παλια:
https://1.bp.blogspot.com/_dviR-OU5RRc/SsW8Hic7dvI/AAAAAAAACs4/S68xTr2WZYM/s640/pasok_athina.jpg

πασοκ 2012

https://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/414897_3911871556934_1283756552_33717503_183340012 7_o.jpg
:think::think:

Kostas_1
04-05-12, 20:59
απο κει ξεκινησε η καταστροφη... μη πω και πιο πριν

Driver M
04-05-12, 21:28
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d8MJRy7Tj1M"]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d8MJRy7Tj1M
Kαι αυτό δεν είναι τίποτα.
Μεθαύριο θα αρχίσει το πάρτυ που δεν θα έχετε που να κρυφτείτε απ'την ξεφτίλα (και όχι μόνο)...

dark knight
04-05-12, 21:44
ειχαν υπηρεσια σημερα τα αδερφια μας οι πακιστανοι.θα τους εφεραν με πουλμαν απο το νεο ξενοδοχειο τους στην αμυγδαλεζα.

Akis 330Ci
04-05-12, 21:48
ειχαν υπηρεσια σημερα τα αδερφια μας οι πακιστανοι.

Θα τα πουμε και με αυτους απο Δευτερα, που θα μπει η Χ.Α στη Βουλη...

Thomelef
04-05-12, 21:54
μόνο αυτοί μας έλειπαν τώρα...τα χρυσά αυγά.

https://www.youtube.com/watch?v=8cML6WRi2j4

άκου τι λέει ο μλκς ο άντρας που θα πάει να τον ψηφίσει ο κόσμος. θα φτιάξει δικό του στρατό με λίγα λόγια, χρεώνοντας 3 ευρώ τον έλληνα πολίτη...
μόνο αυτό μας λείπει απο αυτό τον τόπο πλέον, ειδικά απο άτομα που υμνούν τον ναζιστικό χαιρετισμό.

Driver M
04-05-12, 22:08
Θα τα πουμε και με αυτους απο Δευτερα, που θα μπει η Χ.Α στη Βουλη...
Αν μπει η ΧΑ στη βουλή, οι Πακιστανοί είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας απασχολεί.

Πάντως στο Σύνταγμα γελαγανε και τα τσιμέντα.
3 κι ο κούκος κυριολεκτικά!

A8hnaios
05-05-12, 10:32
sept 2009

https://4.bp.blogspot.com/-VDgm41rxdjA/T6JqajVmodI/AAAAAAAAJD0/3UgD1FNMrLY/s1600/image001.jpg

:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

A8hnaios
05-05-12, 10:39
Πάντως στο Σύνταγμα γελαγανε και τα τσιμέντα.
3 κι ο κούκος κυριολεκτικά!

https://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2012/05/pasok1.jpg

Akis 330Ci
05-05-12, 16:47
https://www.youtube.com/watch?v=52Xj2vxmBYI

hades7
05-05-12, 17:03
Εγω πάντως γουστάρω ΠΑΣΟΚ με χίλια κατεβαινεις διακοπές έτοιμος μαυρισμενος

Skyline_IS
05-05-12, 17:13
https://www.youtube.com/watch?v=52Xj2vxmBYI

Ποια ασφαλεια ρε λακαμα χοντρε??? Ξεφτυλες ολοι

Εχετε μαζεψει τη σαρα και τη μαρα στην ελλαδα,εχουν γκετοποιησει περιοχες και απο πανω εχεις και τους αλλους χαζους συριζαιους και λοιποι να φωναζουν για δικαιωματα και μπλα μπλα μπλα..

Και γω αν μενω πανοραμα,κυκλοφορω με μερσεντες και μπεμβε,εχω καμια 10αρια ακινητα/βιλες μπορω ολη μερα να φωναζω και να υπερασπιζω τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων που πολλαπλασιαζονται σαν τα μυρμυγκια..

Stamatis
07-05-12, 07:15
Ξεπεράσαμε και εδώ τα 1.400 ποστ και πηγαίνουμε στο επόμενο.

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=271083#post271083