Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Ευθυγραμμιση Hunter και ζυγοσταθμιση, που?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή Ευθυγραμμιση Hunter και ζυγοσταθμιση, που?

Στο Z εχω αποστατες 20mm (αν θυμαμαι καλα... 15+ σιγουρα) λογω φρενων γιατι ακομα δεν εχω καταληξει σε ζαντα σωστη. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.

Μεσα στη βδομαδα επεσα σε 2 καλους ταφους στο Περιστερι, και απο τοτε το αμαξι τρεμει σαν κομπρεσσερ και παει οπου να'ναι. Σιγουρα η ευθυγραμμιση χαθηκε, θελω και ζυγοσταθμιση.. θα ειμαι ενταξει ή υπαρχει κατι πιο σοβαρο? Η διαγνωση για ρουλεμαν τροχου ποια ειναι? Τι ακουγεται?

Δεν ακουω κατι εκτος αν το υπερκαλυπτουν αλλοι θορυβοι, νιωθω τρεμουλο στο τιμονι, ακομα και οι συνοδηγοι που δεν ακουμπανε τιποτα το καταλαβαινουν, και η κοπελα μου και ο Snoo μολις μπηκαν μεσα με ρωτησαν τι φταιει και κανει ετσι. Καλα για μενα που ακουμπαω το τιμονι και περνανε ολοι οι κραδασμοι.. εχουν σπασει τα νευρα μου!!

Μολις βρω χρονο θελω να κανω και τα 2.. ποιος εχει Hunter ευθυγραμμιση εντος Αττικης και κανει καλη δουλεια? Και σε ποιον να παω για ζυγοσταθμιση με αποστατες? Χρειαζομαι κανονικη, παλι hunter ή γουρουνοζυγοσταθμιση για τους αποστατες μου?

Επισης, αν εχει στραβωσει η ζαντα (oem bbs bmw), ισιωνει ή πετιεται?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Aρχικα να μας πεις που στο περιστέρι να επιμεληθω! Οταν λες τρέμει όταν κινείται; Με πολλά κμ η λίγα; Ρουλεμαν τροχου κάνει βουητο μετά από κάποια κμ βρες μια ευθεία πάτησε βάλε νεκρά και άκουσε, αλλά δεν παίζει με αυτά που λες! Υ.γ γράφω από κινητό αν δεν βγάζετε άκρη με βριζετε το πρωί

Rides
    0

Προεπιλογή

ξεκινα απο ζαντες σε σχεση με τους αποστατες. ο Βασιλης ειχε κανει καλη ζυγοσταθμιση οτaν εβαλε τα galfer. Ολες οι ζαντες επανερχονται αρκει να μην εχουν γινει τετραγωνες
    ρουλεμαν οπως ειπε ο προηγουμενος.θα το ακουγες
    το κοσκινισμα του τιμονιου δεν εχει σχεση με ευθυγραμμιση εχει σχεση με τουε τροχους.

Αν το αμαξι χρειαζεται ευθυγραμιση το καταλαβαινεις απο ανομοιορφη φθορα ελαστικων και τραβηγμα δεξια αριστερα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ας με διορθώσουν οι γνώστες αλλά νομίζω πως η διάγνωση αν έχει πρόβλημα το ρουλεμάν τροχού σηκώνεις το αυτοκίνητο σε αναβατήρα γυρνάς την ρόδα με δύναμη και καθώς γυρνάει ακουμπάς το ελατήριο της ανάρτησης με το χέρι σου, αν όντως τελικά έχει πρόβλημα το ρουλεμάν νιώθεις κραδασμούς στο ελατήριο.

Προεπιλογή

Για το ρουλεμάν , ανεβάζεις ταχύτητα 60-80 πατας συμπλεκτη ,να έχει ησυχία και αν ακούσεις κάποιο βουητό ,πάει το ρουλεμάν σου... στην συνέχεια κάνεις ζικ-ζακ αριστερά δεξιά για να διαπιστώσεις πιο είναι. Όποιο πιέζεται, αλλάζει την χροιά του ήχου.
    Πήγαινε στον λαστιχά σου να κάνεις μία ζυγοστάθμιση, για να λες οτι τρέμει και ο συνοδηγός θέλεις στα σίγουρα ζυγοστάθμιση, μην σου πω ότι θα έχεις στραβώσει και καμιά ζάντα.
    Αφού τελειώσεις με αυτά ,πες μου να σου πω που θα πας για ζυγοσταθμιση, εκεί στα Δ.Π που γυρνάς

6. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (21-09-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας με διορθώσουν οι γνώστες αλλά νομίζω πως η διάγνωση αν έχει πρόβλημα το ρουλεμάν τροχού σηκώνεις το αυτοκίνητο σε αναβατήρα γυρνάς την ρόδα με δύναμη και καθώς γυρνάει ακουμπάς το ελατήριο της ανάρτησης με το χέρι σου, αν όντως τελικά έχει πρόβλημα το ρουλεμάν νιώθεις κραδασμούς στο ελατήριο.
    σωστο και αυτο, ή οπως ειναι σηκωμενο στο ανυψωτικο ειναι καποιος μεσα ανεβαζει 40κμ και το αφηνει ελευθερο και καποιος ακουει απο κατω,απλα ο πιο ευκολος τροπος για να το καταλαβεις πριν πας συνεργειο ειναι αυτος που ειπαμε, και πιο σωστα ο τροπος που ειπε το αφεντικο μου γιατι το βουητο μπορει να προερχεται και απο σασμαν!

8. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Snoo (22-09-11)

Rides
    2

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρουλεμάν αποκλείεται να είναι,απο πού το συμπέρανες αυτό???Όπως προείπαν και τα παιδιά άκουσες κάποιο βουητό σε κάποιον απο τους τροχούς???Δοκίμασε το πείραμα αυτό με την νεκρά ταχύτητα στο σαζμάν και με κάμποσα χιλιόμετρα μέσα και θα παρατηρήσεις ότι όσο πιο πολύ αυξάνεις ταχύτητα τόσο πιο πολύ θα ακούγεται ο ήχος αυτός(βουητό).Αν έσπαγαν όλα τα ρουλεμάν έτσι με το παραμικρό σε λακούβες τότε θα είχαμε καεί όλοι μαζί μ'αυτούς τους δρόμους που έχουμε.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aρχικα να μας πεις που στο περιστέρι να επιμεληθω! Οταν λες τρέμει όταν κινείται; Με πολλά κμ η λίγα; Ρουλεμαν τροχου κάνει βουητο μετά από κάποια κμ βρες μια ευθεία πάτησε βάλε νεκρά και άκουσε, αλλά δεν παίζει με αυτά που λες! Υ.γ γράφω από κινητό αν δεν βγάζετε άκρη με βριζετε το πρωί
    Καπου μεταξυ Ανθουπολης και Μπουρναζιου, να επιμεληθεις αμεσα μη ξαναπερασω και εχουμε αλλα!
    Δεν ξερω αν ακουω βουητο, νομιζω πως οχι.. θα δοκιμασω με Ν και θα σας πω. Οσο αυξανονται τα χλμ τοσο χειροτερα ειναι, μετα τα 130 γινεται πολεμος.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξεκινα απο ζαντες σε σχεση με τους αποστατες. ο Βασιλης ειχε κανει καλη ζυγοσταθμιση οτaν εβαλε τα galfer. Ολες οι ζαντες επανερχονται αρκει να μην εχουν γινει τετραγωνες
    ρουλεμαν οπως ειπε ο προηγουμενος.θα το ακουγες
    το κοσκινισμα του τιμονιου δεν εχει σχεση με ευθυγραμμιση εχει σχεση με τουε τροχους.

Αν το αμαξι χρειαζεται ευθυγραμιση το καταλαβαινεις απο ανομοιορφη φθορα ελαστικων και τραβηγμα δεξια αριστερα.
    Τραβηγμα ειχα ελαχιστο, μετα τους ταφους εχω περισσοτερο, θα κανω και ευθυγραμμιση λοιπον.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετοιμασε τα συνεργα να το κοιταξουμε μια σπιτι σου!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη ηταν το 1ο που διαβασα πριν ανοιξω το θεμα, βλεπω ομως και πολλα παραπονα απο κοσμο που πηγε. Προτεινουν και καποιον Διονυσοπουλο αλλα δεν ξερω αν εχει Hunter. Εχεις παει σε αυτον ή απλα ξερεις οτι δουλευει Hunter?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vassilisvot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρουλεμάν αποκλείεται να είναι,απο πού το συμπέρανες αυτό???Όπως προείπαν και τα παιδιά άκουσες κάποιο βουητό σε κάποιον απο τους τροχούς???Δοκίμασε το πείραμα αυτό με την νεκρά ταχύτητα στο σαζμάν και με κάμποσα χιλιόμετρα μέσα και θα παρατηρήσεις ότι όσο πιο πολύ αυξάνεις ταχύτητα τόσο πιο πολύ θα ακούγεται ο ήχος αυτός(βουητό).Αν έσπαγαν όλα τα ρουλεμάν έτσι με το παραμικρό σε λακούβες τότε θα είχαμε καεί όλοι μαζί μ'αυτούς τους δρόμους που έχουμε.
    Δεν το συμπερανα απο κατι, απορια ηταν μηπως χαλασε και πως θα καταλαβω αν εχει χαλασει για να ξερω τι γινεται.. Θα βρω σημερα μια ερημια και θα κανω τη δοκιμη με το βουητο να σας πω.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο Z εχω αποστατες 20mm (αν θυμαμαι καλα... 15+ σιγουρα) λογω φρενων γιατι ακομα δεν εχω καταληξει σε ζαντα σωστη. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.

Μεσα στη βδομαδα επεσα σε 2 καλους ταφους στο Περιστερι, και απο τοτε το αμαξι τρεμει σαν κομπρεσσερ και παει οπου να'ναι. Σιγουρα η ευθυγραμμιση χαθηκε, θελω και ζυγοσταθμιση.. θα ειμαι ενταξει ή υπαρχει κατι πιο σοβαρο? Η διαγνωση για ρουλεμαν τροχου ποια ειναι? Τι ακουγεται?

Δεν ακουω κατι εκτος αν το υπερκαλυπτουν αλλοι θορυβοι, νιωθω τρεμουλο στο τιμονι, ακομα και οι συνοδηγοι που δεν ακουμπανε τιποτα το καταλαβαινουν, και η κοπελα μου και ο Snoo μολις μπηκαν μεσα με ρωτησαν τι φταιει και κανει ετσι. Καλα για μενα που ακουμπαω το τιμονι και περνανε ολοι οι κραδασμοι.. εχουν σπασει τα νευρα μου!!

Μολις βρω χρονο θελω να κανω και τα 2.. ποιος εχει Hunter ευθυγραμμιση εντος Αττικης και κανει καλη δουλεια? Και σε ποιον να παω για ζυγοσταθμιση με αποστατες? Χρειαζομαι κανονικη, παλι hunter ή γουρουνοζυγοσταθμιση για τους αποστατες μου?

Επισης, αν εχει στραβωσει η ζαντα (oem bbs bmw), ισιωνει ή πετιεται?

Όπως τα λες για στραβές ζάντες ακούγεται.
    Για ίσιωμα ζάντας πήγαινε στο Τζαφό στο Νέο Κόσμο, για ζυγοστάθμιση Σπέγγο στον Κολωνό.
    Επίσης θα χρειαστείς έλεγχο αμορτισέρ.

13. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

fanisk (21-09-11)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP