Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα αγοραζατε ποτε ηλεκτρικο αυτοκινητο?

Ψήφισαν
55. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ναι θα αγοραζα ηλεκτρικο αυτοκινητο

28 50,91%
  • Οχι δεν θα αγορασω ποτε

22 40,00%
  • ολο μλκιες αυτο το παιδι

5 9,09%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Ειναι το μελλον της αυτοκινησης ηλεκτρικο?

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή Ειναι το μελλον της αυτοκινησης ηλεκτρικο?

δεν ξερω αν το 2012 θα καταφθασουν τα διαστημοπλοια απο την ανδρομεδα με τις αμφιβολες διαθεσεις τουςή αν θα "αλιευσουν τα μηλοφωνα απο το βυθο της κασπιας.. Ωχ Παναγια μου!!!
    Ενα παντως ειναι σιγουρο οτι τα παντα αλλαζουν σε ολους τους τομεις.
    Μεγαλες αλλαγες και στην αυτοκινηση η οποια αλλαζει τροπο σκεψης, ολες οι εταιρειες αρχιζουν να προσανατολιζουν ενα μεγαλο κοματι της παραγωγης τους (και οικογενειακα) στα ηλεκτρικα αυτοκινητα.
    Αρκετα απο αυτα θα "εισχωρησουν" και στην Ελληνικη αγορα, πως λετε οτι θα αντιδρασει? θα δεχτει η αγορα της Ελλαδας το ηλεκτρικο αυτοκινητο?
    τα ερωτηματα ειναι πολλα,απο το ειδος της νομοθεσιας , την πρασινη αναπτυξη μεχρι και απο την αυξημενη αρχικη τιμη αγορας τους , με το χαμηλοτερο κοστος χρησης τους.
    Το θεμα ομως ειναι αν εμεις θα τα "υποδεχτουμε"?
    Εσεις τι θα κανατε θα υπηρχε περιπτωση οταν αντικαταστησετε το αυτοκινητο σας να το κανετε με ενα ηλεκτρικο?

μερικα ηλεκτρικα...
    https://www.4troxoi.gr/default.php?p...4&art_id=13409

https://www.apn.gr/news/nea/citroen-c-zero/

https://www.protothema.gr/car-and-sp...le/?aid=142648

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (03-09-11), nikos1400 (03-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ενα μικρο σαν 3ο ναι.

Αλλα οχι απαραιτητηα ηλεκτρικο. Θα περιμενα να δω ποια τεχνολογια θα επικρατησει.

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδη στην Ελλαδα δν υπαρχει υποδομη ωστε να "δωσει" κανεις τροφοδοσια σε αυτο το πραγμα κ επειδη ως γνωστων ειμαστε πολλα χρονια πισω απο αλλες χωρες θα αργησει παααρα πολυ να παρει τα πανω της αυτη η κατηγορια οχηματων! Ασε που με το ζορι καποιοι πληρωνουν την ΔΕΗ τωρα με τους φορους να εχουν φτασει στον Θεο, φαντασου να βαζεις στην πριζα κ το αμαξι.. εκει να δεις γλεντια κ χαρες!
    Περα απο το σκεπτικο του να το παρεις κανεις σαν 2ο αυτοκινητο καθαρα για λογους οικονομιας πιστευω δυσκολα ο Ελληνας θα το αντικαταστησει με το 1ο του αμαξι.. Εκτος κ αν βγαλουν Μ3 ηλεκτροκινητο, εκει αλλαζει το πραγμα.. αλλα κ παλι στα ηλετροκινητα θα χαθει το θεμα της βελτιωσης, ηχου κ γενικοτερα της αισθησης του οτι εχεις ενα μηχανημα δυνατο στα χερια σου κ οχι ενα "παιχνιδι" που το φορτιζεις.. (ετσι το βλεπω εγω δλδ..)
    Κατα τα αλλα σαν 2ο αμαξι μπορει να επαιρνα ενα ηλεκτροκινητο.. (θα εχω το Βimmer βελτιωμενο για τα ΣΚ κ οτι εχω εξοικονομησει σε βενζινες με το ηλεκτροκινητο θα τα χαλαω σε 2 μερες.. :-P ..)

5. The Following User Says Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:

Nino (03-09-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

δεν ξερω αν το 2012 θα καταφθασουν τα διαστημοπλοια απο την ανδρομεδα με τις αμφιβολες διαθεσεις τουςή αν θα "αλιευσουν τα μηλοφωνα απο το βυθο της κασπιας.. Ωχ Παναγια μου!!!
    Ενα παντως ειναι σιγουρο οτι τα παντα αλλαζουν σε ολους τους τομεις.
    Μεγαλες αλλαγες και στην αυτοκινηση η οποια αλλαζει τροπο σκεψης, ολες οι εταιρειες αρχιζουν να προσανατολιζουν ενα μεγαλο κοματι της παραγωγης τους (και οικογενειακα) στα ηλεκτρικα αυτοκινητα.
    Αρκετα απο αυτα θα "εισχωρησουν" και στην Ελληνικη αγορα, πως λετε οτι θα αντιδρασει? θα δεχτει η αγορα της Ελλαδας το ηλεκτρικο αυτοκινητο?
    τα ερωτηματα ειναι πολλα,απο το ειδος της νομοθεσιας , την πρασινη αναπτυξη μεχρι και απο την αυξημενη αρχικη τιμη αγορας τους , με το χαμηλοτερο κοστος χρησης τους.
    Το θεμα ομως ειναι αν εμεις θα τα "υποδεχτουμε"?
    Εσεις τι θα κανατε θα υπηρχε περιπτωση οταν αντικαταστησετε το αυτοκινητο σας να το κανετε με ενα ηλεκτρικο?

μερικα ηλεκτρικα...
    https://www.4troxoi.gr/default.php?p...4&art_id=13409

https://www.apn.gr/news/nea/citroen-c-zero/

https://www.protothema.gr/car-and-sp...le/?aid=142648
    δε θα δεχτει την αγορα ηλεκτρικου η ελλαδα με 2ευρο το λιτρο????? καλα πλακα κανεις???

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SoNiC_77Gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη στην Ελλαδα δν υπαρχει υποδομη ωστε να "δωσει" κανεις τροφοδοσια σε αυτο το πραγμα κ επειδη ως γνωστων ειμαστε πολλα χρονια πισω απο αλλες χωρες θα αργησει παααρα πολυ να παρει τα πανω της αυτη η κατηγορια οχηματων! Ασε που με το ζορι καποιοι πληρωνουν την ΔΕΗ τωρα με τους φορους να εχουν φτασει στον Θεο, φαντασου να βαζεις στην πριζα κ το αμαξι.. εκει να δεις γλεντια κ χαρες!
    Περα απο το σκεπτικο του να το παρεις κανεις σαν 2ο αυτοκινητο καθαρα για λογους οικονομιας πιστευω δυσκολα ο Ελληνας θα το αντικαταστησει με το 1ο του αμαξι.. Εκτος κ αν βγαλουν Μ3 ηλεκτροκινητο, εκει αλλαζει το πραγμα.. αλλα κ παλι στα ηλετροκινητα θα χαθει το θεμα της βελτιωσης, ηχου κ γενικοτερα της αισθησης του οτι εχεις ενα μηχανημα δυνατο στα χερια σου κ οχι ενα "παιχνιδι" που το φορτιζεις.. (ετσι το βλεπω εγω δλδ..)
    Κατα τα αλλα σαν 2ο αμαξι μπορει να επαιρνα ενα ηλεκτροκινητο.. (θα εχω το Βimmer βελτιωμενο για τα ΣΚ κ οτι εχω εξοικονομησει σε βενζινες με το ηλεκτροκινητο θα τα χαλαω σε 2 μερες.. :-P ..)
    τι σχεση εχει η δεη και πιος τι γ@μ@ει Εγω βαζω φοτοβολταικα μονο με 2,5 χιλιαρικα εχω 3 Κιλοβατωρες το 24ωρο και φτανη και για αμαξι και ολο το σπιτι
    Τωρα το θεμα ειναι πως πρεπει να βρω το ΗΛ.μοτερ για το CSI

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ειναι τοσο απλο george το θεμα...
    Ο ελληνας εχει παραξενη σχεση με το αυτοκινητο και αυτο που αγοραζει προσπαθει να του καλυπτει οσες περισσοτερες "αναγκες".
    Δεν ειναι τυχαιο που η ευρωπη ειναι γεματη απο station ή sport wagon οπως θελεις πεστα ενω εδω στην Ελλαδα ειναι ελαχιστα.
    Σιγουρα το ηλεκτρικο αυτοκινητο εχει χαμηλοτερο κοστος χρησης, εχει ομως ακομα,αρκετα υψηλο κοστος αποκτησης , υπαρχει και αυτη η αμφιβολια που εδω στη χωρα μας αλλαζουν οι νομοι τρεις την ωρα...
    Προσωπικα και εγω ενα μικρο για city car θα το εβλεπα με καλο ματι, και το βραδυ μαζι με το κινητο θα το εβαζα και αυτο στη πριζα χαχαχαχαχα

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι τοσο απλο george το θεμα...
    Ο ελληνας εχει παραξενη σχεση με το αυτοκινητο και αυτο που αγοραζει προσπαθει να του καλυπτει οσες περισσοτερες "αναγκες".
    Δεν ειναι τυχαιο που η ευρωπη ειναι γεματη απο station ή sport wagon οπως θελεις πεστα ενω εδω στην Ελλαδα ειναι ελαχιστα.
    Σιγουρα το ηλεκτρικο αυτοκινητο εχει χαμηλοτερο κοστος χρησης, εχει ομως ακομα,αρκετα υψηλο κοστος αποκτησης , υπαρχει και αυτη η αμφιβολια που εδω στη χωρα μας αλλαζουν οι νομοι τρεις την ωρα...
    Προσωπικα και εγω ενα μικρο για city car θα το εβλεπα με καλο ματι, και το βραδυ μαζι με το κινητο θα το εβαζα και αυτο στη πριζα χαχαχαχαχα
    ενα Ηλεκτρικο σημερα εχει 30.000 δεν υπαρχει προβλημα οποτε στη χωρα μας που γενναει τους πιο επιτηδιους σιγουρα καπιοι θα ασχοληθουν για μετατροπες απο βενζινη σε Ηλ. αφου λογικα ακομα και σε ευρωπη να πρωτοκυκλοφορησουν θα υπαρχουν στη γυρα ενα σωρο ανταλακτικα κομματια τρακαρισμενα κ.α. λογικο δεν ειναι?? Εγω δεν ειμαι το της ιδεας π.χ. να χω ενα αμαξι βενζινη για ταξιδια ξερω γω και ενα Ηλ. για την πολη .
    Θελλω να πεθανω στο CSI πηγαινοντας Παντου Δε στο κρυβω και δε κανω πλακα πως ΑΝ ερθουν ετσι τα πραγματα τεχνολογικα θελλω να κανω μετατροπη σε Ηλ. το CSI.
    ΥΣ. Το προβλημα ειναι ΠΟΥ θα βρω τετιο προτερημα σαν να λεμε Ηλεκτρικο 12Κιλλινδρο ///Μ Μοτερ

10. The Following 3 Users Say Thank You to 850CSI For This Useful Post:

120ie87 (03-09-11), m-power_01 (03-09-11), Nino (03-09-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

αναγωγη=
    το μελλον και τα φραγκα ειναι στις μετατροπες σε ηλεκτρικα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

kplc16 (05-09-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Angry

να πάρουν τα ηλεκτρικά και να τα βάλουν στον ... τους....

έχουν αποψιλωθεί εκατομμύρια στρέμματα στον πλανήτη, η μισή ελλάδα κάηκε τα προηγούμενα χρόνια, ο πληθυσμός έγινε 7 δις (και πεθαίνουν παιδάκια από την πείνα επειδή δεν χρησιμοποιουν αντισυλληψη, άνθρωποι δίχως παιδεία εγκληματιες γονεις), πόλεμοι και εισβολές στο όνομα της δημοκρατίας, και το πρόβλημα είναι τα υπέροχα μοτέρ...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενα Ηλεκτρικο σημερα εχει 30.000 δεν υπαρχει προβλημα οποτε στη χωρα μας που γενναει τους πιο επιτηδιους σιγουρα καπιοι θα ασχοληθουν για μετατροπες απο βενζινη σε Ηλ. αφου λογικα ακομα και σε ευρωπη να πρωτοκυκλοφορησουν θα υπαρχουν στη γυρα ενα σωρο ανταλακτικα κομματια τρακαρισμενα κ.α. λογικο δεν ειναι?? Εγω δεν ειμαι το της ιδεας π.χ. να χω ενα αμαξι βενζινη για ταξιδια ξερω γω και ενα Ηλ. για την πολη .
    Θελλω να πεθανω στο CSI πηγαινοντας Παντου Δε στο κρυβω και δε κανω πλακα πως ΑΝ ερθουν ετσι τα πραγματα τεχνολογικα θελλω να κανω μετατροπη σε Ηλ. το CSI.
    ΥΣ. Το προβλημα ειναι ΠΟΥ θα βρω τετιο προτερημα σαν να λεμε Ηλεκτρικο 12Κιλλινδρο ///Μ Μοτερ
    Γιωργάρα βασίσου πάνω μου! Δεν θα σε αφήσω έτσι!
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία

15. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (04-09-11), Kostas_1 (03-09-11), Nino (04-09-11)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP